sâmbătă, 18 februarie 2017

gala 23.03

Pe 23 martie ne revedem la cea de-a opta ediție a Galei Premiilor Participării Publice (G3P). Continuăm tradiția începută în 2009 de a face cunoscute micile revoluții civice care au loc, zi de zi, în comunitățile noastre. Vom premia cetățeni, grupuri de cetățeni, organizații și instituții care, în 2016, au depus eforturi considerabile pentru a rezolva nedreptăți, a îmbunătăți viața comunităților pe care le reprezintă și pentru a aduce mai multă lumină, claritate și transparență în deciziile publice.
G3P este un eveniment marca CeRe, dedicat tuturor persoanelor, organizațiilor și instituțiilor care contribuie la schimbarea sau luarea unor decizii publice, în beneficiul comunităților pe care le reprezintă.
Pe 23 martie îi veți putea urmări LIVE pe Facebook pe cei care, cu încăpățânare, au ales să fie primii care aprind lumina, ignorând proverbialul „ultimul stinge lumina”. Cu cât suntem mai mulți cei care aflăm și răspândim poveștile celor care fac pasul de la resemnare la implicare, cu atât lumina civică se va răspândi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini