joi, 4 ianuarie 2018

How To Get A Knot Out Of A Chain

VIDEO: Un băiețel vă invită, cu multă candoare, să vizitați Iașul. Cea mai bună reclamă

VIDEO: Un băiețel vă invită, cu multă candoare, să vizitați Iașul. Cea mai bună reclamă: O reclamă mai bună decât cea făcută de un băiețel orașului nostru nu există. Copilașul a fost filmat la Palas, pe treptele de la Palatul Culturii. El pare fascinat de decorațiuni și vorbește cu inocență despre lucruri pe care adulții le-au uitat sau le-au ignorat.

Elevi din Iași au organizat o colectare de haine și jucării pentru copiii din Țibana și Dumești

Elevi din Iași au organizat o colectare de haine și jucării pentru copiii din Țibana și Dumești: În luna generozității (perioada 1-21.XII.2017), elevii Școlii Gimnaziale ”Ion Creangă”, Iași s-au mobilizat exemplar.

S-a trezit fără mașină, dar a doua zi aceasta era la locul ei, cu un bilet și niște bani pe parbriz

S-a trezit fără mașină, dar a doua zi aceasta era la locul ei, cu un bilet și niște bani pe parbriz: Erin Hatzi din Portland credea că i-a fost furată mașina, așa că a făcut o plângere la poliție. A doua zi, însă, mașina a reapărut în fața casei, alături de un bilet și o sumă de bani.

3. Calatorie prin fascinanta Asia: Safari in nocturna la Singapore

3. Calatorie prin fascinanta Asia: Safari in nocturna la Singapore: Un 'jurnal de calatorie' inedit a fost pregatit de profesorul Victor Geangalau, presedintele Asociatiei Proruralis. Aflat intr-o calatorie in Asia, profesorul a pus pe hartie toti pasii pe care i-a facut pe indepartatele meleaguri. Jurnalul plin de mister, de lucruri fascinante de la 'frigul de 25 de grade' pana la regulile economice care guverneaza o tara mica, dar celebra prin puterea sa economica, il puteti lectura in zeci de capitole pregatite pentru cititorii online.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini