luni, 21 noiembrie 2016

20 Cats Who Are Ready AF For Thanksgiving

El éxito de Bohemian Rhapsody de Queen

Documentarul 'Descoperă România cu Peter Hurley', realizat de AGERPRES, prezentat la Shanghai – AGERPRES

Documentarul 'Descoperă România cu Peter Hurley', realizat de AGERPRES, prezentat la Shanghai – AGERPRES: Trimisul special al AGERPRES, Daniel Popescu, transmite: Documentarul 'Descoperă România cu Peter Hurley', realizat de Agenția Națională de Presă AGERPRES, a fost proiectat sâmbătă dimineață, în prezența unui public numeros, la Centrul Cultural al sectorului Jing An din Shanghai.

VIDEO Târgul de Turism - vacanțe la promoție – AGERPRES

VIDEO Târgul de Turism - vacanțe la promoție – AGERPRES: Sute de expozanți din întreaga lume au venit la Târgul de Turism de la Romexpo. Standurile României au întâmpinat vizitatorii cu interpreți de muzică populară, ansambluri artistice și scenete. Cei care au cumpărat vacanțe pentru anul viitor au găsit reduceri de peste 50%. Turiștii au căutat sejururi pentru Sărbătorile de iarnă la prețuri atractive, dar și vacanțe exotice, care pot ajunge și la 22.000 de euro.

ANIMALE DE COMPANIE: Câinii din rasa Affenpinscher – AGERPRES

ANIMALE DE COMPANIE: Câinii din rasa Affenpinscher – AGERPRES: Câinele din rasa Affenpinscher este un companion mic, fermecător, în general liniștit, dar poate fi și scânteietor, încăpățânat atunci când este provocat. Francezii spun că este 'un mic diavol mustăcios'.

Concierto De Aranjuez - Andre Rieu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini