sâmbătă, 25 iunie 2016

se cauta personal veterinar pentru angajare

Centru de endoscopie si chirurgie digestiva veterinara angajeaza medici veterinari , asistenti veterinari , infirmiere si receptionere.
Puteti suna la numarul de telefon 0722607330 sau sa ne trimiteti un cv pe adresa de email monica.ifteme@bluevets.ro
Rugam seriozitate!
‪#‎EndoscopieVeterinara‬
www.endoscopieveterinara.ro

Edith Piaf - Non, Je ne regrette rien

VANGELIS - Conquest of Paradise

Muzeul Automobilului Romanesc -Campulung Muscel

FIF 10 ani - editie aniversara

Probleme estetice si Dog Rescue Romania, invitati: Alisa Margina Mileah si Rudolf Hoffmann

Probleme estetice si Dog Rescue Romania, invitati: Alisa Margina Mileah si Rudolf Hoffmann

Timelapse SeeBuyByeBazaar

cine are si poate dona pt adapost

Zile calduroase in adapost, cateii nostri au nevoie de ajutor. Daca aveti pe acasa copai, cadite, ligheane mari sau puteti face o donatie, noi si cateii nostri am fi foarte bucurosi.
Dog Rescue Romania
IBAN lei: RO 87 BTRL RONC RT02 3139 4501
IBAN euro: RO 37 BTRL EURC RT02 3139 4501i
Transilvania Bank - Chitila branch
SWIFT: BTRLRO22.
Paypal : office@turbopet.ro

zi plina si azi la Regalul felinelor de la Bran si Mantuleasa

Dimineata plecat spre Bran la Regalul felinelor by Elian, am mancat multa inghetata, retur in jurul orei 16, apoi mers in Mantuleasa la yard sale by Laura Bucur unde am baut limonada preferata si m-am revazut cu Laura, Corina si Aurelia. Din pacate nu am mai ajuns si in centrul vechi pe Selari la Food Hood Court, dar si maine mai e o zi. Si regretabil am ratat si AnimalFest din IOR by Dog Rescue by Rudy Hoffmann.

Ref. excursie Bran: am incercat 1 traseu mai liber, ocolind fluxul de pe drumul principal/ clasic catre Brasov, alegand varianta prin Pitesti, Campulung, Rucar; peisaj splendid, alt aer, vreme minunata; multe pise intr-un cort mare pe peluza domeniului, cu intrarea separata si fara coada pt pisicari, dar cu coada mare la biletele pt vizitarea castelului; era si o nunta; inaugurarea casei ceaiului a fost amanata... cu cel putin 2 saptamani din ce am inteles; erau 3 shop-uri futuriste (dar la care din pacate nu se putea achita decat cash, desi scorurile erau mari nu puteam apela la card), la primul aveau accesorii cu pisicoante(tricou alb cu imprimeu cu pise 60 lei, tricou tip polo rosu/sapca rosie cu castelul Bran; penar Hello Kitty 25 lei, pise deco mici roz 25 lei set 2 bucati identice, rigla Hello Kitty 8 lei, stampila cu pisic 15 lei, deco lemn/carton/portelan/ipsos/poliuretan  etc tip statuete cu pise de la 18 lei, o pisa mare deco pt pictat de pus pe perete 55 lei, lampita pt citit cu baterii cu Hello Kitty 25 lei, creion cu rase pise 3 lei parca, pandante mari variate modele si culori vreo  3 tipuri de metal la15 lei cu vrajitoare, fantome, pise cu coada stufoasa, scut, etc, ghiozdane cu Hello Kitty, sac/gentuta pt pantofi 40 lei/buc cu Hello Kitty; suport pt telefon cu 1 pisa neagra 40 lei; la al 2-lea shop aveau suveniruri de la castel (monezi, magneti, degetare portelan, insigne, coliere cu spada/dragon, brelocuri cu coifuri de lupta la 9 lei etc), iar al 3-lea vindea jucarii si costumase de cavaleri; iar la intoarcere am revenit pe drumul principal trecand prin Azuga, Busteni etc ca sa nu ne plictisim si sa admiram cat mai multa natura din aceasta tara minunata.




ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini