marți, 16 mai 2017

S.O.S.!

Starea Nației
2 ore ·
În seara asta, în #CeasulBun dăm drumul la o campanie care se va încheia pe 1 iunie, prin care vom ajuta 3 adolescenți care au scăpat de cea mai cumplită boală: cancerul.
Începem cu Cătălin, un adolescent cu o viață ce bate de departe filmul. A trecut prin multe, multe, prea multe pentru un copil de 17 ani care arată de 14 oricum. Colega noastră Cristina Hurdubaia, responsabila de ceasuri bune și fata cu copaci la cap, a fost ieri pe la el și a aflat povestea unui copil care râde din 5 în 5 minute și care repetă mereu cuvinte precum: curaj și voință. Cătălin are nevoie de ajutorul nostru, deși el zice că nu își dorește decât sănătate.

Copacul cu haine a distribuit fotografia postată de Starea Nației.
2 ore ·
Copacul cu haine și Starea Nației încep azi în #CeasulBun (imediat după ora 23.15 la Digi24) o campanie pentru 3 adolescenți care au scăpat de cancer și care au nevoie de ajutorul nostru. Campania pusă la cale de fata cu copaci la cap, pe numele ei Cristina Hurdubaia, are 3 direcții: prezentarea celor 3 cazuri în Ceasul bun din Starea Nației - începând de mâine puteți dona personal în conturile familiei sau puteți să le duceți personal tot felul de lucruri; pe 1 iunie, se strâng haine, rechizite, alimente pentru ei în Cișmigiu; tot pe 1 iunie, se strâng bănuți pentru ei în cadrul Caritabil Fest - ediția 1, unde vor cânta artiști/trupe precum Alexandrina, Maria Răducanu, Lucia, Cred că sunt extraterestru, Trakva & more.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini