miercuri, 19 aprilie 2017

Как устроены яйца Фаберже — взгляд изнутри

Blind Dog Who Lost Eyes to Infection Has Adorable Pomeranian As Seeing-E...


Neamț: De ziua lui Calistrat Hogaș, niciun vizitator nu a trecut pragul casei sale memoriale – AGERPRES

Neamț: De ziua lui Calistrat Hogaș, niciun vizitator nu a trecut pragul casei sale memoriale – AGERPRES: Tot mai puțini oameni interesați de viața și activitatea literară a scriitorului Calistrat Hogaș mai trec pragul casei memoriale a acestuia, situată chiar în centrul municipiului Piatra Neamț, deși în acest an se împlinesc 100 de ani de la moartea acestuia.

Clujul găzduiește cel mai important eveniment dedicat inovației urbane - PRIA Urban Innovation în 24-25 Mai 2017 – AGERPRES

Clujul găzduiește cel mai important eveniment dedicat inovației urbane - PRIA Urban Innovation în 24-25 Mai 2017 – AGERPRES

Campionatele Europene de gimnastică artistică încep miercuri la Cluj-Napoca, la 60 de ani de la precedenta ediție găzduită de România – AGERPRES

Campionatele Europene de gimnastică artistică încep miercuri la Cluj-Napoca, la 60 de ani de la precedenta ediție găzduită de România – AGERPRES: Campionatele Europene de gimnastică artistică încep astăzi (miercuri) la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la 60 de ani de la precedenta ediție găzduită de România, la startul competiției aliniindu-se 274 de sportivi (168 la masculin și 106 la feminin) din 37 de țări.

Cum sa te imbraci in functie de silueta? – AGERPRES

Cum sa te imbraci in functie de silueta? – AGERPRES: In zilele noastre, doamnele si domnisoarele se orienteaza cand isi aleg hainele in functie de ceea ce le place. Insa nu intotdeauna aceasta reprezinta o alegere potrivita, intrucat nu orice articol vestimentar se potriveste oricui. De aceea, este extrem de important ca fiecare femeie sa identifice forma copului sau, iar dupa sa se orienteze catre hainele care ii pun in evidenta silueta si care i se potrivesc.

Mână-n mână pentru educație – AGERPRES

Mână-n mână pentru educație – AGERPRES: Cel mai bun prieten al copiilor din Sîngeorgiu de Mureș se numește Samu, iar copiii se întâlnesc cu el la școală și la grădiniță. Nu-i orice prieten - e o mascotă. Și nici școala și grădinița nu-s ca peste tot: sunt programe de școală după școală și Grădiniță de vară, concepute anume pentru copiii romi din localitate. Samu a venit în vizită la Sîngeorgiu de Mureș adus de membrii asociației Caritas - Asistență Socială, care au derulat în localitate programul 'Hand in Hand'. Le-a scris scrisori în fiecare zi, i-a ajutat să se familiarizeze cu școala și i-a încurajat. Acum copiii din comună îl cunosc și-l iubesc, merg la școala lui și, poate cel mai important - merg la școală.

Bucuresti-Timisoara 1/2 full rearview-Trainride-Zugfahrt


Casa Memorială 'Lucian Blaga' din Lancrăm, județul Alba – AGERPRES

Casa Memorială 'Lucian Blaga' din Lancrăm, județul Alba – AGERPRES: Casa Memorială Lucian Blaga din Lancrăm, județul Alba, reprezintă universul copilăriei marelui poet, dramaturg și filosof Lucian Blaga.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini