miercuri, 18 mai 2016

Eugene Onegin: Letter Scene -- Anna Netrebko (Met Opera)


Dolly Parton & Billy Dean We Might Be In Love on Donny & Marie


Dolly Parton - Blue Valley Songbird HD


She's a Lady - Tom Jones, Paul Anka & José Luis Rodriguez - Pentru Eve d...


Henry Arland - Melodie für einen Engel


Ce efect are un animal de companie asupra sănătăţii stăpânului

Ce efect are un animal de companie asupra sănătăţii stăpânului: Oamenii de ştiinţă au arătat că animalele contribuie la creşterea nivelului de serotonină şi oxitocină, hormoni care dau o stare de bine, iar astfel, un necuvântător poate ajuta persoanele care suferă de...

A devenit milionară la vârsta de 6 ani. Acum are propria linie de haine şi propria colecţie de bijuterii - GALERIE FOTO

A devenit milionară la vârsta de 6 ani. Acum are propria linie de haine şi propria colecţie de bijuterii - GALERIE FOTO: Isabella Barrett are 9 ani şi a devenit vedetă datorită serialului 'Toddlers and Tiaras'. Fetiţa a avut succes la public, iar acum are propria linie de modă, de machiaj şi o colecţie de bijuterii,...

Pui de bizon, eutanasiat din cauza prostiei turistilor ce l-au bagat in masina ca sa-l 'salveze' de frig

Pui de bizon, eutanasiat din cauza prostiei turistilor ce l-au bagat in masina ca sa-l 'salveze' de frig: Un pui de bizon din Parcul National Yellowstone a fost eutanasiat dupa ce turisti care au crezut ca ii este frig l-au bagat la ei in masina, ceea ce a facut ca mama animalului sa-l respinga cand s-a

Imagine, festivalul gandit ca o experienta multisenzoriala, va avea loc intre 27 si 29 mai in Padurea Snagov

Imagine, festivalul gandit ca o experienta multisenzoriala, va avea loc intre 27 si 29 mai in Padurea Snagov: Muzica, arte vizuale, spatii si ateliere interactive. Asta promit organizatorii festivalului Imagine, un eveniment gandit ca o experienta multisenzoriala, ce va avea loc intre 27 si 29 mai, la 40 de

Five for Fighting - The Riddle


Beauty sunrays ��


Goombay dance band - Sun of Jamaica (HQ)


JOHN LEE HOOKER, ROBERT CRAY, ALBERT COLLINS - The Boogie


Cat Stevens - Miles From Nowhere


02 Aerosmith Unplugged - Monkey on my back


Bring Kaos Home


THE LAMENT FOR NORMAN ANDERSON By PAUL ANDERSON


chiar asa cine e mai bun

http://www.diarionet.me/sono-meglio-gli-animali-o-le-persone/

Scorpions - Wind Of Change [Lyrics + Traduction Française]


reflrctii

​Reflections of our planet​..forget about politics for awhile!
 

Zootopia | Judy Hopps Graduation


DIY Cloth Pin Faces | Craft Ideas For Kids on Box Yourself


Giant Kitten Attacks House


Muppet Treasure Island - Cabin Fever


The Secret Life of Pets - tv-spot 5


Peppe training comand CALL


Ice Age: Collision Course - new trailer


Mediterráneo TV: 8º Desfile perros AUPA BIOPARC


PetExpo 2016 - video review


muzee atipice

http://www.atlasobscura.com/places/deutsches-currywurst-museum?utm_

galerie de imagini

Se face click pe adresă si se deschide un depozit imens de imagini de o frumuseţe fără egal! Se poate păstra, ocupă puţin loc şi se poate viziona de câte ori ai chef de ceva frumos.

alt site minunat

http://www.romaniaroute.ro/index.php



Retete traditiionale, traditii, turism, harti si multe altele.
Timp sa ai... Si bani, bineinteles.
 
 

porti deschise la Vila cu clopotei

Supranumită și „Vila neodihnei”, „Vila cu clopoței” a doctorului Nicolae Minovici își redeschide porțile după mai bine de o sută de ani, iar prietenii îi sunt aproape: Institutul Național de Medicină Legală „dr. Mina Minovici” și Institutul de Antropologie „Francisc I. Rainer” al Academiei Române. Frații Mina și Nicolae Minovici au fost ctitori și directori ai Institutului Național de Medicină Legală (1892), cel dintâi institut de profil proiectat la standarde ce au influenţat domeniul în întreaga lume până în ziua de astăzi.
La peste o sută de ani distanță de la inaugurare, în anul 1906, vila dr. Nicolae Minovici se redeschide pentru comunitate după finalizarea unui laborios proiect de consolidare, reabilitare și restaurare, care a durat doi ani (2014-2015) și a cuprins și parcul vilei. Redeschiderea acestei clădiri de patrimoniu reprezintă unul dintre proiectele de succes finalizate de către Primăria Municipiului București în ultimii ani, proiecte legate de poziționarea culturală și turistică a orașului București. Vernisajul va avea loc în ziua de miercuri, 18 mai 2016, orele 18.30, cu ocazia Zilei Internaționale a Muzeelor.
Expoziția inaugurală, curatoriată de Dr. Adrian Majuru, manager al Muzeului Municipiului Bucureşti, este construită în jurul pionieratului medical al fraților Minovici și al generației lor. Povestea fraților Minovici este integrată unui fenomen mai larg, care se referă la istoria medicinei în orașul București, incluzând perioadele istorice mai vechi.
Astfel, în expoziția „Frații Minovici – pionierat medical și univers spiritual” sunt prezentate, pentru prima oară, exponate din muzeul didactic de anatomie patologică al Institutului Național de Medicină Legală „Dr. Mina Minovici”, cum ar fi colecția de tatuaje umane realizată de Mina și Nicolae Minovici încă din secolul al XIX-lea. Patru dintre acestea sunt identificate în premieră datorită unui studiu de caz al profesorului Francisc I. Rainer, realizat la mijlocul anilor 1920, prezentat și în expoziție. Sunt expuse trusa medico-legală care a aparținut dr. Nicolae Minovici, microscopul folosit de frații Minovici în practica lor medico-legală, dar și numeroase documente legate de activitatea lor științifică.
Alte prezențe medicale de renume – cum ar fi Victor Babeș și Gheorghe Marinescu – completează povestea fraților Mina, Nicolae și Ștefan Minovici în acest proiect expozițional.
În ceea ce privește clădirea, vila doctorului Nicoale Minovici a fost numită de către acesta și „vila neodihnei”, pentru că întotdeauna venea aici pentru a lucra la proiectele sale. Reședința doctorului Nicolae Minovici se afla la Societatea „Salvarea”, în zona actualului parc Izvor, Societate pe care a condus-o de la înființare (în 1906) până în ultimul an al vieții sale, în 1941. „Vila cu clopoței” a fost proiectată pentru a avea un rol de reprezentare. La începutul secolului XX, Mina și Nicolae Minovici se aflau în relații de colaborare instituțională, dar și personală, cu lumea medicală europeană, iar vizitele colegilor din străinătate erau constante. Pentru a completa imaginea României, o țară care se moderniza cu pași repezi după 1860, dar care reprezenta încă un spațiu exotic și puțin cunoscut pentru mulți dintre partenerii culturali și științifici din Europa, Nicolae Minovici s-a hotărât să se dedice unui proiect care să exemplifice autenticitatea țării sale. Acest proiect a fost tocmai Muzeul de Artă Națională, găzduit într-una dintre primele clădiri ridicate în București în stil neoromânesc de către arhitectul Cristofi Cerchez. După 1906, toți colaboratorii externi ai lumii medicale românești au fost invitați la „vila neodihnei” pentru a cunoaște o parte din cultura României.
După mai bine de o sută de ani, Muzeul Municipiului București vă așteaptă să redescoperiți „Vila cu clopoței” a doctorului Nicolae Minovici. Expoziţia „Frații Minovici – pionierat medical și univers spiritual” va fi deschisă până la data de 25 iunie 2017 (miercuri-duminică, orele 10.00-18.00).

"Fados" a film by Carlos Saura


ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini