sâmbătă, 17 decembrie 2016

Rescue Dogs Get Dressed Up For Adoption: CUTE AS FLUFF

prietenii familiei Imre

De necrezut dar la creșa-azil avem în grijă 18 animale! Aproape 100 cu cele de pe câmp.. Cheltuielile zilnice se ridică la aproximativ 130 lei. Dacă doriți să ne ajutați o puteți face prin donații în conturile asociației sau ne puteți vizita.
Evenimentul începe AZI si se termina in 31 Decembrie!
Pentru RON
IBAN RO68RNCB0249143809230001
Asociația BETTY & TESSA
For EURO:
RO41RNCB0249143809230002
BETTY & TESSA Association
PayPal:
puiusimonica@yahoo.com


 https://www.facebook.com/Asociatia-BETTY-TESSA-1532384740341688/


Ne adresăm tuturor prietenilor care dețin societăți comerciale : Vă rugăm redirecționați cei 20% din impozitul pe profit pe 2016 către asociația noastră! Termen limita 31 Decembrie. Multumim!


Mai multe informaţii
Despre
Asociatia noastra isi propune construirea unui adapost pentru caini si pisici.

The goal of our association is to build a shelter for dogs and cats.

in numele necuvantatoarelor

Volunteer Hearts & Homes în P.A.Ws for Christmas
Dragilor,
A venit moment sa tragem linie si sa spunem MULTUMESC tuturor mosilor nostri care au participat la acest eveniment.
Mosul lui Max, Nero si Tessan a dorit sa ramana anonim, desi pentru noi este un VIP, iar Mosul lui Diesel va fi Carina, impreuna cu catelusa ei Stella, de asemenea Charlie a fost ajutat de Lisa Ericson care ii va intregi cadoul. :*
VA MULTUMIM inca o data pentru ca ati ales sa fiti alaturi de noi si ne bucuram sa avem in jurul nostru atat de multi oameni receptivi.
Ne puteti urmari in continuare pe pagina:
https://www.facebook.com/VHHadopt/
Sau puteti vizita magazinul on-line, unde beneficiarii sunt tot cateii:
https://www.facebook.com/VHHOnline/
-------------------------------------------
My dears,
It is time for us to draw the line and say THANK YOU to all the Santas who have participated in this event.
Max, Nero and Tessan - have a Santa who wanted to remain anonymous, while Diesel Santa will be Carina and her puppy Stella. Also Charlie's present was completed by Lisa. :*
Thank you for the heart for being by our side and we are happy to have such people around us - good people and receptive to doing good deeds.
If you wish to keep following us, you can do so on our page:
https://www.facebook.com/VHHadopt/
or you can visit our on-line shop, where the beneficiaries are our dogs:
https://www.facebook.com/VHHOnline/

deosebit

Made in Roșia Montană
Căciulile și gulerele noastre din lână merino pot fi găsite acum și în zona Universitate din București, la Mesteshukar Butiq pe Str. Edgar Quinet, nr. 7.
Astfel, în București, puteți achiziționa articolele noastre direct din magazin, fără taxe de curier și fără termene de livrare.
Atât căciulile, cât și gulerele Merino le puteți găsi la prețul de 75 de lei fiecare.
Magazinul este deschis de la 12:00 PM la 19:00 PM.
Vă aștept cu drag!
Tica Darie

ajutor pentru secret santa

Volunteer Hearts & Homes - On-line Shop gândindu-se Secret Santa la Oregon Park Pipera.
Ati aflat al cui Mos sunteti anul acesta, stiti ce urmeaza sa ii cumparati colegului sau colegei care abia asteapta ca Mosul sa ii aduca un cadou?
Daca inca nu stiti ce sa cumparati, va puteti baza pe gusturile Mosului nostru.
Va va ajuta sa alegeti un cadou dragut, original si cel mai important: sa se incadreze in in bugetul vostru.

Daca aveti nevoie de ajutorul Mosului nostru, trebuie doar sa ne trimiteti un mesaj sau sa ne lasati un comment si noi ne ocupam de tot.
------------------------------
Do you know for whom will you be Santa this year, or what you will buy for the colleague who is waiting for his Santa to bring him something nice?
If you are still in trouble and have no clue on what to get, you can rely on our Santa. He will help you choose a nice, original present and most important: one you can afford.
If you need our Santa's help just send us a message or leave a comment and we will deal with it all.

colecte de sarbatori in beneficiul blanosilor

Salvam Codite a adăugat 2 fotografii noi.
PROGRAM DE WEEKEND - COLECTE ÎN BUCUREȘTI
Haideți sa ne unim forțele ca vin vremuri dificile pentru adaposturi..iarna nu e ca vara:)

1. COLECTA ADĂPOSTUL CARE SALVEAZĂ SUFLETE - Mona Semeniuc
- sâmbătă și duminică, 17 și 18 decembrie, de la 10.00-17.00, în parcare Auchan Titan pe rândurile 14-15 la mașinuța Blanosilor B 49 DOG
- pe lângă bobite și conserve veți putea achiziționa cartea scrisa de Mona Semeniuc - Gândurile mele, praf de stele la prețul de 65 lei, bani care vor ajunge tot la cei peste 300 de câini aflați în grija doamnei Mona. 


2. CRĂCIUNUL BLANOSILOR KOLA KARIOLA
- Duminica, 18 decembrie, în incinta Maxi Pet Vitan la standul kola kariola
- Marius Chirca și Elena Chirca va așteaptă sa aduceți multe cadouri pentru cei peste 400 de Blanosi din adapost: boabe, conserve, paturi, lenjerii, vitamine, soluții deparazitare, boluri, orez, paste și ce mai considerați ca ar ajuta.

ORICE ATI FACE ÎN ACEST WEEKEND NU UITAȚI ȘI DE ACESTE SUFLETE. ELE NE AȘTEAPTĂ. ȘI ÎMI CANTA SI O MELODIE ÎN CAP DE CÂTEVA ZILE ASA CA MA VOI DUCE LA AMBELE COLECTE:)))
De Crăciun, fii mai bun...fii adevarat!!!!!!:))))

Am mai aflat de o colecta:
3. Ioana Sotir - "Lipiti de acest afis si probabil inghetati, va asteptam duminica sa ne ajutați cu mancare pentru catei.
18 decembrie, de la 13 la 16...in fata magazinului Animax ( intre Kaufland si Maxipet Vitan)"

apel Robi

Asociatia pentru protectia animalelor Robi a adăugat 20 de fotografii noi în albumul Asociatia Robi are nevoie de ajutorul vostru.
www.4animals.ro
CONTACT : asociatia.robi@gmail.com
Suntem nevoiti sa restrangem tarcurile
https://www.facebook.com/Robi.Animal.Protection.Association/videos/1309672052438681/
si sa subampartim tarcuri de 36 de mp in care stateau doi sau mai multi catei in cel putin trei minitarcuri in care vor sta cate doi sau trei catei. Spatiile sunt dupa cum vedeti mult mai mici si limiteaza posibilitatea de miscare a cateilor.

Multumim din suflet voluntarilor care ne ajuta muncind cot la cot cu noi si datorita carora putem sa finalizam mai repede ce avem de facut.
Ne dorim din tot sufletul sa capatam un teren pe care sa putem construi adapostul pe care cateii nostri il merita. In caz ca doriti sa ne ajutati va amintim conturile in care puteti dona :
Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439
Banca : BCR 2
Cont RON : RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: RO05RNCB0073049952070005
Cont USD : RO32RNCB0073049952070004
Cod SWIFT: RNCBROBU
sau prin serviciul online PayPal (disponibil pe www.4animals.ro )
Daca detineti o societate comerciala profitabila, nu uitati de posibilitatea sponsorizarii din cei 20% din impozitul pe profit datorat, suma care se scade din impozitul pe profit
Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.
(MC)

s.o.s.

Cereti-i contul Alinei Gheorghiescu!
Mai exact, are nevoie de 50 de prieteni care sa doneze 20 lei. Daca vreti sa donati mai multi, poate reusim sa cumparam mai multe.
Se da o familie monoparentala, mama lucreaza in bucataria unui fast food si are o fata de 14 ani si un baiat de 9 ani. Ii intretine din salariul mic, stau in chirie intr-o camera toti 3, dorm intr-un pat.
Isi doresc (fara sa judecati, va rog) un televizor de pus pe perete (v-am explicat ca traiesc toti 3 intr-o camera si nu au loc), cate un trening pentru fiecare din copii si o bicicleta.
Ea strange bani pentru a le cumpara macar televizorul (am estimat undeva la 1000 lei), daca se strang si de treninguri, cu atat mai bine.

 Alina Gheorghiescu
LATER EDIT: Am promisiuni de la mai mult de 50 prieteni, din pacate nu am online sa vad sumele intrate in timp real. Vineri merg la banca sa vad ce a intrat. Orice va fi in plus, va merge cu bonuri, tot la familia nevoiasa! Va multumesc tuturor! <3 span="">
Dragi prieteni reali si virtuali, am nevoie de ajutorul vostru! Va rog, cititi!
Mai exact, am nevoie de 50 de prieteni care sa doneze 20 lei. Daca vreti sa donati mai multi, poate reusim sa cumparam mai multe.
Se da o familie monoparentala, mama lucreaza in bucataria unui fast food si are o fata de 14 ani si un baiat de 9 ani. Ii intretine din salariul mic, stau in chirie intr-o camera toti 3, dorm intr-un pat.
Isi doresc (fara sa judecati, va rog) un televizor de pus pe perete (v-am explicat ca traiesc toti 3 intr-o camera si nu au loc), cate un trening pentru fiecare din copii si o bicicleta.
Eu strang bani pentru a le cumpara macar televizorul (am estimat undeva la 1000 lei), daca se strang si de treninguri, cu atat mai bine.
Va rog sa raspundeti la acest mesaj cu confirmare daca doriti sa participati si eu va trimit in privat contul meu. Ma voi ocupa personal de achizitie si livrare.
Este de la sine inteles ca voi proba suma cheltuita cu factura si chitanta si fotografii de la predarea cadourilor, la acelasi post.
Ma ajutati sa ajutam?
Daca nu puteti, nu reusiti, nu vreti, nu e nici o problema. Fiecare isi stie socotelile.
Strang eu 50 de oameni x 20 lei in jurul meu acum?
Va multumesc anticipat celor care raspund favorabil apelului meu.

zipup ajuta redpanda

Crăciunul acesta, cu fiecare produs cumpărat, ZiP UP ajută un cățel fără stăpân salvat de către asociația Red Panda Romania, prin donarea a 5% din preţul oricărui produs achiziţionat.
Promenada Mall, nivel -1 si online, pe www.zipup.ro

sos de sarbatori

Tata singur cu 3 copii - nu au ce manca, nu au lemne de foc si nici sobe bune cu care sa se incalzeasca (Glimboca, jud. Caras Severin)
Acesti copii au nevoie de ajutorul nostru! Haideti sa intindem o mana de ajutor, acestor copii care locuiesc in fosta gara din Glimboca. Au nevoie de alimente, lemne de foc, sobe, paturi pe care sa doarma, un aragaz si o masina de spalat. Povestea dramatica a acestor copii o gasiti aici: http://www.sperantapentruromania.ro/tata-singur-cu-3-copii…/
Mai multe detalii la telefon: 0749.402.098 sau email: infosperanta@gmail.com
Cei care doriti sa ii ajutati o puteti face:
1. Ii puteti vizita si ajuta direct acasa la ei, in comuna Glimboca, jud. Caras Severin. Locuiesc in fosta gara a satului, inainte de a intra in sat dinspre Caransebes, pe partea dreapta;
2. Puteti dona online cu cardul aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. Doneaza prin PayPal aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
4. Doneaza prin transfer bancar, in conturile de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank, BCR si Banca Transilvania, pe numele ,,Misiunea Speranta pentru Romania” (va rugam sa specificati destinatia sumei: ,,Pentru Pavel):
BCR
IN LEI: RO 74 RNCB 001813 82799 00003
IN EURO: RO 04 RNCB 0018138279900002
COD SWIFT: RNCBROBU
RAIFFEISEN BANK
CONT IN RON: RO39 RZBR 0000 0600 1204 2338
CONT IN EURO: RO24 RZBR 0000 0600 1218 9757
BANCA TRANSILVANIA
CONT IN RON: RO18BTRLRONCRT0365344401
CONT IN EURO: RO65BTRLEURCRT0365344401
CODE SWIFT: BTRLRO22

radical romanesc de la targul de cadouri de la Romexpo

http://radicalromanesc.ro/

nu uitati si nu ratati

targul de la coloane de la Romana (participa si 1 stand care a fost la Romexpo la targul cadourilor)

promotiile de la Terranova Romana (in curand cica si in Iris Titan si Sun Plaza)

zilele astea Artmark V for Vintage si Dada Noel vis-a-vis

azi si maine Maison 13 din Dumbrava Rosie langa parcul gradina Icoanei See Buy B  Bazar (detalii pe facebook) si Yard Sale centru pasaj Victoriei

targul de luni si marti centrul cultural rus


mosu din Laponia e la Divertiland

dupa IWA de la Romexpo Mosu original, cel di Laponia, poate fi gasit la Divertiland, intrarea 25 lei, cf presei

blogul masinilor

https://nomadcars.wordpress.com/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini