sâmbătă, 14 octombrie 2017

Trollstigen Norway famous serpetine mountain road, Der Trollstigen in No...

The Atlas of Beauty Book

Rhapsody in Blue (Gershwin)

luni ora 11 sophistycut caritabil

Blanosii nostrii pentru care cheltuim lunar 2500 de lei pentru cazare, mâncare si tratamente. Multumim prietenilor care ne ajuta mereu si oamenilor cu suflet care nu raman indiferenți! Ei au nevoie de noi toti pentru ca sunt cateii nimănui. Sunt disponibili toți pentru adopție in Bucuresti sau pe langa! Va asteapta la event sa cumpărați produse si sa donati pentru ei 😍 Cont : RO61 RZBR 0000 0600 0993 3162 ROBU ALEXANDRA RAIFFEISEN BANK. Paypal : paypal.me/MacheDante

agenda bio

AgendaBio.ro a distribuit evenimentul său.
·
Agenda Bio este un eveniment pentru un stil de viata sanatos, pe care nu poti sa-l ratezi. Targul iti aduce zeci de produse naturale si terapeutice, seminariile vin cu informatii utile, iar clasele de yoga te relaxeaza si bine dispun. Vino la Agenda Bio pe 21 si 22 octombrie 2017, intre 10:00 si 19:00, la Casa Universitarilor Bucuresti (str. Dionisie Lupu 46), cost bilet de intrare 8 lei/persoana. Mai multe detalii in event:

pravalia animalelor langa stadionul national

Marinela Banu
Pravalia Animalelor este un petshop amenajat cu mult bun gust si f.bine aprovizionat.
Pe langa bun gust dna proprietara este si o iubitoare de animalute si a acceptat sa primeasca din partea asociatiei noastre o cutie pentru colectat donatii pentru sutele de pisici ajutate de noi ...
Va invitam pe toti cei ce iubiti animalutele in special pisicutele sa vizitati magazinul Pravalia Animalelor de langa stadionul Arena Nationala.
Cumparati ce doriti pentru animalutul dvs si la plecare nu uitati sa faceti o mica donatie si pisicutelor de pe strada din cartierul Titan .
.
Va multumesc o multime de pisicute pentru ajutorul dvs !
.
Aceasta este pagina magazinului :
https://www.facebook.com/Pravalia-Animalelor-5604544807740…/
******************************
Iubim pisicile
We love cats - Cats love you !
******************************
Asociatia
Mau of Bastet ®
* * * * * * * * * *
& Marinela Banu

www.mauofbastet.ro
Conturi deschise la banca BCR Sucursala sector 3
IBAN Cont ------ Lei : RO79RNCB0074152312160001
IBAN Cont € - Euro : RO52RNCB0074152312160002
IBAN Cont $ - USD : RO25RNCB0074152312160003
SWIFT: RNCBROBU
PayPal: as.mauofbastet@gmail.com
Email : as.mauofbastet@gmail.com
150 de suflete de pisicute depind de mine si de voi ! A face o donatie mica nu saraceste pe nimeni si nici nu imbogateste pe nimeni !
Doar niste pisici vor avea ce manca ...
Ajutam pisicile pentru ca le iubim.
Fiti alaturi de noi !
Din partea a peste 150 de pisici ... Va multumim !
Citeste, priveste, si da mai departe ... Share ...
*******************************
MAU : Pisica originala egipteana din care "se trag" toate pisicile ...
BASTET : zeita pisicilor si femeilor insarcinate in Egiptul antic ...
MAU :^^:_®_:^^: MAU
*******************************
Share -> Distribuie -> !!! In atentia iubitorilor de animalute !!!
Faceti un gest de AMABILITATE si BUNAVOINTA !!!
…….........................
C U M P A R A T I
ORICE pentru dvs. sau animalutele dvs. de la EMAG
+ inca 200 de magazine online !!!
dand click pe linkul de mai jos :
******
http://mauofbastet.ro/cumpara-online.html
******
Va rugam sa va faceti cumparaturile pornind mereu de pe acesta pagina ...
Peste 150 de pisici vor primi si ele un mic comision platit de magazinul EMAG asociatiei noastre.
Dvs. platiti numai pretul fix al produsului.
Va multumesc toate pisicile ajutate de noi !!!
..................
Avem 200 de magazine in lista comerciantiilor care daca cumparati ceva de la ei ofera si pisicutelor micul lor comision pentru mancarica !!!

wowwww

Quand des visiteurs croisent leur double au musée golem13.fr/your-face-in-a-museum

deghizari

5 Halloween costumes for ambitious girls
Inspired by stories of real women.
Get the book! ==> http://rebelgirls.co/halloween

comunicat

Pisla Marcela a adăugat 30 de fotografii noi.
ASTAZI A AVUT LOC MITINGUL PENTRU STERILIZAREA GRATUITA A CAINILOR CU PROPRIETAR DE CATRE CONSILIILE LOCALE DIN FIECARE LOCALITATE A TARII
Asociatia “Cutu, cutu”, organizatie pentru protectia animalelor, a organizat in data de 12.10.2017 un miting in fata Ministerului Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, in vederea atragerii atentiei asupra importantei implementarii legislatiei referitoare la cainii cu stapan.
Mitingul nu a fost un protest ci o actiune de lobby si am cerut (din timp) si AUDIENTA PENTRU SPRIJINIREA STERILIZARII GRATUITE A CAINILOR CU STAPAN DE CATRE CONSILIILE LOCALE IN FIECARE LOCALITATE.
Am fost primiti in audienta de catre reprezentanti ai ministerului, de doamna secretar de stat Sirma Caraman, insotita de doamna director de la Servicii Publice Vasilica Baciu, de doamna director a Directiei de comunicare Andreea Negru si de doamna Valeria Mihaila din partea Biroului de Audiente si Petitii. Doamnele ne-au ascultat cu atentie si ne-au raspuns la intrebari.
Am reafirmat ca in Romania SE NASC SI LA ACEASTA ORA MAI MULTI CAINI DECAT POT FI EI ADOPTATI si ca este nevoie de masuri pentru a corecta aceasta situatie. Actele normative existente in aceasta directie sunt aproape necunoscute proprietarilor de caini, autoritatilor si chiar salvatorilor de animale. Toti proprietarii din tara trebuie sa fie informati cu privire la Legea nr. 258/2013 art. 13 lit. b) privind “obligativitatea sterilizarii cainilor de rasa comuna si a metisilor” si cu privire la Hotararea de Guvern nr. 1059/2013 art. 41 (care reprezinta normele de aprobare la legea de mai sus) si care stipuleaza “posibilitatea legala ca primariile sa sterilizeze gratuit cainii cu proprietar, la cererea proprietarilor”. Am cerut sprijinul pentru a implementa aceasta Hotarare de Guvern si cu suportul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene “, de sus in jos” pentru ca informatia sa fie distribuita radial catre primarii. Am fost directionati catre entitatile administrative potrivite pentru dialog, respectiv catre asociatiile consiliilor judetene, ale municipiilor, ale oraselor si ale comunelor. Ne-am manifestat dorinta de a dialoga pe termen lung printr-o echipa extinsa de lobby, din care sa faca parte atat iubitori de animale membri ai asociatiei noastre cat si colaboratori de la alte organizatii si salvatori de animale de pe cuprinsul tarii.
Am solicitat reprezentantilor ministerului sa ni se permita accesul la intalnirile cu reprezentantii primariilor care au loc la nivel central (conferinte, sedinte, instruiri) pentru a vorbi pe scurt, timp de 5 minute, despre legislatie si despre posibilitatea ca primaria sa se implice fructuos in reducerea numarului de caini de pe strada prin actiuni de preventie in randul cainilor cu proprietar (prin sterilizare gratuita, conform legii, si reducand astfel abandonul puilor). Am mai solicitat sa realizam impreuna campanii informativ-educative iar raspunsul a fost ca ar putea fi posibil un astfel de proiect, cu mentiunea ca sunt deosebit de utile si colaborarile cu mass-media. Ni s-a atras atentia ca si cetatenii trebuie indemnati sa solicite sterilizare gratuita la primarie, pentru ca primaria sa le poata acorda sprijin, sa poata prevedea in buget aceste cheltuieli si sa adopte hotarare de consiliu local pentru sterilizare gratuita. Doamna secretar de stat ne-a indrumat catre ANSVSA, structura a statului care poate initia un program coerent si national de sterilizare a cainilor cu proprietar, in colaborare cu alte structuri ale statului carora se subordoneaza sau cu structuri care sunt adiacente. La audienta am fost impreuna cu doamna Mariana Vasilescu, reprezentanta Asociatiei "Sufletel" din Targoviste, care a vorbit si despre problemele cainilor strazii. La miting a participat si Asociatia "Depind de noi".
Mass media prezenta la miting a cerut statistici si cifre concrete despre abandonul puilor fatati in gospodarii insa am explicat ca nu exista recensaminte si este greu de cuantificat pentru ca este un fenomen ascuns (puii sunt aruncati pe furis). Avand in vedere ca primim telefoane zilnic ca sa preluam pui de caini si pisici aruncati de proprietari si gasiti intamplator de iubitori de animale, apreciem ca magnitudinea sa este deosebit de grava, atat de grava, incat o colega care detine un adapost, a apreciat intr-o sedinta la Consiliul General ca. dupa dansa, "numai puii fatati intr-un an in Bucuresti si in Ilfov, pusi unul langa altul, ar reconstitui distanta Bucuresti-Brasov".
Desi aceasta lege si normele ei de aplicare s-au votat in 2013, apreciem dupa feed-back-ul din teritoriu ca nici 0,5 % dintre cetateni nu au sterilizat cainii de rasa comuna, preferand sa abandoneze puii si sa creeze probleme comunitatii. Mitingul ar putea fi un semnal valoros spre civilizarea detinatorilor de caini si pentru extinderea sterilizarilor gratuite in cat mai multe localitati,
Consideram ca difuzarea informatiilor de specialitate duce la cresterea gradului de bunastare al animalelor si la cresterea gradului de bunastare al oamenilor (prin reducerea abandonului si deci a numarului de caini nedoriti pe strada).
PRIN ORGANIZAREA ACESTUI MITING AM URMARIT SA ATINGEM URMATOARELE TINTE:
- CUNOASTEREA LEGISLATIEI. Pentru a fi un factor de succes este important ca ea sa fie cunoscuta.
- IDENTIFICAREA CAILOR ADMINISTRATIVE PENTRU A EXTINDE STERILIZAREA CAINILOR CU PROPRIETAR IN TOATA TARA
- EMITEREA UNOR HOTARARI DE CONSILIU LOCAL in baza HG nr. 1059/2013, art 41.
- REDUCEREA ABANDONULUI. Este foarte important sa reducem abandonul puilor din gospodarii pe strada. Noi, ca specialisti, in fiecare zi ne confruntam cu el! Abandonul expune viata acestor animale, confortul cetatenilor pe strada si bugetul autoritatilor, care trebuie directionat pentru a corecta aceasta situatie.
- SA CONTINUAM ACTIUNILE NOASTRE DE PREVENTIE, EDUCATIE SI INFORMARE. Mitingul vine in continuarea Campaniei informativ-educative “Confort pe strada prin neabandonarea puilor de caine’ a Asociatiei “Cutu, cutu”, prin flyere si afise, proiectata sa se desfasoare la nivel de tara.
- SA APROPIEM IUBITORII DE ANIMALE DE AUTORITATI SI DE PROPRIETARII DE CAINI
- SA SUBLINIEM CA NUMAI PRIN UNIREA FORTELOR PRIMARIILOR, CU ALE PROPRIETARILOR SI CU ALTE SALVATORILOR DE ANIMALE VOM AVEA SUCCES SI VOR DISPAREA CAINII DE PE STRADA
- SA MOBILIZAM CONSILIILE JUDETENE SI PRIMARIILE SA IA MASURI SPORITE PENTRU INFORMAREA CETATENILOR SI PENTRU STERILIZAREA CAINILOR
Pres. Marcela Pisla, asociatia_cutu_cutu3@yahoo.com

minunat

This adorable deaf cat gets so excited every day when she realises her human is home ❤️
By: youtu.be/VXkhsbXCsbs

12-29.10 piata in parc

Toamna Bucuresteana in Parcul National (si pe FB)

amicitie apeciala

Como você descreve essa amizade linda e inusitada? 🐱😍🐥
Ama gatos? Leia: https://incrivelnatureza.com.br/cuidados-com-gatos/

wow

A monster bull crosses the road to chase off 3 younger bulls, he then returns back to his side where his cow awaits him.
Watch it in 4K-->https://youtu.be/bFZLIgBTrz4

votati nu politicieni ci animalute

Mariana Beleuz a adăugat 2 fotografii noi.

https://www.bidiboo.com/baby/5067851367907198-Bianca/
https://www.kingpet.com/pets/5066215689531497-Betty/
Ca intotdeauna suntem alaturi de Domnul salvatorilor nostri Radu Termure, intr-un concurs initiate de doamna care o sponsorizeaza pe Betty..
Frumoasa alaturare cu MARIUTA. Votati ambii concurenti concomitent in doua ecrane separate. Daca nu ati dat FAN la concursul Mariutei pana acum, va rog sa o faceti pentru inca 10votuei.

Maru si Hana

Try this with your cat and show us the results!
By: instagram.com/maruhanamogu, youtu.be/-OrCyGYyAkY

21-22.10 second chance yard sale

la Bistro&Bakery in Amzei
detalii pe FB
 Pentru ca iubim hainele si accesoriile si ne-am obisnuit sa avem un ritual de Yard Sale , te asteptam Sambata si Duminica , 21-22 Octombrie ,intr-o locatie noua, vesela si colorata, la Ritual Bistro&Bakery Cafe , pe Str Biserica Amzei nr 29, colt cu str Mendeleev, la numai 2 min de Piata Romana !
Da lucrurilor tale o a doua sansa! Hai cu noi sa recirculam, reutilizam si revindem imbracaminte, posete, incaltaminte , bijuterii ,accesorii si cate-si-mai-cate ...:)
Pentru a deveni expozant este nevoie de inscriere pe mail (secondchanceys@yahoo.ro) si confirmare. Singura conditie este ca lucrurile pe care le aduci sa fie in stare foarte buna !Cum locurile sunt limitate , vom merge pe principiul "Primul venit , primul servit".
Viziteaza-ne daca vrei o reimprospatare a garderobei si vrei sa cunosti oameni noi. Garantam o atmosfera cool si o scotoceala prin garderobe care mai de care la preturi mici si foarte mici !
Programul pentru vizitatori este de la 11:00 la 18:00. Intrarea este libera. In fiecare zi vei intalni expozanti noi.
Te asteptam cu bratele larg deschise si cu o cafea aburinda!

in ce hal!

https://www.ordinea.ro/pisica-suzy-moare-cu-zile-intr-un-apartament-raedpp-sigilat-de-executorul-dusu-cruzimea-dureaza-de-8-zile-video/

Pisica din fereastra

trist

http://corinabacanu.ro/singuratatea-batranilor-care-si-asteapta-moartea

nenorocire provocata de niste criminali inconstienti

Oana Reveica
Doi au murit deja. Al treilea încă se zbate, dar nu se știu dacă va supraviețui. Doar unul n-a apucat să mănânce bucata de carne cu furadan. Nu știu cine a făcut asta. Scriu aici ca să nu-mi pierd mințile, ca să urlu în scris, deși abia văd tastele. Nu știu cine a făcut asta și nu știu cum pot afla. Cine are animale, știe că sentimentele oamenilor pentru ele nu sunt cu nimic mai prejos față de cele către persoanele apropiate, că iubirea are multe forme, cu intensitate la fel de mare. Și durerea.. durerea..
Am plâns până m-am extenuat, până mi s-au uscat arterele și venele pe dinăuntru. În Constanța e cald, cu un soare blând. Un soare sinistru, negru. Sunt în stare șoc, am falsa iluzie că m-am calmat, dar agonia de-abia acum începe. Starea de șoc ca o anestezie care nu rezistă..


 Oana Reveica
Poliția a refuzat, inițial, să coopereze la acest caz în care, într-o țară normală, nimeni n-ar fi îndrăznit să comită o asemenea atrocitate. Unul din polițiștii din Tulucești, Galați, căci despre localitatea asta e vorba, aproape că i-a dat pe ai mei afară din secție pentru că au avut nesimțitul tupeu să facă o plângere, așa cum este normal și firesc și democratic și pizda mă-sii! Din păcate, ai mei n-au avut prezența de spirit să-l filmeze, să arătăm tuturor cum își face meseria un - atenție! - tânăr în țara lui. Cumva, atitudinea polițiștilor în vârstă se mai explică (au prins perioada și metehnele comunismului, concepții învechite etc), dar tinerii?? Dacă ei nu înțeleg importanța atitudinii civilizate, etice, normale, în care ar trebui să conviețuim toți, atunci cine??
Cei de la DSVSA Galați, contactați telefonic, nici măcar nu s-au sinchisit să ofere un sfat de bun simț unui om derutat, care-și caută dreptatea la autoritățile de drept. Au zis doar în sictir că să facă plângere la poliție și că hai pa.
Știu că trăim într-o țară a țărănismului și a primitivității etice, cu guvernului roșu și cu tot neamul lui, dar eu ce să fac? Eu nu vreau să renunț! Eu vreau să lupt! Și vreau ca polițistul mă-sii să-și facă treaba! Și să cerceteze! Și să afle cine din localitate are dreptul legal să cumpere furadan și să pună în pericol nu doar dragele de animale nevinovate, dar și oamenii și copiii din zonă! Vreau să se poată! Vreau ca ăi mai sus din autorități să-i înghesuie pe ușa pe nenorociții ăștia din localitate să-și facă treaba! Vreau normalitate și respect și empatie și civilizație și dreptate!
Mi-au rupt inima..
Una din cățelușele otrăvite avea pui în burtă..

alt SOS!

SOS Gradinita Viperesti
Lume, lume, avem nevoie de ajutorul vostru!
Suntem un grup de tineri voluntari ce ne dorim să ajutăm copii de la Grădinița Vipereşti din judetul Buzău. Este o grădiniță de stat cu program normal, la care participă activ un număr de 40 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, ce îşi desfăşoară activitățile în două săli de clasă.
Materialele educative de care dispune grădinița sunt limitate, iar situația financiară a familiilor care îşi duc copiii la această unitate de învățământ este scăzută ( ceea ce duce la creşterea abandonului şcolar încă de la vârste fragede ).
Noi ne-am dori, împreună cu ajutorul dumneavoastră, să îi motivăm şi să îi încurajăm pe aceşti copii, încercând să adunăm/procurăm lucrurile de care au nevoie şi care le-ar face procesul de învățare mult mai uşor şi mai interesant.
Până acum am reuşit să strângem câteva cutii cu jucării şi cărticele cu poveşti, caiete şi culori, 2 saci cu hăinuțe, un calculator ( pentru care avem nevoie de windows cu licență, dacă ne poate ajuta cineva cu licența îl rugăm să ne scrie în mesaj privat ) şi 2 imprimante ( avem nevoie de cartuşe cu tuş negru şi colorat ), de la Editura Cartemma am primit o donație cu 9 cărți de poveşti deosebite ( Mulțumim pentru gestul minunat, Editura Cartemma), iar o prietenă ne-a donat câteva bijuterii handmade pe care le-am postat pe pagina noastră ( vă invităm să vizionați albumul cu bijuterii ) şi din a căror vânzare dorim să cumpărăm copiilor carioci, culori, acuarele şi tot ce mai este necesar şi posibil.
Mai avem nevoie de :
● jucării şi jocuri educative;
● cărți de poveşti şi educative;
● cărți de colorat;
● bloc de desen;
● pensule şi acuarele;
● creioane colorate/cerate;
● pixuri şi creioane;
● ascuțitori, gume de şters;
● plastilină;
● puzzle cu piese mari;
● planşe educative;
● lego;
● ghiozdane;
● tuş negru şi colorat;
● top de hârtie A4;
● hârtie colorată;
● hârtie creponată;
● foarfece;
● lipici;
● DVD-uri cu desene animate sau jocuri educative;
● prelungitoare;
● detergenți profesionali pentru baie;
● săpun lichid pentru mâini;
● prosoape de hârtie;
● hârtie igienică;
● şervețele umede pentru copii.
ŞI DE UN SHARE!!!!!
Luna decembrie, pentru fiecare dintre noi este o lună magică şi plină de bucurii...
Haideți să le aducem şi acestor copilaşi un pic de lumină în suflete, un pic de magie şi muuultă bucurie. ( La începutul lui decembrie ne-am propus să ducem toate aceste materiale de care ei au atâta nevoie ).
Pentru detalii şi informații legate de strângerea lucrurilor necesare puteti lua legătura cu ALINA CHEROIU 0762 467 303 şi BOGDAN DURLA 0724 577 056
Orice ajutor în bani poate fi realizat ca donație în contul echipei noastre RO05INGB0000999906479936
Mulțumim anticipat!







SOS Gradinita Viperesti a adăugat 84 de fotografii noi.
Cumperi şi/sau donezi pentru copii din Vipereşti
Salutare, lume!
Pentru că nu am reuşit să strângem suficiente materiale educative pentru copii de la Grădinița Vipereşti, Daniela Rosu ne-a sărit în ajutor donându-ne câteva bijuterii handmade făcute chiar de ea. De asemenea, mai avem şi câteva accesorii de păr, o geantă donată de o doamnă ce a dorit să ajute, şi din a căror vânzare noi vom cumpără copiilor creioane colorate, carioci, acuarele, licenta de windows şi tot ce mai este posibil şi necesar.
Am creat un album cu aceste accesorii pe care vă invităm să îl vizionați, iar dacă ceva este pe placul dumneavoastră sau poate doriți să faceți un cadou unui om drag, noi vă aşteptăm să îl cumpărați! (doar în Bucureşti )
Prețurile vor fi afişate la fiecare accesoriu în parte.
Dacă cineva doreşte să ofere o sumă mai mare, noi vă mulțumim anticipat!
Dacă sunt persoane care doresc să doneze fără să cumpere, vă punem la dispoziție contul echipei noastre CCU (Clubul Câinilor Utilitari) RO05INGB0000999906479936

Pentru mai multe detalii şi informații legate de strângerea lucrurilor necesare copiilor vă stau la dispoziție ALINA CHEROIU 0762 467 303 şi BOGDAN DURLA 0724 577 056
Spor la cumpărături şi donații!

SOS!

Cristina HurdubaiaUrmăreşte
#Update. Am făcut cont pe numele lui Cristian Pascu, care s-a oferit să ajute.
IBAN: RO28 FNNB 0003 0300 9873 RO02
Credit Europe Bank
Se poate depune orice sumă în lei sau în valută, banca va face automat schimbul valutar în lei la cursul zilei. În plus, există posibilitatea de a depune numerar direct la ATM-uri.
E nevoie de 2000 de euro, ca să cumpărăm o rulota second-hand, cu chiuvetă, aragaz, încălzire pe gaz GPL/butelie (care costă cam 1000 de euro), iar diferența să fie pentru a asigura încălzirea, curentul electric, mâncarea, pe timpul iernii, banii vor fi virați lunar către ei, ca să știm sigur că sunt cheltuiți cu cap.
De săptămâna viitoare, anunțăm zilnic ce bani s-au strâns și dacă suma depășește 2000 de euro, banii vor ajunge tot la familie.
*************************************************************************************
Am primit un mail și de jumătate de oră mă tot uit ca proasta la fotografia asta și mă întreb cum de ne dăm noi mare țară europeană, în condițiile în care suntem înconjurați de atâta sărăcie și de atâta nepăsare. Vi-l las mai jos, cine știe, poate cineva are vreo baghetă magică și poate să facă o minune pentru oamenii ăștia, căci în puterea acestui stat handicapat eu nu-mi mai pun nicio speranță.
"Ma numesc Doina si drama acestei familii, atingand apogeul disperarii, m-a determinat sa lupt pentru ei si pe aceasta cale incerc sa va fac cunoscut strigatul de disperare al familiei RADU IOAN (invalid) din satul Coroiesti de Sus, judetul Vaslui.
Cunosc aceasta familie din copilarie, parintii mei au fost nasii lor de cununie, ulterior botezandu-le si copilul ce are un grav handicap psihic, fiind foarte bolnav de schizofrenie in stare avansata.. Sunt oameni in varsta, foarte saraci, incercati de soarta, dar deosebit de curati, credinciosi si foarte sufletisti.
Locuiesc intr-o camaruta in casuta din lut al carei perete exterior s-a daramat acum mai bine de doi ani in urma, prin fereastra se vede in gradina din spatele casei, restul peretilor au crapaturi adanci, acoperisul cedeaza si el nemaiavand un punct de sustinere, casa puntandu-se prabusi in orice moment si din nefericire nu au posibilitate sa-l repare.
Sunt foarte saraci, traiesc dintr-o pensie de invaliditate de aprox. 500 lei (capul familiei este invalid - are un picior amputat), iar atat el cat si sotia si baiatul lor sunt foarte, foarte bolnavi si neputinciosi. Nici ei si nici baiatul lor nu beneficiaza de nici un ajutor social sau de handicap.
Acum doi ani am luat legatura telefonic cu primarul din comuna Coroiesti, dl. Cristian Lungu, care mi-a spus ca le este cunoscut acest caz, insa primaria nu dispune de resursele necesare si nu-i poate ajuta nici macar cu un sac de ciment pentru consolidarea peretilor.
Am scris si trimis toate actele lor la Mitropolia Moldovei, catre I.P.S.S. Mitropolit Teofan, insa din partea sa, parintele Narcis mi-a facut cunoscut raspunsul negativ pe motiv ca nu locuiesc in judetul Iasi.
Acest memoriu argumentat cu actele medicale si poze le-am trimis inclusiv I.P.F.Sa Parintelui Patriarh la Patriarhia Ortodoxa Romana, insa si din partea Sfantului Sinod mi s-a comunicat prin Parintele Consilier Radu Noiman, ca toate fondurile au fost alocate constuirii Catedralei Mantuirii Neamului si nu mai au fonduri pentru ajutorarea saracilor si, ca este de datoria autoritatilor locale sa se ocupe de aceste cazuri, insa autoritatile locale raman reci si pasive fata de cazurile sociale.
Deoarece casa sta gata sa se darame pe ei si sa-i ingroape de vii sau sa ramana sub cerul liber, de-a lungul timpului toate actele si pozele doveditoare ale acestui caz, le-am trimis la peste o suta de institutii si persoane, inclusiv la biserici ortodoxe din tara si din diaspora, sperand sincer ca la romanii sec. XXI sa gasesc ramasa intr-un coltisor din inima fiecaruia putina sensibilitate, omenie si solidaritate, pentru ca, la urma urmei, efortul individual al fiecarui credincios fata de cei saraci, bolnavi, nenorociti si neputinciosi dovedeste marturia iubirii crestine fata de semenii nostri si acesti oameni nu au vrut ei sa fie saraci,... insa nu a fost sa fie asa. M-a bulversat enorm refuzul si ignoranta cu care sunt tratate persoanele sau familiile nenorocite, nu au primit nici un lemn de foc sau de lucru, nici macar un canceu de ciment, nici un banut, nimic.., nimic...!
Nu au ce vinde si nu au unde pleca.
Pensia fiindu-le atat de mica, au de asemenea, datorii la moara, la taxe si impozite, si fiind si foarte, foarte bolnavi, aproape toata pensia li se duce pe medicamente. In fiecare luna, sora mea le ducea strictul necesar, insa si ea are greutatile ei, este vaduva, are rate si o fiica in intretinere, studenta in Bucuresti, si nu mai poate sa le asigure strictul necesar, astfel ca in fata acestei situatii deosebit de delicate, amandoua suntem neputincioase, si eu sunt vaduva si sunt in pensie de boala, am lucrat ca educator.
Pentru ca situatia lor este ingrozitor de disperata, casa se poate prabusi in orice moment, prin acoperisul subred si degradat le ploua in camera, la fiecare ploaie isi pun vase pe mobila pentru a nu se uda toate lucrurile, tavanul s-a incovoiat si sta gata sa cada in orice moment, usa de la intrarea in hol si in camera nu se mai pot inchide, noaptea nu mai pot dormi de frica sa nu fie ingropati de vii, cu speranta si incredere apelez la Dumneavoastra si VA ROG DIN TOT SUFLETUL daca este posibil sa le intindeti o mana de ajutor CAT MAI URGENT, caci fara ajutorul dvs si a Bunului Dumnezeu sunt pierduti.
Va rog sa verificati la fata locului cele mentionate mai sus si va rog, incercati sa aduceti o raza binemeritata de lumina si caldura in casa si in viata lor, acum in prag de iarna. Ei nu-si doresc lux, isi doresc doar sa fie consolidata casa, sa poata noaptea dormi linistiti, fara groaza ca ar putea fi ingropati de vii sub daramaturi si isi doresc o fantana in curte, deoarce nu mai au puterea si forta necesara pentru a cara apa de la fantana din vale, casa lor este pe un deal."

ALTAN THE WAVES OF GOLA

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini