duminică, 27 noiembrie 2016

trist

Carmen Moise

As fi vrut sa fi putut face o fotografie chiar și putin mișcată in acel moment... S-a întâmplat ieri dimineață, in fața unei biserici din Brașov. Un copil de 6 ani si ceva, cerșea. Mai mult șoptit. Pe la prânz un grup de băieți, cam tot de aceeasi vârstă, traversează drumul spre biserică, cu ghiozdanele in spate. Se opresc in dreptul puştiului cerșetor, isi deschid ghiozdanele si scot pachetele cu sandwichuri, mere, dulciuri, pe care nu le-au mancat la scoala. Unul dintre băieți il bate prietenește pe umar pe micul cerșetor. "Ne mai vedem pe aici. Ai grijă de tine". Mi s-a pus nodul in gat instantaneu. Școlarii si-au vazut de drumul lor, spre biserică, făcându-și semnul crucii ca oamenii mari. Aveam sa aflu mai târziu ca ei sunt unii dintre cei mai saraci copii de la scoala din cartier. In fiecare zi, la pranz, 25 de copii care provin din familii nevoiașe mănâncă o masa caldă la biserică. Tot aici au învățat probabil sa imparti cu altii mai saraci decât tine, sa iti pese, sa imbarbatezi pe cineva care are nevoie atunci de asta. Dacă treceți prin Brașov, opriți la Biserica Triaj si faceți o donație pentru acești copii. O sa fiți surprinși. In primul rand, veți primi chitanță. In al doilea rand, veți simți ca acolo biserica chiar isi îndeplinește rolul - poate face lumea mai bună. Preotul nu m-a lăsat sa ii spun numele. Fala si mândria sunt cel mai mare păcat. Mă înclin.
P.s. - este pt prima dată cand va rog un share

alerta meteo

http://observator.ro/stiri-live-din-aceasta-noapte-se-strica-vremea-ploi-lapovita-ninsori-404101.html

accea gratuit la muzeele din Constanta cu ocazia zilei nationale

http://www.telegrafonline.ro/acces-gratuit-la-toate-muzeele-din-constanta-de-1-decembrie

20-23.12 xmas

Cauți cadouri inedite pentru cei dragi?
Atunci vino la prima ediție a Xmas Affair at The Room | Târgul Crăciunului 2016 care adună laolaltă artiștii și designerii tăi preferați, plini de viziune și mai creativi ca niciodată.
E locul în care chiar ai de unde alege din multitudinea de obiecte inedite pentru a găsi cadoul potrivit!

Târgul are loc în perioada 20 - 23 Decembrie, la The Room în Intrarea Mihai Eminescu 5 (Piața Romană).
Te așteptăm cu un pahar de vin fiert, muzică și voie bună!

Accesul este liber iar pentru copii și copilăroși avem o gramadă de surprize frumoase și un Moș tare simpatic!

#xmasaffair #theroom #christmas #madebyartists xmasaffair@gmail.com

apel in numele animalutelor

Please don't forget to donate for dogs food and don' t forget if you can to donate clothes if you don't use anymore.Don't forget winter is already here.Please help!!!
URGENT !!! 16 romanian dogs need your help.Food for dogs of month is 210 € ( 7 euro / day -dry food, bread, rice, barley, carrots, celery ..)
PayPal account dragostea.animalelor@gmail.com / or bank account IBAN RO67 INGB 0000999903948866
Name: CALINA Marilena Luiza
SWIFT Code INGBROBU
ING Bank

Rod Stewart - When I need you (tradus in romana)

donatii pt o familie amarata

Cristina Hurdubaia
"Caut #haine și #jucării pentru 2 #copii: un băiețel de 2 ani și o fetiță de 8 ani. Sunt nepoții domnului și doamnei care fac curățenie la scara blocului în care locuiesc. Oameni harnici, care nu stau așteptând să primească ceva (chiar muncesc la o firmă de salubritate și fac curățenie pe la blocuri), dar care se bucură sincer de orice ajutor primit. M-aș bucura mult să îi putem ajuta".
Cornelia Mandrea

Cei care pot ajuta cu haine, jucării ori #alimente sunt rugați să îi scrie direct Corneliei Mandrea. Mulțumesc.

o interpretare magnifica

http://www.livebiz.ro/video/o-interpretare-care-te-mangaie-pe-suflet/

11.12 club 99 dacia 99 targ caritabil

Charity by 99 a distribuit evenimentul creat de Melinda Teohari.

Vremea rece a sosit si noi am pus la cale un loc plin de caldura si fapte bune.
Expozantii vin cu minunatiile iar noi ne ocupam de voia buna. Scopul acestui targ e de a bucura 12 copii care i-au scris lui Mos Craciun. Haine, pantofiori, cozonaci, gemuri, supereroi, bijuterii si multe alte lucruri frumoase asteapta sa ajunga la case noi.
Voi aveti ocazia sa cumparati cadouri pentru cei dragi, iar noi cu banii adunati din donatiile voastre, procent din vanzari si taxa de participare le vom cumpara copiilor cadourile mult dorite.
Vrei sa donezi obiecte si bani? Uite cauzele pe care le sustinem: www.implica-te.org/campanii
#implicate

transport animalute

Die letzten Trapos die dieses Jahr stattfinden werden, sind am : 25.11, 09.12 und der letzte wird am 22.12 ganz frueh stattfinden, so dass die Fahrer Zeit haben werden, bis am 24.12 nach Hause zurueckzukommen! Der Fahrplan ist noch in Bearbeitung!
Wer Interesse hat, bitte sich an Raluca Vasile melden, Tel : 0040723530480 . Unser Trapo ist von Animal Souls organisiert und unterstuetzt!
Ultimele transporturi din acest an vor avea loc in datele de : 25.11, 09.12 si in data de 22.12 cu plecarea dimineata devreme, astfel incat soferii sa aiba timp sa se intoarca acasa pana de Craciun! Traseul este in curs de definitivare!
Petru mai multe informatii, o puteti contacta pe Raluca Vasile la 0723530480!

nu uitati nici de colectele familiei Honceriu

VINE LUNA DECEMBRIE...
MOS NICOLAE ESTE ASTEPTAT CU NERABDARE DE 80 DE COPII...
50 DE CATEI SI 30 DE PISICI DIN REFUGIUL"ELENA SI GABRIEL HONCERIU" ASTEAPTA CU NERABDARE SA VADA DACA PRIMESC CEVA IN GHETUTE....
Macar acum de sarbatori sa se bucure de o mancare mai buna....de recompense....etc...
Cont pentru donatii:BCR-RO64RNCB0819141127280001
COD SWIFT: RNCB ROBU
Gabriel Honceriu
TELEFON:0773 979 257
ZONA BUCURESTI

shoe box

Zi cu Fapte Bune a distribuit cumpără sa.

Pentru cei care vor sa ii sustina pe copiii de la Institutul Oncologic Bucuresti, Institutul Clinic Fundeni si Marie Curie, am creat niste obiecte promotionale simpatice. Mai multe detalii puteti gasi pe http://www.spitalecurate.ro/faci-o-fapta-buna sau ne puteti scrie pe alexandra.raureanu@spitalecurate.ro

fapte bune la spital

Zi cu Fapte Bune a distribuit cumpără sa.

Pentru cei care vor sa ii sustina pe copiii de la Institutul Oncologic Bucuresti, Institutul Clinic Fundeni si Marie Curie, am creat niste obiecte promotionale simpatice. Mai multe detalii puteti gasi pe http://www.spitalecurate.ro/faci-o-fapta-buna sau ne puteti scrie pe alexandra.raureanu@spitalecurate.ro

O noua viata pentru haine ( reciclari si fapte bune)

O noua viata pentru haine ( reciclari si fapte bune)

comandati deco in beneficiul animalutelor familiei Imre

Am creat acest grup pentru ca cei care doresc sa ne ajute sa ne indeplinim visul sa poata comunica usor si simplu cu noi. Acest grup este creat pentru vorbitori de limba romana din toata lumea. Visul nostru este construirea unui adapost autorizat pentru 100 de caini si 50 de pisici. Pentru aceasta avem nevoie,in primul rand,de un teren in concesiune in aproprierea Timisoarei,in extravilan,dar aproape de un stalp de joasa tensiune.
Pentru donatii:
Pentru RON : IBAN RO68RNCB0249143809230001 Asociația BETTY & TESSA BCR
Pentru EURO :
RO41RNCB0249143809230002 BETTY & TESSA ASSOCIATION
PayPal :
puiusimonica@yahoo.com

Personal page: https://www.facebook.com/puiu.imre
Numarul meu de telefon e 0735913517

fapte bune de sarbatori si nu numai

Sa incheiem ziua cu un gând blând! Ma gândeam, ca tot se apropie Sărbătorile, sa facem un gest bun și sa oferim! Atât cât putem din ceea ce avem, celor care au nevoie! Dacă fiecare familie din România și-ar alege, înainte de Crăciun, o altă familie nevoiașa pe care sa o ajute, ar fi minunat. Sau dacă fiecare familie din România ar vizita un centru de copii orfani și le-ar cumpara alimente și câteva cadouri, îngerii ar zâmbi mai des! Așadar, voi alegeți! Sa faceți sau nu acest lucru. Sa stergeti lacrimile și sa aduceți un zâmbet sincer, oricât de mic ar fi el, pe chipul celor care nu au mai zâmbit de multă vreme cu sufletul! Iar dacă va este, totuși, peste mâna, distribuiti aceasta postare! Sa o vadă cine trebuie! Asta chiar e gratis! O saptamana minunata sa avem!
https://www.facebook.com/events/130110300788013/

targul de Craciun in Promenada Mall


BokettoArt (NIL Art) a distribuit postarea publicată de Promenada.
Cea mai frumoasă perioadă din an se apropie cu paşi mici iar noi ne-am pregătit din timp şi cu mare drag pentru ca dumneavoastră să oferiți persoanelor dragi cadouri unicat realizate manual.
Până în ajunul Crăciunului vă aşteptăm cu produse calde scoase din cuptor la standul nostru din mall Promenada (nivel -1).


În toiul pregătirilor pentru cea mai așteptată sărbătoare, Moș Crăciun a făcut un mic popas la mall Promenada și a lăsat pentru voi toate cele necesare pentru un Crăciun de poveste alături de cei dragi.

În perioada 25 noiembrie – 24  decembrie ai o lună să te pregătești pentru o sărbătoare perfectă cu Târgul de Crăciun de la nivelul -1.

Cadourile de Crăciun se aleg cu grijă și atenție, iar tu ai ocazia să alegi cadoul per-fect! Zilnic, între orele 10:00 și 22:00 ai dulciuri, decorațiuni, bijuterii, gadget-uri, pachete cadou frumos colorate, artizanat sau accesorii handmade din care poți alege.

Vizitează fiecare expozant, vei fi surprins de câte idei de cadouri vei găsi!

 http://promenada.ro/targ-de-craciun-bunatati-cadouri-si-decoratiuni-cu-spirit-de-sarbatoare/

3-4.12 DOG Rescue la MIAU CAFE Fa o codita fericita

Weekendul următor, 3-4 decembrie, ne strângem la Miau să oferim cadouri animăluțele fără stăpân de la Dog Rescue Shelter și Miau, dar pe lângă asta cei de la Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio vor fi alături de noi cu un atelier de pictură pe ceramică, unde atât cei mici, cât și cei mari vor putea crea minunate daruri personaliate pentru cei dragi.

si catelusii asteapta mosul

Non-Profit Organization · București
Nobody Dogs Rescue Center NDRC
Stray animals rescue activity.
Whitout your support, our activity is limited!

Contact: nobodydogs@gmail.com
THANK YOU!
 
 We have in our care many dogs abandoned and many dogs rescued by us, without sponsors.
We are struggling really bad and we need help.
For one month sponsorship of 40 euro for one dog, we can offer the dog safe and clean shelter, cooked and dry food, vet assistance and care, clean kennels, fresh water, walks outside and playtime in the playground.
We need help! We will post links with all the dogs needing sponsors and we will keep promoting them for adoptions. Please comment at each album of the dog you want to sponsor or co-sponsor.
Thank you!
 
 https://www.facebook.com/events/707953712694713/
 
 

Craciun pt catei

Decoratiuni de Craciun
10 lei
Bucharest, Romania
Dragilor,
In cadrul lunii Noiembrie si parte din Decembrie, voi desfasura un eveniment caritabil in beneficiul cateilor din adapost. (eu personal impreuna cu 2 voluntari avem 24 de catei in sistem foster)
Astfel cine vrea poate comande clopotei sau globuri handmade realizate de catre mine va astept cu mare drag sa comandati. Banii vor fi folositi integral pentru catei.
Daca doriti sa achizitionati - aveti cateva modele listate in cadrul evenimentului, dar se pot adapta dupa preferinte.
Daca va place idea puteti sa ii dati si un share catre cei care ar fi interesati de o fapta buna.
Va multumesc din suflet,
Roxana :)
https://www.facebook.com/events/206141993156816/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini