joi, 11 septembrie 2014

targu anticarilor zilele acestea la Romexpo

nu ratati
10-14.09.2014

27.09.2014 moda in Dianei

De acum ai mai multa moda pentru tine si familia ta!

Targul de haine "Modă pe Îndelete" Autumn Fair vă dă intalnire in inima Bucurestiului la Dianei 4.
Vino si descopera nota de prospetime pe care o aduce noua colectie de toamna-iarna si joaca-te cu texturile, culorile si cu imprimeurile vibrante ale noului sezon!

Vino pe 27 Septembrie 2014, ora 11:00 la Dianei 4 ,strada Dianei zona Piata Rosetti.


Moda internationala la preturi speciale!

Ne vedem curand,
Modă pe îndelete

Parteneri media: 24 FUN, AloMoDa.ro, Shopping Report, Hotcity.ro, Divahair.ro, Fashionandbeauty.ro, , Intrefete.ro, Shoppingnews.ro, Metropotam.ro, Hipmag.ro, Manly.ro.
Atmosfera relaxata, pantofi frumosi, cu povesti frumoase.



Accesul -este liber
"A.B.C." = Animalute.Batrani.Copii.
Totul pentru Animalute cazuri speciale, Batrani uitati si singuri, Copii abandonati/cazuri sociale ... care au atata nevoie de ajutorul nostru!!!

*************************************************************
ALBUM NR.1, constand din COSMETICE/BIJUTERII/Diverse ...
=====================================
Cumparand un obiect/articol, Dvs. ramaneti cu o amintire, iar banutii se vor duce integral pentru ajutorarea acestor suflete ...

Acest album are caracter permanent. Pentru articolul dorit se liciteaza scriind suma pe care o oferiti, si daca in decurs de 48 ore nu mai liciteaza nimeni, articolul va apartine.

Cumparaturi inspirate, si puteti ajuta si doar cu o distribuire!
Multumesc ...

*************************
UPDATE, 27.iulie.2014: pentru inceput, banutii vor merge la:
--- WINNIE = de vineri 25 iulie a inceput infiltratile in coloana, si are nevoie de 2 tratamente/saptamana. Despre Winnie, aici: https://www.facebook.com/events/248921018649207/249521655255810/?ref=notif&notif_t=event_mall_comment

--- Pana pe 10 august se mai fac sterilizari gratuite la Bucuresti la cabinetul unde ma duc eu [poate se vor prelungi], astfel ca imi doresc sa ajunga sa beneficieze de acest program ALMA si Florica [partenerul ei de tarc]. Despre Alma, catelusa din padure, aici: https://www.facebook.com/events/258697297668303/

!!! Pretul de pornire al produselor Avon va fi usor variabil, functie de catalogul Avon [care se schmba la 3 saptamani], tocmai pentru a nu ridica semne de intrebare. Banii se duc INTEGRAL la animalutele noastre.
Multumesc pentru intelegere ...

povestea datei nasterii

http://euforia.tv/lifestyle/spunemi-cand-teai-nascut-ca-sai-spun-cine-eti-povestea-din-spatele-datei-tale-de-natere-fai-testul-id29200.html

utile pt sanatatea animalutelor noastre

http://www.veterinaryteambrief.com/article/feline-kidney-disease-team-workflow

RIP - ASCULICA NE VEGHEAZA DIN CER

suntem terminati... dupa cea mai lunga si grea noapte...cu spasme/convulsii/atacuri....in zorii zilei...in jurul orei 6... Asculica noastra draga ne-a parasit....n-a mai avut putere sa lupte...iar acum ne vegheaza din Raiul Animalelor ...sambata va fi incinerata si va reveni acasa ...multumim celor care ne-au fost alaturi!

Remember - 9.09.2014 - Asculica noastra, in varsta de 18 ani, de peste 1 saptamana era pe perfuzii subcutanate cu Duphalyte si Ringer, de cateva zile nu mai manca si din aceasta cauza i-am intrerupt tratamentul pt hipertiroidie cu tyrozol, nu tolera celelalate medicamente orale, a facut reactie spume de la motilium, nu accepta nici suplimentele/gustarile/recompensele care odinioara ii placeau Petphos senior, vitakraft, hepatiale, florentero .... uneori ave spasme...nu prea mai putea merge....urina des si mult....nici lichide nu mai bea...a dezvoltat diabet insipid pt care cautam medicament veterinar lichid desmopresin, nu avea nici 2 kg, abia se mai misca, era instabila pe piciorusele din spate,  retinea lichid in labutele din spate, dormita ...apoi au debutat crizele tremur cap tip Parkinson, convulsii + spasme .... transformate in atacuri...

adapostul pisicutelor handicapate Gargarita

dragii mei ,mini gradinita-mini adapostul GARGARITA a demarat deja am ocupat posturile libere ,cu pisicute in mare nevoie de adapost.Va rog din suflet sa ma ajutati cu distribuirea poate voi gasi un pic de sprijin cate putin ca,sa pot asigura incalzirea camerei.Cazurile alese de mine nu vor pleca prea curand am nevoie de ajutor.jucarioare de pisicute,paturici absorbante,orice ajutor este bine venit.cont RO61INGB0000999903851004.PETCU NICOLAE.
— feeling hopeful.

banii rupti din bancomat cui nu i s-a intamplat

http://oltelean.com/banii-rupti-din-bancomat/

bucuriadeacalatori


Ileana Stefan 11:39am Sep 9

Parcul Durmitor si Canionul Tara - "Must see" in Muntenegru
bucuriadeacalatori.wordpress.com
(CIRCUITUL BALCANI) Durmitor Park sau Parcul Durmitor este, dupa parerea mea, cea mai spectaculoasa ...

28-28.09.2014 targ Excelsior la Hanul lui Manuc

Cativa dintre talentatii si frumosii prieteni ai targurilor Excelsior va vor astepta din nou cu creatii in premiera la Targul de toamna de la Hanul Manuc intre 26-28 septembrie

sa-l salvam pe calutul Cezar

Cora Barbulescu posted in Save horse Cezar from slaughtering! - Sa-l salvam pe calutul Cezar!

Cora Barbulescu 9:19pm Sep 9
Cezar is home and it seems he likes it! ♥ So happy I am I finaly bring him home! I have bought good food, vitamins and calcium for him, also starws for the floor. The cost was bigger that I have expected. Bills will follow, sorry hadn;t time or energy to take photos of its. Please help Cezar to have the surgery now!

paypal: corabarbulescu@gmail.com

CONT RON: - IBAN RO84 RZBR 0000 0600 1692 3926 -

CONT EUR: - IBAN RO81 RZBR 0000 0600 1686 8593 -

RAIFFEISEN BANK - AG. BUCURESTI MALL
SWIFT: RZBR ROBU

account owner name: PRATZ Rucsandra Irina Elena

impresionant


Roxana Andreea Cercelaru 7:23pm Sep 8
Cu toţii ne-am dorit când eram mici un animal de comapanie, propria jucărie vie. Dar anii trec şi animăluţul nostru cu nume haios îmbătrâneşte. V-aţi pus problema vreodată ce se întâmplă cu noi când el moare ?
http://nextgeneration.ebloguri.ro/2014/09/08/animalele-prieteni-pe-viata/

Beautiful Bond Between Lifelong Friends
nextgeneration.ebloguri.ro
Cu toţii ne-am dorit când eram mici un animal de comapanie, propria jucărie vie.

recomandare

Ciprian Iulian 5:53pm Sep 9
Liceenii Rock'n'Roll este un film de dragoste românesc din 1991, regizat de Nicolae Corjos. Este al ...

city forest hand-made la casa universitarilor 13-14.09.2014

City Forest revine cu editia de toamna. Va asteptam in weekendul 13-14 Septembrie la Casa Universitarilor Bucuresti cu targ handmade, fashion & art, workshopuri, expozitie foto, proiectie video, concerte, terasa cu mancare, spatii de recreere, mese de ping pong, concursuri si instalatii. Veniti cu prietenii, cu copii si cateii, cu o paturica si cu multa voie buna ca sa ne simtim bine tot weekendul :) Si nu uitati ca puteti pleca acasa cu cele mai dragute haine, accesorii si cadouri.
Hai, da sfoara in tara si ne vedem acolo ! :D
Intrare: 5 RON

mesaj Kola Kariola

ola Kariola posted in 1000 de oameni pentru 400 de catei si 4 oameni!

Kola Kariola 10:28am Sep 10
Buna dimineata.In primul rand vreau sa va multumesc pentru sprijinul acordat in finalizarea acestui proiect.Am reusit intr-un timp foarte scurt sa avansez mult cu lucrarile.Am construit 6 tarcuri in ferma veche si 8 tarcuri in ferma noua ,tarcuri care au o suprafata totala de peste 600 mp.Am imprejmuit spatiul de joaca in suprafata de 4000 mp.Am folosit numai panouri de gard bordurat si bare de fier 4/4 pentru siguranta cateilor.In ferma noua tarcurile interioare sunt din OSB si lemn pentru ca aici am mutat toti catei de talie mica si puii.Am folosit lemn pentru ca e mai calduros la iarna.Incepand cu 13 August am mai adus in adapost 53 de catei si 10 pui care mi-au fost lasati la poarta.Acum am intrat un pic in incurcatura.Am de reparat urgent acoperisul in cateva locuri,trebuie sa alimentez cu energie electrica ferma noua,am de turnat 150 mp de sapa ,trebuie sa construiesc urgent peste 25 de cotete a cate 4 locuri fiecare,trebuie sa torn soclu la gardul cu care am imprejmuit spatiul de joaca pentru ca exista riscul sa sape cateii si sa fuga.Mi-as dori,si am o oferta deja ,multumita lui Aidan Andon, sa montez un sistem de supraveghere video si in acest fel as putea sa monitorizez cateii si ingrijitorii 24/24.Cu ajutorul acestui sistem de supraveghere oricine doreste poate accesa un link,se introduce o parola si vede live ce se intampla in adapost.Sistemul este unul ultraperformant.Pretul este de 10500 ron.Voi posta astazi si factura proforma.Legat de acest adapost si de proiect vreau sa precizez ca dorim creearea de conditii foarte bune pentru catei.Cand vom finaliza constructia vom incepe campanii de adoptie pe toate sursele posibile.Nu ne dorim decat ca acest adapost sa fie o casuta intermediara pentru catei iar cat stau aici sa fie ingrijiti si iubiti asa cum merita.Cam atat deocamdata.Va rog sa distribuiti masiv acest proiect,sa ne strangem mai repede 1000 de oameni si sa termin constructia pana vine vremea rea.Multumesc inca o data pentru tot!!!

apelul asociatiei Salvati animalele

This album presents the special needs dogs belonging to The Save the Animals Association.
These dogs have not been adopted for more than 6 years since we established this association. They are being avoided due to their age, health problems, behaviour, etc.
You could help these dogs by distance adoption. The sum needed for food per dog per month is 50 lei (12 euro).
You can donate money into one of these accounts:
ASOCIATIA "SALVATI ANIMALELE"
EURO account: RO 90 BTRL 0250 4205 L432 61XX BANCA TRANSILVANIA
USD account:RO 42 BTRL 0250 2205 L432 61XX BANCA TRANSILVANIA
COD SWIFT : BTRLRO22MMA
paypal:office@salvati-animalele.ro
Please mention the name of the dog that you have chosen to sponsor.
Thank you on their behalf!
____________________________________________
In acest album o sa va prezentam cateii ASOCIATIEI SALVATI ANIMALELE, cu nevoi speciale, acei catei care de mai bine de 6 ani, de cand a fost infiintata asociatia, nu au fost adoptati din cauza varstei, problemelor medicale, temperamentului etc.Puteti sustine acesti caini, adoptandu-i la distanta contra unei sume lunare de 50lei (12euro), suma ce le va asigura hrana zilnica.Plata o puteti face in conturile mai jos afisate, mentionand numele cainelului pe care doriti sa-l ajutati de la distanta.
ASOCIATIA "SALVATI ANIMALELE"
Autorizatie 53/2309/2008
CUI 24558366
BAIA MARE
cont lei RO 18 BTRL 0250 1205 L432 61XX BANCA TRANSILVANIA
cont euro RO 90 BTRL 0250 4205 L432 61XX BANCA TRANSILVANIA
cont USD RO 42 BTRL 0250 2205 L432 61XX BANCA TRANSILVANIA
COD SWIFT : BTRLRO22MMA
sau
cont paypal:office@salvati-animalele.ro
Va multumim, in numele lor!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini