luni, 20 martie 2017

Humana Peple to People english


CATS - THE ORIGINAL IS BACK (SOFA 2017)


evenimente in Berlin

http://press.visitberlin.de/en/news-release/berlin-highlights-2017

Ion Caramitru, Ada Solomon și pianista Alexandra Dariescu - premii speciale la Gala Radio România Cultural – AGERPRES

Ion Caramitru, Ada Solomon și pianista Alexandra Dariescu - premii speciale la Gala Radio România Cultural – AGERPRES: Actorul Ion Caramitru, producătorul de film Ada Solomon și pianista Alexandra Dariescu sunt câștigătorii celor trei premii speciale ale celei de-a XVII-a ediții a Galei Radio România Cultural, eveniment care va avea loc luni, la Teatrul Odeon.

PORTATIV ROMÂNESC Angela Gheorghiu – AGERPRES

PORTATIV ROMÂNESC Angela Gheorghiu – AGERPRES: Soprana Angela Gheorghiu s-a născut la 7 septembrie 1965, la Adjud, județul Vrancea. A urmat Școala de Muzică din București și a absolvit Universitatea Națională de Muzică din București (1990), unde a studiat cu Mia Barbu. Vocea unică și prezența scenică au transformat-o curând într-un nume de rezonanță al scenei lirice internaționale.

BUCUREȘTIUL ÎN IMAGINI – AGERPRES

BUCUREȘTIUL ÎN IMAGINI – AGERPRES

UPDATE România, desemnată câștigătoarea Rugby Europe Championship 2017 – AGERPRES

UPDATE România, desemnată câștigătoarea Rugby Europe Championship 2017 – AGERPRES: România a fost desemnată câștigătoarea Rugby Europe Championship, ediția 2017, fosta Cupă Europeană a Națiunilor, în urma victoriei cu 8-7 în fața Georgiei, duminică, la București, după ce forul continental, Rugby Europe, declarase inițial învingătoare formația Georgiei, se arată într-un comunicat remis AGERPRES de Federația Română de Rugby.

Beauty and the Beast US Official Trailer


TOP CINEMA 'Frumoasa și Bestia' se impune covârșitor în fruntea box-office-ului nord-american – AGERPRES

TOP CINEMA 'Frumoasa și Bestia' se impune covârșitor în fruntea box-office-ului nord-american – AGERPRES: Adaptarea cinematografică a basmului 'Frumoasa și Bestia' a studioului Disney, în care joacă actori în carne și oase, a avut un start impresionant în box-office-ul nord-american, printre cele mai bune din istorie, potrivit cifrelor preliminare ale societății de specialitate Exhibitor Relations publicate duminică, relatează AFP.

O capsulă a SpaceX cu încărcătură pentru NASA a fost recuperată după ce a amerizat în Pacific – AGERPRES

O capsulă a SpaceX cu încărcătură pentru NASA a fost recuperată după ce a amerizat în Pacific – AGERPRES: O capsulă Dragon a companiei SpaceX a căzut duminică în Oceanul Atlantic, la câteva ore după ce s-a separat de Stația Spațială Internațională, a anunțat compania, citată de DPA.

O profesoară canadiană care lucrează într-un sat inuit izolat, laureată a Global Teacher Prize 2017 – AGERPRES

O profesoară canadiană care lucrează într-un sat inuit izolat, laureată a Global Teacher Prize 2017 – AGERPRES: O femeie care lucrează cu adolescenții cu probleme dintr-o comunitate inuită izolată din regiunea arctică a Canadei a primit duminică distincția de cel mai bun profesor din lume, relatează DPA.

Gimnastică artistică: Medalii de aur pentru Cătălina Ponor, la bârnă și sol, în Cupa Mondială de la Baku – AGERPRES

Gimnastică artistică: Medalii de aur pentru Cătălina Ponor, la bârnă și sol, în Cupa Mondială de la Baku – AGERPRES: Sportiva română Cătălina Ponor a câștigat finalele de la bârnă și sol, duminică, la concursul de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Baku (Azerbaidjan).

Ziua mondială a somnului – AGERPRES

Ziua mondială a somnului – AGERPRES: Ziua mondială a somnului este marcată, anual, în ziua de vineri a celei de-a doua săptămâni întregi a lunii martie, ceea ce în 2017 înseamnă 17 martie. Ajunsă la ediția cu numărul zece, este o inițiativă a Asociației Mondiale a Medicinii Somnului, cu scopul de a atrage atenția asupra impactului pe care tulburările de somn îl au atât asupra individului, cât și asupra societății. Sunt promovate metode preventive care ne pot feri de problemele legate de somn și variante de tratament care să vindece sau măcar să trateze acest gen de afecțiuni.

Ziua internațională fără carne – AGERPRES

Ziua internațională fără carne – AGERPRES: Ziua internațională fără carne ('Journée Internationale sans viande'/'Meatout Day') este marcată la 20 martie. Această zi a fost lansată în 1985 de Asociația americană pentru drepturile animalelor, FARM, care militează pentru o alimentație fără produse de origine animală și din respect pentru animale, pentru conservarea planetei și îmbunătățirea sănătății populației, potrivit www.meatout.org.

Ziua internațională a astrologiei – AGERPRES

Ziua internațională a astrologiei – AGERPRES: Ziua internațională a astrologiei (International Astrology Day) este celebrată în 2017 pe 20 martie, ziua în care se produce echinocțiul de primăvară în emisfera nordică, marcând astfel și începutul anului astrologic, atunci când Soarele intră în semnul tropical din Berbec, potrivit www.cute-calendar.com.

International Day of Happiness 2017 - Small Smurfs Big Goals


Ziua internațională a fericirii – AGERPRES

Ziua internațională a fericirii – AGERPRES: Ziua internațională a fericirii (International Day of Happiness) este celebrată la 20 martie, fiind proclamată de Adunarea Generală a ONU prin Rezoluția 66/281 din 12 iulie 2012, potrivit www.un.org.

Nasa LIVE stream - Earth From Space LIVE Feed | Incredible ISS live stre...


Ziua internațională a Francofoniei – AGERPRES

Ziua internațională a Francofoniei – AGERPRES: Ziua internațională a Francofoniei este sărbătorită, în fiecare an, la 20 martie, marcând, astfel, data la care, în anul 1970, 21 de state și de guverne au semnat convenția de înființare a Agenției de Cooperare Culturală și Tehnică (ACCT), organizație interguvernamentală fondată pe baza unui numitor comun, respectiv folosirea limbii franceze, notează site-ul http://www.francophonie.org.

Mari personalități artistice deplâng moartea legendei rock'n'roll Chuck Berry: 'Ne-a inspirat pe toți' – AGERPRES

Mari personalități artistice deplâng moartea legendei rock'n'roll Chuck Berry: 'Ne-a inspirat pe toți' – AGERPRES: Mai mulți artiști, actori și scriitori i-au adus un ultim omagiu legendarului cântăreț, compozitor și chitarist american Chuck Berry, unul dintre pionierii muzicii rock and roll, care a încetat din viață sâmbătă la vârsta de 90 de ani.

Homeless man breaks down after seeing the results of INCREDIBLE transfor...


DOCUMENTAR: Echinocțiul de primăvară – AGERPRES

DOCUMENTAR: Echinocțiul de primăvară – AGERPRES: Echinocțiul de primăvară, în 2017, are loc la 20 martie: 12 h 29 m, cu puțin timp ca Luna să se afle la faza de Ultimul Pătrar (18 h 58 m), potrivit www.astro-urseanu.ro.

kosem

http://www.descopera.ro/dnews/16197131-kosem-una-dintre-cele-mai-puternice-femei-din-imperiul-otoman-care-a-controlat-trei-generatii-de-sultani

animatie

http://www.cinemagia.ro/stiri/aventura-animata-strumpfii-satul-pierdut-din-31-martie-pe-marile-36265/

semnificatia simbolurilor rubricii meteo

http://destiut.com/de-stiut-2/simboluri-meteo-semnifica/

trafic

Traficul aerian in Europa

VIZIONARE PLACUTA !

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini