luni, 2 octombrie 2017

ATENTIE SPORITA!

Ne este destul de greu să facem această postare...
Totuși o facem ca să se conștientizeze faptul că nu suntem singurii care trăiesc în acest oraș. Mai sunt multe ființe care încearcă disperat să supraviețuiască pe lângă noi odată ce le-am ocupat habitatele.
Cum a fost cazul și aceastei vidre găsită în stare de șoc undeva lângă podul de la Autovit. Cel mai probabil face parte din grupul de vidre care a reușit să-și facă casă în Parcul Natural Văcărești.
Din păcate aceasta a fost accidentată și, deși am reușit să o preluăm încă în viață, avea hemoragie internă, hernierea diafragmatică a masei intestinale, traumatism cranian, un rinichi și splina rupte. Am încercat să o stabilizăm și să o operăm dar a fost peste puterile noastre...
Vă rugăm să fiți atenți în trafic, că este copil, animal domestic sau sălbatic, oricând pot apărea în fața mașinilor și se poate ajunge la așa ceva.
_____________________________________________________________________
Programul de îngrijire a animalelor sălbatice din clinica noastră este unul gratuit. Dacă doriți să îl sustineți puteti dona aici: visulluanei.org/donatii

transport asigurat pt sarbatoarea animalutelor la Butimanu cu sprijinul PS2

Centrul Teritorial Veterinar Sector 2 are onoarea sa va invite sa participati la Ziua Animalelor la sediul adapostului Butimanu, Sambata 7 Octombrie 2017 la ora 10:00.

Cel mai prețios dar pentru un cățel este atenția oamenilor!

Noi, blănoșii de la adăpostul Butimanu am aflat că este ziua noastră și ne-am hotărât să vă invităm la noi cu mic cu mare, ca să sărbătorim cum se cuvine această zi.

Ne-am gândit că cel mai frumos dar de ziua noastră ar fi o vizită a mămicilor și tăticilor noștri, o mângâiere și o vorbă bună.
Pentru oameni toate acestea reprezintă foarte puțin, dar pentru noi valorează atât de mult!

Vă așteptăm și pe dumneavoastră la sărbătoarea noastră de la Adăpostul Butimanu.

Transportul va fi pus la dispozitia Centrului Teritorial Veterinar de catre Primaria sectorului 2 si se va pleca la ora 10:00 din fata Primariei Sector 2 (zona Piata Obor), Strada Chiristigiilor 11-13, București.

Donatiile pentru blanosi sunt incurajate iar blanosii va vor fi recunoscatori.

Mai multe informatii despre eveniment aici http://ctv2.org/ro/eveniment/

**Va rugam sa dati click pe butonul "Going" daca doriti sa sarbatoriti cu noi. Astfel ne ajutati sa aranjam transportul corespunzator cu numarul de participanti.


Veniți la noi de ziua noastră ! 🐾 🐾 🐾
Ziua Internațională a Animalelor este menită să celebreze viața animalelor, în toate formele ei, să contribuie la conștientizarea diverselor roluri pe care animalele le au în viața oamenilor, la manifestarea recunoștinței față de modul în care animalele ne înfrumusețează viața. Nu în ultimul rând, este adus un omagiu atât tuturor necuvântătoarelor, cât și oamenilor care le iubesc și le respectă. Marcarea acestei zile prilejuiește și o rememorare a drepturilor animalelor.
Vă mulțumim ! 🐾 🐾

28 septembrie la 01:34 ·
Avem 27 de participanti confirmati. Avem loc pentru circa 100 de participanti. Pentru a va convinge ca se merita sa veniti am decis sa postam un filmulet de la evenimentul din 2015.
Sa vedeti cat de curate si ingrijite sunt adaposturile noastre.
Ceea ce lipseste sunt oamenii iubitori care sa le acorde o vorba buna si o mangaiere cateilor din grija noastra.
Va asteptam cu drag si va rugam sa ne spuneti din timp daca intentionati sa participati. Asta ne ajuta sa asiguram transportul adecvat numarului de participanti.
Multumim domnului Daniel Tomescu pentru video.


Daca vreti sa stiti mai multe despre adaposturile Centrului Teritorial Veterinar Sector 2, cititi pagina Despre Noi de pe site-ul nostru http://ctv2.org/ro/despre-noi/
Avem aproximativ 700 de catei in ingrijire si multi din ei au nevoie de adoptator la distanta.
Toti isi doresc un adoptator permanent si o familie care sa ii iubeasca si sa aprecieze toata dragostea pe care o vor revarsa asupra viitorului stapan (cu pupicii si datul din codita aferent)
Va rugam dati share pentru a raspandi vestea despre evenimentul nostru. Multumim!

targ la cafe Verona 28-29.10

GARDEROBA INFINITA este primul Targ de Shopping la Pretul Potrivit! Adica haine si accesorii de zi pe care le poti cumpara sau inchiria. Expozanti: designeri romani si branduri internationale prezente in shopuri online.

GARDEROBA INFINITA e pentru femeile inventive, care-si doresc sa poarte la serviciu, in fiecare zi, altceva ... daca s-ar putea, doar asa, de dragul culorilor, florilor sau al norilor ;)

Ei bine, se poate! La GARDEROBA INFINITA fie cumperi, fie inchiriezi!

Orice produs cumparat va fi al tau permanent (doh!), iar orice produs inchiriat va fi al tau temporar, adica pentru maxim 5 zile. Produsele inchiriate se vor intoarce la noi, returul facandu-se gratuit, printr-un curier. Curatarea ulterioara a produselor e in grija noastra.

Hai sa ne vedem in Cafe Verona (Carturesti Romana)!
28-29 Octombrie. Va fi frumos!

Pentru detalii, da-ne un email: events@alo-moda.ro
Intrarea: 10 Lei.

(!) Targul Garderoba Infinita este expresia efemera a unui startup de economie circulara, facand posibila validarea acestui model de business pe piata de fashion din Romania.

eveniment minunat marcarea zilei animalutelor

PetAbc.ro a distribuit evenimentul său.
·
Vino cu cei mici pe 4 octombrie, orele 11.00 – 13.00;
la Happy Cinema (în incinta Liberty Center, Șoseaua Progresului nr. 151-171. Mijloace de transport: autobuz 117, tramvai 1, 8, 11, 25, 47) să sărbătorim împreună Ziua Internaţională a Animalelor în România!
Accesul în sală se face pe bază de mască personalizată cu imaginea unui animal.
Program:
 Mesaj de bun venit – Gratziela Bahaciu, Secretar General ARPAC (Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie);
 Povestea #WorldAnimalDay – proiecţie scurtmertraj;
 Cinci minute de educaţie despre animale – proiecţie doodle „ABC-ul Îngrijirii Animalelor de Companie”;
 Prezentare medic veterinar – Cristian Daniel Cristea, medic veterinar Clinica Veterinară Pet Stuff (https://www.facebook.com/pet.stuff.univers/);
 Să iubim mai mult animalele – proiecţii scurtmetraje;
 Acordare cadouri şi sesiune fotografii.
Vă rugăm să confirmaţi participarea până miercuri, 27 septembrie pe adresa office@imagefactory.ro.

nu uitati pe 14.10. ultim Miau

Miau şi-a actualizat starea.

O casa noua pentru Miau?
Dragii nostri, de curand am primit o veste destul de neplacuta, nu vom mai putea sa ne continuam activitatea in casa de pe Maximilian Popper; contractul nostru expira pe 1 noiembrie si nu mai putem sa il prelungim :(
Nu vrem ca povestea Miau sa se termine aici, asa ca speram sa gasim un alt loc unde sa continuam acest vis frumos <3 span="">
Prin urmare, cautam o alta casa pentru cafenea si vrem sa dam sfara in tara sa gasim un loc dragut, cu o curte/gradina mica si cu un proprietar care sa iubeasca animalele, intr-o zona centrala sau semi-centrala.
Nu ne permitem sa platim o chirie foarte mare pentru ca avem cheltuieli destul de mari cu ingrijirea pisicutelor (peste 20 momentan) si cautam un loc nemobilat, pe care sa il putem amenaja cum ne dorim.
Daca stiti pe cineva care inchiriaza un loc care sa ni se potriveasca, va rugam sa ne contactati si va vom ramane super recunoscatori

SOS COLECTA pt GIA

Cateii si pisicutele din adaposturi au nevoie de ajutorul nostru!

Dorim sa aducem caldura si putin confort animalutelor abandonate din adaposturile asociatei GIA impreuna cu Whiskas si Pedigree.
Pana atunci, dam startul colectarii de donatii in paturici, prosoape, covorase, pernute – articole textile pe care nu le mai folosesti, dar care ar prinde bine in sezonul rece acestor sufletele.

Asadar, daca ai asemenea obiecte si vrei sa le donezi, vino cu ele la sediul nostru pana pe 5 octombrie, 2017, ora 18.00.



27 Septembrie5 Octombrie

Banu Antonache, 40-44, et.2, Sector 1, Bucuresti

help

Cristiana Ionescu a adăugat 2 fotografii noi — cu Cristi Cotovanu şi Edulier Corbeanca.
7 calorifere noi, asta caut! Mă ajută cineva? Facem sistemul de încălzire termică a #centruledulier. Avem deja centrala, mai trebuie alte țevi, coturi și piscoturi! Orice share ne ajută tare! Produse sau fonduri să le cumpărăm! Ni le montează specialiștii, dar voi avea nevoie de ajutor la curățenia de după! #friendraising #picaturidebine #haisafacembine #edulier

Bon Jovi - Never Say Goodbye

Je T'aime Moi Non Plus - Tribute to Birkin & Gainsbourg

Mugurel

"Ok, I got the ball... now what?"
Mugurel is looking for his play partners. Are you there?
Discover more about Mugurel here: http://bit.ly/2xCaNZk

targ

Prietenii Pisicilor în Coffee, Cups and Clocks - targ caritabil pentru pisici
9 ore ·
In data de 21 octombrie, incepand cu orele 18:00, va asteptam cu mult drag la R&R bookstores & coffee houses - Cetate la targul
Coffee, Cups & Clocks
wake me up, but
Cats keep me going
In cadrul acestui mini-targ, va asteptam cu obiecte hand-made si nu numai - cani pictate manual, ceasuri, placute cu... pisici evident. Va pregatim si surprize dulci, poate o tombola sau un concurs cu premii... cine stie ;)
"Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta.” — Emanuel Swedenborg
VA ASTEPTAM SI LA COLECTA DE HRANA, CE VA AVEA LOC IN CADRUL TARGULUI NOSTRU
Urmariti postarile din event, va vom tine la curent!
Va asteptam cu mult mult drag!
Multumim din suflet R&R bookstores & coffee houses pentru ca ne-ati primit cu atata caldura!

yard sale

 Sambata pe 7 Octombrie te asteptam la ritualul nostru obisnuit de Yard Sale iar gazda noastra este Ritual Bistro&Bakery Cafe, pe str Biserica Amzei nr 39, colt cu Mendeleev, la 2 min de Piata Romana.Hai sa scotocim impreuna prin haine , accesorii si bijuterii incarcate cu povesti frumoase, la preturi super mici, de care ne despartim greu , dar ne bucuram ca vor deveni comori pentru altcineva

7-8.10 love yard sale by Laura Bucur la Copper's Hristo Botev

7-8.10 yard sale by Gabi Urda in Centru

7.10 targ si colecta peturi mici caritabil in beneficiul animalutelor la Open Pub 

14.10 scoala Aldo Moro targ

Initiatoarele initiativei initiale - hahaha! (7 oct.) au decis: data editiei va fi 14 octombrie! Interesul este in crestere! Va asteptam in Vasile Lascar 52, tram 5, 16, bus 605!

detalii pe fb

nu uitati 07.10 OPEN PUB Tunari zona Dinamo eveniment caritabil pt animalute si colecta peturi de 0,5

In cadrul evenimentului nostru, vom desfasura o actiune de colectare peturi de 0.5l.
Aceste pet-uri sunt foarte utile Bancii de Sange pentru Animale (Hemopet) - fiind folosite atunci cand este nevoie ca sangele recoltat sa fie trimis in alte orase. Pet-urile sunt mult mai rezistente, pastrand temperatura constanta pe o durata de timp mai mare si in siguranta punga de sange recoltata pana la destinate.
Asadar daca puteti sa aduceti cu voi macar un PET de 0,5l noi vom fi multumiti! Sunt necesare doar cele de 0.5l, acestea avand dimensiunile perfecte pentru cutiile special utilizate la transport.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini