sâmbătă, 4 martie 2017

5 martie Gradina Verona targ

https://www.facebook.com/events/1929032433999510/


 Vestitorii primăverii și-au dat întâlnire la Terasa Verona pentru o sesiune sănătoasă de design românesc și niscai dulcegării de sezon, cât să nu ne ia ziua de 8 Martie prin surprindere .
Printre primii ghiocei răsăriți i-am adunat într-un buchet pe Chicineta, Madam Mitza, Fabulous Baskets, Ioana Petre, JULS, Bianca Georgescu, IF irinaflorea, aerium.ro, Mura, Bine Scris, Goodies by Serebe și Atelier Simpluș. Ei vor fi responsabilii cu meniul à la carte pentru pachețelele de design și mare antren. 🎁
Printoteca vor trage și ei pe dreapta cu T-shirt Van, pentru tricouri personalizate cu cele mai fresh ilustrații românești și pentru idei fistichii de cadouri unicat 👕
Café Verona va scoate la soare niscai dulcegării și ceaiuri duminicale, iar arbitrul și vremea vor ține cu noi.Ce mai încolo și-ncoace, o să fie frumos



util

Olimpia Margareta Nicolescu
Preluat : Puican Iulian
In conformitate cu art. 4 din Ordinul pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 205/2004 privind protectia animalelor modificata si completata prin legea 9/2008 (nr. 31 din 31 martie 2008 emis de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor respectiv nr. 523 din 30 iunie 2008 emis de Ministerul Internelor si Reformei Administrative) “Numarul de animale, cu exceptia animalelor salbatice, detinut de o persoana fizica sau juridica NU ESTE RESTRICTIONAT, cu conditia respectarii normelor de sanatate, protectie şi bunastare a acestora, prevazute de legislatia în vigoare”.
Asadar chiar daca ar exista o dispozitie locala (HCL) in acest sens aceasta a devenit inoperabila incepand cu data de 31 martie 2008. De asemenea, binenteles, impunerea de catre o asociatie de proprietari a unui numar maxim de animale ori chiar interzicerea detinerii de animale (cum se intampla in unele cazuri) este ilegala.

sos pise

Gabriela Nastase a adăugat 2 fotografii noi.
English bellow
Nevoie de ajutor urgent!
Undeva langa Bucuresti, 35 de pisici si 6 caini fac, de ceva vreme, foamea… Stapana lor, o doamna in varsta, cu un venit mai mult decat modest, a ramas fara sprijin material, dupa ce sotul dansei, bolnav de Alzheimer, a fost internat intr-un camin, unde i s-a retinut toata pensia.
Se cauta o solutie pentru preluarea pisicutelor, tinere, foarte frumoase, in mare parte sterilizate.
Pana atunci insa, este nevoie URGENT de hrana - macar un sac-2 de bobite!!!
Poate ajuta cineva? (Pentru detalii contact pe privat)
Va rog dati share! Situatia este disperata!
Multumim!

PS Voi reveni in zilele care urmeaza cu un update cu mai multe poze.
Help needed urgently!
Somewhere near Bucharest, 35 cats and six dogs are starving from some time…Their master, an elderly lady with a more than modest income, remained without support after her husband, diagnosed with Alzheimer's disease, was hospitalized in a place where they retained his entire pension.
We are looking for a solution for taking the cats, which are young, beautiful, most of them neutered.
But until then, they urgently need food!!! Can anybody help? (For details, please contact me on private)
Please share the post! This is a desperate situation!
Thank you!
PS I will post more pictures in the following days.

impresionant

Roxana Matei
"Copil de cinci ani, din Suceava, salvat MIRACULOS de CĂŢELUL său, care i-a ţinut de cald toată noaptea, în câmp. Florin se juca în jurul casei cu un cățel, dar dintr-o dată a dispărut. Vecinii și rudele au început să-l caute. În jurul orei 19.00 au sunat la 112, iar peste 120 de polițiști au început să-l caute. Au folosit câini de urmă și aparate de termoviziune, însă în zadar.
Un miracol, spun salvatorii, deoarece noaptea trecută temperaturile au fost de 0 grade și posibil și negative. Se pare că băiețelul a dormit pe câmp cu cățelul în brațe. Bunica copilului își face acum cruce și mulțumește cerului că micuțul a scăpat cu viață." (https://observator.tv)

Bine ca mai dau si astia la TV un caine care a salvat un copil, nu doar reportaje pline de ura despre caini care omoara copii... Sigur, bunica multumeste cerului, dar, oare, s-o fi gandit cineva sa-i multumeasca si cainelui <3 span="">?...

3 martie ziua animalelor salbatice

https://www.facebook.com/pages/Rezervatia-De-Ursi-Libearty-Zarnesti/433677123357870?fref=ts

21 martie ziua down

https://www.facebook.com/notes/asociatia-down-bucuresti/ziua-mondial%C4%83-a-sindromului-down-21-martie-2017/1308360515874549

constatare

30.754 de vizualizări
Kola Kariola a adăugat un clip video nou. Acest videoclip trebuia sa fie insotit si de un text care din pacate a disparut cand l-am postat.
De-a lungul timpului am invatat ca trebuie sa cred doar ceea ce vad cu ochii mei. In ultimile zile este o intreaga nebunie in legatura cu ceea ce se intampla la adapostul Odai. Am avut mai multe discutii cu Tudor-Tim Ionescu cat si cu Manuela Muresan, doua persoane care incearca sa faca tot ce le sta in putere pentru bunastarea animalelor. Astazi, dis de dimineata, am plecat impreuna cu Manuela Muresan si prima vizita a fost in biroul domnului Dan Tudorache, primarul sectorului 1. Spre surprinderea mea, am fost lasat sa vorbesc si am fost rugat sa trec propunerile mele pe o foaie de hartie pentru a fi discutate in sedinta de consiliu. A doua vizita a fost la adapostul Odai, unde timp de o ora am avut discutii cu cei din conducere. Pot sa va spun ca maine mi s-a permis sa particip si sa iau cuvantul la sedinta de consiliu in cadrul primariei sectorului 1.
Propunerile mele sunt urmatoarele:
- Sa se gaseasca solutii pentru externalizarea serviciilor de curatenie, hranire si adapare a cainilor catre un ONG. Asociatia Kola Kariola este dispusa sa detaseze cat personal este nevoie, personal care sa presteze aceste servicii, oameni in care am deplina incredere, au experienta la munca cu animalele. Acesti angajati vor avea obligatia ca atunci cand depisteaza un caine cu probleme de sanatate sa-l duca imediat la cabinetul veterinar din incinta adapostului, iar in cazul in care nu se gasesc solutii pentru el, Asociatia Kola Kariola sa preia cazul si sa il redirectioneze catre un cabinet veterinar privat.
- Sa se aprobe de urgenta demararea unei campanii de sterilizare in incinta adapostului, iar aceasta campanie sa se desfasoare cu ajutorul unor ONG-uri. Toti cainii sa aiba zgarda (rosie femelele si albastra masculii) pentru a fi mai usor de identificat.
- Sa se gaseasca solutii pentru externalizarea serviciilor medicale-veterinare, tot catre un ONG. Consider ca aceste demersuri vor costa mult mai putini bani primaria pentru ca ONG-urile sunt non-profit si ar presta aceste servicii doar din dragoste pentru animale si nicidecum din interes financiar.
- Astazi Manuela Muresan a discutat cu un reprezentant de la departamentul de investitii din cadrul primariei sectorului 1 si solicit de indata alocarea de fonduri pentru repararea si modernizarea sistemului de canalizare din incinta adapostului.
- Pentru ca activitatea din adapost sa se desfasoare intr-un mod transparent, solicit primariei sectorului 1 instalarea unui sistem de supraveghere video, iar link-ul de acces sa fie pus pe site-ul primariei pentru ca orice cetatean sa poata vizualiza in timp real modul in care sunt ingrijiti cateii din adapostul Odai.
- Solicit primariei si conducerii adapostului Odai sa infiinteze un site si o pagina de Facebook pe care sa fie postati cateii pentru adoptie, cateii capturati si de ce nu... Cateii adoptati alaturi de noii lor stapani.
Solicit, ca nu cer imposibilul, si ca doar in acest mod vor putea exista colaborari intre ONG-uri si adaposturile publice, iar cateii cazati vor avea conditii mai mult decat decente.
Trecand la partea sensibila, azi, daca tot am intrat in adapostul Odai, am luat un caine, un caine care de aproape 6 ani este captiv in adapost. Ceea ce am facut reprezinta 0% intr-un ocean al suferintei.
Am luat unul si in urma lui au ramas alti 700 cu labutele agatate pe gardurile ruginite. Mergeti si adoptati! In doar cateva ore puteti schimba o viata, chiar daca este o viata de caine.
Eu, Marius sau Kola, sau cum vreti voi sa imi spuneti, va jur ca orice om care doreste sa adopte un caine din adapostul Odai, ma voi ocupa ca acel caine sa aiba parte de acelasi tratament ca Lala si ca il voi preda personal la domiciliu adoptatorului. Eu imi respect promisiunile, si sper ca si oamenii implicati din primarii sa si le respecte.




Manuela Mureşan a distribuit clipul video postat de Kola Kariolasimţindu-se binecuvântată.
Ea este LaLa.
Am fotografiat-o prima oară în nov 2016 (vezi foto de la începutul materialului), am revăzut-o duminica trecută cînd am fost să fac recensămîntul căţeilor din Adăpostul Odăi şi fotografierea lor în vederea adopţiei şi iar am fotografiat-o, încă n-am apucat să descarc cele 800 de poze cu căţei.
A treia oară am revăzut-o ieri şi a fost poate şi pentru ultima oară cînd am fotografiat-o, pozele-s încă în telefon, pentru că de data asta am şi luat-o de acolo, a fost adoptată. După 6 ani de stat în cuşcă, acum căţeluşa asta are un stăpân şi un nume: LaLa. Va învăţa să răspundă la el.
Mulţumesc: Marius Chirca, Elle Pascu şi Birgitta Scherübl.
Mulţumesc colegilor mei şi prietenilor mei, în frunte cu Ilinca Macarie, care mă ajută în această aventură pe care o numesc "Suflete-n Odăi".

oferta angajare vet

Fundaţia Visul Luanei
Tot mai mulţi pacienţi ajung la clinica noastră şi au nevoie de toată atenţia şi priceperea personalului pentru a se recupera.
Pentru a le putea oferi această atenţie am decis să ne mărim echipa!
Astfel, Centrul Visul Luanei caută o persoană pentru curăţenie şi îngrijirea animalelor din clinică.

Persoana care ni se va alătura trebuie să dovedească empatie şi respect faţă de animale, indiferent de specie, să fie harnică şi să fie dispusă să înveţe lucruri noi, punctuală şi deschisă la lucrul în echipa.
Dacă rezonezi cu idealurile noastre şi ai dori să lucrezi în centrul nostru, sau cunoşti pe cineva care ar fi interesat, contactează-ne în vederea unui interviu la 031 426 3411 între 10:00 şi 17:00 sau trimite un cv la cmvi.irinacorbu@gmail.com
Mai multe detalii despre program şi beneficii va vom oferi în privat.

puterea bunatatii

https://viataverdeviu.ro/puterea-bunatatii-de-ce-iti-face-bine-sa-fii-bun-cu-altii


ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini