joi, 21 septembrie 2017

7-8.10.2017 Love yard sale by Laura Bucur

7 – 8 octombrie este următoarea ediție de toamnă Love Yard Sale. Târgul lucrurilor frumoase care merită încă o șansă să fie iubite și purtate cu drag se va desfășura, dacă vremea ține cu noi, tot în curte
Hristo Botev 25 Copper's

plimbari in Evora




1. https://video.search.yahoo.com/yhs/search?fr=yhs-mozilla-003&hsimp=yhs-003&hspart=mozilla&p=video+tavel+to+evora+portugal+yahoo#id=1&vid=9d9a1656c1c56d9021ac5955cc73d401&action=click

EVORA - Videos Portugal Travel Tour

Videos Portugal: Évora, cidade da Região do Alentejo - Portugal travel tour. Visite o centro histórico de Évora: Templo Romano de Évora ou Templo de Diana, C...
youtube.com4 months ago

Capela dos Ossos – Évora, Portugal. Ghost Story. Mystical & Scariest Places In The World

Mystical & Scariest Places In The World. Creepiest and mysterious places in the world - Capela dos Ossos – Évora, Portugal My partner - http://bcd-urbex.com ...
youtube.com7 months ago

METEO

 

colecta Kola in 24.09.

 
Asa cum ne-am obisnuit, ultima Duminica a lunii ne aduce impreuna! Vom fi incepand cu ora 11.00 in interiorul magazinului Maxi Pet unde vom fi usor de observat, vom avea un stand personalizat.
Asa cum am hotarat cu conducerea Maxi Pet, in interiorul magazinului putem colecta doar produse comercializate de dansii, iar afara, in exteriorul parcarii va fi dubita in care se vor colecta produsele aduse din alte magazine. Pentru detalii, intrebati reprezentantii nostri din magazin!
Orice ajutor este benefic , un sac de bobite, o conserva, vitamine pentru cateii batrani, solutii de deparazitare, boluri pentru mancare, cadite sau galeti pentru apa, patuturi din plastic pentru puiuti, paturi, cearceafuri, umbrare, prelate, peduri pentru cateii paralizati, materiale de constructie, solutii de dezinfectat sau orice considerati dumneavoastra ca este folositor!

Cei peste 400 de caini din grija noastra, calutii, magarusii, purcica, vacutel, taurii, capritele si berbecutul va vor fi recunoscatori pentru orice ajutor pe care il dati si va asteapta sa ii vizitati!

Pentru ei avem nevoie de voi! Ajutati sa putem ajuta! Numai impreuna putem salva!

ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR KOLA KARIOLA
CIF: 33115589

Ron: RO43RZBR0000060016698751
Euro: RO53RZBR0000060016698765
USD: RO90RZBR0000060016698778
Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
Swift : RZBRROBU
Paypal: asociatia.kolakariola@yahoo.ro

Va asteptam cu drag! :)

- Maxi Pet Vitan, Șoseaua Mihai Bravu 319, Duminica 24.09.2017

intre orele 11.00-18.00

Pentru detalii legate de locatie va stam la dispozitie pe urmatoarele numerel de telefon : 0770766036 / 0727966846.

acum festival in parcul National

A- V- a EDITIE A " FESTIVALULUI DE BUN MUST.. SI PASTRAMA DUPA GUST! " weekend-ul acesta!!
" Ca sa simti al Toamnei gust,
La Pastrama sa-i dai Must!
Si in cana, si-n pahar,
Mustul e al Toamnei dar..."

Show de zile mari in Parcul National din Capitala weekend-ul acesta!!
DESPRE PASTRAMIOARE, MUST SI GUSTUL TOAMNEI ! va fi vorba saptamana aceasta, in perioada 21 Septembrie - 24 Septembrie, de joi pana duminica, in PARCUL NATIONAL din Capitala.
Mustul si Pastrama vor da startul celei mai mari petreceri din Bucuresti!
La "FESTIVALUL DE BUN MUST SI PASTRAMA DUPA GUST" din perioada 21 - 24 Septembrie, de joi pana duminica, organizatorii s-au pregatit cu cantitati uriase de struguri ce vor fi storsi la fata locului, si cu tone de pastrama aromata, care va fi gatita in toate formele.
Pastramioarele fripte-n jar, pe funduri de lemn, ce vor face pereche cu bardacutele cu must proaspat stors, si cu oameni frumosi adunati laolalta, aceasta este reteta ideala a unei zile frumoase tomnatice, aceasta este atmosfera cu care sunteti asteptati in PARCUL NATIONAL timp de patru zile, sa serbam cum se cuvine venirea Toamnei si culesul roadelor.
Evenimentul inedit va asteapta cu un spectacol de toamna de calitate, unde mustul va fi stors in mod traditional intr-un lin autentic, iar strugurii zdrobiti in picioare de fete imbracate in costume romanesti, acompaniate de taraf autentic de lautari. Nu va lipsi nici ZEUL BACHUS care va da startul acestui spectacol, iar show-ul gastronomic va fi la inaltime cu berbecut la protap, taur la protap, vitelus la protap si un ceaun urias in care se va pregati o tona de pastrama!
La un astfel de festin, pe gratare vor sfarai pastrama, carnatii de Plescoi, micii, costite, ciolane si multe alte carnuri aromate, stropite din belsug cu must si vin, si de ce nu si bere.
Nu vor lipsi nici tradiţionalele sărmăluţe cu mămăliguţă, plăcintele maramureşene sau pâinea coaptă în cuptor. Pentru ca festinul culinar să fie complet, comercianţii vă mai oferă şi dulciuri, dulceţuri, brânzeturi şi afumături, jamboane , muschiuleti, , toate preparate proaspete si fragede special aduse pentru a ne infrupta din ele.
Meşterii populari vin şi ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual.

7 octombrie ziua animalutelor la Butimanu

7oct butimanu ziua animalutelor
urmariti ev. pe fb.

targ vinil la Have a cigar in data de 23

vinil la have a cigar in 23;
3000 discuri din anglia
 
urmariti ev. pe fb.



ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini