marți, 26 septembrie 2017

Ziua europeană a limbilor – AGERPRES

Ziua europeană a limbilor – AGERPRES: Ziua europeană a limbilor se sărbătorește la 26 septembrie, potrivit http://edl.ecml.at/. Manifestările prevăzute cu această ocazie sunt numeroase, incluzând jocuri și quiz-uri, serate literare, conferințe, mese rotunde, programe de radio și de televiziune pe tema politicii lingvistice, precum și numeroase concerte organizate în spații publice.

ANM: Cinci județe din sud și sud-est, sub Cod galben de intensificări ale vântului în următoarele ore – AGERPRES

ANM: Cinci județe din sud și sud-est, sub Cod galben de intensificări ale vântului în următoarele ore – AGERPRES: Meteorologii au emis, marți, o nouă avertizare nowcasting Cod galben de vânt, valabilă în cinci județe din sudul și sud-estul țării, pe durata următoarelor ore.

Astrologie: Zodiile în care ne-am născut de fapt nu sunt aceleași cu cele pentru care citim horoscopul – AGERPRES

Astrologie: Zodiile în care ne-am născut de fapt nu sunt aceleași cu cele pentru care citim horoscopul – AGERPRES: Astrologia nu a fost niciodată o știință tocmai exactă, însă inexactitățile sale au crescut foarte mult în ultimele două milenii din cauza modificării relative a poziției Pământului și Soarelui față de constelațiile din Zodiac, informează LiveScience. Astfel, atunci când îți spun ce zodie ești, astrologii se referă la zodiacul așa cum era el conceput după poziția Soarelui față de cele 12 constelații de acum mai bine de 2.200 de ani. În plus, există și o a 13-a constelație, Ophiuchus, care pur și simplu nu este inclusă în zodiac.

Vremea devine normală pentru perioada din calendar; precipitații sporadice până pe 28 septembrie și semnificative după 2 octombrie (ANM) – AGERPRES

Vremea devine normală pentru perioada din calendar; precipitații sporadice până pe 28 septembrie și semnificative după 2 octombrie (ANM) – AGERPRES: Vremea se va afla într-un proces de răcire pe parcursul următoarelor două săptămâni, iar valorile termice se vor apropia din ce în ce mai mult de normalul perioadei, în timp ce la capitolul precipitații se estimează o probabilitate mai mare de apariție a acestora după data de 2 octombrie, iar în restul intervalului ploile vor fi slabe și izolate, se arată în prognoza Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valabilă până pe data de 8 octombrie.

Hunedoara: Alpinista Alexandra Marcu a reușit să cucerească vârful Chimborazo (6.268m), din Anzi – AGERPRES

Hunedoara: Alpinista Alexandra Marcu a reușit să cucerească vârful Chimborazo (6.268m), din Anzi – AGERPRES: Alpinista Alexandra Marcu a reușit să cucerească luni după-amiază vârful Chimborazo (6.268 m), din Munții Anzi (Ecuador), la capătul unui efort cu ore întregi de urcuș pe o pantă foarte înclinată și pe o vreme extrem de rece.

animalute deosebite

 
 
 

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini