miercuri, 6 aprilie 2016

traducerea gandurilor animalutelor

http://www.animalzoo.ro/spectaculos-primul-divace-care-ti-traduce-gandurile-animalului-tau/

lista

http://www.weelilbits.com/4-steampunk-objects-that-you-must-have-and-how-to-make-them/

PARIGI (O CARA) - Roberto Vecchioni

Luna Rossa - Renzo Arbore e l'Orchestra Italiana

Matia Bazar - Vacanze romane - 1983

infographic

http://katzenworld.co.uk/2016/04/06/infographic-capture-the-purrfect-photo-of-your-cat/

11-12.04 sterilizari gratuite in Panciu

afisul poate fi gasit pe pagina de facebook a Red Panda

„Îmbracă un copil de Sfântul Paşte“ – Asociatia Casa Plina

„Îmbracă un copil de Sfântul Paşte“ – Asociatia Casa Plina

putem ajuta

Fă o bucurie unui suflet de copil!
Avem 92 de scrisori de la copiii nevoiasi către oameni cu suflet, care își doresc sa primească pentru Sfintele Paști hăinuțe și încălțăminte, neavând alta posibilitate. Cine dorește una?


https://www.facebook.com/cristy.danu?pnref=story

am citit despre initiativa si intr-un ziar

 http://www.asociatia-casa-plina.ro/2016/03/02/imbraca-un-copil-de-sfantul-paste/

Adresa este : Parohia Negreni de Sus comuna Tatarasti de Jos, judetul Teleorman cod poștal 147393. Preot Danu Bogdan Cristian cont RO52 RNCB 0248 0745 8049 0001 deschis in lei la BCR Videle-Teleorman (scrieți pe volei numele copilului primit)


Va rog dați share!
Vrem sa facem o surpriza micuților din parohia noastră care nu au văzut vreodată Bucuresti-ul, o excursie în acest oraș pentru ca sunt cuminți. Dorește cineva sa ne susțină?

sos!

StirileProTV
DATI MAI DEPARTE ACEST MESAJ.
Ada Iliescu, o tanara handbalista din Romania, trece printr-o drama teribila, dupa ce medicii i-au descoperit o tumoare pe creier. Si-a pierdut auzul la o ureche si risca sa ramana cu fata paralizata. Operatia care o poate vindeca este foarte scumpa, 50.000 de euro, insa colegele ei s-au mobilizat si incearca sa stranga suma. Ada Nechita si-a scos chiar la licitatie medalia de bronz de la Campionatul Mondial pentru a o ajuta.
Cine doreste sa o ajute, poate dona in conturile:
RO06BRDE445SV75564974450 BRD (lei)
RO48INGB0000999905663489 ING (euro)
Nume: Iliescu Elena Adriana
Sau prin Paypal: ada.iliescu23@yahoo.com
Povestea ei, aici ---> http://goo.gl/cpxOgN

o inimioara

Salvează o inima
Orice SHARE conteaza! 💗
În spatele frumuseții Karinei Copoiu se ascunde o adevărată dramă. Impresionanta poveste a micutei de numai 1 an si 3 luni o puteti citi accesand link-ul https://goo.gl/I8YCbV

initiativa laudabila

http://www.voceatransilvaniei.ro/adopta-un-catel-ce-primesc-iubitorii-de-animale-care-adopta-cel-putin-doi-caini-de-la-adapostul-grivei/

Gun's N' Roses - Knockin On Heavens Door

doneaza o conserva-campania Robi continua-09.04.2016

Dragi prieteni, Asociatia ROBI in colaborare cu Hornbach Berceni va invita la o noua editie a evenimentului "Doneaza o conserva", sambata 9 aprilie, intre orele 10-18, la Hornbach Berceni.
De data aceasta NU vom aduce si animalute pentru adoptie, insa va asteptam in numar mare cu bunatati pentru protejatii nostri.
De asemenea, pentru ca mai este putin pana pe 25 mai 2016, ultima data la care se pot depune formularele pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, vom pregati si formulare precompletate, daca doriti sa ne sprijiniti activitatea si in acest fel.
Va asteptam cu drag,
Echipa ROBI

Charlie Parker - April in Paris

Charles Aznavour For me formidable

Il commissario rex 17x07 soldato futuro parte 3

Max Official Trailer #1 (2015) - War Dog Drama HD

THE ADVENTURES - SEND MY HEART ORIGINAL VIDEO

Alandala pt copii si adulti

Dragi prieteni din Bucuresti, puteti sa va faceti deja program de duminica, fiindca va astept la Pop-up Garage Sale @ Alandala pe 10 aprilie, orele 14:00-19:00, str, Aurel Vlaicu 70, poarta multicolorata.
La targ veti gasi produse lucrate manual, de la accesorii hand made, bijuterii si decoratiuni, la mobila pictata, picturi, obiecte si haine vintage.
In timpul targului copiii si adultii se pot bucura de numeroase activitati distractive si creative :
Fotografii dragi transformate in Magneti de Frigider cu
Mari Magnetzel - investitie 10 ron
15:00 - 16:00 Atelier de realizat Dream Catcher - investitie 35 ron - durata 1h - (toate materialele incluse, pleci cu Dream Catcherul acasa)
16:00 - 17:00
Atelier de realizat Mingi de Jonglat - investitie 20 ron
(toate materialele incluse, pleci cu setul de 3 mingi acasa )
17:00 - 17:30
Introducere in arta Jongleriei - investitie 20 ron
pentru copii peste 4 ani - tehnica Jonglatului cu 3 mingi.

util

http://eustiu.com/15-metode-de-a-gasi-informatia-in-google-despre-care-nu-cunosc-96-utilizatori/

Norah Jones - Come Away With Me

Because Of You

Desidero_Te

surpriza

http://www.livebiz.ro/video/toti-au-dat-vina-pe-pisica/

Romina Power - Il Ballo Del Qua Qua

25 AMAZING Movie Secrets Disney Didn't Want Us To Know..

25 AMAZING Movie Secrets Disney Didn't Want Us To Know..: You cannot go wrong with Disney films, they are guaranteed to be perfect for those lazy Sunday afternoons when you get chance to relax with the whole family. As kids we grew up watching Disney and we loved to obsess over the heroes and heroines. Whether it was Snow White, Aladdin or even Frozen, there is something for everyone.

Most Organized Home in America - HGTV Clean Freaks & Professional Organi...

apel atitudine

Save a life adopt a dog from the Shelter Buftea
05-04-2016
Sunt foarte hotărât și chiar dacă duc o luptă foarte mare începând de la angajatul care strânge căcatul din adăpost până la cei mai mari funcționari ai Primăriei..
Mâine voi demara formele de adopție pentru 20 de câini triști,bolnavi,și care stau închiși de 7 luni în adăpost..si vreau să scot si 10 câini pentru familii..
SAPTAMANA ASTA VREAU SA SALVEZ IMPREUNA 30 DE VIETI DIN ADAPOSTUL BUFTEA CARE ESTE MAI RAU DECAT LAGARUL SIBERIAN..
AM MARE NEVOIE SI DE SPRIJINUL VOSTRU...
OAMENI BUNI LUPT DE UNUL SINGUR SI NU AM AJUTOR DIN PARTEA CETATENILOR DIN BUFTEA..
SUNT FOARTE PUTINI IUBITORI DE ANIMALE IN BUFTEA

cosulete pe alese

Grigorescu Octavian Eugen added 2 new photos.
El este Nea Ilie.Nu fura, nu cerseste ba mai mult produce cosulete 'hand made' decorative. Numele complet Ilie Mihai, varsta 81. Am avut placerea sa-l intalnesc in timp ce ma ducem spre doctorul de familie.
Cu mainile jupuite de la atata migaleala Nea Ilie mi-a povestit cum in tinerete a fost un mare mester care construia case.Acum locuieste la o prietena in Bucuresti iar ceea ce face, face din pura pasiune si din dorinta de a mai pune un ban deoparte.Cand l-am intrebat daca vrea sa-l promovez, cu zambetul pe buze mi-a raspuns: 'ma tu vrei sa ma dai la televizor?' :))
Reuseste sa produca doua pana la trei cosuete pe zi. Pretul unui cosulet este 10 lei varianta mica, 12 lei cea mare.A invatat acest mestesug de la parintii lui din vremea copilariei. Pentru realizarea cosuletelor foloseste plop,salcie,sticle de plastic,capacele cutiilor de lavabila etc.

Eu am cumparat un cosulet si l-am energizat pe Nea Ilie cu un fresh de portocale. Acum e randul vostru!
Il puteti gasi pe Nea Ilie intre intersectia DIHAM si SOCULUI in dreptul magazinului alimentar "La Grigore".
Toti ne-am saturat de hoti, cocalari, badarani etc..Hai sa incurajam si oamenii adevarati!
SA-L FACEM VIRAL PE NEA ILIE! Share and buy!

cand cineva se indura .... insa oare cati se sesizeaza ...

Boemii care indeplinesc dorinte added 2 new photos.
Ea este doamna care astazi mi-a rupt o parte din suflet si mi-a aratat ca nu conteaza varsta, venitul, locul unde traiesti se numeste Stanculescu Maria si are 72 de ani , am gasit-o la metrou alaturi de camaradul de lupta am ajutat o sa intre in metrou ,privirea era pierduta se uita ce sa-i mai dea sa pape cainelui ,m-am asezat langa dansa si in acel moment am inceput sa-i cumosc istoria ,am intrebat-o unde locuieste mi-a raspuns "-IN CAPAT LA STATIA ,BERCENI " am intrebat- o "-STATI LA BLOC ?"si mi-a spus "-nu .....stau intr-o camaruta fara conditii ,uneori cad resturile de la wc pe noi ,fara apa,2dar nu conteaza macar avem unde sta eu si fata mea (catelusa )" am intrebat-o din ce traieste si mi-a raspuns cu ochisorii in lacrimi "de 4 luni nu mai am pensie ,traiesc din mila oamenilor ,am stat 40 de ani la romana pana cand m-a dat afara proprietarul ,pensie nu mai am era putina dar ma ajuta sa am grija de mine si de copilasul meu ,tot ce am cu ea impart ,tot ce-i mai bun ei il dau ,ea nu are nicio vina ca nu am nimic ,am gasit-o pe cand era un ghemotoc si de atunci am avut grija de ea adica de 11 luni ,noroc cunosc eu o fata veterinar care m-a ajutat ,ia facut injectii(catelusei ) ca sa-i fie bine acum iar are ceva dar am sa ma rog de veterinar sa ma ajute iar ,e o draguta nu am avut cu ce sa o platesc dar m-a ajutat "in timpul acesta in care acest inger in varsta de 72 de ani imi povestea de viata pe care o duce mie nu mi venea sa cred "a continuat sa mi povesteasca in timp ce se asigura ca fetita sa e bine - as fi vrut sa-i dau in judecata dar nu am bani ,am un teanc de dosare acasa ,mi-au luat pensia , sunt bolnava am de toate dar nu am ce sa fac ,bani nu am, cum sa-i dau in judecata ? m-as duce la televiziune sa le arata cum isi bat joc de mine dar nu stiu sa ajung " in acel moment am simtit ca o sa cada cerul pe mine , mi-a spus " azi este o zi buna pentru mine ! o doamna s-a indurat de noi si ia cumparat catelusei 3 pliculete de mancare si le-a papat ,ii era tare foame " am intrebat-o cum pot lua legatura si mi-a spus ca maine sa ne vedem la sudului sau romana si imi va da un numar de telefon unde sa o pot gasi ( probabil al unei vecine ) m-am gandit sa-i las numarul meu poate ma suna si asta i am si spus a spus ca se va ruga de o vecina si ma va suna ...i-am promis ca o voi ajuta , am intrebat-o unde o pot gasi mi-a spus ca la romana dupa ora 11 .......astept telefonul dansei desigur daca se va ingadui cineva sa o ajute sa ma sune ...deoarece vreau sa aflam mai multe detalii si sa o ajutam ,acest inger nu are venit ,este bolnava dar nu si va neglija niciodata fata si tot ce are va impartii cu catelusa sa , eu zic ca merita ajutata va rog din tot sufletul meu sa o ajutam cu ce putem 🙏🏻

impresionant

http://punct.tv/aceasta-pisica-vegheaza-un-nou-nascut-24-de-ore-zi-7-zile-pe-saptamana/

Monica Davidescu invata copilasii sa iubeasca animalutele

http://www.click.ro/vedete/romanesti/monica-davidescu-i-invatat-pe-copiii-din-scoli-sa-iubeasca-animalele#

04.04. numar magic - ziua internationala a animalutelor fara stapan

 este Ziua Internațională a Animalelor fără Stăpân.
Haideți să facem ce putem, fiecare dintre noi, ca animalele fără stăpân să devină animale CU stăpân, iubite, îngrijite, fericite!
Găzduiește temporar un animaluț salvat, fă voluntariat, donează, sterilizează animalele sau adoptă un animal fără stăpân în loc să cumperi un animal, educă-i pe cei din jurul tău să facă la fel!
Astfel vor fi din ce în ce mai puține animale fără stăpân!
Please Foster, Volunteer, Donate, Spay&Neuter, Adopt&Don't buy, Educate people around you! YOU are the change, make it happen!
Happy Stray Animals Day!

PetExpo 2016 - spot radio la MagicFM

Olimpiada piselor 9-10.04.2016 la Romexpo

 10 lei intrarea

http://www.realitatea.net/olimpiada-pisicilor-cele-mai-frumoase-pisici-din-lume-vin-la-bucure-ti-pentru-a-fi-admirate-p_1915095.html



News: On Sunday 10th of April 2016, at WCF Cat Olimpia World Show, we will have a separate Best in Show for British Shorthair.
Stiri: Duminica 10 Aprilie 2016, la WCF Cat Olimpia World Show, vom avea un Best in Show separat pentru British Shorthair



23 aprilie Gradina cu artisti in parcul Icoanei

În weekendul 23 - 24 aprilie, Parcul Grădina Icoanei din Sectorul 2 se transformă într-un spațiu de manifestat, artă și cultură în aer liber.

De la bijuterii, haine şi accesorii la dulciuri, tablouri, decoraţiuni şi alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă, expoziția cu vânzare de obiecte handmade le va cuprinde pe toate.

Prima ediție din acest an va culmina sâmbătă seară cu un Concert CATS in the RAIN (Miss Tincea – voce, Cătălin Lungu – chitară, Daniel Iliescu – cajón). Pe aceași scenă Judy Florescu va cânta pentru 1 leu.org - primul centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România, iar cei mici se vor putea bucura de un spectacol de teatru pentru copii "Unde a disparut chitara magica?" susținut de Juxi Magic.

Ediția de primăvară ne întâmpină cu o mulțime de ateliere pentru public: de ceramică cu Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (susținut de Mihai Grăjdeanu), de păpuși din lână cu Ionela Uță, de desen cu imaginile Garilor din Bucuresti (susținut de Andrei Berinde).

Pe lângă zona de ateliere, vă așteptăm și în zona de activități unde vom juca Jocurile Copilăriei cu Nefiresc, ne vom antrena la o sesiune de Jam Session tot cu Nefiresc. iar Uleiosul ne va plimba cu cargo bicicleta.

Nu va lipsi zona de lounge, unde ne vom putea savura cafeaua liniștiți cu cei de la Caru' cu Cafea, în timp ce doritorii vor fi pictați pe față de Creative Arts, sau pictați cu henna de Cecilia Huțanu.

Alături de noi anul acesta vor fi și cei de la Visul Luanei - Luana's Dream, care ne vor învăța ce trebuie să facem când găsim animale cu care nu sunt obișnuiți, iar în partea de expoziție veți putea să vă plimbați printre tablourile Cristinei Mihaela Radulescu și ale copiilor cu care artista face pregatire la pictură.

nu uitati sambata pe 9 de targul din gradina sticlarilor de pe Vasile Lascar

https://www.iqool.ro/sunteti-invitati-la-spring-haggle/


Cum primavara e in toi, a2-a editie Spring Haggle-Târguială de primăvară! 
 Buna dispoziție este cea care face casă bună alturi de târguială și sticlărie, în Gradina Sticlarilor de pe Vasile Lascăr nr.36.
sâmbătă 9 aprilie, să ciocnim un pahar de vin sau să ne destindem împreună la o cană cu ceaiul special al casei, în timp ce scormonim prin felurite lucruri, mai noi sau mai vechi ce apartin unor doamne, domnisoare sau domnisori, dornici sa se desparta de ele!
Regula generală rămâne aceeași, negocierea.  nu există prețuri afișate, fixe sau inacesibile așa că nu-ți rămâne decât să te târguiești ca-n bazari.
D mail la adresa Yearhaggle@gmail.com pentru detalii.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini