sâmbătă, 18 iunie 2016

Watch: Giant pandas create trouble as staff cleans their house

sa sponsorizam

Sonja Gollwitzer-Bauer pls support Rudi: Dog Rescue Romania
CIF: 22316765
Paypal: office@turbopet.ro

IBAN euro: RO 37 BTRL EURC RT02 3139 4501
Transilvania Bank - Chitila branch
SWIFT: BTRLRO22

revista veterinarul-pet on-line

http://www.pet.veterinarul.ro/item/529-revista-veterinarul-pet-nr-1

apelul Deliei Botea

·
Delia Botea a adăugat 32 de fotografii noi.

Ma cunoasteti? Sunt cea care salveaza de obicei caini de pe strada si rar din adaposturi. Sunt cea care se murdareste pana in gat in noroi ca sa ajute niste puiuti si sa ii duca in siguranta in adapost. Sunt cea care se duce dupa caini cu picioare rupte si plini de puroi si sange. Sunt cea care face orice pentru caini fara sa tina cont de bani sau de neajunsuri. Pun intotdeauna cainele pe primul plan de asta am zile cand trebuie sa ma intreb daca am baut apa sau daca am mancat ceva. Cad lata in fiecare zi cand ajung acasa pentru ca nu e usor sa ai grija de atatia caini. Nu e vorba doar de munca fizica ci e vorba de stres si emotii puternice. Schimb starea de 10 ori pe zi in functie de problemele pe care le intampin. Ma bucur pentru o adoptie, fug cu un caine la vet, diagnostic prost, internari, adapost, muncesc, iar adapost, vaccinuri, deparazitari, duc cainii la castrat .. iar adapost, stai pe telefon sa vorbesti cu toti care au nevoie de ajutor sau adoptatori cu care trebuie sa vorbesc in 3 limbi. Nu e usor...
Ati ridicat vreodata un caine de 30 de kg? l-ati dus pana la veterinar in brate? Ati simtit vreodata mirosul de sange si puroi amestecat? L-ati avut pe haine? Ati vazut cum miroase cacatul de parvoviroza de aproape? Ati stat pana noaptea tarziu cu cainele in brate in perfuzii ca sa nu fie singur? Ati adormit pe jos langa caini atat de terorizati ca se pisau pe ei de frica daca ridicai vocea? Cati ati fost in adapostul public? Cati ati facut voluntariat? Cati mergeti sa plimbati caini care stau in tarcuri zi de zi cu saptamanile fara sa iasa afara? Cati stiu de fapt ce implica rescuingul de fapt?
Si dupa ce faci tot ce tine de tine ca sa le fie lor bine, mai ramai si ingropat in datorii la veterinar tot incercand sa salvezi si sa faci lumea mai buna. Incercand sa schimbi cursul vietii unor amarati care fara tine ar murii calcati de masini, loviti in cap de retardati sau pur si simplu de foame si boli...
Sunt lucruri pe care pot sa le fac singura si nu cer ajutor nimanui pt ca stiu ca pot si suport orice. Dar am nevoie de ajutorul vostru sa achit din datoriile de la veterinar care efectiv m-au coplesit ... nu am de unde sa fac rost de atatia bani. Lucrez si eu la fel ca voi, luna de luna dau 90% din salariul meu la vet incercand sa mai scap din datorii si nu reusesc sa mai ies la lumina. Nu sunt ONG, nu primesc ajutor atat de mare din partea nimanui. Sunt eu, sunt una la fel ca voi...
Cine simte ca ma poate ajuta va rog sa o faca. Eu una singura nu mai pot...
Beneficiary : Botea Delia
Cont Ron: RO27INGB0000999904305091
Cont Euro: RO21INGB0000999905478026
BIC(SWIFT): INGBROBU
Paypal: delia.botea@gmail.com

IUBITORI DE ANIMALUTE ATENTIE MARE LA GEAMURI

DACA AVETI PISICUTE, GEAMURILE TREBUIE ASIGURATE
Pe langa plasele ce se pot comanda de pe zooplus, mai exista si aceasta varianta de plasa, cu care se poate dubla plasa de tantari - vezi poza 1
Se poate achizitiona de la LEROY MERLIN
Bucuresti
Sos. Chitilei 284 (Parcul Comercial Colosseum)
Program:
Luni - Sambata: 7:00 - 21:00 Duminica: 9:00 - 20:00

Plasa se intinde peste plasa de tantari si se prinde de ramele de la plasa existenta contra tantarilor cu ajutorul unor soricei :) - poza 2. Acestia se pot cumpara de la orice magazin de bricolaj.
Se pot da gauri cu bormasina in rame din loc in loc pentru a introduce soriceii - vedeti urmatoarele poze...
Apoi desigur, mai e si sistemul de fixare, ca rama sa nu se desfaca din cadru - vedeti o idee foarte buna in ultima poza

traditii de Mosi

http://ampress.ro/fapt-divers/sambata-mosii-de-vara-traditii-si-obiceiuri-ce-nu-trebuie-sa-faci-in-aceasta-zi/

Bob marley "no woman no cry" 1979

SOS! URGENTA! PISOI NOU-NASCUTI abandonati azi la Hornbach Berceni AU NEVOIE DE FOSTER!

Asociatia pentru protectia animalelor Robi a adăugat 6 fotografii şi 2 clipuri video.
1 oră ·
www.4animals.ro
CONTACT : asociatia.robi@gmail.com
PISOI IN PERICOL DE A FI EUTANASIATI!
Dupa cum stiti azi suntem prezenti la Hornbach Berceni pentru colecta de hrana "Doneaza o conserva". Cativa pisoi si catei sunt prezenti si ei la eveniment unde astepta cu speranta sa fie adopati. Am inceput ziua insa cu o "donatie" de care nu avem cum ne ocupa. O doamna a lasat pe furis o punga in care erau patru pui de pisica nou nascuti.
Nu ne-a intrebat daca ii putem ingriji, i-a lasat si dusa a fost.
Avem vesti rele pentru doamna care ni i-a lasat in grija pentru ca ca pana la aceasta ora nu am gasit nicio solutie pentru ei. Mai cautam pana la orele 18 cand vom strange si ne vom indrepta cu totii catre casele noastre, unde ne asteapta alte zeci de animale pe care ni le-am asumat.
Va rugam si pe dumneavoastra sa ne ajutati sa le gasim cazare temporara pentru o perioada de o luna mai precis pana cand vor incepe sa se hraneasca singuri.
Daca nu vom gasi nicio solutie pana la orele 18 pisoii vor fi eutanasiati, nu pentru ca vrem asta ci pentru ca nu avem de ales. Nu avem timpul necesar sa-i ingrijim. Mie imi este imposibil sa hranesc din cateva in cateva ore acesti pisoi si sa pot avea grija in acelasi timp si de cele peste 300 de animale, dintre care unele au probleme si necesita ingrijiri speciale. Casele voluntarilor nostri sunt deja pline cu animale si nici ei nu mai au timp sa se ocupe si de acesti sugari.
In concluzie o rugam pe doamna care i-a abandonat sa ii ia inapoi cat mai repede. O asteptam pana la orele 18.
MC

Carole King - It's Too Late

Microfonul Deschis - Rudolf Hofman

putina istorie de pe mail

http://dspace.bcucluj.ro/handle/123456789/47522

https://4.bp.blogspot.com/


Bătrâna Stradă a Colței a fost una din cele mai importante artere comerciale ale vechiului București. În vremurile ei de glorie, micuța stradă croită în prelungirea luxosului Bulevard al Colței, traversa Piața Universității și se termina în Piața Sf. Gheorghe. Necesitatea modernizării Bucureștiului a făcut ca și acest vechi colț de București să fie azi șters de pe harta Bucureștiului: ”Partea ei nordică, spre Str. Clemența, a fost desființată, cu prilejul croirei primei părți a Bulevardului Brătianu, care prin mărimea lui, prin block-hausurile impunătoare și recenta prelungire, e menit să devină artera principală a Bucureștilor moderni. 

Vechea stradă a Colței
pe o hartă din 1900
Vestita stradă a Colții a fost osândită definitiv, fără nici un drept de recurs. Târnăcoapele cad nemiloase peste ultimile clădiri, rămase pe mica porțiune dintre spitalul Colții și biserica Sf. Gheorghe. Casele bătrânești privesc cu jale și neputincioase cum li se smulg din țâțâni ușile și ferestrele. Dispare un trecut glorios. Numele “uliței Colții" e menit să fie uitat, poate mai repede decât credem, fiind aruncat în grămada străzilor vechiului București despre care se va pomeni doar prin cronici.”
  
Reporterul Alex F. Mihail a consemnat în articolul “Bucureștii cari se duc” publicat de revista “Realitatea Ilustra” din 14 august 1935 câteva dintre poveștile acestei străzi:

VECHIUL  NEGOȚ

Vechile prăvălii
 din strada Bărăției
Ulița Colții a avut pe vremuri o importanță deosebită pentru negoțul bucureștean, care se făcea mai cu seamă în “Târgul-din-Năuntru”, în afară de comerțul mai puțin important din “Târgul de Sus”. După cum spun bătrânii, era o adevărată sărbătoare pe piețele Bucureștilor sosirea carelor cu marfă de la Lipsca. Abia în primul an al descălecării domnitorului Carol I, s'a construit cea dintâi linie ferată, București-Giurgiu, care pe calea Dunării ne punea în legătură cu Apusul. Până atunci călătorii veneau la București cu poștalionul, iar mărfurile se aduceau cu carele cu boi. Pe vremea lui Cuza Vodă nu era nici un kilometru de cale ferată în țară. Bătrânul morar Assan, tatăl cunoscuților frați Assan, a trebuit să construiască diferite poduri solide peste râuri când a adus în țară  primul motor greu, cu aburi, pentru moara întemeiată de dânsul pe șoseaua Ștefan cel Mare. Toate aceste care cu mărfuri ale toptangiilor, ca și vaporul minunat al lui Assan (de la care a rămas până azi numele unei străzi de prin partea locului, “Strada Vaporul lui Assan"), toate aceste vehicule erau aduse mai întâi la Carvansaraua domnească, pentru vămuire.

După cum ne spune V. A. Ureche - citat de Gion - Carvansaraua, înainte de 1778, era vagaboandă, mutându-se din loc în loc, pe diferite maidane dimprejurul Târgului-de- Sus și Târgului-din-Năuntru. Egumenul de la Colțea, om deștept, avea pe aceea vreme un maidan, destul de întins, pe locul ocupat azi de aripa dreaptă a Spitalului, cam pe unde e expoziția de fructe. Un maidan care se întindea poate și dincolo de Bulevardul ce-a fost croit după răsboiul din 1877. Egumenul a clădit acolo niște odăi, pe care le-a închiriat Marelui Vameș, care-a
hotărât că din acel moment, Carvansaraua să nu se mai strămute mereu pe toate maidanele, ci să rămână aici stabilă, unde-și rânduiseră și slujbașii condicile lor, prin rafturile din odăile egumenului.

Chivuțele de la colțul străzii
De la Carvansaraua din str. Colții, carele cu mărfuri erau aduse la Hanul Sfântului Gheorghe-Nou, unde toptangiul - boier mare față de cei cari vindeau cu paralâcul – dădea sfoară în târg că în cutare și cutare zi se vor desface lăzile cu marfă aduse de pe maidanul Carvansaralei, după vămuirea lor. Era atunci o adevărată bursă în jurul carelor. Toptangiul, cu catastiful în mâini, era înconjurat de negustorii cei mici. Se vindea marfa cu prețul pe care-l hotăra el, toptangiul, după învoiala ce făcuse cu ceilalți toptangii, pentru care-și deteseră și zapise la mână, unii altora. Un adevărat cartel, după cum observă Gion în “Istoria Bucureștilor". De crâcnea negustorașul și zicea că e cam scump, toptangiul nu-i mai dădea de loc marfă, ba îl făcea “mojic ori budală”, cunt de origine turcească (prostănac sau năuc). După asta, vechiul angrosist își muia pana de gâscă în călimara de la brâu, fără să-i pese de văicărelile și de rugămințile celor refuzați de dânsul, și scria lăzile pe numele altor negustori, grav si impasibil ca un judecător de la Divanul Sultanul".

GÂRLIȚA BUCURESCIOARA

Un meșteșugar ambulant
"Bătrânii spun că în vremea veche, Bucureștii erau plini de fel de fel de bălți mocirloase, unele făcute de capricioasa Dâmboviță, care-și muta cursul din loc în loc, precum și de gârla dispărută Bucurescioara, sau de murdarul pârâu Colentina. Prin secolul al XVIII-lea, una dintre aceste bălți era pe lângă Carvansaraua din str. Colții și se numea “Lacul Șuțului”  sau “Balta de la Carvansarai”. Gârlița Bucurescioara, atât de iubită de săpunarii, măcelarii și pescarii veacurilor trecute, isvora din “Lacul Icoanei”, trecea pe lângă actualul spital Colțea, spre a forma balta arătată mai sus, și apoi se despărțea în două: o parte o lua spre podul Târgului-de-afară, pe lângă Hotelul Londra de azi. Cealaltă ramură curgea spre Sud-vest, prin Târgul Cucului, trecea pe lângă o moară de apă, vestită pe vremuri, și cobora apoi prin Bazaca, spre Dâmbovița. Balta era înconjurată cu trestii și sălcii. Aproape de dânsa - cam în coasta grădinii Sf. Gheorghe de azi - se făcea târgul sau piața. Acolo se vindeau rogojine, osii și spițe de roate; iar pe de laturi se înșirau scaunele de pescării, măcelarii precum și tarabe cu manufacturi. Din sălcii, bucureștenii auzeau, în fiecare primăvară cântecul cucului până pe la 1800. De aici numele de Târgul Cucului".

STRĂZILE BĂRĂȚIEI, BAZACA ȘI ȘEPCARI

Strada Bazaca în anii '30
Vechile ulițe Bărăția și pitoreasca Bazaca sunt azi deasemeni sortite pieirii cu prilejul prelungirii Bulevardului Brătianu. Prin Bazaca trecea odinioară, după cum am arătat mai sus – gârlița Bucurescioara, spre a se arunca în Dâmbovița, râu carpatin care-și croise albia neregulată în spatele Hanului Manuk ale cărui ziduri bătrâne, aproape nemodificate, alcătuiesc în zilele noastre “Hotelul Dacia", din str. Carol, fosta “Uliță franțuzească”. Chiarîn dosul lor, curgea Dâmbovița cu maluri noroioase, pe locul unde ccum sunt străzi pavate și prăvălii multe. Albia ei a fost mutată și canalizată după 1877, fiind tăiata în apropiere de biserica Brâncoveanu, unde o știm cu toții. O vor căuta însă zadarnic strănepoții noștri, căci a fost înmormântată și ea acum, sub stratul de beton recent turnat, planșeu care a unit și nivelat ambele splaiuri ale gârlei.”

(…) Necesitățile urbanistice fac ca labirintul alcătuit de prăvăliile și pavilioanele acestor bătrâne străzi să-și trăiasca acum ultimele zile, urmând ca peste trupul vechilor și glorioaselor ulițe să se croiască în zilele noastre, bulevardul larg de cincizeci metri, care va contribui împreuna cu celelalte modernizări, să facă din București o metropolă a peninsulei balcanice și poate a Orientului European.

Am crezut potrivit să ilustrăm rândurile noastre cu fotografii luate prin casele și curțile condamnate. În paginile “Realității Ilustrate" privim la Bucureștii vechi, care se duc și cu care nu ne vom mai întâlni niciodată.”

recomandare

http://www.touchofadream.ro/2015/11/cum-ne-scapa-pisicile-de-energia-negativa/


 http://www.ziare.com/life-style/pisici/fotografia-zilei-o-capitala-europeana-isi-face-reclama-cu-doua-pisici-1425795

nevoie custi

Anda Murgu în Only Angels
In week-endul viitor vom avea a doua campanie de sterilizari, vaccinari si microcipari gratuite pe raza comunei Vidra, Cretesti, Sintesti, dar si din comunele alaturate. La prima campanie au fost sterilizate 116 animalute si marea problema cu care ne-am confruntat a fost lipsa custilor de transport. Multi catei au stat legati de gard, langa stapani, cateii operati care se trezeau din anestezie incepeau sa umble ametiti pe langa ceilati si stapanii au trebuit sa-i i-a imediat acasa cand in mod normal trebuiau sa mai stea in custi transportoare pana la trezirea completa. De aceea, acest tip de custi ne-ar fi de mare folos. Va rugam daca ne puteti ajuta cu achizitionarea lor, puteti da dvs comanda online la MaxiPet si ei ne vor livra custile direct la adapost sa le cumparati dvs si venim noi sa le luam sau sa donati pentru ele in conturile asociatiei. Sunt 4 marimi de custi, toate ne sunt de folos (in special cele mai mari).
Va multumim anticipat pentru ajutor !

Paypal - sufletedragi@yahoo.com
Asociatia Suflete Dragi
RO15INGB0000999904256128 - ron
RO90INGB0000999904256136 - euro
SWIFT: INGBROBU

urgenta!

SITUAȚIE URGENTĂ – AJUTOR PENTRU 7 CĂȚEI ȘI UN PISOI!
In a yard outside Bucharest 7 dogs - and a cat - live alone. Humans lost the house and left, the property will be foreclosed, the dogs remained there. One of them died.
We urgently seek adoption and / or fosters for the 7 dogs and 1 cat. The dogs are Havanese mix and Caniche mix, small size and medium to small size, young (4-5 years old), extremely sociable, simply desperate to be with humans. We compassionately ask you to help this situation and foster a dog, as in very short time they will be chased away from the property. They are pets - they cannot survive on the fields, on the streets.
You can also help financially – the dogs need disinfestations, vaccination, registration, tests – total 84 eur for 1 dog: polyvalent and rabies vaccination 23 eur, chip, registration and health book 15 eur, disinfestations 23 eur, snap test 4 DX 23 eur (for Dirofilaria, Borellia, Anaplasma and Ehrichia)
IF YOU CAN FOSTER ONE DOG, DO CONTACT US, PLEASE, THANK YOU SO MUCH!!! PLEASE SHARE!
CONTACT FB REDPANDA.ROMANIA AND EMAIL OFFICE@RED-PANDA.RO
For donations: pay-pal donate@red-panda.ro or Asociatia Red Panda, CIF (Fiscal Identification Code) 29856924, IBAN account RO72PIRB4237735013001000, Piraeus Bank (please mention „help for 7 dogs”)
Într-o curte din afara Bucureștiului trăiesc singuri 7 căței și un pisoi. Oamenii au pierdut casa și au plecat, proprietatea va fi executată, câinii au rămas. Unul dintre ei a murit.
Căutăm urgent adopție și / sau cazare temporară pentru cei 7 căței și 1 pisic. Cățeii sunt metiși de bichon și metiși de caniche, de talie mică și talie mică spre medie, tineri (4-5 ani), extrem de sociabili, realmente disperați să fie în prejma oamenilor. Vă rugăm din suflet să ajutați aceasta situație disperată și să gazduiți temporar un cățel, întrucât în foarte scurt timp ei vor fi alungați. Au trăit mereu alături de om și nu vor supraviețui pe stradă, pe câmp.
Puteți ajuta și prin sprijin financiar – cățeii au nevoie de deparazitare, vaccinare, înregistrare, teste – total 360 lei pentru un cățel, reprezentând: vaccinare polivalentă și antirabică 100 lei, identificare, înregistrare și carnet 60 lei, deparazitări interne și externe cu produse împotriva dermatitelor alergice și parazitozelor 100 lei, test rapid 4 DX 100 lei (Dirofilaria, Borellia, Anaplasma, Ehrichia)
DACĂ PUTEȚI GĂZDUI UN CĂȚEL VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI, ȘI VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET!!! VĂ RUGĂM DISTRIBUIȚI!
CONTACT FB REDPANDA.ROMANIA ȘI EMAIL OFFICE@RED-PANDA.RO
Pentru donații: pay-pal donate@red-panda.ro sau Asociația Red Panda, CIF29856924, IBAN RO72PIRB4237735013001000, Piraeus Bank sucursala Rahova (cu mentiunea „ajutor 7 căței”)

urgent e nevoie de sange

Dan Teodorescu
20 ore ·
Nu ştiu cum ar trebui să vă spun. Mai bine vă implor direct s-o ajutați, dacă puteți, pe mama. E la terapie intensiva şi are nevoie de sânge. Oricine poate dona orice grupă de sânge la Centrul de transfuzii al spitalului Floreasca - mâine, între 7.30 şi 11.30 - pentru Teodorescu Felicia, secția Chirurgie II, profesor Beuran. Pâna marți nu se mai poate dona. E urgent. Sper să puteți să mă ajutați. Vă rămân recunoscător toată viața mea.
Later edit: Le multumesc din suflet tuturor celor care vor sa doneze si ii rog sa afle conditiile care trebuie indeplinite.
http://ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html



mai avea nevoie si fiica lui Marius Teicu
 
PATRICIA ,fiica lui MARIUS TEICU nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data tecuta,fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale Va multumesc mult de tot pentru tot .Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central,cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix,mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni,sectia de Transplant Medular.Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat.:)))
Va rog...URGENT...distribuiti si indemnati-va prietenii sa distribuie si ei, nu numai pentru ca este fiica lui Marius
Marius Teicu...ci pentru ca este un OM care are nevoie de ajutorul nostru !!! Este in joc,viata Patriciei !!!
Patricia Teicu Radulescu
Dragi prieteni ,iata ca revin cu al doilea apel si rugaminte catre voi.Am nevoie de sange A2 (rh pozitiv) ca si data tecuta,fiind neaparata nevoie acum pentru a face transfuziile necesare cat mai repede pentru a nu intarzia procedurile medicale Va multumesc mult de tot pentru tot .Donarea de sange se face tot la Centrul de Transfuzii central,cel de la Victoriei, de pe Str.Doctor Felix,mentionand pentru RADULESCU PATRICIA RODICA, internata la Fundeni,sectia de Transplant Medular.Va multumesc si astept ajutorul vostru minunat.:)))

apel

Afara este ingrozitor de cald si nu avem la toti cateii umbrare...fac un apel la cei carora le-au mai ramas: plasa de umbrire, OSB , lemn sau banere folosite pt publicitate sa ne ajute cu ele...noi nu ne-am putut permite sa mai investim in asa ceva pentru ca prioritatatile au fost mancarea, tratamentele si medicamentele !!!!!

campanie umanitara

Sustineti aceasta campanie umanitară! Cititi detaliile mai jos si contrbuiti fara ezitare!
Edulier și-a propus să trimită, cu ajutorul vostru, 30 de copilași premianți pe care asociația îi susține în Ilfov, Giurgiu, Botoșani, zone rurale, în prima lor tabără la mare in perioada 27 iunie - 17 iulie 2016.
Anul trecut câțiva dintre copiii noștri mergeau în prima lor tabără la munte!
În 2016, planificăm o vacanță la mare, timp de 3 saptamani, cu 3 serii de premianți, pentru mulți dintre ei, prima. Tot la cort- 18 fetițe și 12 băieți. Avem nevoie de ajutorul vostru: trebuie să luăm 3 corturi mari (de 5 persoane), 2 corturi mici ( de 2-3 persoane), neoprene, polare, aragaz de voiaj, costume de baie, șlapi, treninguri, prosoape, pijamale, ne trebuie bănuți de drum și de mâncare. O parte din fonduri le avem- încă de la mărțișor! Însă sunt insuficiente!
Cine ne poate ajuta?
1. Donează acum!
- Cu 30 de lei asigurăm 1 înghețată pe zi copiilor.
- 75 de lei/copil - le oferim celor 18 fetițe și 12 băieței trusa minimă necesară (costum de baie, șlapi, prosop de plajă, rochiță sau tricou și pantaloni scurți).
- Dacă ai mai mulți prieteni, colegi, antrenează-i să strângeți 650 de lei = costul integral acoperit pentru un copil (transport, campare, masa, distracția, imbracaminte si incaltaminte)
- Sau strângeți 850 de lei pentru un cort nou, de 5 persoane, ce ne e atât de necesar!
Donațiile merg în contul Asociației EDULIER, CIF 22580154, RO85BACX0000001000188000, deschis la UNICREDIT Bank, sucursala Magheru, cu mentiunea ‪#‎tabaraedulier‬.
Premianții noștri, care au muncit tot anul, vă vor mulțumi!
2. Dați mesajul mai departe!
3. Ajutorul ne trebuie până cel mai târziu 20 iunie 2016.
‪#‎primatabara‬ ‪#‎edulier‬

Distreaza-te cu Zoomer Zuppies si DiscoRobo

Animal Fest by Dog Rescue 25 iunie IOR la cal

Ne vedem sambata viitoare!
See you next week @ Animal Fest by Dog Rescue Shelter. From 10:00 to 20:00 come with your dog, or adopt one pet from us and let's have some fun!

 Florina Constanta Capitan Pentru cei care nu cunosc cartierul ,se poate ajunge cu 311 sau cu 330 ,statia este destul de aproape ,sau cu metroul pana la statia Titan,se iese pe iesirea dispre bd. Rebreanu si se merge putin pe jos ,sau 311sau 330 o statie,se traverseaza si locul e in apropiere.


Castelul Bran - Bran Castle - Dracula's Castle in Transylvania

Regalul Felinelor la castelul Bran in 25-26 iunie

Timp de două zile, în 25 și 26 iunie 2016, Castelul Bran va fi invadat de cele mai frumoase feline din lume. Clubul ”Magnificats” din România organizează prima Expoziție Jubiliară ”World Cat Federation” (WCF) pe meleagurile lui Dracula. Evenimentul, ”Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran”, ajuns la a doua ediție, se desfășoară sub auspiciile HIRH Dominic Habsburg, Arhiduce de Austria.

Și de data aceasta și-au anunțat participarea peste 100 de pisici de rasă din toată Europa. Publicul va putea admira o mare selecție de rase, de la cele deja cunoscute, precum Maine Coon, Ragdoll sau British Shorthair, până la cele rare, precum Scottish Fold, Don Sphynx sau Selkirk Rex. Iubitorii de pisici pot pleca de la acest eveniment și cu o serie de surprize, Castelul Bran pregătindu-le ”Colțul Pisicilor” în magazinul ”Rotonda”, din Parcul Regal. De aici vor putea achiziționa o mulțime de obiecte cu tematică felină. De altfel, cu acestă ocazie, gazdele lansează noile spații cu suveniruri și obiecte unice, pe lângă ”Rotonda”, magazinul de înaltă ținută ”Contele” și librăria ”Regina” deschizându-și porțile într-o nouă și inedită înfățișare.

Și pentru că în week-end oamenii se relaxează, compania pisicilor merge foarte bine cu o halbă de bere și o gustare delicioasă care vor putea fi consumate la poalele castelului, Parcul Regal fiind în totalitate la dispoziția celor care iubesc să-și petreacă timpul în aer liber. De aceea și intrarea la expoziția de pisici este liberă.

Expozitia Jubiliara WCF de la Castelul Bran va beneficia de arbitrajul international al următorilor arbitri: Klaas van der Wijk (Olanda, trezorier WCF), Carl Heinz Knelangen (Germania) și Mary Lise de Landsheer (Belgia). La expoziție, în afară de arbitrajul tradițional și de finala zilnică (Best in Show), publicul va putea admira spectaculosul arbitraj de ring. La această expoziție se vor derula ring-uri WCF, precum și ring-urile Jubiliare, unde câștigătorii obțin prestigiosul titlu de Silver Master.

”World Cat Federation” este una dintre cele mai mari federații mondiale de cluburi de pisici de rasă, este înregistrată în Germania și cuprinde peste 370 de organizații, distribuite pe șase continente. WCF participa la consultările Parlamentului European de la Strassbourg, este co-participantă la dezvoltarea legislației pentru protecția animalelor, prin grupurile de lucru înființate de organele legislative și prin participarea la audieri parlamentare.

”Magnificats” este singurul club WCF din România, este alcătuit dintr-un grup entuziast de crescători de pisici de rasă și organizează expoziții internaționale de profil conform regulilor WCF. Magnificats se bucură de parteneriate cu Castelul Bran, Societatea Română de Medicină Felină, Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie, Nestle Purina, Ceva Sante Animale și Veteco (reprezentant Merial). La expoziție va fi prezentată o gamă variată de mâncare și accesorii pentru pisici.

Mai multe detalii pe www.bran-castle.com, www.facebook.com/BranCastelOfficial sau la telefon 0268.237.700.

A special feline event at Bran Castle


For two days, 25th and 26th of June 2016, Bran Castle will be invaded by the most beautiful cats in the world. "Magnificats" Club in Romania is organizing the first Jubilee "World Cat Federation" (WCF) in the land of Dracula. The event "Chat Noir, Chat Blanc au Chateau Bran", now at its second edition, takes place under the patronage of HIRH Dominic Habsburg, Archduke of Austria.

Just like in the past year, about 100 cat breeds from all over Europe will attend the event. The public will be able to enjoy a large selection of breeds, from those already known, such as Maine Coon, Ragdoll and British Shorthair, to the rare Scottish Fold, Selkirk Rex or Don Sphynx. Cat lovers will have the opportunity to choose from a series of surprises, because Bran Castle is arranging the "Cats Corner" in "Rotonda" store, in the Royal Park, the right place to buy a lot of cat-themed items. Moreover, on this occasion, the hosts are launching new shopping spaces. Besides "Rotonda", “The Count" luxury store and "Regina" bookshop are opening their doors in a new and unique look.

And considering the fact that weekends are for relaxation, the cat exhibition goes well with a pint of lager and a tasty snack. The Royal Park is fully available to those who love to spend their time outside. Therefore, entrance to the cats exhibition is free.

WCF Jubilee Exhibition at Bran Castle will benefit from an international arbitration: Klaas van der Wijk (Holland, WCF treasurer), Carl Heinz Knelangen (Germany) and Lise Mary of Landsheer (Belgium). In addition to the traditional arbitration and the daily finals (Best in Show), the public can admire the spectacular ring arbitration. This exhibition will be the stage for WCF rings and Jubilee rings, where winners can win the prestigious title of Silver Master.

"World Cat Federation" is one of the largest global federations of cat clubs, it is registered in Germany and it comprises more than 370 organizations, distributed over six continents. WCF participates in the European Parliament meetings, is also co-participant in developing legislation for animal protection by working groups and it participates in parliamentary hearings.

"Magnificats" is the only WCF club in Romania consisting of an enthusiastic group of breeders who organizes international exhibitions under the WCF rules. “Magnificats” is in partnership with Bran Castle, the Romanian Society of Feline Medicine, the Association of Veterinarians for Pets, Nestle Purina, Ceva Sante Animals and Veteco (Merial representative). A wide range of food and accessories for cats will also be displayed at the exhibition.

More details on www.bran-castle.com, www.facebook.com/BranCastleOfficial or by contacting us at +40268 237 700.

25-26 la Miau in curte targ caritabil in beneficiul piselor

Va invitam in weekend-ul 25-26.06.2016 in curtea Miau la targul nostru caritabil. Suntem in plin sezon de puiuti, iar numarul pisicilor pe care le ingrijim a crescut considerabil, precum si costurile necesare intretinerii lor.
Vom avea obiecte de decor, haine, incaltari, prajituri si tot felul de comori. In cadrul targului organizam si coleta de mancare pentru animalele prietenilor de la Drumcat Sanctuary, unde se alfla si o parte din cele 10 pisicute abandonate la Miau.
Va asteptam cu drag de la orele 13:00 pana la 22:00!

colecta saptamana viitoare

Sambata 25 iunie avem zi de colecta...de la ora 10-18 la Auchan Titan, stiti voi! Duminica, 26 iunie, zi de voluntariat...spalam castroanele, oferim biscuiti cateilor, periem blanosii, ajutam la curatenie si apoi bem o bere sau un suc in gradina. Sa nu ziceti ca nu v-am spus...si scriu cu o saptamana inainte, sa nu aveti scuza ca n-ati vazut. Prietenii stiu de ce!

colecta azi

Azi, va fi cald ca in iad dar, noi va asteptam...de la 13 la 18 cu mancare pentru catei.
La Animax, langa Maxipet Vitan, platforma comerciala Kaufland.
Buna dimineata, cu speranta si recunostinta!

azi targ by Lucruri Dragute

Lucruri Drăguţe

Vine vara, vrei rochițe! Și vei găsi sâmbătă, pe 18 iunie, la INBOX Bar devenit Rios, zona Piata Romana - Lascar Catargiu nr. 6, rochițe pentru toate gusturile și la prețuri extrem de convenabile! Vizitează-ne la târgul LUCRURI DRĂGUȚE - CA NOI!, suntem acolo între 10 dimineața și 7 seara!

dadaca Frau Miau pt pise


Frau Miau asigură servicii de catsitting la domiciliu în Bucureşti, pentru a oferi pisicilor confortul de care au nevoie când sunt plecaţi stăpânii de acasă, iar stăpânilor siguranţa că pisicile lor se află pe mâini bune :)
Aşadar, vacanţe plăcute tuturor!
Găseşti mai multe detalii aici: https://goo.gl/kUxhao

Frau Miau - dădacă pentru pisici  :) Scopul este ca pisica sa fie cat mai putin stresata de plecarea stapanilor, de aceea se merge pe ideea de catsitting la domiciliu :) Puteti citi mai multe detalii aici: https://m.facebook.com/notes/frau-miau-d%C4%83dac%C4%83-pentru-pisici/frau-miau-d%C4%83dac%C4%83-pentru-pisici/585270398319495/
https://www.facebook.com/notes/frau-miau-d%C4%83dac%C4%83-pentru-pisici/frau-miau-d%C4%83dac%C4%83-pentru-pisici/585270398319495?hc_location=ufi


ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini