vineri, 24 februarie 2017

Studiu: Românii caută soluții de la Uniunea Europeană pentru rezolvarea problemelor din sistemul de sănătate – AGERPRES

Studiu: Românii caută soluții de la Uniunea Europeană pentru rezolvarea problemelor din sistemul de sănătate – AGERPRES: Românii caută soluții de la Uniunea Europeană pentru rezolvarea problemelor din sistemul de sănătate autohton și sunt dispuși să plătească taxe mai mari pentru o mai bună calitate a acestor servicii, relevă un studiu susținut de Fundația Stânga Democratică, Fundația Europeană de Studii Progresiste și Fundația Friedrich Ebert Romania.

Palmaresul, marca și trofeele clubului Oțelul Galați, vândute la licitație pentru 10.000 de euro – AGERPRES

Palmaresul, marca și trofeele clubului Oțelul Galați, vândute la licitație pentru 10.000 de euro – AGERPRES: Palmaresul, marca și 80 de trofee câștigate de echipele de seniori și juniori ale clubului Oțelul Galați, acum în faliment, au fost vândute pentru suma de 10.000 de euro în cadrul unei licitații care a avut loc, joi, la sediul Casei Artmark din Capitală.

When You're Bored At Work #PaperAirplanes


Formula 1: Mercedes și-a prezentat noul monopost, W08, pentru acest sezon (GALERIE FOTO) – AGERPRES

Formula 1: Mercedes și-a prezentat noul monopost, W08, pentru acest sezon (GALERIE FOTO) – AGERPRES: Mercedes și-a prezentat joi, la Silverstone, noul monopost W08 Hybrid, care va fi condus de Lewis Hamilton și Valtteri Botas în sezonul 2017 de Formula 1, cu obiectivul de a rămâne cel mai bun monopost din circuit.

Un celebru cofetar francez a creat un macaron special, pentru aniversarea astronautului Thomas Pesquet – AGERPRES

Un celebru cofetar francez a creat un macaron special, pentru aniversarea astronautului Thomas Pesquet – AGERPRES: Celebrul maestru cofetar Pierre Herme a creat, timp de un an, niște prăjituri macaron speciale, care au fost duse joi la Stația Spațială Internațională (ISS) pentru a 39-a aniversare a astronautului Thomas Pesquet, relatează AFP.

The Levitating Clock


'Super-vaca' Madame, câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Germania – AGERPRES

'Super-vaca' Madame, câștigătoarea unui concurs de frumusețe din Germania – AGERPRES: O vacă din rasa Holstein pe nume Madame a fost desemnată, joi, câștigătoarea unui concurs de frumusețe dedicat bovinelor din landurile Saxonia inferioară și Saxonia, informează DPA. Exemplarul bălțat a fost desemnat învingător dintr-un total de 169 de animale înscrise în concurs.

secretele mumiei

http://adevarul.ro/locale/sibiu/secretele-mumiei-sibiu-preferata-copiilor-viziteaza-muzeul-traditiilor-populare-1_58af08035ab6550cb8befb86/index.html?ref=yfp

hai la plimbare

http://stirileprotv.ro/stiri/csid/dupa-8-ore-la-serviciu-medicii-recomanda-sa-mergeti-pe-jos-spre-casa-ce-se-intampla-in-organism-daca-facem-acest-lucru.html?ref=yfp

TRAPPIST-1: De cât timp am avea nevoie pentru a călători până la cele șapte planete similare Pământului – AGERPRES

TRAPPIST-1: De cât timp am avea nevoie pentru a călători până la cele șapte planete similare Pământului – AGERPRES: Descoperirea unui sistem solar cu șapte planete similare Pământului în relativa apropiere a Pământului, la 'doar' 40 de ani lumină, reprezintă, fără îndoială, un moment important pentru astronomi și în special pentru astrobiologii aflați în căutarea vieții pe alte planete. Deocamdată, trebuie să ne mulțumim cu contemplarea acestui sistem solar de la distanță, cu cele mai performante telescoape de care dispunem. Ar fi însă posibil să le vizităm de aproape? SPACE.com propune un material în care analizează de cât timp am avea nevoie, cu tehnologia actuală, să ajungem până la steaua TRAPPIST-1.

Zece porții de fructe și legume pe zi scad cu 31% riscul de moarte prematură (studiu) – AGERPRES

Zece porții de fructe și legume pe zi scad cu 31% riscul de moarte prematură (studiu) – AGERPRES: Consumul a zece porții de fructe și legume pe zi ne poate prelungi viața, potrivit concluziilor unui studiu realizat de o echipă de cercetători britanici de la Imperial College London. Aceștia au calculat că un astfel de obicei sănătos poate preveni 7,8 milioane de decese premature în fiecare an, informează joi BBC.

Cluj: Produs din carne realizat printr-un procedeu unic în România, de maturare într-o galerie din salină – AGERPRES

Cluj: Produs din carne realizat printr-un procedeu unic în România, de maturare într-o galerie din salină – AGERPRES: O gamă de specialități din carne fără conservanți chimici adăugați, produsă printr-un procedeu unic în România, prin maturare în mediul special al unei vechi galerii de sare din Salina Turda, a fost scoasă pe piață de un producător clujean.

CNAIR: Șoferii care au primit o foaie cu nume și adresă să ignore documentul – AGERPRES

CNAIR: Șoferii care au primit o foaie cu nume și adresă să ignore documentul – AGERPRES: Utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi care au primit plicuri ce conțineau o pagină privind numele și adresa în loc de procese verbale de constatare a contravenției pentru circulația fără rovinietă trebuie să ignore documentul primit, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) remis, joi, AGERPRES.

neamtul care vorbeste frumos despre tara noastra si care are grija de maidanezi

http://adevarul.ro/locale/targu-jiu/neamtul-emigrat-romania-s-a-simtit-strain-tara-lui-aici-oamenii-mai-pasnici-In-17-ani-nu-s-a-furat-nimic-1_58aeeb855ab6550cb8be5380/index.html?ref=yfp

spectatculos

http://wp.me/p5p3Dp-3hR

ultimul yard sale de iarna in pragul primaverii

http://www.gabiurda.ro/yard-sale-25-26-febr-jacques-pot/

si doar pe 25.02. la Lente (Dionisie Lupu-Icoanei) LOVE YARD SALE

targ&expo

in Mega Mall

https://megamallbucuresti.ro/pregatit-de-martisor/?

pana pe 12.03 la nivelul -1

https://megamallbucuresti.ro/evenimente/dragobete-poposeste-in-oraselul-lego

24-26.02 la nivelul -1


la Universitate sunt casute pe toate partile (si in piateta cu statui statii RATB si pe langa facultate)

Utile: Ce se intampla daca nu mananci paine o saptamana; Sase simptome neobisnuite ale infarctului care apar in cazul femeilor si sunt adesea ignorate; Cel mai otravitoare 10 plante. 'Fiul meu a fost omorat de aceasta floare de apartament blestemata'

Utile: Ce se intampla daca nu mananci paine o saptamana; Sase simptome neobisnuite ale infarctului care apar in cazul femeilor si sunt adesea ignorate; Cel mai otravitoare 10 plante. 'Fiul meu a fost omorat de aceasta floare de apartament blestemata': Cele mai ciudate diete din toate timpurile. Dieta Liz Taylor Despre Liz Taylor se spunea ca mananca sendvisuri cu unt de arahide si friptura pentru a-si mentine silueta de invidiat. Dieta

ねこ勉〜Cats Learning〜

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini