vineri, 14 iulie 2017

Kitten is stretching


Amazing Dogs Eat like Spinner | FUNNY Video Compilation


FUNNY Baby Wear Adult's Shoses and Try to Walk | So Lovely, MUST SEE!


OLHA O INVERNO! Roupinha para Cães


March cats and wild pigeons


The UR @ Radio Padania - 05 lug 2017


VIVA LA VIDA (Coldplay)�� en VIOLIN ELECTRICO!!.. con frases motivacional...


Locate di triulzi - Piccola Grande Italia


6 cose da fare e vedere ad Hanoi, Vietnam


Gibier de potence 1951


Purrsday Poetry: A deep blue scale of a pilgrims from a long and forgotten time - Katzenworld

Purrsday Poetry: A deep blue scale of a pilgrims from a long and forgotten time - Katzenworld

Eveniment de excepție la Bistrița - Regal de istorie românească – AGERPRES

Eveniment de excepție la Bistrița - Regal de istorie românească – AGERPRES

Oamenii de știință au descifrat misterul ciclurilor solare – AGERPRES

Oamenii de știință au descifrat misterul ciclurilor solare – AGERPRES: Oamenii de știință au descifrat misterul inversării la fiecare unsprezece ani, în medie, a ciclului magnetic al soarelui, o descoperire cu aplicații importante pentru anticiparea erupțiilor solare care pot perturba comunicațiile pe Pământ, informează vineri AFP.

ZILE NAȚIONALE: Franța – AGERPRES

ZILE NAȚIONALE: Franța – AGERPRES: Franța sărbătorește ziua națională la 14 iulie. Aceasta marchează aniversarea căderii Bastiliei (1789). Situată în Vestul Europei, Franța are limite Belgia, Luxemburg, Germania, Elveția, Italia, Monaco, Marea Mediterană, Spania, Andorra, Oceanul Atlantic și Canalul Mânecii.

Ziua Transmisioniștilor Militari – AGERPRES

Ziua Transmisioniștilor Militari – AGERPRES: La 14 iulie se sărbătorește Ziua Transmisioniștilor Militari. Principele Carol a semnat, la 14 iulie 1873, Înaltul Decret nr. 1303, prin care s-a aprobat înființarea unei secții de telegrafiști militari în cadrul batalionului de geniu al Armatei României, marcând astfel apariția transmisiunilor militare. Secția de telegrafie era formată din: 1 șef de secție, 15 manipulatori, șefi de ateliere și 30 de lucrători telegrafiști, se arată în 'Calendarul Tradițiilor Militare' (2010).

nea Nae

1 tip obisnuit, inalt, uscativ, cu ochelari si mustata, imbracat intr-o salopeta si purtand o centura lata de piele la mijloc, electro-mecanic la o scoala, iubitor de pisici, mester priceput......
dimineata mergea cu troleul la serviciu, pe seara statea cu baietii la 1 chiosc din cartier la o bere si o vorba...
poate parea banal, dar era 1 tip de doar 58 de ani grozav
insa tocmai am aflat ca a decedat urmare a unui infarct
nimic nu dadea de banuit, era 1 tip plin de viata
si pisele noatre il placeau

discurs celebru

Celebrul discurs a lui Kurt Vonnegut a fost adresat studenților care au absolvit Institutul de Tehnologie din Massachusetts în 1997. Citește-l înainte de a renunța.
„Dacă v-aș putea da doar un sfat pentru viitor, ar fi despre crema solară. Beneficiul utilizării ei a fost dovedit de către oamenii de știință, în timp ce restul recomandărilor nu au o bază mai solidă decât propriile experiențe confuze. Aceste sfaturi vi le voi explica acum.
– Bucurați-vă de puterea și frumusețea tinereții voastre, atât timp cât viața nu îți place, ea trece. Crede-mă, peste 20 de ani te vei uita la fotografiile de acum cu un sentiment pe care, pur și simplu, în acest moment nu-l poți înțelege. Te vei gândi cât de multe oportunități au fost deschise în fața ta și cât de minunat arătai.
– Nu cântărești atât de mult precum îți pare.
– Nu-ți face griji pentru viitor! Sau, bine, fă-ți griji, dar află că sunt la fel de inutile ca și încercarea de a rezolva o ecuație de algebră utilizând guma de mestecat. Necazurile cu adevărat neplăcute din viața ta sunt cele care nu te lasă să dormi la ora 4 dimineață, într-o obișnuită zi de marți.
– Fă în fiecare zi câteva din lucrurile care te sperie.
– Cântă.
– Tratează cu blândețe inimile celorlalți oameni.
– Nu te certa cu cei care sunt indiferenți față de inima ta.
– Nu uita să te speli pe dinți.
– Nu-ți pierde timpul fiind invidios, uneori ești în față, alteori în spate. Cursa este lungă și, în cele din urmă, lupți doar cu tine însuți.
– Ține minte complimentele pe care le primești, dar uită insultele. Și dacă reușești acest lucru, spune-mi și mie cum ai făcut-o.
– Păstrează scrisorile vechi de dragoste, aruncă extractele bancare vechi.
– Întinde-ți periodic corpul.
– Nu te simți vinovat dacă nu știi ce vrei să faci cu viața ta.
– Cei mai interesanți oameni dintre cei pe care îi cunosc, la 22 de ani habar nu aveau cum vor să-și trăiască viața, iar unii dintre cei mai interesanți oameni pe care îi cunosc nu știu nici la 40 de ani ce vor de la viață.
– Consumă calciu. Ai grijă de genunchii tăi, le vei duce lipsa când se vor îmbolnăvi.
– Poate te vei căsători, poate că nu. Poate vei avea copii, poate nu. Poate vei divorța la 40 de ani, dar poate vei dansa fericit la cea de-a 75-a aniversare a căsniciei tale. Orice-ai face, nu te lăuda prea tare, dar nici nu te certa. Alegerea ta, ca și a celorlalți, este la jumătate.
– Bucură-te de corpul tău, folosește-l cum poți și nu te teme de ce cred alții despre asta. Corpul – cel mai frumos instrument pe care îl vei avea vreodată.
– Dansează, chiar dacă unicul loc în care o poți face este apartamentul tău.
– Și, te rog, nu citi reviste despre viața frumoasă, doar te vor face să te simți dezgustător.
– Fii mulțumit de frații și surorile tale. Ei sunt cea mai bună legătură cu trecutul și cei, care, cel mai probabil vor fi alături de tine în viitor.
– Înțelege că prietenii vin și pleacă, dar sunt câțiva valoroși pe care trebuie să îi păstrezi.
– Depune toate eforturile pentru a depăși granițele geografice și ale vieții, pentru că atunci când vei fi mai în vârstă vei avea cea mai mare nevoie de oamenii pe care îi cunoșteai când erai mic.
– Locuiește o perioadă într-un megapolis, dar părăsește-l înainte de a te transforma într-o persoană dură. Locuiește pe o insulă, dar pleacă de acolo înainte de a deveni o persoană slabă de fire. Și, în general, călătorește.
– Acceptă unele adevăruri inevitabile: prețurile vor crește, politicienii își vor înșela mereu soțiile. Și tu vei îmbătrâni și, când o vei face, îți vei imagina că atunci când erai tânăr, prețurile erau rezonabile, politicienii erau nobili și copiii își respectau bunicii.
– Apropo, respectă-ți bunicii, nu știi niciodată când vor pleca pentru totdeauna.
– Nu te baza pe faptul că cineva îți va asigura traiul. Poate ai propriile fonduri sau poate ai un soț/soție bogată, dar nu ești niciodată sigur de momentul în care el/ea poate pleca.
– Nu experimenta foarte mult cu părul tău, pentru că în momentul în care vei avea 40 de ani, va arăta ca la 85.
– Cu toții vom pleca într-o zi, dar este important să rezistăm până la final, crezând în ceva. Este cea mai mare provocare, pentru că ni se pare că nu există ceva în care merită cu adevărat să credem.”
 
  

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini