duminică, 23 aprilie 2017

Epic Cat Music Video

lucru manual

Nifty Pets

This DIY cactus post gives your cat something stylish to scratch on! 🌵
Make your own: bzfd.it/2oVpjIA

Pisica ta un animal magnific

ajutor pentru copilasii sectiei neurologie pediatrica 1 Al.Obregia

Viata a purtat-o pe bebelina Eva, in varsta de numai 7 luni, la spitalul Alexandru Obregia, sectia de Neurologie Pediatrica 1. Ce i s-a intamplat micutei Eva, gasiti aici: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10209819651181179&id=1029308114

In acesta sectie se afla copii diagnosticati cu epilepsie, care au tumori cerebrale sau cei care fac crize epileptice din diferite cauze, si care necesita investigatii amanuntite si un timp lung de spitalizare. Exista aici copii veniti din toata tara, de la sugari de cateva saptamani, pana la adolescenti.

Eva, din prima clipa cand a intrat in aceasta sectie, a vazut ca exista personal medical foarte competent, insa a remarcat ca peisajul e sumbru si ca micutii care sunt internati de cateva saptamani nu au cu ce sa se joace. Sectia e putin renovata si nu dispune de prea multe mijloace si nici de dotari care sa ajute atat medicii, cat si pe cei spitalizati.

O parte dintre parintii care au stat aici mai mult timp, au incercat sa ajute la imbunatatirea conditiilor de viata din spital. Astfel, exista o masina de spalat rufe, patuturi pentru copii (neutilizate in prezent pentru ca sunt murdare), un sterilizator si cuptor cu microunde. Cu toate astea, Eva si parintii ei ai descoperit urmatoarele nevoi:

- Pentru grupul sanitar – aici este nevoie de hartie igienica, prosoape de hartie pentru maini, becuri, mopuri si o galeata special pentru grupul sanitar, sapun lichid plus dispersor, dezinfectant pentru maini, dezinfectant pentru spalat pe jos si suprafete, colac wc, olite pentru copii, cosuri mari de gunoi cu pedala, saci menaj, baterie dus si un instalator.

- Pentru saloanele unde stau copiii – este nevoie de masute de plastic (tip Ikea), minimum 5 bucati, scaunele plastic, hartie (topuri A4 sau/si printuri sablon), creioane colorate nontoxice si nepericuloase (creioane cerate), cutii cu capac pentru jucarii, jucarii de plastic si lemn, nepericuloase, care pot fi spalate, planse de lucru cu animale, culori, fructe, legume si alte materiale didactice, carti de citit.

- Pentru sala de mese sunt utile scaunele pentru masa, in care bebeii intre 6 luni si 2, 3 ani sa poata sta sa manance ( cel putin 5 astfel de scaune).

- Pentru uscatul rufelor, este nevoie de uscatoare pliabile si exetensibile, pentru ca cei care isi spala hainele sa aiba unde sa le intinda.

- Pentru plimbatul copiilor afara si pe sectie, este util cel putin un carut functional. Exista unul, dar nu merge foarte bine, avand rotile blocate.

-amenajarea parculetului din fata sectiei cu: pavele de cauciuc speciale pe pat de nisip, dar si jucarii speciale spatiilor de joaca.

- Pentru parinti, consiliere psihologica din partea unui specialist.
- Pentru 1 iunie, pachetele pentru copii si o vizita din partea echipei noastre.

Orice ajutor in materiale se poate aduce sambata, la terenul nostru de antrenament din Parcul Crangasi (cu ajutorul Primariei Sector 6 Bucuresti).
Orice ajutor in bani poate fi realizat cu ajutorul platii online sau a donatiei in contul echipei noastre, http://www.terapiecuanimale.ro/cum-pot-ajuta.php

Pentru detalii si informatii legate de strangerea lucrurilor necesare, va rugam sa luati legatura cu colega noastra Mara Vasilescu: 0721085596/ 0741225427

In plus, pentru a nu strange lucruri in exces din aceeasi categorie, va rugam sa ne dati un mesaj privat in prealabil, pe pagina noastra de FB. Multumim!

Ajuta copiii sectiei de Neurologie Pediatrica 1! Si ei trebuie sa simta copilaria!

Nuami si nu numai

http://nuami.ro/bine-ai-venit/

putem ajuta

Halfpin Web Development

Hai sa ajutam impreuna!
Ne spui care sunt serviciile de care ai nevoie: landing page, site de prezentare, magazin online iar noi punem umarul la treaba. Contravaloarea proiectului o donam copiilor cu dizabilitati si boli cronice care beneficiază de terapii la Mihai Nesu Foundation în cadrul Centrului de Recuperare și Recreere pentru copii cu dizabilități Sfântul Nectarie din Oradea.
Pentru mai multe informatii www.halfpin.ro

Demetrio Stratos - Daddy's Dream

Chitlin's by Shorty Baker & Doc Cheatham.wmv

Córdoba, Vida y Genio

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini