joi, 23 martie 2017

Maya Plisetskaya - Bolero (choreography by Maurice Béjart)

nou yard sale

https://www.revistaioana.ro/fashion-and-style/in-aprilie-toate-drumurile-duc-la-yard-sale/

de psihologie

https://www.revistaioana.ro/sanatate-si-psihologie/te-simi-epuizat-cine-mnnc-energia-cum-poi-refaci/


https://www.revistaioana.ro/psihologie-2/cum-sa-scapi-de-%e2%80%a8energii-negative/?utm_medium=email&utm_campaign=nl-ioana-2017-03-23



https://www.revistaioana.ro/sanatate-si-psihologie/cum-faci-fa-efilor-autoritari/

Creierul persoanelor nevăzătoare dezvoltă capacitățile altor simțuri (studiu) – AGERPRES

Creierul persoanelor nevăzătoare dezvoltă capacitățile altor simțuri (studiu) – AGERPRES: Creierul persoanelor nevăzătoare este capabil să îmbunătățească celelalte simțuri, inclusiv funcțiile sale cognitive în lipsa stimulilor vizuali, conform unui studiu realizat de cercetătorii de la 'Massachusetts Eye and Ear', un spital conectat cu Universitatea Harvard (SUA), relatează EFE.

DOCUMENTAR: 175 de ani de la moartea scriitorului francez Stendhal – AGERPRES

DOCUMENTAR: 175 de ani de la moartea scriitorului francez Stendhal – AGERPRES: Scriitorul francez Stendhal, pe numele său adevărat Henri Beyle, s-a născut la 23 ianuarie 1783, la Grenoble, într-o familie burgheză. Cunoscut în special pentru romanele Roșu și negru și Mănăstirea din Parma, este considerat unul dintre pionierii curentului realist.

BUCUREȘTIUL ÎN IMAGINI – AGERPRES

BUCUREȘTIUL ÎN IMAGINI – AGERPRES

Se dă startul Târgului de carte de la Leipzig, al doilea ca importanță din Germania; Lituania - țară invitată – AGERPRES

Se dă startul Târgului de carte de la Leipzig, al doilea ca importanță din Germania; Lituania - țară invitată – AGERPRES: Lituania este țara invitată la Târgul de carte de la Leipzig din perioada 23-26 martie și își propune să trezească interesul cititorilor germani față de literatura sa printr-o prezență memorabilă, relatează DPA.

Târgul de Carte de la Leipzig: România participă cu un program avanpremieră la ediția din 2018, când va fi invitată de onoare – AGERPRES

Târgul de Carte de la Leipzig: România participă cu un program avanpremieră la ediția din 2018, când va fi invitată de onoare – AGERPRES: România participă cu un stand și un amplu program de evenimente la Târgul Internațional de Carte de la Leipzig, care se desfășoară în perioada 23 - 26 martie.

''Baselworld 2017'', salonul de orologerie și bijuterie la ediția 100 – AGERPRES

''Baselworld 2017'', salonul de orologerie și bijuterie la ediția 100 – AGERPRES: Ediția cu numărul 100 a salonului mondial de orologerie și bijuterie, ''Baselworld 2017'', începe joi, 23 martie 2017, în orașul elvețian Basel și se va desfășura până la 30 martie. Cei mai mari manufacturieri de ceasuri și bijuterii din lume se vor întrece în a prezenta presei de specialitate și publicului larg cele mai noi creații.

CONCERTUL SĂPTĂMÂNII Regal de jazz clasic marca Joe Lovano, supranumit 'Maestrul saxofonului', în premieră la București – AGERPRES

CONCERTUL SĂPTĂMÂNII Regal de jazz clasic marca Joe Lovano, supranumit 'Maestrul saxofonului', în premieră la București – AGERPRES: Având la activ o discografie impresionantă, mai multe nominalizări la Premiile Grammy și o astfel de distincție în palmares, saxofonistul și compozitorul Joe Lovano, originar din Cleveland, Statele Unite, șef al catedrei de jazz de la Berklee College of Music, va susține, în premieră, un concert extraordinar, la 25 martie, la Sala Radio din București. Artistul, considerat unul dintre cei mai apreciați saxofoniști tenor contemporani, va urca pe scenă începând de la ora 20:00 într-un eveniment ce se anunță a fi un adevărat regal de jazz clasic, în organizarea Jazz Syndicate Live Sessions.

Luni seară, trupa Holograf a făcut din nou istorie! Noul single, 'Dă-mi iubirea ta', a fost cântat în avanpremieră – AGERPRES

Luni seară, trupa Holograf a făcut din nou istorie! Noul single, 'Dă-mi iubirea ta', a fost cântat în avanpremieră – AGERPRES: După 39 de ani de success continuu, Holograf face din nou istorie printr-un spectacol consistent, complex și memorabil, răsplătit de public cu ropote de aplauze. Noua piesă, 'Dă-mi iubirea ta', cântată în avanpremieră luni, 20 martie, special pentru fani, în cadrul concertului 'Vedere de la Costinești', a stârnit emoție și valuri de reacții pozitive în rândul publicului.

Emoționanta reîntâlnire dintre Brad Pitt și Angelina Jolie – AGERPRES

Emoționanta reîntâlnire dintre Brad Pitt și Angelina Jolie – AGERPRES: La șase luni după anunțarea divorțului lor, relația dintre Brad Pitt (53 de ani) și Angelina Jolie (41) începe să se amelioreze. Fostul cuplu vedetă de la Hollywood s-a reîntâlnit pentru prima oară de la mediatizatul și controversatul divorț, relatează online ziarul spaniol ABC.

CCIR propune soluții pentru criza forței de muncă calificate din România – AGERPRES

CCIR propune soluții pentru criza forței de muncă calificate din România – AGERPRES

Prima licitație de bovine Angus din România - în premieră la Agraria 2017 – AGERPRES

Prima licitație de bovine Angus din România - în premieră la Agraria 2017 – AGERPRES

Cercetătorii propun revizuirea completă a genealogiei dinozaurilor – AGERPRES

Cercetătorii propun revizuirea completă a genealogiei dinozaurilor – AGERPRES: Cercetătorii pun sub semnul îndoielii clasificarea veche de un secol a dinozaurilor și propun revizuirea completă a genealogiei lor, potrivit unui studiu publicat miercuri în revista Nature.

Ziua mondială a meteorologiei – AGERPRES

Ziua mondială a meteorologiei – AGERPRES: Ziua mondială a meteorologiei ('World Meteorological Day') se marchează în fiecare an la 23 martie, din 1961, și reprezintă intrarea în vigoare, la 23 martie 1950, a Convenției ONU care a transformat vechea Organizație Meteorologică Internațională într-o organizație interguvernamentală, cunoscută sub numele de Organizația Meteorologică Mondială ('World Meteorological Organization - WMO).

Brașov: Zimbrii din rezervația de la Vama Buzăului vor fi lăsați treptat în libertate – AGERPRES

Brașov: Zimbrii din rezervația de la Vama Buzăului vor fi lăsați treptat în libertate – AGERPRES: Zimbrii din Rezervația 'Valea Zimbrilor' aflată în localitatea brașoveană Vama Buzăului vor fi lăsați treptat în libertate în următorii ani, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localității, Tiberiu Chirilaș.

George Dalaras va susține un concert pe 5 mai, la Sala Palatului – AGERPRES

George Dalaras va susține un concert pe 5 mai, la Sala Palatului – AGERPRES: Artistul grec George Dalaras va susține un concert pe 5 mai, de la ora 20,00, la Sala Palatului.

Gigi Căciuleanu, Premiul GADIF 2017: Pentru mine, dansul e poezie – AGERPRES

Gigi Căciuleanu, Premiul GADIF 2017: Pentru mine, dansul e poezie – AGERPRES: Coregraful Gigi Căciuleanu, distins miercuri seară cu Premiul GADIF 2017, afirmă că atunci când dansează simte că face poezie.

O fetiță de trei ani i-a ''furat'' papei Francisc tichia albă de pe cap – AGERPRES

O fetiță de trei ani i-a ''furat'' papei Francisc tichia albă de pe cap – AGERPRES: O fetiță de trei ani a smuls tichia albă de pe capul papei Francisc atunci când acesta s-a aplecat să o sărute în Piața Sf. Petru, după cum se vede într-un clip postat miercuri pe Twitter.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini