sâmbătă, 22 iulie 2017

ajutor renovare adapost

(Ro) In primavara am reusit sa renovam in mare parte adapostul. S-au mai reparat din tarcuri, cotete, dar nu toate, s-a pus pietris in zonele in care se inunda adapostul la ploi. Dar nici pe departe nu am reusit sa renovam tot.
Inca avem nevoie de reparatii sau lucruri noi. Trebuie pusa tabla intre tarcuri pentru a evita conflictele intre catei, trebuie cumparata pompa noua de de apa, trebuie dat cu var, trebuie intarit gardul in spatiul de joaca al cateilor. Mai trebuie cumparat si tras cablu pentru a avea curent, cumparat si montat prize. Mai avem nevoie si de unelte si materiale de curatenie, unelte pentru a zugravi si vopsi.
Pana in toamna speram sa le putem oferi cateilor si pisicilor de la noi un loc confortabil si sigur, aparat de intemperii si vreme rea. Adapostul nu este Acasa, dar poate fi cu ajutorul vostru un loc de tranzit comod, curat si prietenos pentru catei.
In poze aveti cateva exemple de parti din adapost care au nevoie de reparatii.
Vrei sa dai si tu o mana de ajutor? O poti face prin a dona in conturile asociatiei noastre, sau dona materiale de constructie, iar daca esti “handyman” priceput la toate, o mana de ajutor la reparatii.
Dog Rescue Romania
Paypal: drshelter2013@gmail.com
IBAN lei: RO 87 BTRL RONC RT02 3139 4501
IBAN euro: RO 37 BTRL EURC RT02 3139 4501
Transilvania Bank - Chitila branch
SWIFT: BTRLRO22
Multumim!

(En) In the spring we managed to renovate a part from the shelter. Pens and kenels have been repaired, but not all, we put gravel in the areas where the shelter is flooded. But we have not been able to renovate everything.
We still need repairs or new things to do. You have to put board between the pens to avoid the conflicts between dogs. We need a new water pump. Some area have to be painted with lime, the fence must be reinforced in the playground for dogs. We have to buy and install cable to have power, sockets etc. We also need tools and cleaning materials, tools for paints.
Until autumn we were hoping to give our dogs and cats a comfortable and safe place, weatherproof and keep them safe for bad weather. The shelter is not home, but it can be a comfortable, clean and friendly transit place for our animals.
In the pictures you have some examples from the shelter parts that need repairs.
Do you want to give a helping hand? You can do it by donating in our association accounts or donate construction materials. Or if you are "handyman" we expect you in our team work.
Dog Rescue Romania
Paypal: drshelter2013@gmail.com
IBAN lei: RO 87 BTRL RONC RT02 3139 4501
IBAN euro: RO 37 BTRL EURC RT02 3139 4501
Transilvania Bank - Chitila branch
SWIFT: BTRLRO22
Thank you!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini