miercuri, 8 februarie 2017

Nora En Pure - Lake Arrowhead (Original Mix)


Dog Argument - Dogs Talking Like Human - Funny Compilation


Elephant giving birth | A cute baby elephant, a must see!


Jealous Dog and Puppy !!! Funniest Dogs Want Attention


Elgar 'Sospiri' ('Sighs') - Barbirolli conducts


cursuri

from Romania - Web Pages (articles)
3 h
#fromromania
The only Romanian language school exclusively for foreigners, ROLANG, organizes this year in Sibiu the 7th edition of the summer school on Romanian language between 24th of July – 4th of August 2017.
The 2-week summer program includes morning activities (30 hours of class courses for beginner, intermediate and advanced learners), afternoon activities (8 hours of immersion courses, museum visits, film screenings, guided tour of Sibiu city center, social parties) and a cultural trip to “Astra Village Museum” in Sibiu.

Uno de los vídeos más bellos y románticos que habrás visto en tu vida


Peter Tchaikovsky - Swan Lake Waltz (From the movie Anna Karenina)


Amapola...Ennio Morricone


What Dreams May Come - Ennio Morricone - Part 1


Isabella Belly Dance Drum Solo | HD


DOLCE VITA RYAN PARIS (High Quality)


el verdadero amor nunca muere


​FOTOGALERIE Asa arata noul Opel Insignia Sports Tourer, premiera la Geneva

​FOTOGALERIE Asa arata noul Opel Insignia Sports Tourer, premiera la Geneva: Opel Insignia Sports Tourer (break) a fost dezvaluita oficial online, iar debutul fizic in fata publicului larg va avea loc la Salonul Auto de la Geneva (9-19 martie), alaturi de versiunea cu aspect

Festivalul cântecului italian de la San Remo a ajuns la cea de-a 67-a ediție – AGERPRES

Festivalul cântecului italian de la San Remo a ajuns la cea de-a 67-a ediție – AGERPRES: Festivalul cântecului italian, ajuns la ediția a 67-a, începe marți la San Remo, confirmându-și statutul de ''instituție'' în Italia, chiar dacă mass-media vorbesc în mod regulat despre un declin și despre un eveniment desuet. Cu scandalurile și controversele sale, acest festival rămâne marea adunare a italienilor și barometrul stării lor de spirit, comentează France Presse.

Schi alpin: CM 2017 - Mikaela Shiffrin renunță la super-uriaș și combinată pentru a se concentra pe slalom – AGERPRES

Schi alpin: CM 2017 - Mikaela Shiffrin renunță la super-uriaș și combinată pentru a se concentra pe slalom – AGERPRES: Schioarea americană Mikaela Shiffrin, actuala 'regină' a slalomului, a decis să renunțe la probele de slalom super-uriaș și combinată din cadrul Campionatelor Mondiale de schi alpin de la St. Moritz (Elveția), pentru a se concentra asupra celor în care are 'cele mai multe șanse la medalii', informează AFP.

Franța: Sarkozy retrimis în judecată pentru depășirea cheltuielilor de campanie în 2012 (sursă judiciară) – AGERPRES

Franța: Sarkozy retrimis în judecată pentru depășirea cheltuielilor de campanie în 2012 (sursă judiciară) – AGERPRES: Justiția franceză a dispus retrimiterea în judecată a fostului președinte de dreapta Nicolas Sarkozy și a 13 protagoniști în ancheta privind cheltuielile acestuia de campanie înainte de alegerile prezidențiale din 2012, implicând un sistem vast de facturi false, relatează AFP, citând o sursă judiciară.

Atletism: Decizia IAAF era 'așteptată', afirmă vicepremierul rus Vitali Mutko – AGERPRES

Atletism: Decizia IAAF era 'așteptată', afirmă vicepremierul rus Vitali Mutko – AGERPRES: Decizia Federației internaționale de atletism (IAAF) de a interzice Rusiei participarea la Campionatele Mondiale de la Londra, din vara acestui an, era 'așteptată', a declarat marți vicepremierul rus însărcinat cu sportul, Vitali Mutko.

Societatea Ornitologica Romana: Cetateanul care a venit cu o cucuvea vie la protestul de la Cotroceni risca amenda sau chiar pedeapsa cu inchisoare

Societatea Ornitologica Romana: Cetateanul care a venit cu o cucuvea vie la protestul de la Cotroceni risca amenda sau chiar pedeapsa cu inchisoare: Societatea Ornitologica Romana a sesizat Garda de Mediu in cazul cetateanului care a venit luni seara, la protestul de la Palatul Cotroceni, cu o cucuvea vie. Ornitologii spun ca detinerea de pasari

Sting și legendarul jazzman Wayne Shorter, câștigătorii din acest an ai premiilor muzicale Polar – AGERPRES

Sting și legendarul jazzman Wayne Shorter, câștigătorii din acest an ai premiilor muzicale Polar – AGERPRES: Muzicianul britanic Sting și compozitorul și saxofonistul american de jazz Wayne Shorter au fost declarați, marți, câștigători ai Polar Music Prize 2017, informează DPA.

Trei pui de tigru rămași orfani în India cresc alături de o mamă din plastic – AGERPRES

Trei pui de tigru rămași orfani în India cresc alături de o mamă din plastic – AGERPRES: Trei pui de tigru de la o rezervație din centrul Indiei cresc alături de o jucărie din plastic ce imită o tigroaică, ce le ține loc de mamă după ce felina care i-a adus pe lume a murit electrocutată într-o pădure, informează AFP.

Gimnastică artistică: Larisa Iordache va concura la Cupa Mondială de la Stuttgart – AGERPRES

Gimnastică artistică: Larisa Iordache va concura la Cupa Mondială de la Stuttgart – AGERPRES: Gimnasta română Larisa Iordache, care a ratat o mare parte a sezonului în 2016, inclusiv Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza accidentărilor, și-a anunțat participarea la Cupa Mondială de la Stuttgart, care va avea loc în luna martie, anunță Federația Internațională de Gimnastică pe site-ul său.

DOCUMENTAR: Scriitorul Charles Dickens, 205 ani de la naștere – AGERPRES

DOCUMENTAR: Scriitorul Charles Dickens, 205 ani de la naștere – AGERPRES: Charles Dickens, scriitor reprezentativ pentru realismul secolului al XIX-lea, cu o operă de o mare însemnătate universală, rămâne un nume de referință între reprezentanții literaturii victoriene. Pornind de la experiența tristă a propriei copilării și adolescențe, proza sa are o profundă implicație subiectivă, sentimentală și moralizatoare.

DOCUMENTAR: Scriitorul Charles Dickens, 205 ani de la naștere – AGERPRES

DOCUMENTAR: Scriitorul Charles Dickens, 205 ani de la naștere – AGERPRES: Charles Dickens, scriitor reprezentativ pentru realismul secolului al XIX-lea, cu o operă de o mare însemnătate universală, rămâne un nume de referință între reprezentanții literaturii victoriene. Pornind de la experiența tristă a propriei copilării și adolescențe, proza sa are o profundă implicație subiectivă, sentimentală și moralizatoare.

Ciclism: A încetat din viață cel mai vârstnic câștigător al Turului Franței – AGERPRES

Ciclism: A încetat din viață cel mai vârstnic câștigător al Turului Franței – AGERPRES: Roger Walkowiak, câștigătorul Turului ciclist al Franței ediția 1956, a încetat din viață la vârsta de 89 ani, în apropiere de Vichy, a anunțat marți familia sa, citată de cotidianul L'Equipe.

Yeti Cats LIVE


REPORTAJ Arheologii, pe urmele tainei unui sigiliu medieval de secol XIV, descoperit în Cetatea Târgu Mureș – AGERPRES

REPORTAJ Arheologii, pe urmele tainei unui sigiliu medieval de secol XIV, descoperit în Cetatea Târgu Mureș – AGERPRES: Arheologii Muzeului Județean Mureș încearcă să afle taina unui sigiliu medieval aparținând Ordinului Franciscan, descoperit într-o groapă de gunoi în timpul săpăturilor din Cetatea Târgu Mureș, care s-a dovedit a fi una dintre puținele piese intacte păstrate în România din secolul al XIV-lea.

'Arta nu se oprește la frontiere', susține președinta Academiei americane de film – AGERPRES

'Arta nu se oprește la frontiere', susține președinta Academiei americane de film – AGERPRES: Climatul politic tensionat din America și-a făcut luni simțită prezența la dineul strălucitor al artiștilor nominalizați la Oscar, unde președinta Academiei americane de film, Cheryl Boone Isaacs, a lansat un apel la toleranță și la libertate, relatează AFP.

Infotrafic: Porturile maritime, închise din cauza ceții dense – AGERPRES

Infotrafic: Porturile maritime, închise din cauza ceții dense – AGERPRES: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din pricina ceții dense, au fost închise marți traficului maritim și fluvial toate porturile din județul Constanța.

Big brother kitten's love


ANIMALCOMPENDIA: Insuficienţa renală cronică la pisici

ANIMALCOMPENDIA: Insuficienţa renală cronică la pisici: Prezentare generală Insuficienţa renală cronică (IRC) este o problemă obişnuită la toate rasele de pisici. Digestia produselor alimentar...

Un meteorit a luminat cerul nopții deasupra statelor americane Wisconsin și Illinois – AGERPRES

Un meteorit a luminat cerul nopții deasupra statelor americane Wisconsin și Illinois – AGERPRES: Un meteorit a străbătut rapid cerul de deasupra Lacului Michigan luni dimineață devreme, luminând cerul nopții înainte de a se împrăștia deasupra lacului în mai multe bucăți, relatează Reuters, citând descrierea unui expert și o înregistrare video a unui polițist.

Lucrări de Corneliu Baba, Nicolae Grigorescu și Camil Ressu, în licitație – AGERPRES

Lucrări de Corneliu Baba, Nicolae Grigorescu și Camil Ressu, în licitație – AGERPRES: O serie de lucrări semnate de mari maeștri ai portretului, dar și o incursiune în atelierul lui Camil Ressu se numără printre propunerile Artmark la licitațiile de marți.

magazin vintage despre care am citit intr-un ziar

http://www.sophia-treasure.ro/

expo venin la Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa"
·
#venintop10
Expoziția „#Venin – frumuseți de neatins” a fost deja deschisă publicului și vă așteptăm în număr cât mai mare să descoperiți lumea fascinantă a animalelor veninoase! Pe parcursul desfășurării expoziției noi vă propunem să urmărim un top 10 al celor mai veninoase animale din lume. :D
Pe locul 10 se află Pogonomyrmex maricopa, cunoscută sub denumirea de Furnica de Maricopa. Această specie este răspândită în statele din sud-vestul SUA, dar și în nordul Mexicului, și este considerată cea mai veninoasă specie de insectă din lume. În cazul oamenilor, înțepătura unei astfel de furnici produce durere intensă care poate dura chiar și patru ore.
Foto - Copyright © AntWeb 2002 - 2017 (https://www.antweb.org/bigPicture.do…), sub licenţă CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/).

ajutor pt animalute

PLEASE HELP US!!!!
Pay Pal: iordanaflorentina@yahoo.com
Via Bank transfer: Florentina Iordana
IBAN RO28 RZBR 0000 0600 1737 1716
SWIFT: RZBRROBU

tot mai multi isi doneaza ziua de nastere in beneficiul unor cauze

Victor Rebengiuc isi doneaza ziua de nastere, 10.02, cand implineste 84 ani, copiilor+adultilor care sufera de o boala incurabila - in locde cadouri are o singura dorinta - sprijinirea fundatiei Hospice Casa Sperantei prin donatii

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini