vineri, 20 decembrie 2013

alt apel

Daca puteti ajuta acesta doamna, vine Craciunul, as dori sa aiba un zambet pe fata, are cancer si ingrijeste cainii in Cluj:
https://www.facebook.com/events/646143935437264/?previousaction=join&ref_dashboard_filter=upcoming&source=1

Cumpara/doneaza accesorii pentru animalele lui Florin Buturugeanu

 

Cumparand obiectele scoase la vanzare din acest album, il veti ajuta pe dl Florin sa le asigure hrana zilnica animalutelor lui. Pagina eventului este https://www.facebook.com/events/377556452372942/?source=1, iar aici ii puteti vedea pe blanosii pentru care cumparati https://www.facebook.com/ioana.sotir.3/media_set?se...t=a.467347140021764.1073741838.100002394471607&type=1 Orice inel costa 5 lei, bratarile 7 lei, iar colierele si cerceii 12 lei. Postati un comentariu in dreptul obiectului pe care vreti sa il rezervati si il veti primi prin posta cu plata ramburs. De colete se ocupa Alexa Delureanu. Sunteti de asemenea binevenite sa donati accesorii pe care nu le mai purtati. Dl Florin si blanosii lui va multumesc.See More
Photos: 25

Aveti aici un album actualizat cu accesoriile nevandute (nu am inclus haine si jucarii care sunt mai vizibile pe pagina). Nu uitati ca sunteti binevenite sa donati inele, bratari si coliere pe care nu le mai purtati https://www.facebook.com/alina.emme/media_set?set=a.10200462217312903.1073741840.1680996143&type=1

achizitionati decoratiuni in beneficiul cateilor

Cumpara decoratiunile de Craciun pregatite de Red Panda Romania pentru a ajuta animalutele pe care le avem in grija!
Comenzi: tel. 0723316673, office@red-panda.ro sau prin mesaj privat pe pagina
Globuri pictate manual.
Globurile sunt ambalate intr-un saculet de tul rosu.

Cele mai frumoase cadouri sunt cele oferite din inima, cu mult drag! Tot asa am preg...atit si noi pentru voi aceste surprize, pentru ca asa ii vom ajuta pe cateii pe care ii avem in grija! Achizitionati cadouri si decoratiuni de Craciun de la noi, iar fondurile sunt folosite pentru cateii din centrul de adoptie Iubirrre.

si companiile pot ajuta cateii

Important pentru companii: cum puteti ajuta!
 
Daca iubiti animalele si doriti sa sprijiniti activitatea noastra puteti sa faceri acest lucru directionand maxim 20% din IMPOZITUL pe profit catre asociatia noastra in loc sa il dati statului. Directionarea se face printr-o sponsorizare ca...re trebuie facuta pana pe data de 31 decembrie. Valoarea respectivei sponsorizari se scade din impozitul pe profit care se plateste catre stat. Depinde de voi cui dati acesti bani, unui ONG sau statului. Pe noi ne puteti contacta pe office@red-panda.ro

Red Panda ne invita sa fim Mosi Craciuni PENTRU O ZI PE 20-21.12.2013 pt cateii din adapost!

21 decembrie la 11:05 în UTC+02
Vor participa 21 de persoane

detalii pe Facebook

de pe mail despre Bradul de Craciun

Știți când a fost inaugurat primul brad decorat cu luminițe electrice? Sau de ce Italia a fost printre ultimele țări care a preluat tradiția bradului de Crăciun?
Plantele mereu verzi se află în centrul sărbătorilor cu ocazia solstițiului de iarnă de mai bine de 3000 de ani. In jurul anului 1300 î.Hr., palmierul era în centrul atenției , deoarece se credea că palmierul dă un vlăstar nou în fiecare lună, astfel că el a devenit un simbol al anului încheiat.
În Italia, romanii decorau brazii cu lumănâri aprinse în onoarea lui Saturn, zeul agriculturii. Festivalul – denumit Saturnalia – avea loc între 17 și 21 decembrie. În Europa Nordică, druizii, preoții Celților antici, foloseau ștejarul veșnic verde ca simbol al vieții eterne, în timp ce vikingii credeau că plantele mereu verzi erau plantele speciale ale zeului soarelui, Balder.
O placă octagonală din piața orașului Riga poartă inscripția ”Primul copac de Anul Nou din Riga în 1510”. Pe baza surselor scrise din secolul al XVI-lea, orașul pretinde a fi avut primul brad de Crăciun. Aceste surse oferă informații despre obiceiul de a se aduna în jurul unui copac, în ajunului Crăciunului, când oamenii din ghildele de negustori aduceau în piață un copac decorat. Obiceiul pare a fi provenit din Germania, unde brazii se vindeau în piețe. Oamenii au început să vândă pentru prima oară brazi cu ocazia Crăciunului în Germania. Din cauza numărului mare de copaci tăiați, în 1561 o ordonanță dată în Ammerschweier (Alsacia, pe atunci parte a Imperiului German) stabilea că fiecare orășean avea dreptul la un singur copac, și că acesta nu putea avea o înălțime mai mare de aprox. 1,2 metri.
Una din primele mențiuni ale bradului de Crăciun datează din anul 1605, aparținând unui scriitor din Strasbourg. Acesta nota că ”de Crăciun, oamenii aranjează copaci de Crăciun în camerele lor; ei atârnă trandafiri confecționați din hârtie multicolorată, mere, aur, zahăr și altele.” Din acest moment, copacii de Crăciun sunt menționați sporadic în diferite zone. În secolul al XVIII-lea, principala decorațiune pentru bradul de Crăciun erau lumânările aprinse. Prima apariție în literatură datează din 1774, în Suferințele tănârului Werther, a lui Goethe, în care se spune că Werther a găsit-o pe Lotta ocupată decorând bradul în duminica dinaintea Crăciunului.
Cartea pentru copii Kriss Kringle’s Christmas Tree, publicată la Philadelphia în 1845, a contribuit enorm la răspândirea popularității bradului de Crăciun în Statele Unite, unde a fost introdus de imigranții germani. În 1865, președintele Franklin Pierce a inaugurat primul brad de Crăciun la Casa Albă. După apariția hârtiei de împachetat, în anii 1880, cadourile, care până atunci se agățau în copac, au început să fie puse sub acesta.
Primul brad de Crăciun iluminat electric datează din 1882, la doar trei ani după inventarea becului incandescent de către Thomas Edison. Copacul a fost descorat cu globuri colorate și luminițe albe, albastre și roșii. Piața decorațiunilor de Crăciun a cunoscut o dezvoltare impresionantă după 1890, când ornamentele de sticlă suflată au fost introduse în America, tot de către germani
Bradul de Crăciun a fost introdus în Marea Britanie de către Prințul Albert, care în anul 1839 a adus un brad din Germania pentru a-l face cadou Prințesei Victoria. În curînd, obiceiul s-a răspândit în întregul regat.
În 1896 un copac înalt de 30 de metri a fost instalat la Londra, decorat cu mii de luminițe și peste 20.000 de jucării, care au fost apoi împărțite copiilor săraci din oraș. Probabil cel mai cunoscut brad de Crăciun din Marea Britanoe este cel făcut cadou Londrei, în 1947, de către orașul Oslo. Anul acesta, al 65-lea brad va fi dăruit Londrei de către norvegieni ca semn al aprecierii relațiilor dintre cele două țări din timpul celui de-al doilea război mondial, când familia regală norvegiană și guvernul s-au mutat la Londra după invazia germană.
Conform publicației L’Osservatore Romano, Italia a fost una din ultimele țări care a acceptat bradul de Crăciun deoarece acesta era considerat, de biserica catolică, o practică protestantă. Abia Papa Paul al VI-lea a început tradiția instalării unui brad masiv în Piața San Pietro din Roma. Bradul de anul acesta, decorat cu 2500 de ornamente din aur și argint, a fost adus din Ucraina. ”Este un simbol important al nativității lui Hristos deoarece, prin crengile sale mereu verzi, ne aduce aminte de viața eternă.”, a declarat Papa Benedict al XVI-lea. 

Tracolla

Programul nostru de sarbatoriShop Tracolla situat la Metrou Unirii 2 (coridorul care duce spre Hanul lui Manuc) 18 - 21 decembrie - 12:30 - 20:30 23 - 16:30 - 20:00 24 - 29 Inchis 30 - 10:00 - 20:30 31 decembrie - 05 ianuarie inchis Din 6 ianuarie programul revine la normal Targ...

Handmade Creations: Programul nostru de sarbatori
Realizam cercei, inele, pandantive, martisoare, statuete, tablouri 3D, marturii, decoratiuni rame foto, pahare/sticla...

colinde romanesti cu Angela Gheorghiu

http://www.gramophone.co.uk/classical-music-news/angela-gheorghiu-releases-album-of-romanian-christmas-carols

harta Romaniei on-line

http://www.romanian-explorer.com/

mai multi adoptatori la distanta ai 1 catel sau adoptia la distanta din mai multe cotizatii

 propunem s-o luam cu pasi mici, sa vedem daca si cum functioneaza! Stiu ca declarativ multi vor sa ajute, dar multi au adoptat deja, au multi alti caini in ingrijire si nu mai stiu cum sa se imparta. Acum, propun asa: am luat un catel aleatoriu, neadoptat: un catel batran, frumos. Eu credeam ca va fi adoptat printre primii. Nu a fost asa! Centralizez eu doritorii; "I'm in.." din oficiu. Cine doreste sa doneze pentru el 10 lei (FARA A-MI VIRA MIE BANII, ci dupa semnarea contractului cu toti adoptatorii, in contul Primariei, aferent numarului de contract alocat de adapost), sa-mi trimita pe email (stefanescu.anca@gmail.com) copia dupa buletin. Detalii despre varsta si sexul cainelui, cum a ajuns in adapost se obtin dupa ce se semneaza contractul. Daca se adopta (minim inca 6 persoane), postam alt caine si tot asa.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini