miercuri, 27 iulie 2016

cu catelul la cafea

Detalii
Te invitam in oras, sambata dimineata, sa te bucuri de o cafea deosebita alaturi de bunul tau prieten si alti mici umblatori!

Urmeaza-ti curiozitatea sambata, pe 30 iulie, intre orele 10:00-12:00 pe terasa cafenelei Gloria Jean’s din Centrul Vechi sa intalnesti cateii dresati din Clubul Cainilor Utilitari.

Iti pregatim un eveniment cu totul special, cu numere demonstrative absolut simpatice. Cineva spunea ca orice om poate invata de la un caine sa traiasca clipa!

Apa si biscuiti pentru prietenii patrupezi din partea casei, nu doar cu ocazia acestui eveniment, ci de cate ori ne veti fi vizita! :)


Te asteptam cu mult drag!

colecta hrana la Maxi pet Vitan Mihai Bravu in beneficiul Kola Kariola

COLECTA DE HRANA PENTRU CATEII CENTRULUI DE ADOPTII KOLA KARIOLA- Maxi Pet Vitan, Șoseaua Mihai Bravu 319, Duminica 31.07.2016,
intre orele 11.00-19.00!
Asa cum ne-am obisnuit, ultima Duminica a lunii ne aduce impreuna! Vom fi incepand cu ora 11.00 in interiorul magazinului Maxi Pet unde vom fi usor de observat, vom avea un stand personalizat.
Asa cum am hotarat cu conducerea Maxi Pet, in interiorul magazinului putem colecta doar produse comercializate de dansii, iar afara, in exteriorul parcarii va fi dubita in care se vor colecta produsele aduse din alte magazine. Pentru detalii, intrebati reprezentantii nostri din magazin!
Orice ajutor este benefic , un sac de bobite, o conserva, vitamine pentru cateii batrani, solutii de deparazitare, orez, paste, boluri pentru mancare, cadite pentru apa, piscinute din plastic pentru puiuti, paturi, cearceafuri, umbrare, prelate, peduri pentru cateii paralizati, materiale de constructie, pomisori, flori pentru amenjarea cat mai frumoasa a noului adapost sau ce mai considerati dumneavoastra ca este folositor!

Cei peste 500 de caini din grija noastra, calutii, magarusul, purcica si capritele va vor fi recunoscatori pentru orice ajutor pe care il dati si va asteapta sa ii vizitati!

Pentru cateii nimanui avem nevoie de voi! Ajutati sa putem ajuta! Numai impreuna putem salva!

ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR KOLA KARIOLA
CIF: 33115589

Ron: RO43RZBR0000060016698751
Euro: RO53RZBR0000060016698765
USD: RO90RZBR0000060016698778
Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
Swift : RZBRROBU
Paypal: asociatia.kolakariola@yahoo.ro

Va asteptam cu drag in parcarea magazinului Maxi-Pet :

- Maxi Pet Vitan, Șoseaua Mihai Bravu 319, Duminica 31.07.2016

intre orele 11.00-19.00

Pentru detalii legate de locatie va stam la dispozitie pe urmatoarele numerel de telefon : 0770766036 / 0767338866 / 0727966846.

P!nk - Blow Me (One Last Kiss)

ENDLESS WAVES STEVE MORSE SHRED

Sweet Home Chicago

"Route 66" - The Manhattan Transfer (2008)

''Tenth Avenue Freeze-Out'' - Southside Johnny & the Asbury Jukes - Asbu...


Spanish Moon - Little Feat


SICILIA - Selinunte - Segesta - Scopello - Agrigento [HD]


Vintage Belly Dance by Alia - Queen of the Nile - Ruby Revue


Jurnalul unei pisici independente: Mitindrica, 11

Jurnalul unei pisici independente: Mitindrica, 11: S-a stins pisica Mitindrica. Avea 11 ani, a fost fiica lui Zoe, nepoata Jenicai, sora cu Mishu. Mitindrica a fost cea mai cuminte si mai ...

Arabela: Explorând Peloponezul - Partea I - Mega Spileo - K...

Arabela: Explorând Peloponezul - Partea I - Mega Spileo - K...: Nici nu ştiu dacă îmi mai amintesc bine toate peripeţiile de anul trecut, dar acum, că se apropie iar perioada de concediu, parcă mă apucă n...

Cristi Milla: 20 de fotografii superbe cu animale sălbatice şi domestice. Imagini din diferite locuri ale lumii

Cristi Milla: 20 de fotografii superbe cu animale sălbatice şi domestice. Imagini din diferite locuri ale lumii

Baby Horse & Dog Play


CASTELLUCCIO La straordinaria Fioritura di Settembre #Umbria - Full HD


Tazenda - Pitzinnos In Sa Gherra - Video Ufficiale


Amazing Gorilla Giving Birth Like Human ☆ Mammals Birth Tv


MONTENEGRO - BAR / Antìvari / Tivari / Θηβάριον - Crna Gora Full HD


Cele Mai Periculoase Drumuri Din Lume | Sursa de Iluminare |


Landmarks play house - let your cat rule from the White House or the Kre...


Avionul revoluţionar Solar Impulse 2 a încheiat istoricul înconjur al lumii - VIDEO

Avionul revoluţionar Solar Impulse 2 a încheiat istoricul înconjur al lumii - VIDEO: Aeronava Solar Impulse 2, alimentată exclusiv de energie solară, a aterizat în Abu Dhabi, marţi, finalizând astfel un istoric înconjur al lumii, potrivit BBC.

VIDEO Surorile 'gemene' ale lui Dolly, primul mamifer clonat, au implinit 9 ani si o stare buna de sanatate

VIDEO Surorile 'gemene' ale lui Dolly, primul mamifer clonat, au implinit 9 ani si o stare buna de sanatate: Patru copii genetice ale lui Dolly, celebra oaie clonata si care a murit prematur in 2003, au implinit noua ani si se simt bine, arata un studiu publicat marti si citat de AFP.

VIDEO Centrul Sighisoarei, inundat dupa o ploaie torentiala

VIDEO Centrul Sighisoarei, inundat dupa o ploaie torentiala: Patru strazi din centrul orasului Sighisoara au fost inundate marti dupa-amiaza dupa o ploaie torentiala care a durat o ora, anunta Digi 24. Opt gospodarii si un hotel au fost inundate, iar un teren

Un incendiu de proporții amenință un parc natural din Spania – AGERPRES

Un incendiu de proporții amenință un parc natural din Spania – AGERPRES: Un incendiu încă activ a devastat 1.400 de hectare din regiunea Valencia (estul Spaniei), afectând mai ales un parc natural și obligând armata să intervină, au anunțat marți autoritățile regionale citate de AFP.

A fost inventată o păpușă miraculoasă care ajută copiii să doarmă – AGERPRES

A fost inventată o păpușă miraculoasă care ajută copiii să doarmă – AGERPRES: Secretul păpușii magice create de psihologul islandez Eyrun Eggertsdottir este că, atunci când copilul o apasă pe piept, ea emite bătăile unei inimi umane și sunetul unei respirații liniștite. Păpușa 'ajută copiii să doarmă mai mult, să se simtă mai bine și le oferă un sentiment de siguranță', afirmă psihologul, citat marți de 7sur7.be.

RECORDURI: Cea mai mare peșteră din lume – AGERPRES

RECORDURI: Cea mai mare peșteră din lume – AGERPRES: Explorată recent, între anii 2009-2010, de către Asociația Britanică de Cercetare a Peșterilor (BCRA), Peștera Son Doong este situată în centrul Parcului Național Phong Nha, provincia Quang Binh din regiunea centrală a Vietnamului, potrivit oxalis.com.vn, și deține recordul de cea mai mare peșteră din lume, fapt atestat de Guinness World Records în 2013. Peștera a fost deschisă publicului în 2013.

Cristian Filip

Cristian Filip

To be or not to be - A fi sau a nu fi

asta e intrebarea/problema
si depinde de context ori de soarta
adica:
- persoana potrivita la locul potrivit ori invers (a se vedea cazurile accidentelor/atentatelor cand unii care nu tb au nimerit tocmai atunci acolo, iar altii au intarziat/razgandit scapand)
- alaturi de cine&cand trebuie/e nevoie/ se impune
- mereu pe faza sau on duty
- prezent in viata celor dragi
- trecut prin viata cu folos, caci fiecare avem menirea conferita de creator, fiind pacat sa irosim timpul fara rost (in cazul drogatilor, bateivilor etc)

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini