joi, 22 septembrie 2016

campanie sterilizare

Jurnalul Unui Voluntar în București.
Transmiteti mai departe!
Este bine de stiut. (probabil ca pot merge si alte persoane, nu numai cele din sector 1; de aflat la telefon)
Campania de Sterilizare si microcipare a cainilor si pisicilor din sectorul 1, Bucuresti, se desfasoara incepand cu data de 19.09.2016 / termen nelimitat.
Cabinet Veterinar , Strada Pajurei, Nr.13
Pers.contact : Dr.Barbulescu Traian, Tel. 0216683647
Cabinet Veterinat, Strada Garlei, Nr.2
Pers.Contact : Dr.Pomana Andreea, Tel. 0212330527
*Campanie anuntata de domnul Mircea Serbanoiu

shopping in beneficiul animalutelor jurnalului unui voluntar

Jurnalul Unui Voluntar în București.
Ne pregatim in aceasta perioada pentru vreme rece. Trebuie sa reparam si sa consoildam casute, sa cumparam fan si bobite pentru luna ce vine, si sa programam catelusi (puiuti care au crescut) la sterilizat. Avem multe pe lista si daca doriti sa ne ajutati donand cate putin, conturile noastre sunt:
ING: RO03 INGB 0000 9999 0166 4407, Adina Enache
Paypal: ioana.gurguta@gmail.com, iar noi va suntem recunoscatoare, pentru fiecare leu donat.
Daca doriti sa cumparati cate ceva dintre obicetele pe care le vindem, ca sa reusim sa colectam banutii, va rugam sa vizitati pagina Shop 4 Paws:
ING: RO03 INGB 0000 9999 0166 4407, Adina Enache
Paypal: ioana.gurguta@gmail.com
https://www.facebook.com/AsmaWinWinAB/?fref=ts
si suntem sigure ca veti gasi acolo cate ceva sa va placa. Brosa din imagine este creata de Alexandra, expusa pe pagina Shop 4 Paws, si asteapta sa fie cumparata in folosul catelusilor.
Va multumim mult pentru orice forma de ajutor: like, share, donatie sau cumparaturi <3 span="">
---------------------------
This period we're preparing the refuge for the cold weather. We have to repair and consolidate the dog-houses, to buy hay and food for the next month and to spay some dogs that are now adults. We have many tasks to complete on our list, and if you want to help us donating a small amount, our paypal account is ioana.gurguta@gmail.com, and we will be grateful for every cent received.
If you want to do shopping in benefit of the dogs in our care, you can visit the page Shop 4 Paws: https://www.facebook.com/AsmaWinWinAB/?fref=ts
and we're sure that you'll find there something for you.
The brooch from the image is made by Alexandra, and is waiting on Shop 4 Paws to be bought in benefit of the dogs.
Thank you for your help, no matter if is in form of a like, a share, a small donation or shopping

1-2.10 weekend cu multe evenimente

SOFISTICAT la Romexpo

Jurnalul unui voluntar la Open Pub

Bounty Fair la Casa Universitarilor

donezi 1 zi salvezi 1 viata pe 01.10. la Open Pub in beneficiul jurnalului unui voluntar

Echipa “Volunteer Hearts and Homes” va invita la evenimentul „Donezi o zi, salvezi o viata!”, organizat in beneficiul cateilor ocrotiti de catre voluntarii nostri.

Cand: 1 Octombrie 2016, orele: 10.00-19.00

Unde: Open Pub (Strada Tunari 65)

Ne dorim ca impreuna sa facem aceasta zi sa fie una atat relaxanta, cat si interesanta, drept urmare am pregatit pentru toti participantii cate o activitate, o surpriza, un concurs, un atelier si cate si mai cate.

Noi am trecut pe lista de activitati:
** Un mini boutique de unde puteti cumpara hainute, bijuterii si o multime de obiecte hand-made.

** Prajiturele si clatite.

** Workshop-ul "Probleme si soluții după venirea unui cățel in familie”, organizat de Scoala de dresaj Cristian Giu - aici puteti afla informatii utile despre cum putem sa relationam si sa comunicam cat mai eficient cu un catel dupa adoptia acestuia.

** Workshop “Ghid medical – Un catel sanatos = un catel bucuros”, sustinut de catre Banca de Sange Hemopet.

** Workshop „Primul ajutor îi poate salva viata" sustinut de cabinetul medical Pet Stuff Universe.

Daca inca nu v-am convins poate ca veti fi intrigati de concursurile noastre cu premii – O zi la spa la Alpha Pet Salon, un curs gratuit de dresaj, accesorii si voie buna.

Acum ca v-am prezentat lista noastra pe scurt, ne mai ramane o singura intrebare: „Oare cate vieti putem salva impreuna intr-o zi?”

Alaturati-va evenimentului nostru si impreuna vom gasi raspunsul.

piua la Impact Hub 24-25.09

Un weekend intreg de fun, food & shopping alternativ, pentru copii si parinti liberi ♥

Iti facem cunostinta cu cele mai bune proiecte romanesti pentru copii, pe muzica buna, la un brunch gourmet + 50 de branduri super-creative care inteleg si respecta inteligenta copiilor la fiecare varsta.
___________________________

INTRARE GRATUITA
http://blog.breslo.ro/food-fun-la-piua-26-de-ateliere-pentru-copii-si-parinti

___________________________

• Shopping alternativ cu 50 dintre cele mai fun branduri romanesti pentru copii

strada cartii 21-25.09

Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” în parteneriat cu Fundaţia Universitară “Carol I” organizează ediția a V-a a festivalului în aer liber Strada de C’Arte, ce se desfășoară în perioada 21-25 septembrie 2016. Festivalul începe miercuri, la ora 16.00 și se încheie duminică, după ora 19.00.
Bucureștenii și vizitatorii capitalei vor avea parte de mai multe zile pline de evenimente culturale de calitate, la care vor putea participa gratuit. În arealul statuii ecvestre a lui Carol I se va desfășura cel mai mare târg de carte în aer liber, care va reuni cele mai importante edituri din România dar și câteva alte instituții, care vor avea amenajat câte un stand. Festivalul Strada de C’Arte se adresează tuturor vârstelor, micuții având parte de multe evenimente dedicate, pe Strada Copiilor, organizată în parteneriat cu Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă. Expoziții, vernisaje, lansări de carte, dezbateri și conferințe, proiecții de film, concerte și reprezentații în Rampa de Jazz și Poezie, ateliere artistice - doar pe http://stradadecarte.ro/proiect/

update ref Expo bazar art centrul vechi

UPDATE
VESTE BUNA : mai ramanem putin pe-aici...
VESTE PROASTA: din cauza lucrarilor din cladire, spatiul se restrange,avem o sala mai putin, deci ne restrangem randurile... :(
Daca ati vazut la noi vreun obiect,vreo bijuterie, vreun tablou, care v-au placut si pe care nu le-ati achizitionat, gandindu-va ca veti face asta pe viitor, e timpul sa va grabiti. Pe 30 septembrie, Expo Bazar Art isi incheie activitatea in aceasta locatie.. Pana ne vom regrupa, va invitam sa va faceti ultimele cumparaturi la Palatul Camerei de Comert.

24-25.09 v for verde

la A3 pictor Verona targ produse naturiste si nu numai

https://www.facebook.com/events/539696132882749/

organizat pe 3 zone cu producatori, conferinte etc

FAPTE BUNE IN BENEFICIUL JURNALULUI UNUI VOLUNTAR

FAPTE BUNE SI SUVENIRURI

Dragi prieteni,

Dupa cum stiti o parte dintre voi, de ceva timp, ma dedic ajutorarii catelusilor Jurnalul unui Voluntar, alaturi de Alexandra si Adina, si impreuna incercam sa le asiguram hrana si conditii normale de trai, pana cand vor pleca la casutele lor.
Am creat acest eveniment pentru a vinde cat mai multe produse dedicate oamenilor buni si animalutelor, sa putem colecta banuti pentru bobite, pentru zgardite, pentru paie si lemne necesare repararii casutelor.
Anul trecut, Alexandra a cumparat un teren pentru catelusi, si vrem sa il punem treptat si pe acesta la punct. Este visul nostru sa mutam Blanosii pe terenul lor, dar lucrurile se fac pas cu pas si deocamdata trebuie sa platim asigurarea terenului si sa ne bransam la curent electric.

Cum ne puteti ajuta voi?
Daca va place cate ceva, din ceea ce expunem noi aici, puteti cumpara. Obiectele pot ajunge la voi fie prin predare personala daca sunteti din Bucuresti, fie prin posta sau curier. Preturile sunt modice, iar lucrusoarele sunt utile, sau haioase, sau frumoase.
Ne puteti ajuta cu share-uri, ca sa le vada cat mai multi oameni, pana cand isi gasesc cumparatorii, si ne puteti ajuta invitand prieteni de-ai vostri care ar aprecia cauza noastra si faptul ca pot cumpara ceva dragut pe internet in beneficiul catelusilor.
Oricum ati alege sa ne dati o mana de ajutor, va multumim si noi si Blanosii.



Intr-o "mare" de evenimente (se vede ca vine frigul pentru animalute), am creat si noi unul, dar nu pentru a va "incarca" sufleteste cu tristete, sau cu gandul ca nu va puteti imparti in mai multe locuri si adaposturi (si noi simtim la fel), ci pentru a va da ocazia sa cumparati cate ceva, daca va place sau aveti nevoie.
Da, avem nevoie de ajutor sa pregatim Blanosii pentru iarna, si speram sa reusim cu ideile creative pe care le avem.
Fiecare dintre dumneavoastra este important, si suntem foarte recunoscatoare, chiar si pentru Share-urile, care ne vor ajuta sa vindem multe si repede. :)
Multumim pentru fiecare "going"/"particip", pentru fiecare Share, pentru "invite" catre oameni buni si pentru fiecare produs cumparat.


 https://www.facebook.com/events/1660919570888464/?active_tab=posts

08-09.10 yard sale

atat in Mantuleasa by Laura Bucur celebrul LOVE YARD SALE, cat si in Sborului by Gabi Urda cel de odinioara stramutat din Dianei

sa nu uitam si Dichisar by Breslo = hand-made la Impact Hub

fetele noastre blanoase Daisy&Maisie de 2 ani la noi

Mada Spataru a distribuit o amintire.
14 ore ·
La multi ani, fete frumoase! ♡♡♡♡
Liliana Deac & Daisy si Maisie
Acum 2 ani
Vezi amintirile tale
Daisy si Maisie, mami va iubeste mult de tot! Sa fiti cuminti la Liliana Deac, Laura si David, si sa le aratati, va rog, ce pisici extraordinare sunteti. ♡♡♡
Mami va iubeste mult, mult, si spera sa va placa noua voastra aventura. ♡




in memoria Asculicai; nu te vom uita!!!!!

22-23.09 swap shop la Miau cafe in Maximilian Popper spre tribunal

In cadrul unui swap shop aducem lucruri de care nu ne mai folosim, haine, carti, obiecte de diferite naturi, si le schimbam pentru altele.
Ne adunam la un eveniment prin care dorim sa intarim relatiile interpersonale si comunitati de oameni care cauta alternative la ideea cumparatului din magazin.
Obiectele ramase vor fi donate catre oameni care au nevoie de ele.

*Miau este o cafenea cu pisici asa ca va rugam sa aveti grija cand intrati sa nu iasa afara niciuna dintre ele. Siguranta si bunastarea pisicilor noastre este pe primul loc, asa ca va rugam sa le respectati pe minunatele noastre feline ♥ De mentionat si ca pot fi adoptate,in cazul in care se infiripa o frumoasa relatie de prietenie :)
*Toate obiectele care raman dupa schimb vor fi donate unor oameni care au nevoie de ele.
*Acceptam obiecte/haine/carti si pentru Charity shop-ul Miau, cu scopul de a fi vandute pentru ingrijirea pisicilor fara stapan, asa ca va rugam sa mentionati daca vreti ca obiectele aduse sa ajunga aici sau sa fie donate.
*Va rugam sa aduceti numai obiecte/haine/etc curate, in stare ok

*Nu exista reguli la schimb, puteti lua/aduce oricate obiecte vreti. In cazul in care mai multe persoane vor acelasi obiect, primul care si-a exprimat dorinta de a-l lua are prioritate :)

oferta Miau

Dragii nostri, incepand din 20 septembrie, deschidem de la orele 12:00!
Pisicile noastre asteapta cu nerabdare sa va jucati cu ele si sa le alintati <3 span="">
Ca sa sarbatorim, marti si miercuri avem happy hours. Intre orele 12:00-16:00, avem 20 %reducere la ceaiuri, smoothies, sucuri si alte bauturi fara alcool

inaugurarea platoului pietei Amzei

Permiteți-mi să vă invit - pe toţi vechii mei clienţi şi prieteni, dar,
mai ales, pe cei care nu au trecut pragul târgurilor de la Muzeul Ţăranului Român - la inaugurare târgului "Platoul Piaţa Amzei", sâmbătă, 24 septembrie 2016, ora 10.00, unde altundeva decât pe platoul din Piaţa Amzei.

Împreună vom "tăia pamblica" şi ne vom bucura de legume şi fructe sănătoase, abia culese, vom gusta din bucate tradiţionale şi prăjituri proaspete şi vom degusta băuturi uşoare sau tulburătoare :).
Vom proba costume populare vechi de 100 de ani şi ne vom minuna de mobilierul de odinioară. Şi dacă ne plac, poate le vom cumpăra.
Copiii noştri se vor tăvăli prin paie şi vor picta turtă dulce, iar noi ne vom aşeza la o vorbă, fără grija lor. Împreună vom petrece cât e ziulica de lungă.
Dar şi mâine şi poimâine.

Vă aşteptăm cu drag,
Silvia şi prietenii săi
de pe Platoul Piaţa Amzei

_______________________________________
„Numele meu este Silvia Nanu, am 51 ani, sunt din Brăila și sunt inginer textilist.
Până în 2010 mi-am condus propria firmă de confecțiii textile, firmă care avea peste 100 de angajați și mi-am vândut produsele sub marca proprie, în toate hipermarketurile din România, în 12 magazine proprii și am exportat prin rețeaua Metro în 10 țări din Europa. A venit criza și faptul că mi-am inceput afacerea în 1990, la doar 25 ani, după doar 6 luni de producție într-o fabrică de confecții, fără a ști cu adevărat ce înseamnă managementul, mai ales in vreme de criză, împovărată de un credit de 1 milion de euro, a dus la falimentul societății, pierderea locuinței proprii, a locuinței părinților și încă doua apartamente aparținând rudelor.
La 45 ani, nu e tocmai simplu să o iei de la capăt, fără bani și in plină criză economică. În urmatorii 3 ani am făcut cursuri de recalificare încercând să descopăr un alt drum. Astfel am terminat un curs de administrator pensiune turistică, un curs de olărit și un al treilea, de bucatar-cofetar. Cu ultimile doua cursuri, am simțit că în sfârșit, mi-aș putea găsi un rost. Așa că m-am apucat de făcut prăjituri, dotările minime pentru acest domeniu fiindu-mi mai ușor de procurat decât un cuptor de ars ceramică sau o roată a olarului.
Drumul meu de început nu ar fi fost prea norocos ,dacă nu erau târgurile de la Muzeul Țăranului Român. Nu a fost simplu,concurența era mare, dar în cei aproape 3 ani de târg, am reușit să-mi găsesc un nou drum, să am clienți fideli și să-mi întreţin familia.
Din păcate și acest drum s-a întrerupt.” *)
Pe 19 august 2016.

Astăzi, 24 septembrie 2016, nu pornesc, ci deschid eu un nou drum!
mie şi expozanţilor rămaşi fără „piaţă de desfacere”, pentru că, prin bunăvoinţa admistraţiei locale Sector 1 şi prin ajutorul unor consilieri locali inimoşi, tradiţia continuă pe „Platoul Piaţa Amzei”.
Dar ne şi reinventăm! Pentru că, dacă până acum o lună ne regăseam în vorbele unui mare scriitor, Ion Luca Caragiale, cu a sa tablă de materii a pitorescului târg de Moşi, publicată în „Moftul român”, la 18 mai 1901: „Turtă dulce – panorame – tricoloruri – bragă – baloane – soldaţi – mahalagioaice – lampioane – limonadă – fracuri – decoraţiuni – decoraţii – doniţe – menajerii – provinciali – fluiere – cerşetori – ciubere – cimpoaie – copii – miniştri – pungaşi de buzunare – hârdaie – bone – doici – trăsuri – muzici – artifiţii – fotografii la minut – comedii – tombole (...)”, astăzi ţintim mai sus de un simplu act comercial.
Vrem să fim o platformă socială, unde să-şi dea întâlnirea arta tradiţională cu cea contemporană, unde copiii să-nveţe meşteşuguri străvechi, dar şi voluntariatul, să consumăm, dar să şi recilăm, să ne simţim bine alături de prieteni, dar să-l şi dăruim.

Să ne vedem cu bine,
Silvia Nanu

*)http://www.petitieonline.com/targ_sptmanalla_muzeul_ranului_roman

sugestii

Ruxandra Iordache
Acest mesaj se adresează persoanelor care au multe animăluțe in grija!!! La BILLA,Hrana caini Azoria 14,99 lei/10 kg!!!! Da si tu un share,sa vadă cine are nevoie,multumesc!!

SITUATIE DISPERATA! TERMEN LIMITA!

Georgiana Teodora în PUPPIES FROM THE SITE
21.09- THE CATCHERS WERE HERE TODAY!!! TOOK SOME OF THE DOGS!!! THEY TOOK ONE FROM THE PEN!!! PLEASE HELP!!!!! I AM DESPERATE!!!
WE HAVE THREE MORE DAYS AND NO SOLUTION FOR 27 SOULS!!! PLEASE SHARE!!! PLEASE HELP!!!!
SOS!!!!!! URGENT!!!!!! I AM BEING KICKED OUT FROM THE LAND WHERE I KEEP THE DOGS BY SEPTEMBER 24TH!!!! I HAVE 34 DOGS, AND NO PLACE TO TAKE THEM TO!!!! IS ANYONE ABLE TO TAKE ONE OR TWO DOGS, PLEASE??? PLEASE SHARE!!! THANK YOU!!!! contact: georgianapreda2002@yahoo.com
21.09 - ASTAZI AU VENIT HINGHERII SI AU LUAT CATIVA CATEI. PE UNUL L-AU LUAT DIN TARC!!! VA ROG, AJUTOR!!!
URGENT!!!!! AM TERMEN PANA PE 24 SA IAU CAINII DE PE TERENUL UNDE II TIN!!! SINT 34 DE CAINI, PE CARE NU AM UNDE SA-I DUC!!!! POATE CINEVA PRELUA UNUL SAU DOI???? VA ROG, SHARE!!!! MULTUMESC!!! Contact: georgianapreda2002@yahoo.com

SOS! pt adapostul Monei SI NU UITATI SI DE COLECTA

Ca sa nu va iau prin invaluire...am nevoie de bani. Inca lucram pentru conditii cat mai bune, inca sunt multi catei in tratamente, inca platim patru oameni iar randul chiriei vine la inceputul lui octombrie. Nu vreau sa va fac niste calcule si nu vreau sa dati un banut din obligatie. Vreau sa intelegeti ca fara voi, Adapostul care Salveaza Suflete nu poate exista. Daca am prieteni, acum imi pot dovedi. Multumesc!
Uitasem: RO55RNCB0089094450660001 Ioana Semeniuc


 COLECTA DE MANCARE PENTRU BLANOSII DIN ADAPOSTUL DOAMNEI Mona Semeniuc
Cand?
SAMBATA 24 SEPTEMBRIE INTRE ORELE 10-18
Unde?
AUCHAN TITAN
VA ASTEPTAM SI VA MULTUMIM CA SUNTETI ALATURI DE NOI !

Bryan Adams - Brand New Day (Official Video)

dimensiunile mainilor

 






Dimensiunile mâinilor pot să dezvăluie lucruri noi despre personalitatea ta. 
Mai întâi trebuie însă să determini ce fel de mâini ai : de dimensiuni mari sau mici.


Pentru aceasta nu aveţi nevoie de vreo riglă sau de un element de măsurare, tot ce trebuie să faceţi este să încercaţi să măsuraţi cu palma distanţă de la cot până la articulaţia palmei celeilalte mâini. Dacă aţi reuşit să ajungeţi înseamnă cand aveţi o palmă mare, în caz contrat palma dumneavoastră este mică.
Palme mici
Cei care au palmele mici sunt aventurieri şi adoră să călătorească. Astfel de persoane nu pot să stea pe loc, le place să rişte foarte mult. Ei sunt acele persoane care nu îşi pierd timpul cu lucrurile mărunte, concentrându-se mai mult pe ansamblul lucrurilor. Nu prea acorda atenţie detaliilor ceea ce îi face poate face să repete aceleiaşi greşeli.
Mai mult, persoanele care au mâinile mici sunt destul de pragmatice, iar dezbaterile lor se bazează pe fapte concrete şi pe logică. Deşi se apucă uşor de treabă, temperamentul şi entuziasmul le joacă feste.
Palmele mari
Dacă mărimea palmei dumneavoastră este mare cel mai probabil este că sunteţi un perfecţionist căruia îi place să acorde o atenţie deosebită detaliilor, fie că lucrează la un proiect ,fie că execută o lucrare banală.
Aveţi totuşi o problemă cu termenii de executare a sarcinilor pentru că nu prea vă încadraţi însă calitatea muncii este ireproşabilă.
Oamenii cu palme mari percep realitatea destul de acut şi pun totul la inimă. Sunt genul de persoane care pun pe primul lor problemele celorlalţi în detrimentul celor proprii, dar fără ca aceasta să îi deranjeze.
Faceţi şi voi acest test distractiv şi vedeţi în ce categorie de persoane va încadraţi.

apel

English
Help animals in shelters from Romania ...
Adopt from the distance one pair (dog + cat) and donate 12 euros per month! this money will provide the minimum of food they need.
Refuge "Elena si Gabriel Honceriu"- "up to us" in Bucharest, Romania offers 50 dogs and 30 cats from which you can choose the favorite pair .
Adopt a pair of 12 euros and receive weekly photos and videos with those animals.
Send in private (or up to us Gabriel Honceriu Volunteer) animal names that you choose.
Account: RO64RNCB0819141127280001
SWIFT CODE: RNCB ROBU
BRANCH: POPESTI LEORDENI
GABRIEL HONCERIU
Help homeless animals saved from euthanasia ...
Please share ... Thanks

Deutsch
Helfen Sie bitte die Tiere in Tierheimen aus Rumänien ...
Sponsorieren Sie ein Paar (Hund + Katze)!!! 12 Euro pro Monat bietet die Grundlagen der Nahrung ...
Privattierheim "Elena si Gabriel Honceriu"- "an uns" in Bukarest, Rumänien verfuegt über 50 Hunde und 30 Katzen aus dem Lieblingspaar zu wählen ...
Fuer 12 Euro pro monath koennen Sie ein Paar Annehmen und erhalten Sie wöchentlich Fotos und Videos von die Lieblingstiere
Senden Sie bitte in Privat (oder an Gabriel Honceriu Volunteer) Tiernamen , die Sie gewählt haben ...
Konto: RO64RNCB0819141127280001
SWIFT CODE: RNCB ROBU
BRANCHE: Popesti Leordeni
GABRIEL HONCERIU
Bitte teilen ... Danke
Romană
Ajută Animalele din Adăposturi... Adoptă la distanță...
Oferta lunii Mai...
Cu 50 de ron,adoptați o pereche...cățel+pisică...
50 de câini și 30 de pisici așteaptă un Adoptator... Refugiul"Depind de Noi "va așteaptă să vizitați animalele oricând, la 35 de km de București...
Contact fb-Gabriel Honceriu
Tel 0773 979 257
Rog share...multumesc

despre magazinul caritabil deschis in sect 6

http://www.socialxchange.ro/doneaza

http://www.socialxchange.ro/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini