luni, 7 noiembrie 2016

麻袋とねこ。-Jute bag and Maru&Hana.-

istoria oazei verzi a capitalei

http://www.evz.ro/gradina-botanica-bucuresti-156.html

Revelioanele de altădată la TVR. Cum se petrecea noaptea dintre ani înainte de 1989

Revelioanele de altădată la TVR. Cum se petrecea noaptea dintre ani înainte de 1989

Free Range Vets - Behind the Scenes Nude Calendar 2017


25 Most DANGEROUS and EXTREME RAILWAYS in the World! The most incredible...


ATENTIE!!!

http://elenafilip.ro/petshop-mall-baneasa/

http://www.gandul.info/stiri/drama-unei-tinere-din-bucuresti-pisoiul-perfect-sanatos-primit-din-pet-shopul-de-la-mall-a-murit-dupa-patru-zile-si-o-suferinta-teribila-i-au-gasit-un-plaman-plin-am-inima-franta-15920039

Cum tratam infectiile de cai respiratorii in sezonul rece? Dr. Maria Dede, medic specialist pneumologie, discuta online cu cititorii miercuri de la ora 11.00   MedLive

Cum tratam infectiile de cai respiratorii in sezonul rece? Dr. Maria Dede, medic specialist pneumologie, discuta online cu cititorii miercuri de la ora 11.00   MedLive

Cat de multe lucruri spune despre tine activitatea pe Facebook

Cat de multe lucruri spune despre tine activitatea pe Facebook: In 2015 s-a efectuat un studiu, la care au participat 555 de voluntari de la Universitatea Brunel din Londra. Cercetarea a explorat relatia dintre actualizarile de pe Facebook ale oamenilor si

9 sfaturi pentru un banking online sigur

9 sfaturi pentru un banking online sigur: Ultimul email de la ei l-am primit ieri. Pretindeau ca trebuie sa-mi innoiesc parola contului de banking online si ma invitau sa ma loghez pentru asta. Ceea ce nu stiau ei era faptul ca eu imi

Complicațiile grave provocate de rujeolă, mai des întâlnite decât s-a crezut până acum (studiu) – AGERPRES

Complicațiile grave provocate de rujeolă, mai des întâlnite decât s-a crezut până acum (studiu) – AGERPRES: Rujeola este o boală foarte infecțioasă, iar potrivit unui studiu efectuat recent de oameni de știință americani, complicațiile sale pot fi mai periculoase decât s-a crezut până acum, informează CNN.

Istoria secolului trecut văzută prin intermediul hărților – AGERPRES

Istoria secolului trecut văzută prin intermediul hărților – AGERPRES: Biblioteca Britanică din Londra prezintă publicului o selecție din ampla sa colecție de hărți în cadrul unei expoziții axate pe secolul al XX-lea, care va rămâne deschisă până la 17 martie 2017, semnalează cotidianul spaniol ABC.

Înot: Robert Glință a stabilit un nou record național la 200 m spate – AGERPRES

Înot: Robert Glință a stabilit un nou record național la 200 m spate – AGERPRES: Înotătorul român Robert Glință a stabilit în weekend un nou record național în proba de 200 m spate, cu timpul de 1 min 52 sec 28/100, la competiția internațională The North See Swim Meet, în Norvegia, potrivit site-ului Federației Naționale de Natație și Pentatlon Modern.

Vremea se răcește în următoarele zile, temperaturile coboară sub mediile climatologice (prognoză ANM) – AGERPRES

Vremea se răcește în următoarele zile, temperaturile coboară sub mediile climatologice (prognoză ANM) – AGERPRES: Regimul termic prognozat pentru următoarele două săptămâni se anunță unul variabil, în condițiile în care, după data de 8 noiembrie valorile termice vor scădea brusc în majoritatea zonelor țării, până pe 13 noiembrie când vremea se încălzește, relevă prognoza de specialitate, publicată, luni, de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 7 - 20 noiembrie.

PEPCO și ECOTIC reciclează! Iar Moș Nicolae premiază! – AGERPRES

PEPCO și ECOTIC reciclează! Iar Moș Nicolae premiază! – AGERPRES

VIDEO: A filmat Raiul timp de șapte zile. Videoclipul a devenit viral

VIDEO: A filmat Raiul timp de șapte zile. Videoclipul a devenit viral

Cat fight with snake, dogs and monkey | Happy friendly dog crawling and ...


đồ chơi trẻ em xe ô tô tải xe ô tô buýt car toy and bus toy story 732 Ki...


Venice Italy


Ships In Storms [REAL FOOTAGE -]


Best Of Cats And Dogs Protecting Babies 2016 NEW HD


DIY Fishing Rod - DIY Easy Cat Toys


Puppy meets his New Best Friend for the first time HILARIOUS!

Puppy meets his New Best Friend for the first time HILARIOUS!: Read about Puppy meets his New Best Friend for the first time HILARIOUS! | Britta | B-93

Christmas greetings - Auguri di Natale - Jingle Bells


Kings Of Leon - WALLS


Il Ballo di San Vito - Vinicio Capossela


Peppa Pig Vs Hulk Pokemon GO ! w/ Peppa Pig español Play Doh Stop Motion


Top 10 BASME VECHI UITATE (partea I)


Tipps für Katzenbesitzer - Wie kann man den Stubentiger beschäftigen?


El "Escuadrón Kat" cuida las colonias de gatos callejeros | CPG A3P | 0...


Amazing Romania!


Diskoteka Avaria & Zhanna Friske - Malinki


Ani de Liceu (Stela Enache, Florin Bogardo)


Autistic Child And Pitbull: Inseperable Best Friends: Lacy&Karma


20 tangos inolvidables V.1


♥Roni Benise & David Arkenstone - Eyes behind the veil♥


Zecchino d'Oro - La tartaruga sprint


Cod galben de vânt puternic în șase județe, în următoarele ore – AGERPRES

Cod galben de vânt puternic în șase județe, în următoarele ore – AGERPRES: Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică dimineață noi atenționări nowcasting Cod galben de vânt puternic pentru județele Bistrița Năsăud, Maramureș, Bihor, Timiș, Arad și Caraș-Severin, valabile în următoarele ore.

ANIMALE DE COMPANIE: Pisica Singapura – AGERPRES

ANIMALE DE COMPANIE: Pisica Singapura – AGERPRES: Pisica din rasa Singapura, blândă și afectuoasă, este un animal de companie excelent pentru persoanele calme, care au timp să o îngrijească și să o alinte. Buna dispoziție este unul dintre atributele cele mai reprezentative ale acestei feline.

help cats

Din păcate, și nu lipsită de o oarecare jenă, eu, care nu am mai cerut niciodată nimic pentru pisoii mei salvați de pe străzi, eu, care m-am descurcat de fiecare dată onorabil cu hrana, adăpostul și tratamentele lor, eu recunosc că pentru moment sunt înfrânta financiar, și am disperată nevoie ca oamenii să afle de această campanie de strângere de fonduri pentru pisoii mei...și poate mai departe, pentru visele mele...
Imi voi pierde poate ,,prieteni" invitând cunoscuții sa doneze...Nu-mi pasa prea mult. Nu-mi sunt prieteni cu adevarat decât cei care înțeleg. Pisoii mei au nevoie de hrana buna, vaccinuri, caldura, transport pentru cei carora le gasesc adoptatori in tara, tratamente ...si cate si mai cate. Da, am un vis mare, si voi lupta din toate puterile pentru a-l infaptui, chiar daca 1 dolar pare mult daca il oferi unor pisoi... Dar in momentul asta, nevoile noastre sunt mici, si ''lumesti":conserve, crochete, caldura, vaccinuri, castrari.
Imi iau inima in dinti si cer pentru ei. :(
Daca va pasa, puteti dona aici:
IBAN: RO66BTRLRONCRT0268441701
PayPal: alexandru.chircu@gmail.com

Sau aici:
https://www.generosity.com/animal-pet-fu…/elena-s-happy-cats
Va multumim in numele lor, al făpturilor fără grai!

iata ca se poate

Doina Vella a adăugat 72 de fotografii noi în albumul Campania de sterilizare 17 - Brezoaia #dindragostepentruanimale.
Rămăsesem datoare cu un album de campanie: cel de la Brezoaia din 20 august.
Așadar, pe 20 august am avut campanie în satul Brezoaia, într-o zonă de care se ocupă, cu perseverență și un entuziasm incredibil, Andreea Filip, una dintre cele mai minunate ființe pe care viața mi le-a scos în cale. Au fost sterilizate 93 de animale, câini și pisici, masculi și femele, cu și fără stăpân.
Ca și campaniile anterioare, și aceasta a fost posibilă datorită prietenelor minunate de la asociația finlandeză Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs și generoșilor donatori ai asociației care donează constant pentru sterilizarea unor animale care se află la mii de kilometri de ei.
Mulțumirile și recunostința mea merg către: membrele asociației HOBO care din 2012 se implică cu entuziasm, eficiență și dăruire în rezolvarea problemelor animalelor fără stăpân din România; super echipa de la RAR (Romanian Animal Recue): dr. Aurelian Stefan, dr. Roxana-Elena Stan, dr. Miruna Berzuc și asistentele Anda Popescu și Ruxandra Ion; inegalabilii Cristina Nopcea, Andrew Begg, Gabriela Paisa, niște oameni cu suflete de aur care aduc cu ei, de fiecare dată, bucurie, alinare, eficiență și un mesaj veșnic viu și de actualitate: numai implicându-te poți aduce schimbare pozitivă în societate.
Irina Trifan ne-a omenit cu un adevărat festin și a vegheat ca totul să meargă strună. Au mai fost cu noi, dând multe mâini de ajutor: Tanya Dascalescu, Daniela Batrineanu, Sabina Filip, Adelina Elena, Luminita Ioana Florea.
Facem cu regularitate astfel de campanii pentru că sterilizarea masivă, însoțită de programe educative și de adopție susținute, este SINGURUL mod eficace de a controla populațiile canină și felină și a oferi animalelor o viață mai bună, în respectul drepturilor lor. Pentru că, atunci când autoritățile nu își fac treaba, există două căi de acțiune: să punem presiune pe autorități și, până când apar rezultatele, să facem, fiecare dintre noi, cât putem mai mult.
Cu Salla Honkapää, Kaisa Kanninen, Anna-Sisko Sorsa, Maarit Auranen, Sini Isaksson și Rescueyhdistys Kulkurit / Rescue Association Hobo Dogs.

vorbe de duh

Toţi oamenii aduc fericire… Unii prin prezenţă, alţii prin absenţă!
 
Dacă încrucişezi un neamţ cu un irlandez, obţii un bărbat dispus oricând să execute ordinele, dar prea beat să o poată face.
  
Un bărbat dacă vrea ceva - face! Dacă nu vrea - nu face!
Un bărbat care nu vrea, dar face, e un bărbat însurat…
  
Asemănarea dintre politicieni si porumbei este că, atunci când sunt jos, iti mănâncă din palmă, dar când ajung sus se găinătează pe tine.
 
Femeia are două scopuri în viaţă: să se căsătorească şi să arate necăsătorită!
 
Dăruiţi femeii o sută de trandafiri roşii ea tot va obiecta că era suficient unul singur, dar alb…
 
Unele fete se îndrăgostesc de un chip frumos, altele sunt vrăjite de cuvinte dulci, iar altele nu pot rezista unei purtări tandre…Pentru celelalte, există MasterCard!
 
Femeia este ca Google: nici nu termini bine propoziţia că deja şi presupune ce ai vrut să spui…
 
Gândirea feminină:Pentru a avea puteri în lupta cu greutatea trebuie să mănânci bine!
 
Femeile cinstite nu-si pot ierta niciodata greselile pe care nu le-au comis.
 
Cea mai mare fericire pentru o femeie este să se căsătorească cu bărbatul pe care îl vrea altă femeie!
 
Există unele femei care, în loc să-i facă să sufere pe mai mulţi bărbaţi, aşa cum e firesc, se concentrează asupra unuia până îl extermină. Acestea se numesc “fidele”.
 
Daca femeia te-a iertat foarte repede dupa o cearta, inseamna ca ea deja s-a gandit cum sa se razbune!!!
 
Italienii au cele mai frumoase femei.
Majoritatea românce.
 
Femeile se gandesc la un singur lucru, si anume la faptul ca toti barbatii se gandesc la un singur lucru…
 
Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua.
 
Prietenie feminina este atunci cand doua femei se invidiaza reciproc in tacere!
 
Viciul masculin inacceptabil pentru femeia modernă nu este alcoolismul sau impotenţa, ci sărăcia!
 
În medie, un bărbat spune “Da” de 17 de ori pe minut când vorbeşte la telefon cu soţia!
 
Mult mai mulţi bărbaţi şi-ar părăsi nevestele dacă ar şti să-şi facă bagajele.
 
Daca barbatul sustine ca este stapan in casa, atunci el nu e casatorit.Si nu numai ca nu e casatorit, nici macar pisica nu are!
 

 
Este posibil ca alcoolul sa fie cel mai mare dusman al omului, dar biblia ne invata ca trebuie sa ne iubim dusmanii.
 
Cand incalcam legile - primim amenda; cand procedam corect - platim impozite.
Tot aia e !
 
Daca intr-un grup de 40 de persoane doua se gandesc la sex si restul la mancare, este o nunta.
 
Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la sex, este un “team building”! (activitate de relaxare pentru consolidarea echipei de la serviciu).

colecta de sarbatori pt copilasi

Dragi prieteni,
Anul acesta, mos Vasile (Sotir) se transforma in Mos Niculae. Nuuuu, nu al cateilor ci, al oamenilor.
Oameni, carora viata le daruieste atat de putine bucurii, tatici care trudesc zilnic si totusi, nu isi permit sa le ofere copiilor mai mult decat strictul necesar. Mame, imbatranite de vreme, care isi rup de la gura sa le dea copiilor si nu isi cumpara niciodata, nimic, pentru ele.
Pentru ei, copii si parinti ….sa oferim din suflet!
Asadar, tot ce aveti in plus pea casa, haine, incaltaminte, jucarii, obiecte eletrocasnice, dulciuri … anuntati-ma!
Cateva familii dintr-un sat (imi doresc sa fie cat mai multe) vor avea sarbatori cu lumina si speranta.
Am incredere in voi ca, veti raspunde la initiativa noastra
Va multumesc!

Guy Dresses Up As His Cat's Favorite Toy After Seeing Viral Video


Persistence pays off for Puss


Funniest Cute Pet Moments & Reactions of 2016 Weekly Compilation | Kyoot...


Moana Movie Clip "Kakamora Attack" (2016) Disney Animated Movie HD


The LEGO Batman Movie - Main Trailer (2017) Warner Bros. Movie HD


Classic Pink Panther | 20 Minute Cars Compilation


Finding Dory | Marine Life Interviews


Funniest Action Animal Videos Compilation November 2016


How To Make The Bathroom In The Cardboard House | DIY on Box Yourself


ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini