miercuri, 16 august 2017

MADA SPATARU REVINE CU CAMPANIA GESTURI MICI DIN SUFLET PT REMETEA

Buna seara!
Multumim din suflet tuturor oamenilor frumosi care au decis sa se implice in proiectul nostru! In acest moment incepem sa organizam programul de colectare al hainutelor si obiectelor colectate de dumneavoastra.
Am vrea in primul rand sa va multumim pentru interes si pentru rabdare - echipa noastra este foarte mica, si am intampinat probleme de ordin medical (Mada Spataru, prezenta din nou la datorie!).
Ca sa eficientizam comunicarea, numarul meu de telefon e disponibil si in coltul de sus al paginii (butonul Call Now), si in mesajele private. Voi trece prin fiecare mesaj si voi raspunde in seara aceasta.
Speram sa ajungem cu toate minunatiile adunate la copii in weekend-ul 26-27 august, in functie de cum putem face rost de o duba.









Va multumim din suflet pentru gesturile mici din suflet! 
























Caut om bun si drag care sa ajute cu proiectul Gesturi mici din suflet - raspuns la mesaje, telefoane, etc., saptamana asta si cea viitoare. Totul online/telefonic, fac eu pe soferita vroom vroom la colectat pachete, doar ca sunt cu rinichii in pioneze si de-abia functionez. Nu cred ca ar consuma mai mult de o ora la cateva zile. Poate cineva ajuta? :/
Sarumana anticipat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini