luni, 5 decembrie 2016

Most tricks by a cat in one minute - Meet the Record Breakers

Harghita: Noapte geroasă în tot județul, cu minus 14 grade Celsius la Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc – AGERPRES

Harghita: Noapte geroasă în tot județul, cu minus 14 grade Celsius la Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc – AGERPRES: Noaptea de duminică spre luni a fost geroasă în tot județul Harghita, cel mai frig înregistrându-se la Miercurea Ciuc și Odorheiu Secuiesc, unde mercurul termometrelor a coborât până la minus 14 grade Celsius.

Primul vaccin contra bolilor gingiilor ar putea îmbunătăți calitatea vieții a milioane de persoane – AGERPRES

Primul vaccin contra bolilor gingiilor ar putea îmbunătăți calitatea vieții a milioane de persoane – AGERPRES: Oamenii de știință australieni au anunțat, luni, că au reușit să conceapă primul vaccin împotriva infecțiilor gingivale. Vaccinul, realizat de o echipă de la Universitatea din Melbourne, va elimina, sau cel puțin va reduce în mod semnificativ, necesitatea intervenției chirurgicale și a tratamentului cu antibiotice contra bolilor grave ale gingiilor, informează Xinhua.

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea pictorului Claude Monet – AGERPRES

DOCUMENTAR: 90 de ani de la moartea pictorului Claude Monet – AGERPRES: Pictorul francez Claude Monet, a cărui operă se leagă direct de originile impresionismului, prin pictura sa, 'Impresie, răsărit de soare' (1872), s-a născut la 14 noiembrie 1840, la Paris. 'Motivul este pentru mine un lucru secundar. Ceea ce vreau eu să reproduc este ce există între motiv și mine', spunea Monet, citat de http://fondation-monet.com/claude-monet/citations/.

DOCUMENTAR: 225 de ani de la moartea compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart – AGERPRES

DOCUMENTAR: 225 de ani de la moartea compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart – AGERPRES: Marele artist Wolfgang Amadeus Mozart s-a născut la Salzburg, la 27 ianuarie 1756, ca fiu al lui Leopold Mozart (1719-1789) și al Annei Maria Pertl (1720-1778). A fost botezat Johannes Chrysostomus Wolfgang Theophilus, dar acest ultim prenume a fost repede transformat în echivalentul german Gottlieb, apoi în Amadeus, traducerea italiană a lui Gottlieb (traducerea în limba română fiind 'cel iubit de Dumnezeu'). Tatăl său era dirijorul adjunct al orchestrei Curții episcopale din Salzburg și un bun pedagog muzical, precum și autorul unei admirabile metode pentru studiul viorii.

Liverpool, primul oraș dotat cu o rută pietonală pentru mers...rapid – AGERPRES

Liverpool, primul oraș dotat cu o rută pietonală pentru mers...rapid – AGERPRES: O rută pietonală pentru mers...rapid? Ideea este oarecum surprinzătoare, dar a fost pusă în practică în Liverpool, Anglia, informează sâmbătă Direct Matin.

Ziua internațională a voluntarilor – AGERPRES

Ziua internațională a voluntarilor – AGERPRES: În fiecare an, la 5 decembrie este celebrată Ziua internațională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) o zi ce oferă atât voluntarilor, cât și organizațiilor ocazia de a onora munca în folosul celorlalți, de a împărtăși valorile voluntariatului și de a le promova în cadrul comunităților, organizațiilor neguvernamentale, agențiilor ONU, autorităților guvernamentale sau în cadrul sectorului privat.

Expoziție-record de Crăciun în Marea Britanie: 1.378 de brazi împodobiți și expuși într-o biserică – AGERPRES

Expoziție-record de Crăciun în Marea Britanie: 1.378 de brazi împodobiți și expuși într-o biserică – AGERPRES: Spiritul sărbătorilor de iarnă se manifestă din plin într-o biserică din Marea Britanie unde sunt expuși nu mai puțin de 1.378 de brazi de Crăciun în cadrul unui festival cu tradiție. Biserica St Mary's Church din Melton Mowbray din Leicester și-a depășit prin această performanță recordul stabilit anul trecut adăugând colecției încă 124 de brazi împodobiți, informează Xinhua.

Prognoza meteo pentru toata saptamana: Vremea va fi mai rece decat de obicei la inceput de decembrie

Prognoza meteo pentru toata saptamana: Vremea va fi mai rece decat de obicei la inceput de decembrie: Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis estimarea evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor pentru intervalul 28 noiembrie - 11 decembrie 2016 si potrivit datelor, vremea va fi mai

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini