sâmbătă, 1 iulie 2017

SOS! CATEII DE PE LISTA MORTII! PRELUNGIRI .....

Rodica Miter URGENTA !!!!!!! SUNT CĂINI DIN MIHĂILEȘTI ACEI PE LISTA MORȚI !!!!!! NU MAI AU MULTE ZILI !!!!!! ADOPTAȚI FIECARE CATE UNUL SAU DOI !!!!!!!! NU VA ÎNTOARCEȚI SPATELE VA AȘTEAPTĂ SA VENIȚI !!! SA LE DAȚI SALVAREA !!!!!!!!! SHARE !!!, SHARE !! SHARE !!!!!
Save a life, adopt one of them!
Deathlist!!
 Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor - ASPA a adăugat 37 de fotografii noi.
Așa cum vă promiteam în postare precedentă, iată-i și pe ceilalți 37 de "supraviețuitori" din ASPA Mihailesti. Toți acești căței așteaptă să fie adoptați și să schimbe padocurile cu căminele familiilor. #oriceviațămerităoșansă

vesti bune pt iubitorii animalutelor

http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-21848058-primaria-capitalei-steriliza-gratuit-cainii-pisicile.htm

http://www.mediafax.ro/social/bani-din-bugetul-municipalitatii-pentru-sterilizarea-gratuita-a-tuturor-cainilor-si-pisicilor-care-nu-sunt-de-rasa-16520548


vesti bune de la Ilinca Macarie

Astăzi 30 iunie a mai a fost aprobat un proiect drag mie, care , deşi nu a fost iniţiat de USR, ci de Poliţia Locală a sectorului 1, a fost completat de către Manuela Mureşan şi mine cu ajutorul specializat al lui Claudiu Dumitriu, căruia îi mulţumesc.
Este vorba despre un proiect prin care câini selecţionaţi din adăpostul sectorului 1 urmează să primească un antrenament corespunzător pentru a putea deveni câini de terapie, dar şi câinii cu abilitaţi normale să poată fi socializaţi şi pregătiţi pentru viaţa de familie, în vederea facilitarii adopţiei.
Suntem convinşi că, cu antrenament specializat, aproape orice câine poate deveni un companion pentru o familie şi dorim să le oferim astfel o şansă acelor animale uitate în adăpost care nu au cunoscut interacţiunea cu oamenii îndeajuns.
Proiectul prevede printre altele:
- selectarea şi pregătirea, prin tehnici de dresaj specifice, a unui număr de maxim 10 (zece) câini fără stăpân, din cadrul Centrului Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară Odăi, în vederea utilizării lor în următoarele tipuri de activităţi, astfel:
activităţi de socializare şi petrecere a timpului liber pentru persoanele aflate în Centrele de îngrijire şi asistenţă;
activităţi educaţionale, motivaţionale şi recreaţionale pentru copiii din cadrul Centrelor de plasament.
- selectarea a cât mai multor câini din cadrul Centrului Teritorial de Adăpostire şi Protecţie Temporară Odăi, în vederea pregătirii lor şi pentru adopţia efectivă.
În acest scop vor avea loc următoarele activităţi:
Activităţi de socializare a câinilor cu personalul specializat şi cu vizitatorii adăpostului;
Activităţi educative în scopul de a învăţa câinii selectaţi câteva reguli simple: mersul în lesă şi la picior, comenzile de bază etc.
- colaborarea poliţiei animalelor în vederea selecţiei câinilor cu organizaţii specializate de protecţia animalelor
- identificarea unui teren corespunzător ca dimensiune, în urma consultării cu o organizaţie de specialitate, care va avea destinaţia de teren de joacă şi antrenament, dotat corespunzător cu suprafeţe de iarbă, nisip, obiecte specifice Acest teren va fi amplasat în arealul Adăpostului Odăi şi va fi reamenajat corespunzător înainte să înceapă implementarea proiectului.
Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat ca acest proiect să fie implementat, definitivat şi perfecţionat. Sper să colaborăm în continuarea şi la punerea lui în aplicare: Manuela Manuela Mureşan - Consilier Local Sector 1 Bucureşti, din partea USR, Oana Voican - director Poliţia Animalelor, Claudiu Dumitriu, Dadau Andra Andreea, Marius Tanase
imagine : www.hanrob.com.au

ATENTIE LA BCR!

ATENTIE! BCR BLOCHEAZA (PT PROPRIA PROTECTIE, DAR LA CATEVA ZILE) CARDURILE FOLOSITE LA BANCOMATELE SUBUNITATILOR SALE DIN FERDINAND SI ROSETTI!!!! DAR NU FAC NIMIC PT REMEDIEREA PROBLEMEI (BLOCAREA BANCOOMATELOR IN SPETA) IN DECURS DE 1 SAPTAMANA SITUATIA RAMANAD NESCHIMBATA!

Song of Ocarina - Instrumental Music with Native Flutes

Train - Angel in Blue Jeans (starring Danny Trejo & Hannah Simone)

Talking Bengal cats on the beach! Rocket & Pixel at the seaside (Full HD)

The Story of Keep Calm and Carry On

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini