luni, 2 ianuarie 2017

CAT PURRDICTIONS for 2017 - #PREDICTION2017

un pisic deosebit care face fata situatiei

Bored Panda Animals
Pisicuţa asta suferă de o boală pe creier şi îi e greu să mergi pe jos. Din fericire, el are o familie care să-l susţină!
(goo.gl/2YzWBu)

help! diete ...

Mihăilă Camelia Loredana a adăugat 4 fotografii noi.
Cine ma poate ajuta sa/i cumpar lui Dragutu,urinary,de cateva zile nu mai am 😔😔😔ro51btrlroncrt0301518001/paypal/Camelialoredanamihaila@yahoo.ca/am si 4 puiuti de pisoi si nici pt ei nu mai am conserve

Blue Footed Booby


Here's all the information about this Beautiful bird ==> http://prbirds.com/2015/10/blue-footed-booby/

strigator!

Salvam Suflete cu Ioana Rosenberg.
ADAPOSTUL PUBLIC BUFTEA!
Locul in care prostia, rautatea si tupeul sunt mai presus de orice! In adapost cainii bolnavi ingheata de frig si in loc sa bea apa, mananca gheata!!!! Desi cheltuie sute de mii de euro din banii cetatenilor, primarul nu le-a asigurat conditiile decente de viata. Mai rau, nici nu accepta ca altii sa-i ajute sau sa le salveze viata! Chiriac Marian, vrea sa doneze 40 de cotete iar primaria refuza! Ioana Rosemberg de asemenea vrea sa doneze cotete iar primaria o tot amână! Altii vor sa salveze cainii din adapost si administratorul nu vrea sa-i dea spre adoptie!!! EST EPOSIBIL ASA CEVA? IN TOT ACEST TIMP, BANII CURG, ANIMALELE SUFERA IAR CINEVA SE BUCURA DE PROFIT!!!!! ROMANIA SADICILOR!!!!

Animal Justice 2016 Year In Review

impresionant

A TRUE HAPPY NEW YEAR UPDATE: MIKE STANDS UP !!
READ HIS FULL STORY HERE ~ http://wp.me/p3Qqps-31O

in sprijinul animalutelor

Manuela Mureşan a distribuit postarea publicată de Kola Kariola.
6 ore ·
Aceasta este prima mea postare pe 2017 şi primul lucru cu adevărat important citit pe Fb de la 1 ianuarie 2017 şi prima veste cu adevărat importantă primită de la 1 ianuarie 2017 pînă acum! M-a mobilizat!
Vă rog să-l citiţi cu atenţie, dacă ştiţi o persoană potrivită pentru acest job, dacă ştiţi oameni care vor să facă un asemenea voluntariat, anunţaţi-i!
Ilinca Macarie şi cu mine am format în acest an un grup de iniţiativă care include membrii USR Sector 1 - iubitori de animale şi cu care vom lucra proiecte de HCL-uri pentru Primăria Sector 1 şi vom face tot ce putem să-l sprijinim pe Kola şi să primim ajutor (mai ales know how) de la el.
Vă rog şi share. Un an 2017 plin de generozitate, empatie şi emoţii pozitive, vă doresc, toate - atît primite, cît şi dăruite!

de avut in vedere

http://planetapamant.com/2016/07/09/30-de-lucruri-pe-care-vei-regreta-ca-nu-le-ai-facut-cand-vei-ajunge-varsta/

de la Gabi Urda

http://www.gabiurda.ro/lectiile-mele-de-prin-sertarele-vie…/

La multi ani, oameni dragi, sa fim cum stim noi mai bine anul asta!

primele yard sale-uri din noul an

14.01 Centru (Victoriei)
si
28.01. Jacques Pot

sos!

Impreuna pentru Diana a adăugat 2 fotografii noi.
Diana este o tanara de doar 27 ani, care in urma cu 2 luni (in luna octombrie) a fost diagnosticata cu cancer - tumora intramedulara C2 – tumora localizata inauntru maduvei. Am urmat sfaturile medicilor din Romania inca din luna mai a acestui an si anume, acela de asteptare si de supraveghere a “masei” prezente in maduva, sub un tratament cu dexametazona sau medrol.
In luna august repetandu-se RMN-ul cu o concluzie dureroasa: tumora se marise si totodata si-au facut aparitia si coltii bolii: sensibilitatea mainii drepte scazuse.
La inceputul lunii septembrie am plecat de urgenta si-n strainatate (Viena) unde speram ca avem mai multe sanse: insa sperantele ne-au fost taiate de acelasi verdict: “intramedullary spinal low grade tumor” insa biopsia sau operatia sunt excluse din cauza lezarii nervilor (motori si respiratori). Totusi ne indicau o biopsie pentru a fi siguri ca nu e vorba despre o mielita, simptomele deja deveneau incisive(mana dreapta era 70-80% pierduta senzitiv si motor).
In octombrie ni s-a ivit o sansa din partea unui doctor de la International Neuroscience Institute Hannover – Germania ce poate opera astfel de tumori cu monitorizarea nervilor insa cu costurile pe masura (50 000euro). Cu ajutorul unui mare noroc, un adevarat miracol, suma a fost platita. Cu sufletul la gura aflam ca operatia a decurs normal insa ni se transmite si o veste tragica: tumora nu a putut fi inlaturata (este prinsa intre vertebrele C2-C6 ) ci scoasa doar o mica parte pentru biopsie.
Farama de speranta pe care ne-o cladisem s-a spulberat la aflarea rezultatului partial al biopsiei: Astrocitom gradul 3.
Dianei i s-a recomandat sa inceapa imediat sedintele de radioterapie combinate cu chimioterapie, urmarite indeaproape prin analize saptamanale de sange de catre medicul oncolog si cel specializat in radioterapie.
Diana incepuse sa se simta mai bine, parca si psihic era pregatita de lupta cand, rezultatul final al biopsiei a cazut ca un nor de plumb: “ High Grade Diffuse Midlime Gliome cu mutatie H3k27M” un cancer extrem de agresiv – glioblastom difuz cu evolutie rapida.
Dupa a 11-a sedinta de radioterapie starea Dianei s-a inrautatit necesitand transfuzii de sange si trombocite (costul acestor transfuzii fiind de 600euro), iar ambele terapii (radioterapia si chimioterapia) s-au oprit pentru a lasa organismul sa se refaca. Corpul ei firav nu a rezistat sedintelor de radioterapie ajungand ca nivelul de hemoglobina, leucocite si trombocite sa fie aproape de 0. Spun "aproape" pentru ca daca ar fi ajuns la 0 stim ce ar fi insemnat.
Din pacate, datorita complicatiilor, a analizelor, precum si a tratamentelor suplimentare, costurile s-au ridicat foarte mult, iar fondul initial de 50 000euro ce a fost furnizat initial pentru operatia de largire si depresurizare a maduvei spinarii, plus biopsie s-a epuizat.
Vazand ca acest tratament este foarte dificil si oarecum ineficient, iar datorita complicatiilor aparute ce au necesitat oprirea lui, am cautat alternative: una fiind o clinica din Koln, unde se fac tratamente bazate pe imunoterapie dar la care ne lovim de aceeasi bariera financiara: Un fond de 50 000euro- un cost mult prea mare pe care din pacate nu-l putem acoperi!

Daca ne puteti ajuta cu informatii in privinta unei clinici mai bune sau daca doriti sa ne oferiti un sprijin financiar va suntem recunoscatori si va multumim din suflet ca ne sunteti alaturi!
Va rog de asemeni sa distribuiti, e la fel de important ca si o donatie!
Cont RON:
RO60INGB5516999901237328 - ING Bank - titular Adrian Jurubiță
RO40INGB0000999906461846 - ING Bank - titular Adrian Jurubiță
Cont EURO:
RO97INGB0000999906440644 - ING Bank - titular Diana Jurubiță

mesajul lui Kola

5 ore ·
Kola Kariola Mi-am macinat creierii la sfarsit de 2016 gandidu-ma la planuri pentru 2017.Vreau sa fiu mult mai eficient in ceea ce fac si vreau sa incerc sa dezvolt o activitate la nivel national,asa ca:
-in urmatoarele zile voi inchiria o garsionera pe termen lung,o voi utila cu birou,computer,internet,imprimanta.Aici va lucra o persoana care va raspunde la telefoanele asociatiei,va prelua cazuri,se va ocupa de postari,va raspunde la mesaje....etc
-cautam voluntari in toata tara,voluntari care vor avea contract cu asociatia Kola Kariola.Voluntarii vor avea obligatia sa faca verificari inainte si dupa adoptii pentru ca asa cum preluam cazuri din toata Romania la fel vrem sa dam si in adoptie.Incercam sa dezvoltam aceasta retea de adoptii nationale.
-tot voluntarii vor avea obligatia sa preia diferite cazuri din strada si sa le duca la anumite cabinete veterinare cu care incercam sa facem contracte de colaborare si care sa accepte plata tratamentor din contul asociatie,chiar daca nu ne aflam in aceeasi localitate sau judet.Consider ca in acest mod mult mai putine animale vor avea de suferit.
-Voluntarii nu trebuie sa castige nimic din aceasta activitate dar nici nu trebuie sa piarda.Noi vom deconta toate cheltuielile de transport.
-azi vom deschide o noua pagina de facebook,Kola Kariola Animal Rescue.Pe aceasta pagina se vor posta toate cererile de ajutor si diferite cazuri grave din tara.Persoana angajata de noi va avea obligatia sa raspunda la toate mesajele,sa ni le comunice si noi vom interveni in functie de posibilitati.Actuala pagina Kola Kariola si Centrul de adoptii Kola Kariola vor fi disponibile strict pentru activitatea noastra,pentru adapostul nostru si pentru adoptiile cateilor aflati in grija noastra.
Noua pagina o voi primova intens ba chiar voi investi bani in promovarea ei.Atunci cand va fi disponibila am sa va rog sa o distribuiti masiv.Cu cati vom fi mai multi in aceasta pagina cu atat mai mare va fi procentul de salvare.
Deocamdata atat dar voi incerca sa dezvolt aceasta strategie in functie de fondurile pe care le voi avea.
Fac acest pas pentru ca imi este imposibil sa raspund la toate mesajele si telefoanele,profit de faptul ca avem multi urmaritori pe pagina si doar asa nu vor mai trece cazuri nepostate,cazuri la care oricine altcineva ar putea intervenii.
In acest an vreau cat mai multe adoptii reusite,cat mai putine animale chinuite,cat mai multe salvari si vreau conditii mai bune in adaposturile publice.
Legat de implicarea mea in lagarele de stat o sa fac o postare ampla in zilele urmatoare.
Vreau sa fac ceva,vreau mai bine ca inainte...si o sa fac
P.S. Daca sunt persoane interesate sa ocupe postul de care am vorbit mai sus sunt rugate sa ne trimita cv pe adresa de mail a asociatiei.Obligatoriu cunostinte PC si limba engleza.Oferim carte de munca si un salariu atractiv.Conditia de baza este "trup si suflet" pentru animale!!!
Atentie,nu sunt o persoana foarte prietenoasa atunci cand este vorba despre animale si nu accept greseli in ceea ce le priveste.
Fotografia postată de Tatiana Hant.

si o urare cu invitatie practica

Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti
5 ore ·
Chemare la donare
La multi ani, dragi prieteni!
Haideti sa intram in noul an cu o fapta buna:)
Incepand de maine (marti, 3 ianuarie) va asteptam la donare in numar cat mai mare! Facem un apel special si catre donatorii fideli, pentru ca nevoia de trombocite este foarte mare. Pacientii se bazeaza pe noi si impreuna putem sa salvam vieti!
Va reamintim ca programul este de la 7:30-13:30, de luni pana vineri.

Seasons Greetings

Hello everyone.
This is to inform you all that our beloved friend and well known Mr 2016 is retiring on the 31st of this month.
His 12 wives, 52 children and 365 grand children will be attending the grand send off on Saturday the 31st December at 23 59 Hrs.
However, his family members asked me to inform you that he is retiring with ALL your problems, sickness, disappointment, frustration, untimely death, shame, disgrace, barrenness, discouragement, failure, and rejection.
Yet, his successor - Mr 2017 asked me to inform you that, he is going to compensate you with : *Long life, good health, abundant blessings, peace, joy, righteousness, promotion, uplifting, breakthrough,
Seasons Greetings

23-27.01 targ handmade

http://www.manufacturat.ro/events/targ-handmade-for-you/

proiect foto emotionant

„Copii mici și câinii lor mari” este un proiect fotografic emoționant creat de Andy Seliverstoff, care se axează pe legătura indestructibilă dintre copii și câinii lor supradimensionați.
https://www.instagram.com/andyseliverstoff/

Le Monde de Jamy - Au cœur de la Faune Sauvage - Extrait - Les Elephants...

wow

http://news.nationalgeographic.com/2016/12/wonderland-steven-johnson-play-invention-innovation-design/

cum sprijina finlandezii amaratii

https://www.theguardian.com/housing-network/2016/sep/14/lessons-from-finland-helping-homeless-housing-model-homes?

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini