marți, 26 noiembrie 2013

revistele lunii cadourilor deja pe piata

din 26.11 - Femeia cu lip balm de la Himalaya

din 26.11 - Cosmopolitan
din 25.11 - Unica
din 25.11 - Joy cu card reduceri anumite magazine: Otter, Benvenuti, Veronesse, Aldo, sense, farmaciile Belladonna, Flormar, pastel, sabon,  Anastasia salon, cofetaria Armand, miobio, etc, multe on-line: Carturesti, casara, inkolore, mineralium, gatta, miobio, etc
din 25.11 - Glamour



recomandari adrese

www.inkolore.ro   cu haine

www.pierrot.ro   cu deco

adrese vintage urmare V for Vintage de la Dalles

www.vintageparadise.ro
www.vintageboutique.ro
www.truevintage.ro
www.vintagelady.ro
www.vintagewardrobe.ro cu magazin si in N.Balcescu

licitatia Ilincai Macarie continua - cadouri ideale pt sarbatori

pentru toti prietenii care vor sa urmareasca in continuare licitatia de caritate pentru animale: ne-am mutat.
Nu ratati ocazia de a combina cumpararea de cadouri de Craciun cu ajutorul dat unor animale mai putin norocoase.
Va invitam sa continuam aici : https://www.facebook.com/events/613348685397232/?fref=ts

handmade in beneficiul animalutelor Voluntari Salvati Animalele Baia Mare

Putem livra in felul urmator:
1. La comenzi sub 20 lei - in scrisoare recomandata, direct la destinatar, cu plata prin virament anticipat - valoarea comandata + 3 lei taxa expedierii. Se expediaza dupa ce a fost efectuat viramentul.
Cont: RO86BTRL02501201P04948XX, Banca Transilvania Baia Mare, titular: Stetca Adina Marioara, vicepresedinte, Asociatia Salvati Animalele Baia Mare


SAU

daca mai doriti si alte produse, eventual, sau aveti cunostinte care ar mai dori,
2. La comenzi mai mari de 20 de lei se adauga 7 lei transport si se expediaza cu plata ramburs prin posta romana - ridicati coletul de la posta cu banii jos.
Va rog alegeti produsele care va plac, puteti copia linkul lor aiici in mesaj, apoi trimiteti-ne adresa de livrare/nume complet! Multumim frumos!

 https://www.facebook.com/events/520078808039296/?ref=5

reincepe ShoeBox

http://shoebox.ro/2013/11/02/incepe-shoebox-2013/

Perioada de colectare a cutiilor incepe pe 15 Noiembrie (vineri) si se termina pe 13 Decembrie 2013 (tot intr-o vineri). Va rog sa consultati lista locatiilor (in continua actualizare pana in 15 nov) pentru a gasi locatia ShoeBox din orasul vostru si va asteptam cu drag sa aducem, impreuna, si in 2013 un zambet pe chipul cat mai multor copii.

de la Voluntarii Vagabonzilor Veseli

Adapostul Vagabonzilor Veseli a fost incropit in mare graba, in vara anului 2012, cand cainii au trebuit mutati urgent din locul in care erau pana atunci, pentru ca prea aproape de o zona locuita. Dispunand de ZERO fonduri, doar de donatiile unor persoane cu suflet mare, totul a fost facut din resurse minime insa cu un efort uman urias ale doar catorva persoane. Nici atunci si nici acum, nu exista niciun sprijin financiar din partea statului sau unor fundatii straine. Singurele venituri sunt donatiile oamenilor cu suflet mare si sumele adunate din virarea celor 2%.

Banii pe care reusim sa-i adunam, sunt instant mancati, insa, pe masura ce primim cate o donatie de materiale, se mai extinde/inbunatateste adapostul, tarcurile. Avem constanta nevoie de material lemnos, sarma rezistenta de gard, piatra, custi, boluri, galeti metalice.

Adapostul Vagabonzilor Veseli ofera acum - 22.11.2013 - casa si masa pentru 80 de caini, 72 adulti si 8 pui. Asociatia Salvati Animalele asigura cadrul legislativ pentru functionarea a 4 grupuri de persoane care ingrijesc caini in diverse locuri din oras, cel al Vagabonzilor Veseli fiind al 4-lea, format in 2010. Grupurile sunt autoadministrative, doar sumele colectate din donatiile de 2% impartindu-se la toate gruparile, respectiv fondurile de sterilizari venite de la fundatii straine, cum a fost RAR in 2011 si 2012 si Dinas Ark in aceasta toamna.

Nu dispunem de transport decat prin ajutorul ocazional al unor voluntari.

Cea care ingrijeste cainii, ii hraneste zi de zi, curata dupa ei, le urmareste comportamentul si-i grupeaza in functie de temperament, si DA, bate cuie, cara lemne, construieste si repara, cara saci cu mancare si uneori fierbe cat pentru o nunta la sat, este d-na Anna Kala, pensionara de boala, (cei care traiesc in Romania, stiu ce inseamna asta), SINGURA ingrijitoare a celor 80 de caini, ajutata rareori si ocazional de cativa voluntari. Dansa merge zilnic, cu troleul, apoi pe jos, fie ca este arsita sau -15 grade, la cainii care o asteapta nerabdatori pentru a primi, pe langa masa zilnica, o mangaiere.

De cand am cunoscut-o, stim ca doar cu ajutor poate razbi. Incercam tot felul pentru a obtine banuti, mancare pentru catei, cerem, vindem, manufacturam si toate aceste actiuni sunt bine primite, apreciate, insa nu sunt nici pe departe suficiente pentru a acoperi intreg necesarul adapostului. Orice idee, sugestie aveti, primim cu mare drag!

Voluntarii Vagabonzilor Veseli

atribuite inteleptilor



1. Doctorii nu recomandă ascultarea fanfarei în poziţia culcat şi înconjurat de rude.

2. Alfred Nobel este considerat inventatorul dinamitei, deoarece ceilalţi au fost de nerecunoscut.

3. A bea un pahar de vin în fiecare zi, se consideră a fi un lucru util. 
Astăzi am făcut multe lucruri utile!

4. Componentele electronice funcţionează cu 
fum. Cum a ieşit fumul din ele, cum nu mai funcţionează.

5. Dintre toate rudele nevesti-mii, cel mai mult îmi place de mine.

6. Fotografia soţiei din portofel îmi aminteşte, de fiecare dată, că, în locul ei, ar fi fost o grămadă de bani.

7. Durata unui minut variază în funcţie de care parte a uşii de la baie te afli.

8. Sunt zile când tu eşti porumbelul şi zile când eşti statuia.

9. Un dragon nu şi-ar tatua niciodată un cocălar. Invers, însă, se întâmplă cu regularitate.

10. Adevărata fericire constă în 
lucrurile mici: o mică vilă, un mic iaht, o mică moştenire...

11. Sentimente amestecate: Să-ţi cadă soacra în prăpastie cu maşina ta...

12. Pentru un realist, nu este important dacă paharul este gol sau plin, important este cât a mai rămas în sticlă.
--
 
„Dacă destinul ne face să râdem, înseamnă că nu am înţeles poanta.”
                                (proverb indian)
 
„Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea unii par strălucitori înainte să-i auzi vorbind.”

comic

Cei trei purceluşi, Nif-Nif, Naf-Naf şi Nuf-Nuf, veseli, se jucau, zburdau, cântau.Brusc se deschide uşa şi-n cameră intră lupul. Toţi încremenesc.
Lupul :- Salam Aleikum!
Toţi răsuflă uşuraţi :
- Slavă Domnului, e musulman

muzica

http://themostbeautifullovesongs.blogspot.be/2012/04/vanessa-williams-save-best-for-last.html

colourboxdeco de pe facebook sustine animalutele

Toti ne dorim sa facem bine. Bine noua si bine altora!

Dupa o discutie pe care am avut-o cu o veche prietena,
Andra Dadau, m-am hotarat ca as putea ajuta, in felul meu si cu ajutorul vostru, pe „cei mai buni prieteni ai omului”. Andra se ocupa de foarte multe proiecte de salvare si ingrijire a „cainilor comunitari” (desi personal nu imi place acest termen atribuit cateilor). Am hotarat, impreuna cu ea, ca o parte din veniturile incasate prin vanzarea cutiilor pictate sa se duca catre acestia. Sunt sigura ca orice ajutor este primit cu un „dat din codita” care ne va face sa zambim!
Se apropie perioada Craciunului si toti putem primi si/sau darui un cadou frumos. In cazul nostru, o cutie pictata, in cazul lor, mancare si ce mai au ei nevoie.
Noi toti vor fi fericiti: eu, tu, mama, tata, sora, fratele, iubitul, iubita, sotul, sotia, prietena, prietenul, seful, sefa, colega, colegul, Negruta, Azorel, Pusha, Lady, Maronel, Peticel....si toti ceilalti!
— with Andra Dadau.
 
 https://www.facebook.com/colourboxdeco?hc_location=timeline

propunere de la Robi

www.4animals.ro
CONTACT: asociatia.robi@gmail.com

V-ati gandit sa adoptati un catel, dar parca ceva va tinea pe loc? Ei bine Regatul Animalelor in parteneriat cu Asociatia Robi va ofera cateva motive in plus.

Toti cei care adopta un catel de la noi beneficieaza de
-un consult gratuit,
-microchipare si inregistrare
- 50% reducere la cosmetizarea catelului pentru a straluci pe strazile Bucurestiului (tuns, spalat).

Daca nu puteti adopta un catel, dar doriti sa ajutati animalutele Asociatiei Robi, puteti dona orice produs achizitionat de la Regatul Animalelor (la aceste produse donate primiti si o reducere de 10%).

Va invitam sa vizitati Regatul Animalelor online http://www.regatulanimalelor.ro/ dar si cabinetul de pe Soseaua Panduri nr 29-31, Sector 5 Bucuresti, (zona Cotroceni), carora le multumim tare mult pentru implicare si pentru ca incearca sa schimbe viata animalutelor in bine.

oferta in beneficiul Copiilor Universului

https://www.facebook.com/events/477041559048933/
Alexa Delureanu"Copii ai Universului"- situatie disperata, este nevoie de mancare pentru animalutele -100 caini si 30 de pisici.
O bratara foarte frumoasa,ca noua. Pret 15 lei fara taxe poștale. Pentru animalutzele celor de la Copii AI Universului.



 Desperate situation in Draganu, Arges for Copii AI Universului. 100 dogs and 40 cats are starving to death..they have no food.Also, there are bills to pay and the amount is huge. If you want to help please consider a small donation. Bank account:RO74INGB0000999903524850, name FRUNZA CLAUDIA.
PayPAL account: admin@donationsMarket.com Please write when you donate to paypal (title): FRUNZA CLAUDIA
Thank you in the name of those animals.

Dragi prieteni ,va spun cu durere in suflet ca am ajuns la limita toate resursele.
Datoriile ne-au coplesit si parca toate drumurile sau inchis pentru noi.Facturii imense de ordinul sutelor de milioane ne sufoca efectiv........animalutele cei 100 de catei si 30 de pisici fac foame alaturi de noi........daca cineva doreste sa ajute cu orice ne gasiti la adresa comuna Draganu olteni ,nr 45 ,jud Arges.pt donatii in contul bancar RO74INGB0000999903524850 pe numele de Frunza Claudia.
Cont PayPAL:admin@donationsMarket.comRugaminte!!! donatorul sa scrie astfel la donatia pe paypal (titlul): FRUNZA CLAUDIA
Multumesc anticipat tuturor!

Bitte liebe Freunde, lasst uns hier den Tiere helfen. Die Frau hat 100 Hunde und 30 Katzen die an Hunger leiden. Ihr wisst wie schnell das geht....dauernd legt einen eine Tasche mit Welpen vor der Tür weil die Leute wissen das die Frau die Tiere nicht entsorgen kann sondern sie zieht sie groß. Überall auf die Straßen liegen Hunde die verletzt sind, ich könnte auch nicht vorbei gehen und nicht helfen. Ich habe selbst gespendet und mit der Frau gesprochen und wie ihr wisst ich helfe nur den Tierschützer die Tiere wirklich helfen und alles geben für ihre Wohlbefinden. Es fließt so viel Geld nach Rumänien aber die richtige ehrlichen Tierschützer bekommen meist nichts...die kämpfen sich durch...bis sie zusammenbrechen. Ich danke Euch das ihr hilft...jede Euro zählt...es sind eine Menge Mäulchen zu füttern. Lasst uns sie satt machen DANKE

proverbe nemuritoare

N-a murit proverbul romanesc ! iata-l putin schimbat.

- Ca romanu' nu-i nici unu', unde-s multi putea fi unu'!

- Fie painea cit de rea, tot ti-o fura cineva.

- Cine NE viziteaza ne face ONOARE, cine NU, PLACERE.

- Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc.

- Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc.

- Cine fura azi un ou si se lasa prins...e bou!!!

- Proverb marinaresc: "Iubeste-ti copilul ca si cum ar fi al tau"

- Nicio fapta buna nu scapa nepedepsita!

- Cum iti asterni, cum vine altul si se culca in locul tau.

- Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva.

CALENDAR EVENIMENTE SARBATORI DE IARNA

http://www.bukarest.diplo.de/Vertretung/bukarest/ro/seiten/00/seite__weihnachtsmarkt-2013.html
in curtea ambasadei Germaniei pe 13.12. - caritabil - medicamente


caritabil in beneficiul pisoancelor din camera cu pisici la Morgan LA Dud din Sperantei in 15.12.intre orele 13-19

la Romexpo anticari, cadouri, sotii ambasadori etc 5-8.12.2013

casute in parcul Obor

Gabriela Andreea Urda invited you to Garage Sale's event:
YARD SALE de 1 decembrie @ Serendipity Tea
Sunday, December 1, 2013, 10:00am - 6:30pm at Serendipity

 7 DECEMBRIE LA RING STAR PET HOTEL DIN GARLEI SAVE SHOP CARE GIVE         


GiftsBy Kristine invited you to Serendipity Tea's event:
Bazar de Craciun - Editia a VI-a
Sunday, December 15, 2013, 12:00pm - 9:00pm at Serendipity Tea
SUTU - I LOVE HANDMADE 31.11-01.12.2013  
 MALL VITAN DIN 27.11.2013 - 23.12.2013 SI PLAZA MALL DIN 29.11.2013 - 23.12.2013 - TARG
CADOURI DE IARNA DESAGA LUI MOS CRACIUN  



TARG DE SARBATORI DIN 6.12.2013 PIATA DE CRACIUN DE LA UNIVERSITATE



TARG DE SARBATORI IN FATA MAGAZINULUI UNIREA SI IN HERASTRAU





ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini