sâmbătă, 18 februarie 2017

nu uitati 26.02-01.03 targ la magazinul Victoria

SC R & N GROUP SRL va asteapta la #MagazinulVictoria, in perioada, 26 februarie - 1 Martie. Vor fi prezenti in cadrul "#TarguluideMartisor" cu o sumedenie de #martisoaredulcitraditionale.
Dulciurile familiei Suba sunt recunoscute si apreciate inca din anul 1954. Am imbinat traditia cu tehnologia de astazi si am reusit sa pastram standardele inalte ale produselor noastre.
Povestea familiei Suba.
"Bunicul nostru a fost intotdeauna pasionat de dulciuri si in fiecare saptamana obisnuia sa delecteze membrii intregii familii cu fel si fel de bunatati.
Totul a inceput in toamna anului 1954. In acea toamna, primaria localitatii a organizat un eveniment culinar in aer liber. Initial, bunicul nostru a ezitat sa participe insa a fost convins la insistentele celor din jur.
Dupa cum e lesne de inteles, totul a iesit foarte bine. Dintre toate produsele expuse, halvita lui a fost cea mai apreciata. Vazand acest lucru si avand sustinerea celor dragi, drumul a inceput sa prinda contur.
La inceput, a participat lunar la diverse evenimente locale. In scurt timp, aceasta pasiune s-a transformat intr-o afacere de succes. Bunicul, impreuna cu tata, au inceput sa mearga saptamanal la diferite targuri si expozitii prin intreaga tara.
Astazi, noi suntem a treia generatie. Impreuna cu tatal nostru, am reusit sa conservam, pasiunea, calitatea si retetele bunicului.
Avand aceasta fundatie solida, la ora actuala producem o gama variata de produse precum:
- Diferite sortimente de ciocolata de casa
- Bomboane fondante
- Bomboane cocos
- Bomboane vegane
- Grilias caramel
- Salam de biscuiti
- Seminte caramelizate
- Si bineinteles, halvita bunicului nostru
Un lucru extrem de important cu care ne mandrim, este acela ca produsele noastre nu contin conservanti, E-uri sau potentiatori de aroma.
In paralel, detinem 80 de stupi si avem propria tamplarie. Cu ajutorul mierii, inlocuim o parte din zaharul folosit in mod normal in produsele noastre. Datorita acestui procedeu, clientii nostri pot opta pentru niste produse delicioase, cu mult mai putin zahar decat dulciurile nocive din comert.
In curand, dorim sa ne extindem si pe plan international, ducand traditia mai departe si facandu-i fericiti pe clientii nostri."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini