duminică, 26 noiembrie 2017

bine scris

Simona Mantescu
Buna dimineata de miercuri ...azi incepe postul , ceea ce inseamna ca ne apropiem de Craciun , de plecari , de bucuria (cei care sunt capabili) sarbatorilor celor care nu se gandesc doar sa mearga intr o statiune sau cum sa se distreze in vacanta ci se gandesc la magia si incarcarea mistica a lor ...care isi privesc aproapele si e capabil sa il si vada , sa vada nevoi sau durere si sa indrepte daca poate . Oamenii trebuie sa fie buni tot timpul , din pacate nu i asa , nu indemn acum la asta fereasca dumnezeu , pentru mine tot nemernici raman chiar daca dau acum o "stuchitura " intr un ocean ...nici nu am cum sa indemn sa isi invete copilul sa fie bun daca el nu stie lectia ...deci eu nu mai am asteptari decat de la cei care pot oricand si de la mine . Parintele Nicula spune: Daca nu puteti posti de mancare, refuzati sa va mancati aproapele! ...cu drag !!!

S.O.S.!

Hello my dear friends!
We return with the story of the two sisters, Amedea and Alesia!
We are trying to raise the amount needed for their surgery, that is 1000 euros. We have been able to raise up to 300 euros. So, we STILL need 700 euros dear friends! Please, any modest amount can mean a lot. A lovely Christmas gift for two wonderful beings! Thank you so much!
Ioana Bodea
BCR BANK BUCHAREST ROMANIA
RO31RNCB0317114529760001
SWIFT BCR RNCBROBU.XXX
paypal: numbsoul71@yahoo.com
Donate or Share, PLEASE!

iata ca se poate bravo pt campanie

Primăria Municipiului Iași a adăugat 19 fotografii noi.
Adoptați, nu cumpărați!
De la sfârșitul acestei veri, Primăria Municipiului Iași și Salubris SA susțin o campanie de încurajare a adoptării câinilor fără stăpân. În acest scop, în mai multe locui de panotaj stradal au fost montate afișele realizate în cadrul campaniei.
Și dumnevoastră puteți contribui la succesul acestei campanii, alegând să adoptați în loc să cumpărați!
Pentru aceasta puteți să mergeți direct la Adăpostul de la Tomești, aflat pe șos. Iași - Tomești, km .1 - 2, de luni până vineri, între orele 10.00 și 18.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 10.00 și 14.00.
Mai multe puteți afla la numerele de telefon 0232.291.442, 0800.410.610 sau 0729.292.826, pe mail: adapost_caini_miroslava@yahoo.com, pe site-ul www.iasiadopta.ro sau pe pagina de Facebook „Adăpost Municipal Câini - Iași”: www.facebook.com/adapostcaini.miroslava/.
E bine să știți că animalele oferite spre adopție sunt vaccinate, deparazitate, microcipate, sterilizate gratuit și îngrijite corespunzător!
Vă recomandăm și un reportaj Iași TV Life: https://youtu.be/SWFS19JuBt4

pt sanatate

How to use acupressure points for headaches.😌
goo.gl/DW3ZuV

pt sanatate

How to use acupressure points for headaches.😌
goo.gl/DW3ZuV

util pensiune animalute in Iasi

14 noiembrie la 08:59 · Iași, Iași County ·
Kupan Maria Luiza
Locuri de cazare disponibile in Casuta Lizucai :
- 4 locuri pisici, custi individuale, 20 lei/ zi, negociabil functie de perioada ; vaccinare obligatorie
- 2 locuri cățel talie medie, 25 lei/ zi
- 3 locuri cățel talie mică 25 lei/ zi
Nu accept animale nevaccinate, in cazul in care e un animal al strazii asumat de o persoana iubitoare si care doreste sa ii asigure adapost pe perioada determinata, iar catelul va fi gazduit la noi o perioada mai mare de 21 de zile, atunci voi suporta eu contravaloare vaccin iar deținătorul isi va asuma microciparea !
IMPORTANT : orice animal nevaccinat este vulnerabil in fata bolilor, uneori mortale

alta licitatie caritabila

Shelter Radu Termure is desperate for money to buy food for 850 dogs and cats. This event will help with that. Anyone can play for just £2, in any country so long as you have a paypal account.

There are 59 numbers in the pinned post. To play, choose your lucky number(s) and comment in the post to tell us what they are. Then please paypal £2 per number to smudge0606@gmail.com (that's me!) using the friends and family option, and leaving a note there ONLY saying "RADU". No other comment there please, this is very important!

If the winning number has not been bought, the cash prize will go forward to the next week, making the prize even bigger!!

The prize will be half of the money raised, up to a maximum of £50. The rest of the money raised will go to Mr Radu, to help buy food for his rescued animals.

Please play, to help Mr Radu and his dogs and cats in the very worrying situation they are facing.

Thank you ♥

castrari gratuite

In urma numeroaselor solicitari privind STERILIZAREA GRATUITA a CAINILOR, IVETS CLINIC in colaborare cu Asociatia pentru Supraveghera si Protectia Animalelor IVETS organizeaza:
Campanie de Sterilizare GRATUITA pentru CAINI in BUCURESTI!!!
Si pentru ca decembrie este luna CADOURILOR, toti cainii inscrisi in campanie vor fi microcipati, inregistrati in RECS si vor avea carnet de sanatate, TOTUL GRATUIT!!!!
Pentru inscrieri 021 9855!
Este necesar ca pacientul sa NU consume hrana cu minim 12 ore inaintea interventiei chirugicale!

licitatie

Tina Hayles a adăugat 118 fotografii şi un clip video în albumul Help feed the street cats and dogs this winter. creat de Kathy Hayes şi Tina Hayles.
Each winter i do a auction to help the many cats and dogs on the streets over the cold winter months.....I have a few rescuers who i help who not only rescue these unfortunates but also feed many on the streets who for what ever reason cannot be homed.....please help me fill their tummies and give them a better chance to survive these horrid cold months.....Paypal is helpingkittys@outlook.com. Thank you in advance for your support

tombola caritabila in UK pt Mada Spataru

Please come visit the fundraising page and buy a ticket.
https://www.facebook.com/support.the.misfits/posts/1982634468675242

nu uitati de colecta Green Dog

Mai sunt doua zile, nu ne uitati, cu gandul, vorba si cu fapta va rugam sa fiti prezenti alaturi de noi si de animalutele noastre, iar daca alegeti sa ne ajutati va multumim si va ramanem recunoscatori, oamenii buni sunt putini, dar cu voi mergem mai departe!
Un anunt azi din partea voastra si distribuirea evenimentului ne vor aduce inca un prieten la colecta!
https://www.facebook.com/events/1916265452034921/

Sf. Nic pt pisic

Mos Nicolae se apropie si puteti face un cadou atat de necesar celor peste 50 de pisicute din adapostul nostru - HRANA !
Puteti comanda un sac de hrana de pe Animaland sau puteti dona orice suma doriti in contul asociatiei noastre, cu mentiunea " pentru pisici" .
Si pisicutele au nevoie de un Mos Nicolae, de cadouri si voi puteti fi un Mos minunat pentru ele. Puteti sa le cumparati si hrana umeda, culcusuri calduroase sau custi pentru pisici ( unele pisici stau in voliera si au nevoie de custi de pisici).
Va multumim si asteptam sa ne vizitati si sa adoptati o pisicuta minunata din adapostul nostru, fiecare dintre ele merita o familie ! Sunt deosebit de afectuoase, sociabile, obisnuite cu alte pisici si cu cateii !
( P.S. - daca doriti sa comandati de pe Animaland sau orice alt site de profil, va putem trimite adresa de livrare in mesaj privat ).
Santa Nicholas is approaching and you can make a gift so necessary to the over 50 cats from our shelter - FOOD !
You can order a food bag from Animaland or you can donate any amount you want to the account of our association, with the mention "for cats".
And cats need a Santa Nicholas gifts and you can be a wonderful Santa for them. You can also buy them moist food, warm lobsters or houses for cats (some cats sit in the loft and need houses).
Thank you and wait for us to visit and adopt a wonderful cats from our shelter, each one deserves a family! They are particularly affectionate, sociable, common with other cats and dogs!
(P.S. - if you want to order from Animaland or any other profile site, we can send you the delivery address in your private message).

Holiday Feast For Dogs

Holiday Feast For Dogs: 13 dogs and 1 lucky cat get together to enjoy a holiday feast together at the dinner table.

anul vechi, trecut, anul curent si viitorul an apropiat

anul trecut mi-a aratat multe, mai ales spre sfarsit, unele triste/dezamagitoare, dar macar am aflat cine pe cine am cu adevarat in jur ori alaturi si cine joaca teatru
anul acesta a evoluat interesant, dezvaluindu-mi altele...ori aducand clarificari
in fond orice sut conduce la 1 pas in fata...
doar ca suferim de lipsa asumarii responsabilitatii ...
si preferam sa calcam pe cadavre decat sa ajutam/macar sa incercam sa salvam/indreptam ce+cat se mai poate.....ma simt ca o fraiera pt ca nu vreau decat sa ajut, de multe ori m-am batut pt altii ...nu e vorba de vreo rasplata, ci de caracter/"sange in instalatii"....dar oare chiar merita si cat?!uneori se poate intoarce impotriva, riscand sa devenim "Gica contra"....

pe de alta parte, mi-e groaza ca aflu atatea fara sa vreau, asa ca oare cailalti care doar asta urmaresc si cu asa ceva se hranesc cum or suporta/face fata/tin minte/mint etc?!
sa nu uitam ca o mare parte a timpului o petrecem in primii ani ai vietii in bancile scolilor/facultatilor (diferite grade) apoi la job, iar restul (tot mai putin, din pacate) acasa ... in particular, cu cei dragi si cu hobby-urile dezvoltate ori cu cauzele in care credem si pe care le sustinem
mie nu-mi place incorsetarea, arestarea la birou/curs/conferinta etc
nu suport rautatea celor din jur, mai ales fara motiv .... tinand seama ca, din pacate, tot mai multe persoane se dovedesc a fi "blonde" ...
de ce sa incercam sa atingem perfectiunea cand meritele nu ne sunt recunoscute, ba din contra, chiar furate, iar politicul capata prioritate, ar trebui ca "desteptii" sa rezolve tot ...

intre timp m-am concentrat pe rezolvarea unor probleme de sanatate, fiindca datorita stresului si unor sensibilitati, pe langa probemele cu bila, migrenele meteo-sensibile si rinita vaso-motorie, mi s-a reactivat dermatitata atopica seboreica scuamanta, deci fata mi s-a pigmentat in anumite zone si incepe sa se scuameze,  necesitand asadar dieta&tratament, ajungand astfel la recomandarea unei colege la clinica prof. I.Nedelcu - Deuteria, unde am primit tratament, mi-am cumparat cosmetice medicale si am inceput sedinte cu aparate cu jet de apa si lumina (210 consultatia, 210 fiecare aparat, vreo 300 cosmeticele, nu mai zic de restul ... oricum aveam cheltuieli mari si cu celelelte medicamente)

Desigur ca pt orice e nevoie de bani.

tin pe aceasta cale sa multumesc BCR pt amabilitatea unor angajati care au contribuit la sansa acordata prin refinantarea creditului de nevoi care imi permite sustinerea anumitor campanii, cazuri, persoane, ONG-uri
caci dupa cum se stie, in particular, ma concentrez pe alte activitati, multe caritabile (animalute, copilasi etc) si asa cum zicea reclama cu cardul indeplinesti dorintele ...

doar ca de acum o sa fiu mai atenta la bugetarea cheltuielilor, mai ales ca atunci cand am avut nevoie, am patit ca si alte prietene, in sensul ca am sfarsit prin a ne ajuta reciproc, asociatiile ridicand din umeri ...unele neraspunzand, altele dand doar sfaturi ....trist...mai ales ca mereu am cautat sa ajut, iar cand am avut nevoie de ajutor (o banala cazare tip foster, suportand eu in integralitate costurile) am gasit sprijin doar de la o prietena, Corina Ilie in ceea ce priveste o fetita liliac si de la o colega, Ioana Bodea (odata cu o catelusa Baba, salvata de la hingheri cu cativa ani in urma de Mos Nicolae, iar acum cu o pisa Dorothea leita Maisie a mea) ....
Sigur ca le multumesc si celorlalti colegi care s-au implicat si au contribuit dupa posibilitati.

dar mereu avem cate ceva de invatat; viata ne da lectii ... important e sa nu ne schimbam noi, ci sa nu ne dam batuti, sa nu renuntam si incercam sa rezolvam problemele si sa-i influentam in bine pe cei din jur

V for V deosebit de Sarbatori la G.H.B.

Primul târg de Crăciun la Grand Hotel du Boulevard


Te pregătim..
De un palat ce prinde viață două zile, de la ce a fost odată la ce-i acum, de la vremuri istorice la timpuri contemporane.

Christmas Concept
 târg cu design, vintage și gourmet

Același loc, acolo unde Calea Victoriei intersectează Bulevardul Regina Elisabeta, la Grand Hotel du Boulevard
 
Te pregătim..
De 4 Săli atent împarțite cu design vestimentar, obiecte de ceramică sau porțelan, bijuterii și accesorii de designer, design de obiect, minunate creme și parfumuri bio, vintage autentic.
De o plimbare cu rost, rost de cadouri creative, apetisate și absolut necesare.

Te pregătim..
Să te bucuri. Să alegi. Să cauți. Să gasești. Să daruiești.

Ți-ai notat când?
16-17 Decembrie

Te pregătim..

UTIL cu si despre Corina Ilie

https://www.libertatea.ro/ultima-ora/cum-angajezi-bona-pentru-animale-de-companie-2047658

Red Panda cauta locatie pentru Craciunul animalutelor

Red Panda Romania

Dragi prieteni, vă rugăm distribuiți: căutam un loc (bar, restaurant) în București care să ne găzduiască pentru Târgul de Crăciun - vânzare de lucrușoare frumoase pentru animaluțe, dar și pentru oamenii lor. Perioada: weekend decembrie. office@red-panda.ro
Toate fondurile colectate sunt folosite pentru îngriirea animalelor din Centrul de Adopție.
Vă mulțumim!

campania gradinitei Viperesti continua

tu ce faci cu 10 lei pe zi?!?

Probabil îți iei ceva de mâncare: un sandviş, o cafea sau un suc şi ceva dulce, poate o revistă de moda/sport, sau îi cumperi ceva copilului tău, poate chiar de o valoare mai mare de 10 lei şi te simți bine când îl vezi cum se bucură de cadoul primit.

Ai simțit vreodată bucuria oferind 10 lei pentru un copil nevoiaş!???!

Dacă da, fă-o din nou, dacă nu, fă-o acum!

Simte bucuria donând 10 lei pentru copiii de la GRĂDINIȚA VIPEREŞTI, sunt copii ce provin din familii cu o situație financiară precară şi care au mare nevoie de materiale educative pentru a-şi putea desfăşura activitățile de zi cu zi în această unitate de învățământ.

Au nevoie de:
● creioane colorate/cerate;
● ascuțitori;
● carioci;
● acuarele + pensule;
● plastilină;
● cărți de colorat;
● ghiozdane;
● top hârtie A4;
● hârtie colorată şi creponată;
● detergenți profesionali pentru baie;
● săpun lichid;
● hârtie igienică;
● prosoape hârtie;
● şervețele umede.

Poți dona 10 lei sau poți cumpăra chiar tu din obiectele enumerate mai sus.
CAND SI UNDE POTI SA DONEZI?
Evenimentul se desfasoara intre 20 noiembrie si 7 decembrie.

Donatiile se strang la terenul de antrenament din Parcul Crangasi, in zilele de luni si joi incepand cu ora 19. Pentru detalii şi informații legate de strângerea lucrurilor necesare in oricare alta zi a saptamanii puteti lua legătura cu ALINA CHEROIU 0762 467 303 şi BOGDAN DURLA 0724 577 056.

Donațiile se fac în contul echipei noastre de cautare si salvare: Nume: Asociatia Clubul Câinilor Utilitari RO05INGB0000999906479936
Detalii: "pentru grădinița Vipereşti"

Sărbătorile se apropie!
Nu rămâneți îndiferenți şi haideți să le aducem acestor copii zâmbetul pe buze şi multă bucurie în suflete!

Împreună reuşim! ❤

--

Importanta datei nasterii

S-A  CONSTATAT CA PUTINI OAMENI STIU IN CE ZI A SAPTAMANII S-AU NASCUT.
AFLA SI TU DESCHIZAND ACEASTA PAGINA DE WEB:
 http://www.miniportail.eu/date/

articol primit

Site-ul de vacanţe şi călătorii „Travelbird“ a realizat un clasament al celor mai primitoare oraşe, luând în considerare 500 dintre destinaţiile turistice din întreaga lume. Din păcate, Bucureştiul ocupă un loc spre coada acestui clasament.

Realizatorii topului celor mai primitoare 100 de oraşe din lume au luat în calcul o serie de factori, de la cât de primitoare este intrarea în oraş, gradul de siguranţă şi securitate pentru găzduirea turiştilor, până la cunoaşterea generală a limbii engleze. „Travelbird“ a combinat aceşti factori cu datele colectate de la peste 15.000 de experienţe de călătorie ale jurnaliştilor, pentru a compila o listă a celor mai primitoare 100 de oraşe din lume.
De asemenea, s-a luat în considerare şi cât de aglomerate sunt aceste oraşe, respectiv cât de mult afectează turismul în exces calitatea vieţii locuitorilor, scrie The Independent.  
Astfel, Singapore a obţinut un punctaj mare pentru portul său de intrare, care a ajuns la calificativul 10 în această categorie. Oraşul este cunoscut pentru curăţenia sa (guma de mestecat este interzisă), farmecul multicultural şi prevalenţa indicatoarelor în limba engleză, făcându-l uşor de vizitat ca turist.

Oraşele scandinave s-au descurcat bine atunci când vine vorba de primire: Stockholm, Helsinki şi Oslo poziţionându-se în top 10.
Londra a fost considerat cel mai prietenos oraş din Marea Britanie, aflându-se pe locul 29, urmat îndeaproape de Glasgow (31) şi Edinburgh (33). Londra a obţinut un punctaj bun în ceea ce priveşte competenţa (evidentă) cu privire la limba engleză şi serviciile de găzduire pentru turişti. De asemenea, Paris a ocupat locul 65.
Din păcate, capitala României s-a poziţionat pe locul 99, urmată de Budapesta, care a ocupat ultimul loc în clasamentul „TravelBird“.

Cele mai primitoare zece oraşe din lume: 
Singapore, Singapore – 8.22
Stockholm, Suedia – 8.02
Helsinki, Finlanda – 8.01
San Francisco, SUA – 8.0
Rotterdam, Olanda – 7.98
Lisabona, Portugalia – 7.9
Tokyo, Japonia – 7.89
Oslo, Norvegia – 7.88
Zurich, Elveţia – 7.84
Orlando, SUA – 7.81
Potrivit „Travelbird“, „dacă un oraş îşi depăşeşte capacitatea de transport turistic, apar probleme cum ar fi supraaglomerarea, cozile lungi şi creşterea costurilor de trai, iar toate acestea au un impact negativ asupra locuitorilor şi, prin urmare, afectează cât de primitoare sunt oraşele pentru turişti.“
Clasamentul a cuantificat supraaglomerarea prin calcularea capacităţii turistice a fiecărui oraş. Acest lucru a fost elaborat prin compararea următorilor factori: numărul de locuitori în comparaţie cu numărul de turişti în timpul sezonului de vârf şi numărul de paturi de hotel autorizate în plus faţă de numărul de paturi de închiriere.
„Travelbird“ a efectuat apoi un sondaj adresat localnicilor despre modul în care turismul a avut un impact pozitiv sau negativ asupra vieţii lor de zi cu zi şi a folosit aceste date pentru a contribui la scorul total atribuit fiecărui oraş, de maximum 10 puncte.
„Am conceput acest studiu ca fiind primul pas spre un viitor sustenabil“, spune Steven Klooster, CEO Travelbird. „Este o chemare la acţiune pentru noi înşine şi pentru colegii din turism, pentru locuitorii şi guvernele locale din acele locuri care sunt cel mai grav afectate de supraaglomerare, să colaboreze pentru a găsi soluţii la această problemă. Credem că turismul poate avea un impact pozitiv asupra destinaţiilor locale; cu o înţelegere clară a aspectelor la îndemână, a gândirii inovatoare şi a legislaţiei comunale, le putem păstra şi le putem proteja în viitor“, a concluzionat Klooster.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini