miercuri, 20 iulie 2016

APEL PT O VIATA

It's all fun and games, until... someone gets sick.
Ne aflăm în situaţia de a vă cere ajutorul şi de a apela la sentimentele voastre de empatie, de ură faţă de sistemul în care plăteşti taxe ani întregi de muncă, dar dacă într-o lună rămâi fără serviciu nu se mai pune, de încredere în karma care îţi dă bonusuri pentru fapte bune şi de plictiseală într-o zi de duminică în care ar fi mişto să ieşiţi din casă.

Prietenul nostru Sabin are o serie de probleme de sănătate. Au început cu dantura şi au migrat către inimă. Diagnosticul nu este unul final, deoarece investigaţiile medicale amănunţite ştim cu toţii că ajung la nişte sume cu multe zerouri. Pentru analize suplimentare şi tratament în această fază, este nevoie de 2.000 de euro.

În acest sens, vă invităm în seara de duminică, 24 iulie, la Epic Bar, unde vă aşteptăm cu ce avem. Adică nişte muzică.
Am făcut pentru voi o compilaţie cu melodii are trupelor româneşti underground, printre care The Boy Who Cried Wolf, Breathelast, Till Lungs Collapse, Diamonds Are Forever, I Stared Into The Forest, Deadeye Dick, Drop Out Of Life, Killer Victim, Ropeburn, Scars of a Story, The Dignity Complex, Chaos Cult, Coins as Portraits, Flesh Rodeo, Shesdeadm, Traum, Unflicted, Walk the Abis, Manufactured., First Division, Proof. Fiecare CD va avea o copertă unică, desenată de mână de Cristina. Veţi primi un CD contra unei donaţii care pleacă de la 10 lei.

În plus, vom avea şi alte obiecte de vânzare, dar şi un moment acustic oferit de o trupă, al cărei nume rămâne surpriză pentru seara evenimentului.

Dacă nu puteţi ajunge, dar doriţi să faceţi o donaţie, acesta este IBAN-ul- RO45CARP030100813426RO01, pe numele Lupu Silviu Gabriel.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini