sâmbătă, 29 aprilie 2017

travel

https://travel.kudika.ro/articol/travel/49566/destinatii-de-weekend-din-romania-unde-poti-imbina-distractia-cu-relaxarea.html?utm_source=9am&utm_campaign=crosspromo&utm_medium=sidebar?utm_source=9am.ro&utm_medium=link&utm_content=homepage-from-text&utm_campaign=crosspromo#


inceputul unui serial animat

http://adevarul.ro/entertainment/tv/cum-concepe-zero-serial-disney-mickey-mouse-7_5901d9525ab6550cb898a801/index.html

De geboorte van de pupjes van Gioia en Rambo

Jurnalul unui tatic: Bobocei - rate salbatice domestice

Jurnalul unui tatic: Bobocei - rate salbatice domestice: Olanda este o tara foarte prietenoasa printre altele, cu pasarile. Ratele se plimba peste tot, la fel si porumbeii sau pescarusii care sunt ...

Jurnalul unui tatic: Bobocei - rate salbatice domestice

Jurnalul unui tatic: Bobocei - rate salbatice domestice: Olanda este o tara foarte prietenoasa printre altele, cu pasarile. Ratele se plimba peste tot, la fel si porumbeii sau pescarusii care sunt ...

merita urmarite azi

http://promoa3.antena3.ro/voi-cu-voicu-editie-29-aprilie/
editie cu Carmen Tanase

http://promoa3.antena3.ro/dincolo-de-stiri-29-aprilie/
editie cu Cristian Topescu si imagini cu Nadia

John Mayer - You're Gonna Live Forever in Me (Audio)

recomandare tv

recomand serialul Safari difuzat Sambata dimineata ora 9 pe TVR2

Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine

Istoria Parcului IOR (documentar)

Walk in the shelter ( Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz - Prayer I...

SAFARI (REMI GAILLARD)

ANIMAL PLANET (REMI GAILLARD)

SUFLETELE CONTEAZA, ADICA OAMENII SI ANIMALUTELE, NU POLITICA!

Ilinca Macarie, Consilier Local Sector1, din partea USR
18 ore ·
Cine crede că politicile pentru protecţia animalelor sunt mai puţin importante, sau nu le acordă multă atenţie, se înşală. Nu mă refer la iubitorii dedicaţi, ci la cetăţeanul de rând care are problemele lui cotidiene.
Ei bine am observat că, dimpotrivă, această temă reprezintă o importantă miză politică. Întâmplător în USR s-au adunat mai mulţi iubitori de animale şi au avut iniţiative în acest sens. Una mai notabilă a fost proiectul de hotărâre locală al consilierului Manuela Mureşan, prin care se interzice dresura de animale la circ pe teritoriul sectorului 1. După câteva luni şi primăria capitalei doreşte să-şi arate latura sensibilă, în contextul tragicului accident de la Globus, şi aprobă un proiect asemănător semnat de ALDE-PSD. Proiectul consilierilor generali USR fusese depus dinainte pentru aprobare , fiind însă ignorat de aparatul primăriţei Firea.
Acum consilierii locali USR ai sectorului 1 au iniţiat modernizarea şi reorganizarea adăpostului de la Odăi, pentru a îmbunătăţii condiţiile animalelor şi pentru a mări rata adopţiei. S-a constituit o comisie dedicată acestei teme, se fac planuri de refacere a instalaţiei sanitare şi s-a început o acţiune de promovare masivă a căţeilor pentru adopţie. În primele 10 zile au fost daţi în adopţie 6 căini.
Gând la gând cu noi, şi doamna primar general a realizat dintr-o dată că situaţia animalelor comunitare din Bucureşti nu e tocmai roză şi a iniţiat prin grupul ALDE-PSD câteva proiecte în acest sens: înfiinţarea Poliţei Animalelor la nivel de capitală şi Strategia pentru bunăstarea animalelor.
Eu mă bucur sincer de astfel de proiecte cu condiţia să treacă de nivelul declarativ şi să fie şi implementate într-un mod corect. Dacă competiţia USR-PSD pe această temă va avea ca efect rezolvarea situaţiei animalelor comunitare şi ne va aduce ca oraş la un standard de civilzaţie europeană, cu atât mai bine. Noi la sectorul 1 ne vom da silinţa.


 http://www.epochtimes-romania.com/news/consiliul-general-al-capitalei-adopta-o-strategie-pentru-bunastarea-animalelor-necesitate-sau-demers-cinic-si-populist---260299


 http://www.puterea.ro/social/s-a-votat-violenta-impotriva-animalelor-pedepsita-cu-inchisoare-155821.html

REVOLTATOR!

Petrica e prietenul meu. E nevăzător din naștere. Și, din păcate, Petrică locuiește în România. Să vă zic de ce ”din păcate”.
Deunăzi, Petrică avea de călătorit până la Sibiu. A găsit o firmă de transport, TRANS POLOSAM, din Iași, care avea un autobuz pe traseul ăsta. (Pe contul lor de pe autogari.ro scrie foarte frumos: ”Incepand cu anul 2003, echipa SC TRANS POLOSAM SRL asigura calatorilor sai un transport sigur, confortabil si civilizat cu autocare noi, elegante etc.”)
Petrică a sunat cu două zile înainte ca să-și rezerve biletul și a anunțat că va călători cu un câine ghid, căruia i-a rezervat de asemenea bilet. La telefon i s-a spus că e totul în regulă, să se prezinte la microbuz în ziua și la ora indicată, în Peco OMV.
Petrică locuiește în Pașcani, iar autobuzul pleca de la Târgu Frumos. Așa că a tocmit un om să-i ia cu mașina. La Târgu Frumos, de dimineață, pe la 7 și jumătate, Petrică și Maya s-au prezentat la autobuz. Când i-a văzut șoferul, Daniel (din păcate nu-i știm și numele de familie), a strigat la el că nu-l ia cu câine. Legea spune altfel: era obligat să-i ia! Maya este un câine ghid, antrenat special ca să-l ajute pe Petrică. Șoferului nu i-a păsat. A turbat și-a început să-l înjure. Apoi a lovit cu piciorul câinele, de-a scheunat Maya (un labrador măricel) și s-a rostogolit pe scări, apoi șoferul Daniel l-a împins violent pe Petrică jos din autobuz, a închis ușa și a plecat. Nimeni nu a reacționat! Nimeni.
Petrică a sunat la 112. A venit Poliția. Legea spune că șoferul trebuia oprit în trafic, amendat cu o sumă între 6.000 și 12.000 de lei și obligat să ia pasagerul nevăzător împreună cu câinele lui ghid. Dar, pentru că în România legea se face la tocmeală, șoferul a scăpat basma curată și și-a continuat de drum, iar firma, în cârdășie cu Poliția, i-a oferit lui Petrică posibilitatea să vină cu următorul microbuz, care pleca peste 4 ore. (Trebuie să mai spun aici că polițistul nu știa legea, Petrică i-a indicat-o.)
- Bine, domnule, dar eu ce fac acum, unde mă duc?, l-a întrebat Petrică pe polițist.
- Și ce vrei, să te iau la mine acasă?, a venit răspunsul. Polițistul s-a urcat în mașina de serviciu și-a plecat.
”Laura, am rămas acolo în stradă, să mă uit la stele”, mi-a zis, iar mie mi-au dat lacrimile. Măcar dacă ar putea să vadă Petrică stelele... ”Știi cum e să fii singur într-un oraș străin pe care nici nu-l poți vedea?”
Petrică și Maya au așteptat, acolo în stradă, în benzinărie, în locul unde i-a părăsit și șoferul, și Poliția, timp de aproape patru ore, până când i-a luat următorul autobuz. ”Și dacă era noapte? Eu ce făceam până dimineața?”
”Mie mi-e frică mereu. Îți dai seama, dacă și Poliția Română a avut reacția asta, ce speranță mai am? Dacă pățesc ceva rău, eu ce fac? Eu al cui sunt?”
Mi-am înghițit lacrimile. Mi-e ciudă tare. Nu pot face multe, dar vă pot ruga să facem întâmplarea asta populară. N-am zis niciodată cuvintele astea, dar le zic acum: vă rog, Share masiv! (Marian Godina, iartă-mă că te tag-uiesc, dar ne-ai putea ajuta?) Să se știe, poveștile astea trebuie spuse! Să se știe firma, să ajungă măgăria asta până la urechile șoferului aș vrea. Dacă noi nu ne revoltăm, nimeni n-o va face. Un singur om dacă la o situație asemănătoare își va schimba atitudinea, și tot am făcut ceva bine.
”Eu al cui sunt?”
Al nostru ești, Petrica!
Later edit1: Firma și-a închis pagina de Facebook în urma mesajelor și postărilor noastre. Dar puteți scrie pe Google "trans polos iasi contact" și lăsați un review, de acolo nu-l pot șterge.
Later edit2: S-a făcut și o știre la Pro TV despre asta, dar nu s-a menționat firma și nu li s-a cerut nicio declarație. http://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php… Petrică tocmai mi-a povestit că, în urma reportajului, șoferul l-a sunat și l-a amenințat: "Lasă că te mai prind eu pe undeva, ne mai întâlnim noi, dacă ți-a trebuit să chemi televiziunea!"

 http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/situatie-revoltatoare-la-targu-frumos-un-barbat-nevazator-si-labradorul-care-ii-e-ghid-bruscati-de-un-sofer-de-autobuz.html

Chanel vs Schiaparelli, le noir et le rose

Diana Vreeland: The Eye Has to Travel ful Documentary 2Oll

"The Return" by Karl Lagerfeld - The Film

Meet the woman who dresses Lady Gaga

ajutati adapostul Odai

Mantzy
LATER EDIT: share, băi, măcar atât.
Două consiliere USR de la sectorul 1 și-au pus în cap să se ocupe de adăpostul public de la Odăi. Deja au introdus un amendament în buget care prevede asigurarea unor bani pentru adăpost și propunerea a fost adoptată. Dar degeaba a fost adoptată propunerea, dacă nu sunt adoptați cățeii. Bugetul nu o să le cumpere nici o casă, nici fericirea.
Și aici (sper) interveniți voi. Dintre cățeii de la Odăi, eu am ales s-o promovez pe pitica asta. Din estimările celor de la adăpost, o să fie cam cât un chihuahua, perfectă de ținut și-n buzunar, darămite în orice casă. Din estimările mele, are cam 300 de grame de corp și vreo 3 tone de suflet.
Este foarte iubăreață, jucăușă și lipicioasă, perfectă de crescut un copil împreună cu ea, că tot vă ziceam acum câteva zile despre studiile conform cărora copiii care cresc cu căței sunt mai fericiți și mai sănătoși. Probabil știți deja cum cățelușele sunt mult mai afectuoase, mai atașate de casă și mai protectoare cu cei mici (indiferent de specie) decât cățeii. Dați-i și ei o șansă.
Apropo, i-am intermediat unui prieten acum niște luni o întâlnire cu o cățelușă cam de ferocitatea ăsteia. I-a schimbat viața. Acum (beneficiile taliei) o ia cu el și pe la serviciu, câteodată, și-n vizite, și a luat-o chiar și în poza de profil de pe Facebook.
Suntem atât de obsedați să câștigăm mulți bani, când de cele mai multe ori fericirea nu ne costă nimic. Și deseori vine pe patru picioare. În caz că riscați să treceți pe lângă ea fără s-o băgați în seamă, fiți pe pace - fericirea va da din coadă.
PS - i-am arătat textul prietenului înainte să-l postez și a fost de acord (eu știam deja cât se iubesc, că a fost și pe la mine de câteva ori cu ea, mă rog). Mi-a zis: „Băi, acum chiar trec printr-o perioadă mai nașpa, dar știi cum e când ajung acasă și-o văd că se bucură de parcă nu m-ar fi văzut de ani de zile?! Nu mai contează nimic altceva, nici nu vreau să mă gândesc cum mi-ar fi fost fără ea.”
PPS - poze cu toți cățeii disponibili la pentru adopție, aici: https://web.facebook.com/pg/help.odai/photos/…

SOS URGENT!!!! urmare accidentului de ieri cu pravalirea macaralei si a containerului soldat cu 1 deces

Ajutor pentru animalute - cumpara/liciteaza/doneaza a adăugat 5 fotografii noi.
Este ingrozitor ce s-a intamplat!
Urgent!
Avem nevoie de ajutor!
In dimineata aceasta un container a cazut peste paznicul de la fabrica, Tudor. Din pacate acesta a decedat...nu vrem sa ne gandim de ce Universul lucreaza in modul acesta...insa este nebunie acolo...oamenii vor sa cheme hingherii sa ia si cateii (acum sunt 5, restul sunt la adapost).

Avem nevoie de ajutor cu foster, macar provizoriu, sunt doi masculi de talie mare, doua catele de talie mica si un baietel de talie mica. Nu mai vorbim de pisici....nu stim unde sa ne adresam si unde sa cerem ajutor si ce sa facem. Momentan suntem in stare de soc. Va rugam, o sugestie, un ajutor, o cazare, orice.....Daca reusim sa ii mutam, cainii mari trebuie neaparat adormiti ca altfel nu stau, deci alti bani....

contact pe facebook

Ceea ce se intampla este foarte trist!

Am platit chiria si mancarea pentru o parte din cateii din foster - 400 lei
Am construit padocuri si casute pentru o parte din cateii de la curte - 500 lei prima transa
Am salvat pisicuta cu ochi verzi din picioarele unor betivi, care isi gasisera de joaca cu ea, aruncand-o ca pe o minge - control medical 50 lei
Am mers cu pisicuta calcata de masina la veterinar, unde i s-au facut analize si tratament - 200 lei prima transa, mai trebuie sa platim medicamentele si vizita 2)
S-au facut amenajari la cateii de la garaj, unde s-au pus plase si s-au astupat gaurile facute de caini - 300 lei
Am mers cu unul dintre pisici la veterinar, pentru o mica operatie - 400 lei (analize, sange, operatie, biopsie) + 50 lei transport
Mancare + deparazitare pisici/catei fabrica + strada - 250 lei
Intre timp: au fost adoptate doua pisici, au fost adoptati doi caini, Am mai gasit o catea cu 3 puiuti (vom reveni cu poze); doua pisici au murit in urma unor operatii de sterilizare, probabil si-au tras firele si pana a ajuns veterinarul nu au mai putut fi salvate.
Am sterilizat o catea, un caine al unor vecini si 6 pisici (3 ale noastre + 3 ale vecinilor) - cost total 100 lei transportul + 100 lei donatie.

Multumim celor care ne ajutati. Si un share poate salva o viata!

Mentionez ca le cunosc pe fetele implicate si pot garanta pentru ele! Am marea rugaminte ca fiecare sa incerce sa le ajute dupa posibilitati! Misiunea lor este foarte grea! Mai ales ca nu sunt ONG ci doar niste iubitoare de animalute, care mereu au incercat doar sa ajute atat animalutele, cat si sarmanii!

Sighisoara tourist attractions and objectives are impressive

Sighisoara tourist attractions and objectives are impressive

Plaza Real in Barcelona

Poveste Valenciană. Episodul I

Poveste Valenciană. Episodul I

Smiley - De unde vii la ora asta? (Official video)

File din Jurnalul Vieții – funcțiile SmartOm-ului

File din Jurnalul Vieții – funcțiile SmartOm-ului

Vernisaj expoziție Gigi Căciuleanu la Teatrul Național București

Povestim împreună: Moștrofonțul

Eroi printre urși - Episodul 2

Kiefer Sutherland "Even the dog sings better than me"

Jack Thammarat - Tokyo Trip

Lontano, lontano

Toots Thielemans & Caetano Veloso - "Coração Vagabundo"

Secret of Life - James Taylor

Pudge the Cat - Memed

Carmen Cuesta - You Still Don't Know Me

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini