marți, 14 februarie 2017

SOS PT O FAMILIE

Manu Badaluta a adăugat 6 fotografii noi.
Va rog, distribuiti!
In gangul dintre Banc Post Calea Vitan nr 6 si Shop&Go Mega Image (chiar vizavi de Piata Vitan Bucuresti), locuiesc PE STRADA Robert, Vasilica si fetita lor de aproape 4 ani, Gabriela. Dorm PE JOS, PE CARTOANE, in frig, de peste 1,5 ani. In trecut, au locuit la adapostul social Casa Ioana, din sectorul 4, insa nu mai pot sta acolo, in conditiile in care au beneficiat de ajutorul acestora mai bine de 1 an. Au mai avut o fetita, care a murit, din pacate, in urma unei infectii.
Vasilica nu stie sa citeasca, insa Robert stie. Vorbesc foarte frumos si politicos, atat intre ei, cat si cu trecatorii. Isi doresc foarte mult sa gaseasca un adapost pentru ei si fetita lor. Nu vor sa fie separati.
Robert vrea sa munceasca, a gasit o posibilitate ca om de serviciu intr-un bloc, insa are nevoie de haine curate. Are cam 1,65-1,70 si poarta nr. 40 la pantofi. Vasilica poarta nr 39.Au nevoie de haine curate si groase, paturi groase si hainute pentru fetita. Mi-au dat un nr de telefon 0732.793.453, insa nu pot fi contactati mereu, pentru ca nu au unde sa il incarce. Insistati, ca va suna inapoi daca vad apeluri nepreluate. Duminica ii gasiti in fata bisericii din parcul Emil Garleanu, pe strada Foisorului, practic in spatele gangului unde dorm. Fetita este o minune de copil. Pe 8 aprilie va implini 4 ani si nu stie ce cadou si-ar putea dori. Am intrebat-o de mai multe ori ce isi doreste si nu a specificat nimic. Tatal ei mi-a spus ca ii plac foarte mult bomboanele si puiul la rotisor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini