miercuri, 22 martie 2017

Alexander McQueen A/W RTW 2006, Widows of Culloden

Your face pleases me human! Tonto the bengal cat approves of the girlfri...

Cat Piano

bilete

Biletele la cea mai recentă producție a Operei Comice pentru Copii, musicalul "Micuța Dorothy", de Marius Țeicu, se epuizează foarte repede. La cererea publicului, am programat o reprezentație suplimentară, sâmbătă, 25 martie, de la ora 13:00. Vă așteptăm cu bucurie și vă invităm să vă luați biletele din timp: bit.ly/MicutaDorothy-Bilete

de vizionat si vizitat

Be it a Frank Gehry work of asymmetric art or an 18th-century Russian palace, these museums are among the most beautiful in the world. http://cntrvlr.co/Zh7GnHu

25-26.03 yard sale la J. Pot

Yard Sale 25 & 26 Martie la Jacques Pot

Daca si tu esti in plin proces de completare a garderobei de primavara atunci trebuie sa vii in vizita la Yard Sale.
Jacques Pot ( strada Sborului 2, zona Hristo Botev ) ne e gazda pentru o noua editie de scotoceala prin muuulte garderobe uzate moral, dar nu si fizic.
Preturi mici, haine, pantofi, bijuterii de probat, carti de rasfoit, lucruri de potrivit pentru casa. Pe toate le gasesti in cele 2 zile de targ. Dar tine minte ca fiecare zi e altfel, asadar vino sa ne vezi si sambata si duminica.
Programul va fi de la 10:30 la 18:00, pe 25 si 26 Martie, asa ca e timp destul si pentru o cafea buna pe terasa.

Intrarea pentru vizitatori este libera.

26 martie colecta Kola Kariola laMaxiPet Vitan Mihai Bravu

COLECTA DE HRANA PENTRU CATEII CENTRULUI DE ADOPTII KOLA KARIOLA- Maxi Pet Vitan, Șoseaua Mihai Bravu 319, Duminica 26.03.2017, intre orele 11.00-18.00!
Asa cum ne-am obisnuit, ultima Duminica a lunii ne aduce impreuna! Vom fi incepand cu ora 11.00 in interiorul magazinului Maxi Pet unde vom fi usor de observat, vom avea un stand personalizat.
Asa cum am hotarat cu conducerea Maxi Pet, in interiorul magazinului putem colecta doar produse comercializate de dansii, iar afara, in exteriorul parcarii va fi dubita in care se vor colecta produsele aduse din alte magazine. Pentru detalii, intrebati reprezentantii nostri din magazin!
Orice ajutor este benefic , un sac de bobite, o conserva, vitamine pentru cateii batrani, solutii de deparazitare, orez, paste, boluri pentru mancare, cadite sau galeti pentru apa, patuturi din plastic pentru puiuti, paturi, cearceafuri, umbrare, prelate, peduri pentru cateii paralizati, materiale de constructie, solutii de dezinfectat si deparazitat sau orice considerati dumneavoastra ca este folositor!
A venit primavara si putem incepe plantarea de copacei si flori. Deci cine doreste poate aduce si ceva pentru infrumusetat gradina cateilor :)

Cei peste 400 de caini din grija noastra, calutii, magarusul, purcica, vaca, vitelusul, capritele si berbecutul va vor fi recunoscatori pentru orice ajutor pe care il dati si va asteapta sa ii vizitati!

Pentru ei avem nevoie de voi! Ajutati sa putem ajuta! Numai impreuna putem salva!

ASOCIATIA PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR KOLA KARIOLA
CIF: 33115589

Ron: RO43RZBR0000060016698751
Euro: RO53RZBR0000060016698765
USD: RO90RZBR0000060016698778
Beneficiar: Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola
Swift : RZBRROBU
Paypal: asociatia.kolakariola@yahoo.ro

Va asteptam cu drag! :)

- Maxi Pet Vitan, Șoseaua Mihai Bravu 319, Duminica 26.03.2017

intre orele 11.00-18.00

Pentru detalii legate de locatie va stam la dispozitie pe urmatoarele numerel de telefon : 0770766036 / 0727966846.

!!SQUIRREL ADOPTED BY CAT LEARNS TO PURR!!

Erroll Garner Trio - Laura (Columbia Records 1951)

incercam?!

Exista o melodie care calmeaza animalele si le trimite la culcare! Da PLAY si vezi efectele http://tinyurl.com/boaemca

oamara portuondo

http://andreipartos.ro/interviu-exclusiv-omara-portuondo-am-grija-de-sanatatea-mea-imi-place-sa-inot-si-fac-exercitii-fizice-inainte-de-a-urca-pe-scena/

sa ajutam cateii din adapostul Odai

Help the dogs from Odai Shelter şi-a schimbat fotografia de copertă.
800 de căţei se află în acest moment în Adăpostul Odăi al Sectorului 1, dar numărul lor creşte pentru că zilnic sunt capturaţi la cererea cetăţenilor alţii, iar numărul adopţiilor tinde spre 0.
800 - 0 = 800
1.000 de locuri este capacitatea actuală a adăpostului şi tot pentru 1.000 de câini sunt alocate fonduri de hrană, vaccin, medicamente etc.
1.000 - 800 = 200.
200 de câini se pot strânde în mai puţin de o lună.
Când capacitatea maximă va fi atinsă, conform legii, se demarează procedurile în vederea eutanasierii.
Până în prezent la Odăi NU s-au făcut eutanasieri, dar asta nu oferă nicio garanţie cu privire la viaţa căţeilor.

Pe această pagină, începând din această săptămână vom promova căţei pentru adopţie.
În paralel vom demara formele legale pentru înlesnirea adopţiei la distanţă a câinilor agresivi sau care nu sunt adoptabili realmente.
Vom acorda tuturor o şansă.
Vă rugăm să:
- share-uiţi pagina şi să vă invitaţi prietenii s-o urmărească;
- faceţi voluntariat la Odăi: foto, toaletare, promovare, curăţenie etc.
- acţiuni de informare şi sensibilizare a colegilor, prietenilor, familiei.
Împreună vom reuşi!
Mulţumim.
800 - ? = mai puţini câini nefericiţi la Odăi.
Derzeit befinden sich 800 Hunde in Odai Shelter, aber die Zahl steigt, weil täglich Anzeigen kommen von den Bürgern und mehrere Hunde werden eingesammelt, aber die Adoptionsrate neigt zu 0. 800-0=800 .........1.000 Plätze ist die aktuelle Kapazität des Odai Shelter und auch für 1000 Hunde sind Futter und medizinische Mittel zugewiesen. 1.000-800=200....200 Hunde können in weniger als einem Monat eingesammelt werden. ...Wenn die maximale Kapazität erreicht wird, startet die gesetzliche Prozedur der Einschläferung.........Bis jetzt wurden in Odai KEINE Einschläferung durchgeführt, aber das ist keine Garantie für das Leben der Hunde dort. ....Auf dieser Seite, beginnend mit dieser Woche, werden wir eine Adoption-Kampagne starten. ....Parallel starten wir die gesetzliche Formen bezüglich der Fernadoption aggressiver, nicht Adoptiveltern Hunde......Wir werden allen einen Chance geben...... Wir bitten Euch: - Teilt unsere Seite und ladet eure Freunde ein, sie zu liken; -macht ehrenamtliche Arbeit in Odai: Fotos, Sauber machen, Pflegen der Hunde, Promovieren; - Versucht eure Freunde, Kollegen und die Familie zu sensibilisieren für die Adoption eines Strassenhundes. Gemeinsam werden wir es schaffen! Danke..... 800-?= weniger traurige Hunde im Odai.

22 Martie. Ce-i cu ziua asta? Paradisul Twitter-Google-Amazon lupta cu violenta si fake-urile/ Ziua Apei/ Beatles-nu te uitam!/ Premiile Gopo si Omu Gnom. Khan de arta (prima noastra transmisie live)

22 Martie. Ce-i cu ziua asta? Paradisul Twitter-Google-Amazon lupta cu violenta si fake-urile/ Ziua Apei/ Beatles-nu te uitam!/ Premiile Gopo si Omu Gnom. Khan de arta (prima noastra transmisie live): Sierenevada a lui Puiu a rupt la Gopo. Da, stapanii Internetului baneaza violenta si fake-urile. Beti azi apa de 2 ori mai mult. E ziua Apei. Omu Gnom e-n Expirat. Pungi de vomitat in biletul unui

Clipul zilei: 60 de ani de istorie a UE - cele mai importante momente

Clipul zilei: 60 de ani de istorie a UE - cele mai importante momente: 25 martie 1957. Videoclipul surprinde momente-cheie precum semnarea diferitelor tratate europene, aderarea noilor state membre, caderea Zidului Berlinului, Acordul Schengen si crearea pietei

Proiect impotriva fraudei on-line in UE: Autoritatile nationale ar putea dispune, in ultima instanta, inchiderea unor site-uri web care gazduiesc escrocherii

Proiect impotriva fraudei on-line in UE: Autoritatile nationale ar putea dispune, in ultima instanta, inchiderea unor site-uri web care gazduiesc escrocherii: Autoritatile competente din statele membre UE ar putea dispune, in ultima instanta, inchiderea unor site-uri web care gazduiesc escrocherii, in cazul in care nu exista 'o reactie eficienta'

Teo Show (20.03.2017) - Cesar Millan, in platou la Teo, fata in fata cu ...


Renato Zero La grande assente


Did Comet ISON Survive? Scientists See Tiny Hope


ANIMALE PE CALE DE DISPARIȚIE Rinocerul de Java, extrem de vulnerabil la dispariție din cauza catastrofelor naturale, a bolilor și braconajului – AGERPRES

ANIMALE PE CALE DE DISPARIȚIE Rinocerul de Java, extrem de vulnerabil la dispariție din cauza catastrofelor naturale, a bolilor și braconajului – AGERPRES: Rinocerii de Java (Rhinoceros sondaicus) sunt o specie aflată în pericol critic de dispariție, fiind cea mai amenințată dintre cele cinci specii de rinocer, cu numai 60 de exemplare recenzate într-o singură zonă protejată din lume, Parcul Național Ujung Kulon din Java, Indonezia.

Peste jumătate de miliard de oameni nu au acces la apă potabilă, arată un studiu de Ziua mondială a apei – AGERPRES

Peste jumătate de miliard de oameni nu au acces la apă potabilă, arată un studiu de Ziua mondială a apei – AGERPRES: Sute de milioane de oameni din lumea întreagă nu au acces la apă potabilă, majoritatea dintre ei trăind în zone rurale, informează miercuri un nou raport al organizației caritabile internaționale WaterAid, dat publicității de Ziua mondială a apei, relatează DPA.

Festivalul Enescu: Concurs de proiecte pentru 'Bucureștiul Creativ 2017' – AGERPRES

Festivalul Enescu: Concurs de proiecte pentru 'Bucureștiul Creativ 2017' – AGERPRES: Festivalul Enescu a lansat apelul de proiecte pentru 'Bucureștiul Creativ 2017', a cărui temă este 'Lumina din inima Bucureștiului'.

Mișa (MFP): Tinerii de maximum 26 de ani au acces la programe de pregătire profesională duală prin unitățile de învățământ de stat în 2017/2018 – AGERPRES

Mișa (MFP): Tinerii de maximum 26 de ani au acces la programe de pregătire profesională duală prin unitățile de învățământ de stat în 2017/2018 – AGERPRES: Persoanele de maximum 26 de ani, absolvente ale învățământului obligatoriu, dar care au întrerupt între timp studiile, vor avea acces la programe de pregătire profesională de tip dual prin unitățile de învățământ de stat, în mod gratuit, în anul școlar 2017/2018, a declarat Ionuț Mișa, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice (MFP), într-o conferință de specialitate.

O echipă de astronomi americani luptă pentru redobândirea statutului de planetă de către Pluto – AGERPRES

O echipă de astronomi americani luptă pentru redobândirea statutului de planetă de către Pluto – AGERPRES: O echipă de astronomi se luptă pentru a-i restitui lui Pluto statutul de planetă și a lansat marți o campanie privind lărgirea clasei planetelor astfel încât și micuța lume transneptuniană, ce a fost trecută în categoria planetelor pitice în 2006, să poată fi reîncadrată, conform Reuters. Dacă vor avea succes, și alte planete pitice și sateliți naturali de dimensiuni similare lui Pluto vor fi reclasificate în rândul planetelor.

Softiștii români cuceresc din nou medalia de AUR la World Summit Awards, cea mai importantă competiție mondială a profesioniștilor IT – AGERPRES

Softiștii români cuceresc din nou medalia de AUR la World Summit Awards, cea mai importantă competiție mondială a profesioniștilor IT – AGERPRES: Câștigând pentru a treia oară World Summit Awards, competiție desfășurată sub egida ONU, SIVECO reușește un record unic în istoria competiției și pune România în topul elitei mondiale în inovație digitală

Vine Pastele: In ce investesc femeile, cu aceasta ocazie? – AGERPRES

Vine Pastele: In ce investesc femeile, cu aceasta ocazie? – AGERPRES: Mai este putin pana la Paste, iar femeile se gandesc, deja, la cumparaturile pentru aceasta perioada. Dar, inainte de a se gandi la cozonaci, pasca, incondeierea oualor si altele, femeile se orienteaza si catre alte aspecte, cum ar fi: cum se vor imbraca in ziua de Paste, ce incaltaminte vor purta sau ce produse de infrumusetare le mai trebuie, totul pentru a arata impecabi, cu aceasta ocazie. Ce se afla pe lista de cumparaturi care cuprinde astfel de articole pentru femei, aflati in randurile urmatoare.

Luni seară, trupa Holograf a făcut din nou istorie! Noul single, 'Dă-mi iubirea ta', a fost cântat în avanpremieră – AGERPRES

Luni seară, trupa Holograf a făcut din nou istorie! Noul single, 'Dă-mi iubirea ta', a fost cântat în avanpremieră – AGERPRES: După 39 de ani de success continuu, Holograf face din nou istorie printr-un spectacol consistent, complex și memorabil, răsplătit de public cu ropote de aplauze. Noua piesă, 'Dă-mi iubirea ta', cântată în avanpremieră luni, 20 martie, special pentru fani, în cadrul concertului 'Vedere de la Costinești', a stârnit emoție și valuri de reacții pozitive în rândul publicului.

Începe cel mai așteptat eveniment al anului: Expoziția GastroPan 2017 – AGERPRES

Începe cel mai așteptat eveniment al anului: Expoziția GastroPan 2017 – AGERPRES: Expoziția internațională GastroPan, cel mai important eveniment de tehnologii și soluții pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din Europa Centrală și de Sud-Est, își deschide porțile joi, 23 martie și își așteaptă vizitatorii inclusiv până în 25 martie.

Specialiști în asistență socială cu performanțe deosebite și persoane care susțin domeniul, premiați la o gală a CNASR – AGERPRES

Specialiști în asistență socială cu performanțe deosebite și persoane care susțin domeniul, premiați la o gală a CNASR – AGERPRES: Specialiști în asistență socială cu performanțe deosebite, persoane și instituții care susțin acest domeniu au fost premiați, marți, la o gală organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR).

Gheorghe Visu și Dana Dogaru - Premiile Gopo pentru cei mai buni actori în rol principal – AGERPRES

Gheorghe Visu și Dana Dogaru - Premiile Gopo pentru cei mai buni actori în rol principal – AGERPRES: Gheorghe Visu a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal pentru rolul Hogaș din filmul 'Câini', la a XI-a ediție a Premiilor Gopo ce a avut loc marți seară, la Teatrul Național din București.

Un frizer devenit rapper a câștigat show-ul de talente din Afganistan – AGERPRES

Un frizer devenit rapper a câștigat show-ul de talente din Afganistan – AGERPRES: Un frizer devenit rapper a fost încoronat marți seară câștigător al show-ului afgan de talente, un concurs menit să ofere publicului un răgaz de la problemele cotidiene din care nu lipsesc luptele cu insurgenții și atacurile cu bombă, relatează Reuters, DPA și AFP.

P!NK, printre numeroșii artiști confirmați la Sziget Festival 2017 – AGERPRES

P!NK, printre numeroșii artiști confirmați la Sziget Festival 2017 – AGERPRES: Sziget Festival o va găzdui din nou pe P!NK, miercuri, 9 august, pe Insula Libertății din Budapesta, au anunțat marți organizatorii evenimentului.

LOOKING FOR ADAM


China: Arheologii au descoperit gravuri rupestre în Mongolia Interioară – AGERPRES

China: Arheologii au descoperit gravuri rupestre în Mongolia Interioară – AGERPRES: Arheologii au descoperit gravuri rupestre în Regiunea Autonomă Mongolia Interioară din nordul Chinei, cea mai veche dintre acestea datând din urmă cu peste 2.000 de ani, au indicat marți surse locale, citate de Xinhua.

Un presupus hoț din Birmania a fost arestat pentru că ar fi furat o casă cu totul – AGERPRES

Un presupus hoț din Birmania a fost arestat pentru că ar fi furat o casă cu totul – AGERPRES: Un bărbat a fost arestat de poliția din Yangon, capitala comercială a statului Birmania (Myanmar), pentru că este hoț de locuințe... la propriu, informează marți DPA citând surse oficiale.

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare: România a intrat în grupul țărilor cu dezvoltare umană foarte mare – AGERPRES

Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare: România a intrat în grupul țărilor cu dezvoltare umană foarte mare – AGERPRES: România se situează pe locul 50 din 188 de țări incluse în Indexul Dezvoltării Umane, în urcare cu o poziție față de precedenta ediție, conform unui raport publicat marți de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP).

Un stejar polonez folosit ca adăpost de evrei împotriva naziștilor a fost declarat 'Arborele European al Anului 2017' – AGERPRES

Un stejar polonez folosit ca adăpost de evrei împotriva naziștilor a fost declarat 'Arborele European al Anului 2017' – AGERPRES: Un stejar din Polonia de 650 de ani, folosit ca adăpost de o familie de evrei împotriva naziștilor în cel de-al Doilea Război Mondial, a fost declarat marți 'Arborele European al Anului 2017' ('European Tree of the Year') în cadrul unui vot popular organizat de Environmental Partnership Association (EPA) și cofinanțat de Uniunea Europeană, relatează EFE.

Hunedoara: Un cățel de câteva săptămâni, salvat de un pompier dintr-un incendiu de vegetație uscată – AGERPRES

Hunedoara: Un cățel de câteva săptămâni, salvat de un pompier dintr-un incendiu de vegetație uscată – AGERPRES: Un cățel, care nu are mai mult de câteva săptămâni, a fost salvat de la moarte, marți, de către un pompier militar în timpul unei intervenții de stingere a unui incendiu de vegetație uscată în Hunedoara, animalul fiind găsit aruncat pe câmp, blocat într-un sac ce era legat la gură.

A murit țestoasa căreia i-au fost extrase din stomac 915 monede – AGERPRES

A murit țestoasa căreia i-au fost extrase din stomac 915 monede – AGERPRES: Țestoasa marină operată în urmă cu două săptămâni în Thailanda pentru a-i fi extrase din stomac 915 de monede a murit marți la un centru veterinar din Bangkok, în urma problemelor intestinale care au necesitat o nouă intervenție chirurgicală, relatează EFE.

Utile: Dureri de ficat: unde se resimt acestea, care sunt cauzele si ce tratamente poti urma; Ce e de facut in cazul unei fracturi dentare la copii?; De ce nu trebuie sa ignori alunitele de pe corp

Utile: Dureri de ficat: unde se resimt acestea, care sunt cauzele si ce tratamente poti urma; Ce e de facut in cazul unei fracturi dentare la copii?; De ce nu trebuie sa ignori alunitele de pe corp: Steve Jobs a pierdut lupta cu cancerul pancreatic dupa ce a facut aceste greseli. Cancerul pancreatic este considerat cel mai agresiv timp de cancer, anual fiind diagnosticate peste 200.000 de

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini