marți, 26 iulie 2016

lions gate

http://www.abzu2.com/2016/07/26/the-lions-gate-2016-and-the-master-cycle-that-commences-the-opening-of-the-seventh-dimension-on-earth-celia-fenn/


respect!

http://www.stirilekanald.ro/pompierii-militari-din-timisoara-au-salvat-o-pisica-dintr-un-incendiu--au-pornit-tubul-de-oxigen-si-au-pus-masca-pe-tubul-pisicii--pentru-noi--fiecare_65897.html

nepasare dureroasa

De-a lungul anilor, am chemat de multe ori salvarea pentru oameni aflați în dificultate în plină stradă. Am avut multe experiențe, dar nu sunt niciodată pregătită pentru situațiile în care Sistemul mă înfrânge. Iar Sistemul este alcătuit din noi toți.
Astăzi, un bărbat a stat în stradă, căzut, incapabil să se ridice, timp de 8-9-10 ore, sau poate mai mult. Istorie imposibil de retrasat, dacă nu faci anchetă polițienească. Întâi am aflat că a căzut și nu s-a mai putut ridica, băiatul de la vulcanizare i-a oferit, omenos, apă și de mâncare, dar nu a chemat salvarea. Băiatul este consternat că nimeni nu a chemat salvarea, dar nici el nu a făcut acest gest. Minute mai târziu, un alt bărbat îmi spune că, de fapt, omul a fost aruncat acolo dintr-o mașină, în cursul dimineții. Cert este că bărbatul care stă ghemuit pe trotuar, emaciat, tremurând din toate încheieturile în pofida caniculei, nu este nici băut, nici drogat. Nu că asta ar fi de ocară. Doar că nu e cazul. Are hematoame mari pe antebraț, nu izbutește să se ridice și este incoerent. Spune mereu ceva despre „gaze” (și stă lângă o țeavă de gaze tăiată, în clădirea abandonată care mai reprezintă un pic din moartea Bucureștiului).
Echipajul SMURD apare după 18 minute. Fair enough, nu am anunțat vreo moarte iminentă. Dar mă tulbură invariabil întrebarea legată de vârsta (presupusă, a) viitorului pacient. Îmi evocă amintiri tulburi despre cum, dacă ai peste o anumită vârstă, poți să mori că ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul. Iar dacă ești beat, ce plm, e ok să mori în stradă. Nemaispunând că percepția comună e că ești musai beat dacă zaci în mijlocul străzii.
Unul din angajații SMURD îmi spune, pe un ton răstit pe care simt că nu-l merităm, nici eu nici John Dow, că, oricum, în câteva ceasuri va fi fix acolo, înapoi. Comentariul acesta stârnește multe întrebări în mintea mea. El zice: dacă nu i se găsește ceva grav, spitalul îl lasă înapoi în stradă. Iar eu mă întreb, în sinea mea, ”și îl aduceți înapoi fix aici?” Dar nu rostesc întrebarea ca să nu-l antagonizez, pentru că pare, deja, gata antagonizat. Îmi dă, în cele din urmă, impresia acelor polițiști din filme care trudesc ani la rând să prindă un mare mafiot care va fi apoi eliberat de judecător for a „mere technicality”.
Se pare că diverse echipaje au trecut pe-acolo în timpul zilei, dar niciunul nu s-a oprit. Eu însămi am văzut unul care părea că se va opri acolo, a făcut ceva manevre în zonă și a plecat. Nu este treaba poliției. Dar a cui treabă este?
Mă întreb obsesiv, așa cum mă întreb ori de câte ori sunt la volan și aud sirena unei ambulanțe și aș vrea să mă fac minusculă dar, în rest, mai nimeni nu se sinchisește să facă loc: ne gândim vreodată că în ambulanța aceea se poate afla un om iubit? Un părinte, un soț, o soție, copilul nostru? Dar dacă unul dintre aceștia ar fi victima unei agresiuni sau ar cădea secerat de un atac de cord, asta ne-am dori? Indiferența generală?

De ieri şi de azi: Din Bucureștii dispăruți: Palatul Sturdza

De ieri şi de azi: Din Bucureștii dispăruți: Palatul Sturdza: În perioada interbelică, cele mai importante clădiri din Piața Victoriei, “ socotită mai mult început de Șosea decât sfârșit de Calea V...

De ieri şi de azi: Cum iubesc femeile

De ieri şi de azi: Cum iubesc femeile: De foarte multe ori se public ă tomuri de sute de pagini care încearcă dă deslușească moravurile și mentalitățile care caracterizează o so...

arta

https://www.vivre.ro/c-10496/maiestrie_artina?utm_source=fblive

sfaturi de la intelepti

http://eustiu.com/32-de-sfaturi-de-la-inteleptii-din-nepal/


niciodata

se zice ca niciodata sa nu spui niciodata
dar exista si exceptii
-niciodata sa nu te schimbi, mereu sa ramai corect, sincer, "precis ca marmota" din reclama, ferm pe pozitie, sa nu uiti de "anii de acasa" si sa nu faci rabat de la calitate (in acest context de la cea umana)
-niciodata sa nu renunti la ceea ce&cum esti ori la convingerile tale fara lupta
-niciodata sa nu pleci urechea la ce spun ceilalti/sa nu iei ceva de bun ori drept adevarat fara sa verifici si fara sa iei masuri (de precautie)
- si cel mai important:niciodata sa nu uiti de unde ai plecat caci filmul se poate rupe, iar repunerea in situatia anterioara/intoarcerea cu picioarele pe pamant/trezirea la cruda realitate va fi penibila/dureroasa/ca o cadere
-niciodata sa nu-i subestimezi pe cei din jur si nici sa-i desconsideri, dar nici sa nu-i ridici in slavi, ci doar sa-i percepi asa cum sunt in realitate, indiferent de teribilismul momentului/de masca pe care o pot arbora...
- nu am ascuns niciodata ca nu intentionez vreodata sa am copii din mai multe motive (nu pt ca nu imi plac, caci imi plac si ma inteleg grozav cu ei, dar cu cei ai altora deoarece pleaca acasa cu ai lor) dar lumea e prea rea, realitatea prea crunta, sanatatea prea subreda, viitorul nesigur, iar parintii mei au dreptul sa se bucure de pensie fara a deveni bone, iar eu mai am multe de facut&de oferit.
-desigur ca niciodata nu trebuie sa incalci regulile de bun simt sau de circulatie ori de lucru in anumite conditii ca sa nu pui vieti in pericol caci anumite actiuni merg/ies/se termina cu bine doar uneori si doar pt unii (ca ulciorul la apa)
Deci niciodata are variate conotatii, depinde de context si de persoana...


apelul Divei bijoux pentru APAM

Diva bijoux a adăugat 6 fotografii noi în albumul cam de toate.

Aceasta pagina este facuta pentru a ajuta APAM asociatie de protectie a animalelor din Minis si Adapostul public din Arad, in albume pe care le voi posta veti gasi haine pentru adulti ( barbati si femei), haine si jucari pentru copii, incaltaminte si pentru copii si pentru adulti, bijuterii si accesorii.
Marea majoritate dintre produse sunt donatie proprie. Unele produse pot sa fie si noi, dar multe sunt second.
50% din bani strânși se vor va sau vira către asociația de protecția a nimar lor minis. Din bani se vor da cumpara mancare sau se vor plati urgente.

Lucrusaoare utile noi sau second. Livrarea se face oriunde in tara, transportul fiind suportat de client. Rezervarile se confirma in maxim 12 ore (neconfirmarea produselor implica repunerea produselor la vanzare. Transportul e 3 lei plata se face transfer. bancar Va asteptam la cumparaturi!

apelul Ligiei

Ligia Popa

Avem mare nevoie de mancarica pentru caini si pisicute. Vineri se va termina mancarea. De asemenea , trebuie deparazitate intern si extern .Orice ajutor e nepretuit pentru ele. Suntem disperati. Multumim din suflet.
We are desperate, we have food for only one day, unfortunately it's a very difficult period .cin that pets can help us not to starve?We need dewormers internal and external.
Thank you.Please, help and Share! Any donation counts.Thank you.
account.IBAN RO29BRDE030SV06239290300
Name: Nitu Ligia swift BRDEROBU.
Or PAYPAL: cristina.toma89@yahoo.com (WITH THE FOLLOWING NOTE: FOR LIGIA POPA). Please, share!

idee

Patti Scialfa - Town Called Heartbreak


Magic Slim


This is Brasov


Ultimul Lup (2015)

Ultimul Lup (2015): In timpul Revolutiei Culturale, doi tineri studenti din Beijing, Chen si Yang, se ofera voluntari sa plece spre pamanturile izolate din Mongolia. Cei doi vor avea multe de invatat despre viata in acest loc izolat si ostil, despre notiunea de comunitate, de libertate si responsabilitate si despre creatura cea mai

apel impresionant

 
LETTER FROM A SHELTER MANAGER:
"I am posting this (and it is long) because I think our society needs a huge wake-up call."

As a shelter manager, I am going to share a little insight with you all - a view from the inside, if you will.
Maybe if you saw the life drain from a few sad, lost, confused eyes, you would change your mind about breeding and selling to people you don't even know - that puppy you just sold will most likely end up in my shelter when it's not a cute little puppy anymore.

How would you feel if you knew that there's about a 90% chance that dog will never walk out of the shelter it is going to be dumped at - purebred or not! About 50% of all of the dogs that are "owner surrenders" or "strays" that come into my shelter are purebred dogs.
No shortage of excuses
The most common excuses I hear are:
We are moving and we can't take our dog (or cat).
Really? Where are you moving to that doesn't allow pets?
The dog got bigger than we thought it would.
How big did you think a German Shepherd would get?
We don't have time for her.
Really? I work a 10-12 hour day and still have time for my 6 dogs!
She's tearing up our yard.
How about bringing her inside, making her a part of your family?

They always tell me: We just don't want to have to stress about finding a place for her. We know she'll get adopted - she's a good dog. Odds are your pet won't get adopted, and how stressful do you think being in a shelter is?
Well, let me tell you. Dead pet walking!
Your pet has 72 hours to find a new family from the moment you drop it off, sometimes a little longer if the shelter isn't full and your dog manages to stay completely healthy.
If it sniffles, it dies.

Your pet will be confined to a small run / kennel in a room with about 25 other barking or crying animals. It will have to relieve itself where it eats and sleeps. It will be depressed and it will cry constantly for the family that abandoned it.
If your pet is lucky, I will have enough volunteers that day to take him / her for a walk. If I don't, your pet won't get any attention besides having a bowl of food slid under the kennel door and the waste sprayed out of its pen with a high-powered hose.
If your dog is big, black or any of the "bully" breeds (pit bull, rottweiler, mastiff, etc) it was pretty much dead when you walked it through the front door. Those dogs just don't get adopted.
If your dog doesn't get adopted within its 72 hours and the shelter is full, it will be destroyed.

If the shelter isn't full and your dog is good enough, and of a desirable enough breed, it may get a stay of execution, though not for long. Most pets get very kennel protective after about a week and are destroyed for showing aggression. Even the sweetest dogs will turn in this environment.
If your pet makes it over all of those hurdles, chances are it will get kennel cough or an upper respiratory infection and will be destroyed because shelters just don't have the funds to pay for even a $100 treatment.

The grim reaper
Here's a little euthanasia 101 for those of you that have never witnessed a perfectly healthy, scared animal being "put-down".
First, your pet will be taken from its kennel on a leash. They always look like they think they are going for a walk - happy, wagging their tails. That is, until they get to "The Room".

Every one of them freaks out and puts on the breaks when we get to the door. It must smell like death, or they can feel the sad souls that are left in there. It's strange, but it happens with every one of them. Your dog or cat will be restrained, held down by 1 or 2 vet techs (depending on their size and how freaked out they are). A euthanasia tech or a vet will start the process. They find a vein in the front leg and inject a lethal dose of the "pink stuff". Hopefully your pet doesn't panic from being restrained and jerk it's leg. I've seen the needles tear out of a leg and been covered with the resulting blood, and been deafened by the yelps and screams.

They all don't just "go to sleep" - sometimes they spasm for a while, gasp for air and defecate on themselves.
When it all ends, your pet's corpse will be stacked like firewood in a large freezer in the back, with all of the other animals that were killed, waiting to be picked up like garbage.

What happens next? Cremated? Taken to the dump? Rendered into pet food? You'll never know, and it probably won't even cross your mind. It was just an animal, and you can always buy another one, right?

Liberty, freedom and justice for all
I hope that those of you that have read this are bawling your eyes out and can't get the pictures out of your head. I do everyday on the way home from work. I hate my job, I hate that it exists and I hate that it will always be there unless people make some changes and realize that the lives you are affecting go much farther than the pets you dump at a shelter.

Between 9 and 11 MILLION animals die every year in shelters and only you can stop it. I do my best to save every life I can but rescues are always full, and there are more animals coming in everyday than there are homes.
My point to all of this is DON'T BREED OR BUY WHILE SHELTER PETS DIE!

Hate me if you want to - the truth hurts and reality is what it is.
I just hope I maybe changed one person's mind about breeding their dog, taking their loving pet to a shelter, or buying a dog. I hope that someone will walk into my shelter and say "I saw this thing on craigslist and it made me want to adopt".
That would make it all worth it."

Author unknown

Together we can end this senseless killing.
Keep speaking out and sharing this page:
+Advocate for Saving Dogs

Find Advocate for Saving Dogs on Facebook!
https://www.facebook.com/Advocateforsavingdogs.org

George Michael - Careless Whisper (Official Video)


"Романтика Дождя"(Саксофон).


RECUERDO ABANDONADO: PARAISO Y MALDICION

RECUERDO ABANDONADO: PARAISO Y MALDICION: Justo en el preciso momento en que él se acercaba al ataúd a depositar sus flores preferidas, un gran ramo de rosas rojas, ella abrió lo...

Jolique ft Daddy's Girl - Negin (Official Music Video)


Giovanni Marradi - Only You


Chris Rea - Heaven


PARAISO Y MALDICION

PARAISO Y MALDICION

Chris Rea - Auberge (Official Music Video)


Giovanni Marradi - Just For You


Steve Hanks (Watercolour Paintings)


Summer Well 2016


Excursie la Castelul Bran:!-Transilvania:!!)=Brasov ( ROMANIA) 20/06/20...


In weekend, show aviatic pe Aeroportul Baneasa

In weekend, show aviatic pe Aeroportul Baneasa: Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition anunta un nou show aerian sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa-Aurel Vlaicu. BIAS 2016 va fi un

Importanta screening-ului anual. Dr. Nicoleta Brezan, medic primar medicina interna, a discutat online cu cititorii   MedLive

Importanta screening-ului anual. Dr. Nicoleta Brezan, medic primar medicina interna, a discutat online cu cititorii   MedLive

VIDEO Ce analize ginecologice trebuie facute anual? Dr. Nicoleta Vladescu, medic specialist ginecolog, a discutat online cu cititorii   MedLive

VIDEO Ce analize ginecologice trebuie facute anual? Dr. Nicoleta Vladescu, medic specialist ginecolog, a discutat online cu cititorii   MedLive

Care sunt cauzele sangerarii genitale anormale? Dr. Nicoleta Vladescu, medic specialist ginecologie, a discutat online cu cititorii   MedLive

Care sunt cauzele sangerarii genitale anormale? Dr. Nicoleta Vladescu, medic specialist ginecologie, a discutat online cu cititorii   MedLive

Ce este sindromul burnout şi cum ştim că ne afectează

Ce este sindromul burnout şi cum ştim că ne afectează: Tot mai mulţi dintre noi îşi transformă viaţa într-o cursă contra conometru şi încearcă să îşi depăşească limitele, atât în viaţa privată, cât şi la job, iar burnout, un termen folosit în...

Ultima inovaţie în prevenţia şi diagnosticul cancerului de piele, acum la Arcadia

Ultima inovaţie în prevenţia şi diagnosticul cancerului de piele, acum la Arcadia

Два кота и улитка - Two cats and snail


Scaune expuse la Iași în cadrul programului "Trișezi centura, păcălești ...


14 scaune din mașinile implicate în accidente mortale, expuse în Piața Unirii

14 scaune din mașinile implicate în accidente mortale, expuse în Piața Unirii

Amedeo Minghi - Io non ti lascerò mai


Rihanna - Towards The Sun (Right Lyrics) [Video]


Amazing Places Pics: Fall in Central Park , NYC New York Cities, Fall C...

Amazing Places Pics: Fall in Central Park , NYC New York Cities, Fall C...

Bonnie Raitt& John Prine - Angel From Montgomery


Sonny Stitt Trio - Very Thought of You


A Ton of Blues - Colleen (Studio)


Emmylou Harris - The Boxer


Aldina Duarte - Princesa prometida


Katia Guerreiro - Amor de Mel, Amor de Fel


Mariza - Ó gente da minha terra


Mariza - Meu fado - With Lyrics in English


R.E.M. ~ Everybody Hurts


RIHANNA - DIAMONDS (EN CONCIERTO) LIRYCS Y SUB AL ESPAÑOL


Paul Young - Come Back and Stay


ziua recunostintei

dupa cum bine se cunoaste, americanii sarbatoresc ziua recunostintei, asa cum au si ziua iubirii, care si la noi se regaseste, dar sub alta denumire

parerea mea este ca nu ai neaparat nevoie de o sarbatoare "omologata" pentru un gest anume

in fiecare zi poti aprecia ceea ce ai si pe cei din jur, care-ti sunt mereu alaturi, astfel incat poti face surprize celor dragi chiar si fara un anumit motiv

-sa nu uitam cat de important este sa fim sanatosi, noi si cei apropiati, sa fim inconjurati de oameni adevarati, sufletisti, mereu alaturi si "pe faza"
-sa apreciem ceea ce avem, cand avem
-sa traim clipa caci nu se stie cat dureaza si cand se mai iveste ocazia
-sa realizam cat de norocosi suntem fata de altii, caci oricat de putin am avea, cu siguranta avem mai mult decat altii, asa ca sa nu ne mai vaicarim si sa nu mai irosim timpul pretios uitandu-ne "in gradina altora"

ZILE NAȚIONALE: Republica Liberia - repere geografice – AGERPRES

ZILE NAȚIONALE: Republica Liberia - repere geografice – AGERPRES: Liberia, cea mai veche republică din Africa, sărbătorește Ziua națională la 26 iulie, data proclamării independenței, în 1847.

APEL URGENT - SITUATIE DISPERATA

Fetita cu chibrituri

Motanelul Blondul a fost a cincea zi la perfuzii si tratament pentru blocaj cu nisip (are si infectie la vezica din cauza asta si nu poate urina), va avea nevoie maine de ecografie (200 lei) si poate operatie. Boala lui nu se putea sa pice mai prost (si nici nu visez la vreo zi de concediu). De asemenea, celelalte animalute au nevoie de mancare speciala, solutie antipureci. Asa incat va rog sa comandati ceva de pe aceasta pagina (atat facebook, cat si blog, dar si Love Yard Sale - Bitter Honey), trimitand un mesaj cu ce doriti si cu datele dvs. Trimit cu posta romana sau extern, cu plata ramburs.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini