luni, 14 martie 2016

Pet Therapy: 4 hours of music for cats - 4 hours of music to help your c...

MusicforCats

​Horoscopul saptamanii 14-20 martie 2016

​Horoscopul saptamanii 14-20 martie 2016: PESTI Toate activitatile restante se razbuna si trebuie sa faceti mari eforturi pentru a scapa de belele (de contractele nefinalizate). Detaliile marunte nu sunt luate in seama pentru ca nu mai

meserie in functie de luna nasterii

http://www.perfecte.ro/nou-nascut/luna-nasterii-copilului-iti-spune-ce-meserie-va-alege-cand-va-fi-mare-1.html

Cu peste 70 de peșteri, Vâlcea deține unul din cele mai mari bazine speologice din România – AGERPRES

Cu peste 70 de peșteri, Vâlcea deține unul din cele mai mari bazine speologice din România – AGERPRES: Cu peste 70 de peșteri în toată zona montană, Vâlcea deține unul din cele mai mari bazine speologice din România, bazin care, în următorii cinci ani, ar urma să fie cartografiat și inclus în regim turistic.

ANM: Cod Galben de vânt puternic în 13 județe și București, începând de duminică seară – AGERPRES

ANM: Cod Galben de vânt puternic în 13 județe și București, începând de duminică seară – AGERPRES: Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, Cod Galben de vânt puternic pentru București și județele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Buzău, Brăila, Tulcea, Ialomița, Constanța, Călărași, Prahova, Dâmbovița, Galați și Vrancea, valabilă în intervalul: 13 martie, ora 21,00 - 14 martie, ora 14,00.

ANIMALE DE COMPANIE: Pisica persană – AGERPRES

ANIMALE DE COMPANIE: Pisica persană – AGERPRES: Apreciată pentru frumusețea ei aristocrată dar și pentru firea calmă, blândă și calculată, pisica persană este perfectă pentru viața de apartament. Sociabilă, pașnică și afectuoasă, ea manifestă un atașament deosebit față de stăpân. Se înțelege perfect cu copiii și cu câinii. Miaună discret și destul de rar.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini