sâmbătă, 10 iunie 2017

invitatie eveniment

Street Delivery 2017 este pariul carturesti.ro pentru weekendul care începe astă seară și se va încheia duminică, 11 iunie, cu concertul Next Ex, la București.


Street Delivery 2017 se desfășoară succesiv în șase orașe participante: București9-11 iunie | Timișoara16-18 iunie | Iași16-18 iunie | Cluj-Napoca17-18 iunie | Baia-Mare30 iunie – 2 iulie | Bacău30 iunie – 2 iulie.
Pariul este că organizatorii celei de a 12 a ediții a evenimentului manifest, Fundația Cărturești și Ordinul Arhitecților din București, vor reuși să ne reîndrăgostescă de cele mai simple elemente, de la aerul curat, la verdele care ne este necesar și de care uităm să ne înconjurăm.
Ca în fiecare an, mașinile vor fi îndepărtate, iar străzile redate oamenilor. Invitatul special al acestei ediții este verdele natural, anunțat de numele “Grădini Posibile”. Câte grădini în forme variate vor fi prezente la București, pe strada Pictor Arthur Verona și adiacentele ei, în acest weekend? Să mergem să vedem.
Cel mai mare proiect se anunță revigorarea grădinii din curtea Casei Universitarilor, o junglă în mijlocul Bucureștiului, redată oamenilor în toată splendoarea platanilor ei. Calup se ocupă de 4.000 de metri pătrați de spatiu verde, care vor fi transformați într-o grădina urbană, în care oamenii vor putea să planteze flori sau legume, dar și să se bucure de concerte, yoga sau filme în aer liber.
De câte ori ați trecut pe lângă roșia Biserică Anglicană, dar nu ați reușit să o vizitați, în ciuda curiozității? Începând cu această seară își deschide porțile. Povești despre istoria clădirii, dar și o expoziție de icoane din diverse epoci vă așteaptă în weekend, la Street Delivery București.
Pe aceeași stradă, OAR organizează tururi ghidate ale Casei Mincu. Vizitatorul va avea posibilitatea să compare imagini realizate înainte de restaurare cu ceea ce există acum și să asculte poveștile casei.
Nu ratați filmele Next la Street Delivery. Sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 21:30, puteți vedea în avanpremieră o selecție de 5 scurtmetraje ce vor fi proiectate la ediția de anul acesta a NexT Film Festival.
Copiii sunt așteptați la Street Delivery Bucuresți. Vor avea ocazia să își construiască propriile bucăți de grădină atât la Casa Mincu cât și cu ajutorul celor de la Scoala Libera Waldorf și nu numai.
Mai multe detalii despre evenimentele Street Delivery 2017 gasiți pe siteul Street Delivery și pe paginile de Facebook ►https://fb.com/events/1776434332648367https://fb.com/StreetDelivery
Weekend verde, fără mașini!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini