sâmbătă, 29 aprilie 2017

SOS URGENT!!!! urmare accidentului de ieri cu pravalirea macaralei si a containerului soldat cu 1 deces

Ajutor pentru animalute - cumpara/liciteaza/doneaza a adăugat 5 fotografii noi.
Este ingrozitor ce s-a intamplat!
Urgent!
Avem nevoie de ajutor!
In dimineata aceasta un container a cazut peste paznicul de la fabrica, Tudor. Din pacate acesta a decedat...nu vrem sa ne gandim de ce Universul lucreaza in modul acesta...insa este nebunie acolo...oamenii vor sa cheme hingherii sa ia si cateii (acum sunt 5, restul sunt la adapost).

Avem nevoie de ajutor cu foster, macar provizoriu, sunt doi masculi de talie mare, doua catele de talie mica si un baietel de talie mica. Nu mai vorbim de pisici....nu stim unde sa ne adresam si unde sa cerem ajutor si ce sa facem. Momentan suntem in stare de soc. Va rugam, o sugestie, un ajutor, o cazare, orice.....Daca reusim sa ii mutam, cainii mari trebuie neaparat adormiti ca altfel nu stau, deci alti bani....

contact pe facebook

Ceea ce se intampla este foarte trist!

Am platit chiria si mancarea pentru o parte din cateii din foster - 400 lei
Am construit padocuri si casute pentru o parte din cateii de la curte - 500 lei prima transa
Am salvat pisicuta cu ochi verzi din picioarele unor betivi, care isi gasisera de joaca cu ea, aruncand-o ca pe o minge - control medical 50 lei
Am mers cu pisicuta calcata de masina la veterinar, unde i s-au facut analize si tratament - 200 lei prima transa, mai trebuie sa platim medicamentele si vizita 2)
S-au facut amenajari la cateii de la garaj, unde s-au pus plase si s-au astupat gaurile facute de caini - 300 lei
Am mers cu unul dintre pisici la veterinar, pentru o mica operatie - 400 lei (analize, sange, operatie, biopsie) + 50 lei transport
Mancare + deparazitare pisici/catei fabrica + strada - 250 lei
Intre timp: au fost adoptate doua pisici, au fost adoptati doi caini, Am mai gasit o catea cu 3 puiuti (vom reveni cu poze); doua pisici au murit in urma unor operatii de sterilizare, probabil si-au tras firele si pana a ajuns veterinarul nu au mai putut fi salvate.
Am sterilizat o catea, un caine al unor vecini si 6 pisici (3 ale noastre + 3 ale vecinilor) - cost total 100 lei transportul + 100 lei donatie.

Multumim celor care ne ajutati. Si un share poate salva o viata!

Mentionez ca le cunosc pe fetele implicate si pot garanta pentru ele! Am marea rugaminte ca fiecare sa incerce sa le ajute dupa posibilitati! Misiunea lor este foarte grea! Mai ales ca nu sunt ONG ci doar niste iubitoare de animalute, care mereu au incercat doar sa ajute atat animalutele, cat si sarmanii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini