vineri, 17 februarie 2017

apel pt 1 bebelus

Lioara Pop a adăugat 4 fotografii noi.
23 ore ·
Doi părinți din județul Galați și-au dorit enorm un copil dar lipsurile i-au făcut sa aștepte un moment mai "bun" si au tot așteptat....anii treceau așa ca la 36 de ani Gina a decis sa devină mamica, iar pe 21/09/2016 s-a născut micuta Sara Alexandra și odată cu venirea ei pe lume au venit și marile suferințe in familia Baracia. Sara s-a născut cu o mulțime de malformatii urogenitale și a suferit prima intervenție chirurgicală in primele ore de viața, apoi au urmat alte doua intervenții dar din păcate niciuna nu a reușit sa o scoată din suferința. Acum 12 zile micuta Sara a fost externată cu următoarele diagnostice:
-reflux vezico-ureteral sx
-ureter sx ectopic
-infectii cu klebsiella pneumoniae multirezistente
-uretero-idronefroza sx III
-agenezia renală dx
-prolaps colostomie (operat)
-anemie post operatorie
-hematurie
-colostomie divizata colon descendent
-cloaca cu canal comun lung
-malnutriție proteino-calorică
-transfuzii sanguine
Toate aceste diagnostice sunt extrem de grave și totuși micuta a fost externată intr-o stare greu de imaginat. Astăzi in jurul prânzului am expus cazul domnului profesor doctor Vincenzo di Benedetto, dansul a rămas fără cuvinte, a spus doar atât: aduceti fetița urgent, dar pana ajunge sa facă neaparat tratament antibiotic pt ca altfel se îmbolnăvește și singurul rinichi pe care îl are, cubprobleme și acela. Așa ca azi s-a făcut de urgentă pașaportul (mulțumim din suflet părinților micutei Iris, grav bolnava di ea, care au sărit imediat și au trimis familiei bănuții necesari pentru a putea face pașaportul și a cumpara câteva lucruri esențiale fetitei in starea actuala), iar săptămâna viitoare Sara si mămica ei vor veni la clinica pentru investigații amănunțite și intervenție/intervenții chirurgicale.
Va informez ca ieri parintii Sarei nu mai aveau in casa nici măcar 10 lei😭 Va rog din suflet sa nu rămâneți indiferenti, merita acest suflețel sa scape de chinurile durerilor groaznice.
Și in acest caz suma necesară este una foarte mică, aproximativ 2000€.

Totodata va anunț ca de astăzi colaborez cu Asociatia Misena , vom încerca sa ajutam împreuna cât mai mulți copiii și vom face in așa fel ca pana la ultimul leuț donat sa fie folosit numai și numai in interesul copilului bolnav. Aceasta asociație NU oprește bani din donatii pt salarii, comisioane, etc...absolut totul ajunge la copii, așa ca va îndemn cu mare încredere sa donați direct in conturile asociației iar noi vom publica absolut toate sumele intrate și ieșite, cu chitanțele aferente. Parintii vor semna un contract in baza căruia vor primi bănuții strict pt necesitățile copilului bolnav. Astfel banii vostrii nu vor ajunge pe țigări, telefoane, îmbrăcăminte sa nu mai spun altele. Aceasta decizie am fost nevoită sa o iau in urma nenumăratelor mesaje primite de la voi cei care donați și ați rămas cu gust amar:(. Așa ca orice părinte care dorește sa-și salveze copilul trebuie sa fie transparent și sa folosească bănuții strict in interesul copilului bolnav.
Va mulțumesc și va doresc multă sănătate!
Donațiile pentru Sara Alexandra le puteți face in conturile de mai jos, va rog sa specificați numele copilului pentru care donați.
Donatii
Poti dona orice suma pentru a sustine cazurile noastre.
Beneficiar: ASOCIAȚIA MISENA
Banca:
UNICREDIT suc. N. Grigorescu.
Cont IBAN (RON):RO38BACX0000000947335001
Cont IBAN (EUR):RO11BACX0000000947335002 (swift BACXROBU)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini