marți, 25 octombrie 2016

Didga Dreams BIG - Cats Amazing Trick Compilation

Actorul Bill Murray, răsplătit cu prestigiosul premiu Mark Twain pentru comedie – AGERPRES

Actorul Bill Murray, răsplătit cu prestigiosul premiu Mark Twain pentru comedie – AGERPRES: Actorul Bill Murray a primit duminică seară prestigioasa distincție Mark Twain Prize for American Humor, în cadrul unei ceremonii desfășurată la Kennedy Center, din Washington, cu participarea a numeroase staruri de la Hollywood, conform Reuters.

29-30.10.2016 yard sale in pasajul victoriei

29 & 30 OCTOMBRIE la Centru!
Un weekend intreg de Yard Sale, fiecare zi altfel!

  La Yard Sale, te simti ca in casa celui mai bun prieten!

Targul Yard Sale din 29&30 Octombrie inseamna mult mai mult decat marcarea editiei cu numarul 63. Inseamna si prima editie organizata la Centru, un loc nou, asezat strategic in centrul Bucurestiului, in pasajul Victoria.
Totodata dam startul campaniei de strangere de fonduri si alte lucruri necesare ( scutece, detergenti, creme absolut necesare, jucarii) pentru doi dintre foarte putinii copii cu sindrom de intestin scurt care au supravietuit in tara noastra.
Cristi are aproape 2 ani, Florina un an si 2 luni. Sectia de terapie intensive nou-nascuti a Spitalului de copii Marie Curie din Bucuresti e casa lor inca de cand s-au nascut: acolo sunt ingrijiti, acolo cresc, acolo se joaca. Din pacate sunt mult timp singuri pentru ca parintii lor sunt foarte saraci, au probleme de tot felul si nu ii prea viziteaza pe cei doi micuti.
Se ocupa sa-i "creasca" medicii si asistentele de la Terapie intensiva si cate un voluntar din cand in cand. Pentru ingrijirea lor, insa, pe langa ceea ce spitalul le pune la dispozitie, mai sunt necesare diverse alte lucruri, care costa destul de mult si pe care Asociatia Inima Copiilor s-a straduit sa le cumpere de-a lungul timpului ( scutece, detergenti de rufe, creme necesare, jucarii).
Mai jos e lista cu ce au nevoie:
- scutece Huggies 4 (au in jur de 10 kg)
- servetele igienice - orice marca
- detergent de rufe
- jucarii, creioane de colorat, ceva jucarii antrenante potrivite pentru varstele lor
-totodata vor fi stransi bani pentru achizitionarea de vaselina de la farmacie, crema iLex Skin Protectant ( cutie 227 g, 30 lire), crema Marathon Liquid Skin Protectant ( cutie cu 5 stick-uri, 250 lei. Florina are nevoie de un stick pe zi).

Asadar e momentul potrivit sa ne intalnim inca o data la Yard Sale pentru cumparat minuni din garderobele uzate moral, dar nu si fizic.
In weekend-ul 29 si 30 Octombrie, de la 10:30 la 18:00, la Centru ( Calea Victoriei nr 48-50, Pasajul Victoria) vino la scotoceala devenita deja traditie.
Multe garderobe cu minuni gata de verificat, probat, cumparat si luat acasa.

Doua zile cu expozanti diferiti, asa ca trebuie sa ne vizitezi de 2 ori.
Intrare libera pentru vizitatori!

PS: Pe 5 & 6 Noiembrie ne dam intalnire la Jacques Pot
Email:
contact@yard-sale.ro
Facebook Page Yard Sale: http://yard-sale.us3.list-manage.com/track/click?u=37c18a1964347acd5d82e8748&id=e55350bc75&e=188496dc3a (http://yard-sale.us3.list-manage.com/track/click?u=37c18a1964347acd5d82e8748&id=b3d53d7229&e=188496dc3a) Yard Sale este un proiect care are ca scop statornicirea notiunii de “Yard Sale – REUSE, RECYCLE!” si in Romania, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.
contact@yard-sale.ro

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini