miercuri, 6 decembrie 2017

Dog Rescued from Serious Neglect Thriving in New Home

The Joy of Giving: When I bathe stray dogs (เมื่อผมอาบน้ำให้หมาจรรอบๆหมู...

Povestea şi tradiţiile lui Moş Nicolae

Povestea şi tradiţiile lui Moş Nicolae

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, expozitie pop-up dedicata creativilor – AGERPRES

Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, expozitie pop-up dedicata creativilor – AGERPRES: Au fost 87 de designeri si creatori de produs participanti, peste 36 de parteneri media, peste 2500 de vizitatori, un parteneriat privat - public intre Asociatia Atelierul de Creatie (www.revista-atelierul.ro) si Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, un finnatator, doua formatii live si un DJ, cam acesta este rezumatul numeric al proiectului Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, editia 2017. Pentru o noapte, somnul a fost inlocuit cu o expozitie pop-up cu noile colectii de autor ale designerilor si creatorilor de produs romani si din strainatate care au explicat publicului interesat detalii despre produsele lor. Am spart bariera designer - creatie - public si i-am adus pe toti, pentru o noapte, in aceeasi incapere, intr-un spatiu de networking creativ. Iar curatoarea - arhitecta Cristiana Zgripcea a creat un traseu coerent si clar al expozitiei, astfel incat fiecare lucrare si autor sa fie prezentati cat mai bine.

ANIMALE PE CALE DE DISPARIȚIE Elefantul de Sri Lanka, în pericol din cauza pierderii habitatului – AGERPRES

ANIMALE PE CALE DE DISPARIȚIE Elefantul de Sri Lanka, în pericol din cauza pierderii habitatului – AGERPRES: Elefanții de Sri Lanka (Elephas maximus maximus), răspândiți cândva pe întreaga insulă în formă de lacrimă situată în vârful sudic al Indiei, sunt împinși acum în zone mai mici, în condițiile în care activitățile de dezvoltare duc la despăduriri și le perturbă vechile rute migratoare.

Tigrul de Sumatra, împins către extincție din cauza defrișărilor (studiu) – AGERPRES

Tigrul de Sumatra, împins către extincție din cauza defrișărilor (studiu) – AGERPRES: Defrișările asociate cu răspândirea plantațiilor de ulei de palmier pot provoca extincția tigrului de Sumatra, specie aflată deja în pericol de dispariție, au avertizat marți cercetătorii, citați de AFP.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini