sâmbătă, 20 februarie 2016

AstroCafe Mobil / Articole / Astrologie Chineza / Anul Maimutei schimbatoare

AstroCafe Mobil / Articole / Astrologie Chineza / Anul Maimutei schimbatoare

Green Day: "Boulevard Of Broken Dreams" - [Official Video]

Nana Mouskouri - Why Worry

Shirley Bassey - Life Goes On (M. Theodorakis)

Kitten Therapy: The Prescription for Stress

Squirrel Snow Removal Service for Hire... Will Work For Peanuts!! - [Fun...

Mama Cat Talks to her Newborn Kittens

femeia care a dat totul pt salvarea cateilor

http://sokant.ro/femeia-care-a-dat-totul-pentru-a-salva-sute-de-caini-pentru-prima-data-m-am-simtit-iubita/

modern art

Modern art simplified smile emoticon
© John Atkinson http://wronghands1.com/

si cateii au talent

Daily Best


Credit: VTM goo.gl/kMU0n8

Meet Vader

panda in zapada

Sky News added a new video: Washington Zoo Panda Enjoys Snow.
Not everyone’s weekend has been ruined by the US snowstorms – here’s Tian Tian the panda at a zoo in Washington DC. (Footage from Smithsonian’s National Zoo and Conservation Biology Institute): http://trib.al/9b0AbCL

Justin Bieber - Love Yourself (PURPOSE : The Movement)

martisor special in beneficiul WWF

WWF-Romania
Daca iubești și natura, dar vrei să îi amintești și cuiva drag, că îl apreciezi, ți-am pregătit o surpriză: Îi poți afișa o felicitare pe unul din cele mai mari site-uri din România. Este la fel de simplu ca a-i trimite un SMS. Costă 2,3 sau 5 Euro și fondurile astfel strânse ajung înapoi în natură pentru mediul înconjurător. Luna februarie dă startul declarațiilor de dragoste și cu aceasta ocazie te invităm să îți arăți dragostea pentru tot ceea ce contează pentru tine. Începe cu o felicitare un pic mai altfel: --->>> https://facebook.thinkdigital.ro/wwf/iubeste/
Foto: © Wild Wonders of Europe / Pal Hermansen / WWF
‪#‎showthelove‬ ‪#‎lovefornature‬ ‪#‎wwf‬

Leo Rojas - El Condor Pasa

proiect

Săptămâna aceasta, COPII ȘI CĂȚEI a mers la Școala nr. 31 din București. Ne-am jucat, am învățat și ne-am simțit extraordinar! Mulțumim cadrelor didactice pentru excelenta organizare și mulțumim tuturor, oameni mari și copii, pentru primirea deosebit de calduroasă!
This week, CHILDREN AND DOGS programme went to School no. 31 in Bucharest. We played, learnt and had an amazing time! We thank everybody for the great welcoming!
Asociația Red Panda, cu sprijinul asociatiei Dogs Trust, a lansat programul educațional COPII ȘI CĂȚEI, dedicat copiilor de clasele a III-a și a IV-a și cadrelor lor didactice din școlile gimnaziale bucureștene.
Programul are ca obiectiv principal dezvoltarea armonioasă și responsabilă a copiilor prin promovarea respectului pentru viată și natură. Programul aduce în centrul atenției pe “cel mai bun prieten al omului - câinele”. Prin intermediul său, copiii își pot însuși cu ușurintă noțiuni importante: deținerea responsabilă a animalelor de companie; conviețuirea armonioasă, comportamentul corect și măsurile de siguranță în preajma câinilor; nevoile fizice și psihice ale animalelor de companie; rolul animalelor în viața oamenilor etc.
Programul este realizat prin sesiuni interactive care folosesc modelul teatral, jocul și recuzita. Copiilor și cadrelor didactice le sunt totodată oferite materiale educaționale special concepute, care vin în sprijinul activităților intracurriculare și extracurriculare, abordând teme dintre cele mai variate: de la istoria domesticirii câinelui și rolul lui în viața oamenilor, până la cauzele existenței animalelor fără stăpân și comportamentul responsabil al fiecaruia dintre noi în societate.
COPII ȘI CĂȚEI este oferit gratuit școlilor gimaziale care doresc să participe la program. Pentru detalii, ne puteți scrie pe pagina de FB sau la office@red-panda.ro .
Până în prezent, programul a fost implementat în Școala nr. 62, Școala nr. 85, Școala nr. 1, Școala nr. 86, Școala nr. 5 și Școala nr. 49. Mulțumim doamnelor si domnilor directori, învățători și profesori pentru deosebita implicare și mulțumim copiilor pentru căldura cu care ne-au primit! smile emoticon

Red Panda, supported by Dogs Trust, launched the educational programme CHILDREN AND DOGS, dedicated to pupils of 3rd and 4th grade and to their teachers from schools of Bucharest.
Programme’s main objective is the harmonious and responsible development of children through the understanding of respect towards life and nature. The programme is focused on “man’s best friend – the dog”. This way, children can easily comprehend important concepts such as: responsible pet ownership; peaceful coexistence, correct manners and safety measures in relation with dogs; pets’ physical and psychological needs; animals’ role into our lives etc.
The programme uses interactive sessions based on theatrical model, props and games. Special designed educational kits are offered to all children and teachers, supporting the need for informal education on various intracurricular and extracurricular topics: from first domesticated dogs and their role into humans lives, to the causes of current animal overpopulation and the responsible role of every one of us in the society.
CHILDREN AND DOGS is offered free of any charge to the schools in Bucharest that are interested to benefit of the programme. If your school wants to benefit of our programme, you can message us or email us at office@red-panda.ro .
So far, CHILDREN AND DOGS was implemented in School nr. 62, School nr. 85, School nr. 1, School nr. 86, School nr. 5 and School nr. 49. We thank the principles and the teachers for their special involvement and we thank the children for all the love they have shown us!

martisoare Red Panda

Red Panda Romania added 13 new photos to the album: Martisoare caritabile 2016.

 felurite modele

Orice martisor cumparat de la noi, inseamna un ajutor pentru animalutele pe care le avem in grija! Faceti cadouri celor dragi si sustineti totodata un suflet de catel sau pisica heart emoticon!
Comenzi office@red-panda.ro sau mesaj privat.


Bratara martisor - 9 lei
Orice martisor cumparat de la noi, inseamna un ajutor pentru animalutele pe care le avem in grija! Faceti cadouri celor dragi si sustineti totodata un suflet de catel sau pisica !
Comenzi office@red-panda.ro sau mesaj privat.

4-6 martie la Geobar targ de martisor

Asociația PsiArt împreună cu Charisma Decor și Florăria Charisma te invită la un week-end de neuitat cu ocazia Mărțisorului și a zilei de 8 Martie. Târgul nostru se adresează tuturor iubitorilor de artă și creatorilor handmade.

Vei avea ocazia să alegi cele mai frumoase mărțisoare, atent lucrate, dar și cele mai deosebite cadouri pentru ziua de 8 Martie, oferind zâmbete pe chipul celor dragi.

În cele 3 zile de târg vom sărbători venirea noului anotimp, pe acorduri frumoase de muzică live. Vestitorii Primăverii ne vor încânta sufletele și ne vor aduce un gram de fericire.

Târgul nostru se va desfașura la GeoBar, în Centrul Vechi, în perioada 4-5-6 Martie.

Intrarea este liberă!

Pentru înscriere în calitate de expozant, trimite un mail la adresa: diana@psiart.ro

Vă așteptăm cu o mulțime de surprize plăcute!

6-8 mai PETEXPO la ROMEXPO

VINO SI TU CU ANIMALUTUL TAU!

*detalii pe www.petexpo.ro

PARADISUL ANIMALULUI DE COMPANIE
Cel mai mare eveniment dedicat animalelor de companie din Romania revine in perioada 6 - 8 Mai cu o editie si mai dinamica.

CEA MAI MARE AGLOMERARE DE PRODUSE/SERVICII
Cele mai importante companii din Romania cu produse si servicii pentru prietenul tau vin la PetExpo pentru a intra in contact cu voi si pentru a va intelege mai bine nevoile. Bineinteles ca veti beneficia de cele mai bune preturi, dar si de multe gratuitati!

EVENIMENTE CARE ITI TAIE RESPIRATIA
...urmariri, dansuri, sarituri spectaculoase, caini incredibil de inteligenti, jocuri si concursuri pentru animalutul tau!

CONCURSURI PENTRU TINE SI PRIETENUL TAU
Vino cu animalutul tau la PetExpo si participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo. Vei avea posibilitatea sa afli ce fel de echipa formezi tu cu prietenul tau devotat.

CONCURS DE ACVARISTICA
Pentru prima data in Romania, vino la PetExpo sa vezi pe cei mai buni creatori de acvarii construind live aranjamente superbe in fata unui juriu profesionist.

POZE PROFESIONISTE GRATUITE PENTRU TINE SI PRIETENUL TAU
La PetExpo gasesti un studio foto profesionist special pentru tine si animalutul tau. In calitate de vizitator, ai dreptul la o poza gratuita in acest studio. Calitatea este deosebita, iar toate pozele le vei gasi pe Facebook.

GROOMING SI COSMETICA DE BAZA GRATUITE PENTRU PRIETENUL TAU
Servicii de consultatie, coafura, aranjat, tuns superficial, taiat de unghii, igiena urechi, ingrijire ochi, mustati la PetExpo.

ACTIVITATI INTERACTIVE PENTRU COPII
Vino si cu animalutul si cu copiii la PetExpo. Toti se vor bucura la maxim! Pentru copii, vei gasi multiple activitati, precum face painting, confectionare de baloane, jocuri si concursuri, mascote, clovni etc.

EXPOZITII DE ANIMALE
...caini, pisici, animale mici (iepuri, hamsteri, soareci, arici), porcusori de Guineea, pasari exotice.

ACTIVITATI INFORMATIVE PENTRU PROTECTIA ANIMALELOR SI ADOPTII DE CAINI SI PISICI
Informeaza-te la standurile organizatiilor pentru protectia animalelor. Documenteaza-te corect despre sterilizare, legislatie, centre speciale ori bunastarea animalelor. Adopta un caine ori o pisica fara proprietar!

Aflat in 2016 la cea de-a opta editie, PetExpo se desfasoara anul acesta la sfarsitul primaverii la Romexpo tocmai ca sa te bucuri, in cele mai bune conditii, de singura expozitie dedicata animalelor de companie, sa vizitezi cu placere si rabdare toate standurile expozantilor si sa te bucuri de variatele evenimente care au loc.

Pentru orice animal de companie – catel, pisica, pesti, hamster, iepuras, papagal, reptila etc., vei gasi la PetExpo cea mai larga paleta de produse si servicii pentru ingrijirea lui, preturi cu discount, consultanta, precum si o platforma de intalniri si de socializare in care pot intra in contact cu persoane care impartasesc acelasi hobby sau acelasi domeniu profesional.

Arena PetExpo, nucleul evenimentului pentru iubitorii de animale gazduieste in regim non-stop jocuri si concursuri cu animalele vizitatorilor, precum si demonstratii profesioniste de dresaj.

PetExpo reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si a serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.

Astfel, sunt prezenti la PetExpo producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele. De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare.

Bilete:
- Adulti: 10lei
- Elevi, pensionari: 5lei
- Copiii sub 5 ani: gratuit

Program:
- Vineri (06.05.2016) 10:00 – 19:00
- Sambata (07.05.2016) 10:00 – 19:00
- Duminica (08.05.2016) 10:00 – 17:00

apel

Doinita Ajutati Catelusii added 28 new photos.
21 hrs ·
Va rugam din suflet s-o ajutati pe doamna Doina si catelusii dansei, cu ce puteti dumneavoastra.Doamna Doina este disperata si plange ca numai are ce sa le dea de mancare puisorilor ei.Se afla intr-o situatie foarte dificila avand foarte multe datorii acumulate in timp.Pt cine doreste s-o ajute contactati-ma in privat sa va dau adresa dansei sau daca doriti puteti dona banuti in contul RO04BRDE410SV15337374100 Militaru Oana-Alexandra.Va asiguram ca acest caz al doamnei Doina este unul real si disperat.Va multumim !

28.02. Garage sale la InSpyer Batistei

Noi credem in potentialul fiecarui lucru din viata noastra.

De la mic la mare, orice obiect care ne-a insotit pentru o vreme, dar acum este uitat, chiar merita o sansa la o noua viata!

Combinand aceasta idee cu grija pentru buzunar, si de ce nu, cu grija pentru mediu si reciclare, vom organiza bilunar bazaruri prin care persoane obisnuite (ca tine si ca noi), isi vor aduce spre vanzare - la un pret modic - haine si obiecte ce nu le mai sunt de folos in prezent, dar care isi pot gasi cu drag un nou proprietar.
Asta inseamna, desigur, ca lucrurile sunt prezentate intr-o stare buna sau foarte buna, expuse intr-un mod impecabil (curate, calcate, de ce nu si accesorizate) si, nu in ultimul rand, creativ, astfel incat sa fie usor de remarcat.

Unde mai pui ca totul se desfasoara intr-un cadru de poveste, Palatul Spayer.

Muzica si nu lipseste, ba chiar da tonul, iar atmosfera este frumos completata de catre suflete vesele si miresme dulci de cafea.
La final, iti facem cadou poze cu tine pe pagina noastra (www.facebook.com/SeeBuyBye).

Daca ti-am facut catusi de putin pofta, te asteptam sa ne vizitezi duminica, 28 Februarie intre orele 11.00 - 19.00.

Cu drag,
Noi cei de la SEE BUY BYE Bazaar

********************************************************************
Intrarea este gratuita si se face in limita hainelor de pe umerase, conform programului! :)

Pentru expozanti, mai multe detalii puteti obtine cu ajutorul nostru, astfel: sbb.bazaar@gmail.com

targ la Muzeul Taranului zilele acestea

http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/dragobete-ro.html
http://www.muzeultaranuluiroman.ro/acasa/targ-de-dragobete-2016-ro.html
În perioada 19 - 21 februarie 2016, Fundația Kogaion 115 organizează Târg de Dragobete, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român. Intrarea este liberă.

Cei care vor să sărbătorească româneşte ziua dragostei şi a tinereţii, cunoscută în popor ca Dragobete sau „Cap de primăvară”, sunt invitaţi la muzeu. Pentru acest eveniment este frământat un cozonac domnesc, cântărind 10 kilograme şi având formă de inimă. De asemenea, plăcintele „poale-n brâu” în formă de floare sau de inimă vor fi rumenite în cuptoare, de dimineaţă până seara, în cele trei zile ale târgului.

De aici vizitatorii pot alege, pentru cei dragi, cadouri cu totul deosebite, de la meşterii şi artizanii prezenţi la târg: vase de ceramică de Horezu, Corund sau Marginea, podoabe tradiţionale, măşti populare, icoane, ii brodate cu mătase, obiecte din lemn pentru gospodărie, mic mobilier crestat şi pictat, haine din blană şi piele naturală, împletituri din fibre vegetale, pardesie brodate cu motive tradiţionale, obiecte de decor din sticlă sau ceramică pictată, bijuterii din porţelan sau din alamă, vestimentaţie din lână împâslită, din in sau din mătase pictată, sculpturi în marmură, cosmetice naturale şi multe mărţișoare lucrate manual.

Producători din diferite zone ale ţării s-au pregătit cum se cuvine cu brânzeturi de capră, cașuri afumate, miere, vin de Panciu, ţuică de prune, turtă dulce de Covasna, dulceţuri şi siropuri naturale, zacuscă şi murături, plăcinte şi cornete boiereşti, prăjituri de casă şi pâine cu maia naturală.

Pentru colecţionari vor fi la târg unelte vechi ţărăneşti, costume populare autentice şi nenumărate alte obiecte încărcate de istorie.

Toţi cei prezenţi se vor putea ospăta cu preparate proaspăt gătite la ceaun: ciorbă acră de pui cu găluşte, tochitură muntenească, tocaniţă de praz cu costiţă afumată si sărmăluţe cu mămăliguţă. De pe grătar nu vor lipsi cârnăciorii, peştele şi pastrama.

Urăm „La mulți ani!” tuturor celor ce poartă numele lui Dragobete - Draga, Drăguţa, Drăgan, Dragoş şi aşteptăm pe toţi cei interesaţi să ne viziteze.

Program: vineri, 19 până duminică, 21 februarie 2016, între orele 10 şi 18.

Organizator eveniment:

Fundația Kogaion 115
Ligia Marica – Director marketing
Mobil: 0722 274 803
e-mail: ligia_marica@yahoo.com

pis explorator

http://www.stirivirale.ro/animale/foto-rucsacul-care-ii-va-permite-pisicii-tale-sa-exploreze-lumea-alaturi-de-tine/

apel URGENT ref OPERATIE PISIC

Alexa Alexandra to Pisicutele noastre dragi :)
Buna seara ma numesc Alexandra si am 17 ani daca puteti sa ma ajutati va rog din suflet.Motanul din imagine este motanul meu il cheama Tomas si are 10 luni aseara a fost lovit de o masina cand eu ma duceam la magazin si nu l-am vazut cand a iesit dupa mine de obicei nu iese in strada ca ii este frica de masini aseara nu stiu ce sa intamplat probabil a vrut sa vina dupa mine.Astazi am fost la veterinar cu el si mi-sa spus ca are fractura de femur la ambele picioare posterioare(in a doua poza este radiografia)singura solutie este sa il opereze si sa ii puna tije cu suruburi.Operatia costa 800 lei(plus operatia de scoatere a tijelor care nu stiu cat costa)bani pe care eu NU ii am nici macar parinti mei nu au acesti bani(mama e somera,tata are un salariu de 1080lei pe luna iar mie mi-ar un an ca sa ii strang din alocatia mea).Daca nu fac rost de acesti bani singura solutie e sa il eutanasie lucru pe care NU vreau sa il fac ar fii ca si cum eu l-as omora este motanelul meu si ma doare cand il vad asa.Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati dati-mi un telefon eu locuiesc in Domnesti Ilfov 0728124996

apel pt refacerea casutei pisoancelor care a ars in Belgia

Dana Taras to Kitties from Ladybug Kitty Nursery / Pisicuțele de la Grădiniţa Gărgărița
DESPERATELY URGENT!!! PLEASE HELP AND SHARE!
De Kattenbrigade house (special needs cats) was destroyed by a violent and devastating fire who unfortunately took many innocent souls…
We wish Diny and Sab all the strength and courage and assure them that we all are by their side in these horrible moments…

It all happened in the middle of the night, but luckily Sab could call the firefighters and their families. They cried for help but it was a terrible silence outside, they only heard a dog barking. But not their dogs… The firemen arrived and saved Diny and Sab, but they kept screaming that there are so many animals needed to be saved. They didn’t even want to go to the hospital when the ambulance came, but they were forced to do it, as they inhaled a lot of toxic smoke.
Later they received the news… Chyna, Moby, DaisyBoo, June Toetie, Mimi Mouse, Célia, Star, Stacey, Beethoven, Clown, Kitty and Minou didn’t survived... Jefke escaped from the burning house and he is still missing…
When they returned from the hospital they saw the worst nightmare. Everything was destroyed, melted by fire or damaged by water, the horrible smell, the pain, the babies who couldn’t make it…
The rest of the babies are safe now but very scared, as they’ve suffered a terrible trauma. They are currently living in 3 locations, so the highest emergency is to find a new place to live, as only together they could be strong and survive this nightmare. They are very scared and they need Diny and Sab more than ever, they need their family to be together…
They’re looking for a house nearby, so they could rent it for 3-4 months. De Kattenbrigade location is in Buggenhout, Belgium.
But they also need financial help to rebuild the house and to buy everything needed for the kitties, as they have nothing left, not even food. So please support them, any little help is crucial, these are hard and terrifying times and they need all our support to overcome this trauma!
They need urgently:
- New location
- Money
- Paper towels, baby wet wipes, incontinence towels, biodegradable cat litter (or wood pellets), talcum powder, baby diapers (size 1, 2 , 3 – ideal Kruidvat brand), blankets, baskets, dry food Royal Canin Gastro, wet food (all brands), Ikea bath mats, disposable plastic gloves (size medium), cleaning products (Dettol).
Paypal: dekattenbrigade@gmail.com
Bank account: BE54 0004 2835 2097 / BIC: BPOTBEB1
De Katten-Brigade Buggenhout
https://www.facebook.com/dekattenbrigade.opvang/?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/505353966304576/
Fundraiser:
http://www.worldofcrowdfunding.com/nieuw-tehuis-voor-blutsk…
**********************************************************
Nevoie urgenta de ajutor!!!
Casa pisicutelor care locuiau la De Kattenbrigade in Belgia a fost distrusa de un incendiu violent si devastator, care din nefericire a rapit si cateva suflete nevinovate…
Le dorim lui Diny si Sab toata puterea si curajul din lume si le asiguram de tot sprijinul nostru in aceste clipe de cosmar…
Totul s-a intamplat in miezul noptii, dar din fericire Sab a putut anunta pompierii si familia. A inceput sa tipe dupa ajutor, dar afara era o tacere ingrozitoare, nu se auzea decat latratul unui caine in departare. Dar nu si cainii lor… Pompierii au venit si le-au scos pe fete, dar ele continuau sa tipe, spunandu-le ca erau animalute in casa si trebuiau salvate. Nici macar nu vroiau sa mearga la spital atunci cand sosise ambulanta, dar au fost fortate, intrucat inhalasera mult fum toxic. Mai tarziu au aflat vestile… Chyna, Moby, DaisyBoo, June Toetie, Mimi Mouse, Célia, Star, Stacey, Beethoven, Clown, Kitty si Minou nu supravietuisera... Iar Jefke scapase din casa si inca este de negasit…
Cand s-au intors de la spital au trebuit sa infrunte dezastrul lasat in urma de focul necrutator. Totul era un cosmar, toata casa topita de flacari sau distrusa de apa, mirosul era ingrozitor, durerea sfasietoare…
Restul pisicutelor sunt acum in siguranta, desi foarte speriate dupa clipele teribile prin care au trecut. Momentan sunt impartite in trei locatii, astfel incat cea mai mare urgenta o constituie gasirea unei noi locuinte, caci numai impreuna vor avea puterea sa treaca peste acest cosmar. Pisicutele sunt foarte traumatizate si au nevoie de Diny si Sab mai mult ca oricand, au nevoie ca familia lor sa fie impreuna…
Sunt in cautarea unei locuinte de inchiriat pentru urmatoarele 3-4 luni, in Buggenhout sau in apropiere.
Dar au nevoie de asemenea de ajutor financiar pentru a repara casa si pentru a cumpara lucrurile necesare pisicutelor, caci nu mai au absolut nimic, nici macar mancare.
Va rugam sa le ajutati daca puteti, orice mic ajutor este crucial in astfel de momente!
Au nevoie urgent de:
- o noua locatie
- bani
- prosoape de hartie, servetele umede, paturici absorbante, nisip pentru litiere (sau peleti), pudra de talc, pampersi (nr 1,2,3), paturici, cosuri, bobite Royal Canin Gastro, mancare umeda.
Paypal: dekattenbrigade@gmail.com
Bank account: BE54 0004 2835 2097 / BIC: BPOTBEB1
De Katten-Brigade Buggenhout
https://www.facebook.com/dekattenbrigade.opvang/?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/505353966304576/
Fundraiser:
http://www.worldofcrowdfunding.com/nieuw-tehuis-voor-blutsk…

This DIY epic kitty castle will make your cat feel like royalty

This DIY epic kitty castle will make your cat feel like royalty: When you live with cats, you should have some cat trees and kitty furniture for them to jump, scratch, hide and play on.

cate o zi speciala

am citit intr-un ziar zilele trecute ca  a fost ziua  ziua bateriei la noi, tot la noi ziua faptelor bune....
ce ne-am face daca n-ar exista cate o zi pt orice? dar de ce sa avem nevoie de o anumita zi pt a ne putea manifesta? adica fapte bune facem doar cu un anumit prilej (de sarbatori sau de ziua dedicata)?!
ori cadouri/surprize celor dragi (a se vedea postarea despre Valentine's day) ...

atelier pt confectionare brose pisici din lana la Miau Cafe

Vine primavara, vom renunta la hainele groase, iar accesoriile vor fi la mare cautare.

Va propun sa facem impreuna brose din lana impaslita.
Duminica vom invata cum sa facem PISICI.

IMPORTANT! Locuri limitate: 10 participanti

Donatia sugerata este de 25 de lei, pentru acoperirea materialelor.

*

Eu sunt Alexandra Ciofu. Sunt webdesigner si sunt pasionata de decoratiuni interioare si obiecte de decor. Sunt un copil mare care nu a uitat sa se joace si care gaseste bucuria in lucrurile marunte din fiecare zi.

Abia astept sa va cunosc, sa ne punem la lucru creativitatea si indemanarea, intr-un cadru prietenos si relaxant.

Va astept cu drag!


Am facut o lista:
https://docs.google.com/…/1JYt_Mehq4o1UpffpjphYH-Lkki…/edit…
Cine vrea sa vina 100% SIGUR imi comunica mie si il trec pe lista.
E foarte simplu si important pentru mine sa stiu cate persoane vor fi la atelier.
Va rog ca din cei care au dat going si chiar vor sa si vina, sa-mi dea un coment la acest post, cei care nu se regasesc pe lista atasata.
Eu inteleg ca uitam, ca apar altele in program, si mie mi s-a intamplat, dar va rog sa ma anuntati daca nu mai puteti veni.
Multumesc!

nu uitati targul martisorului by Firefly la Have a cigar in 27.02.2016

Iubim primavata cu toate traditiile si culorile ei.
Din acest motiv, pe 27 februarie, sarbatorim venirea primaverii la Targul Martisorului facut cu drag, la Have a Cigar, pe strada Dianei, nr 11.
Expozantii dibaci au pregatit martisoare realizate manual, personalizate, perfecte pentru iubite, sotii, mame, colege de scoala sau munca, pentru toate doamnele si domnisoarele din vietile voastre.
Join the event: https://www.facebook.com/events/216738045344749/


 Iubim primavata cu toate traditiile si culorile ei.
Din acest motiv, pe 27 februarie, sarbatorim venirea primaverii la Targul Martisorului facut cu drag, la Have a Cigar, pe strada Dianei, nr 11.
Expozantii dibaci au pregatit martisoare realizate manual, personalizate, perfecte pentru iubite, sotii, mame, colege de scoala sau munca, pentru toate doamnele si domnisoarele din vietile voastre.
Join the event: https://www.facebook.com/events/216738045344749/


printre participanti: Alecutza Buburuza si KoRada

martisoare confectionate special pt jurnalul unui voluntar

detalii si imagini pe facebook
Shop 4 Paws added 14 new photosfeeling thankful*to*Teodora in Bucharest, Romania.

Aceste martisoare ne-au fost donate de Teodora Tiu, pentru a se vinde in beneficiul catelusilor.
Pretul recomandat este de 10 lei, banutii vor fi donati integral catelusilor, si daca vreti sa comandati, asteptam mesajele voastre private.
Precizam cu sunt lucrate manual, cu drag de animalute si de frumos.
Multumim mult de tot si pentru share-uri.
Multumim din suflet, Teodora heart emoticon
---------------------------
These "martisoare"(special brooches for the spring, or better said- for March, when Romania is celebrating the new beginning of life) are donated to us by Teodora Tiu, to be sold in benefit of the dogs.
The price for one is 2.27 euros, and if you want to buy, please let us know sending a private message here, on Shop 4 Paws.
All of them are handmade and created with love for animals.
Thank you very much for shares also.
Thank you from the heart, Teodora

 Martisoare pentru fiecare, confectionate de Roxana- cu drag de latratori si mieunatori, asteapta sa fie cumparate in beneficiul catelusilor Jurnalul unui Voluntar.
Un martisor costa 10 lei, si daca vreti sa cumparati, asteptam mesajele voastre private.
Zi frumoasa!
---------------------------
Martisoare (special brooches for March) made by Roxana, are for sale in benefit of the dogs Jurnalul unui Voluntar.
The price for one is 2.27 euros and if you want to buy, please send a private message.
Have a beautiful day!

ceasuri in beneficiul animalutelor de la jurnalul unui voluntar

Cristina Akiko added 5 new photos.
Buy some time. 25% of the money goes to Jurnalul Unui Voluntar & Shop 4 Paws. Unique hand-drawn designs. ‪#‎timekills‬ ‪#‎timewaitsfornoone‬ ‪#‎itisalwayslate‬ ‪#‎nowornever‬

martisoare by TEEA Spacegirl in beneficiul jurnalului unui voluntar

TEEA Spacegirl with Shop 4 Paws.
20 hrs ·
Handmade owl brooch.
15% din valoarea bufnitei vor fi donati catre Shop 4 Paws
Magazin online:
www.breslo.ro/teea.spacegirl

Alandala

Prin acest eveniment, apelam la voi sa faceti parte activ din comunitatea Alandala si sa ne ajutati sa pastram locatia pentru evenimente culturale.

Va puteti implica, fie aducand un eveniment, fie sharuind aceasta informatie, fie invitand prietenii care stiti ca sunt interesati sa organizeze un eveniment si participand la evenimentele organizate.

In felul acesta vom putea pastra Alandala, ca locatie culturala, un loc in care sa ne exprimam liber si sa crestem impreuna.

Portile noastre vor fi deshise pentru oricine doreste sa sustina un workshop, sa participe la un atelier, un spectacol de teatru sau un vernisaj. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie ca evenimentele sa fie insotite de o donatie pentru spatiu.

Daca esti formator, trainer, sau stii ceva ce ai putea sa ii inveti si pe altii (in arta, dezvoltare personala etc) ne poti propune un atelier/curs pe care sa il tii la Alandala. Noi te putem ajuta cu consultanta in realizarea afisului, construirea evenimentului si promovarea atelierului propus de tine. Donatia ta : 100 -300 ron (in functie de facilitatile oferite)

Daca ai nevoie de spatiu pentru office, repetitii, intre luni si vineri, pana in ora 17:00. donatia ta e de 10 ron/ 2 ore de persoana, minim 5 persoane.

Daca doresti sa organizezi ceva special pentru aniversarea copilului tau, te putem ajuta cu animatie, realizare sculpturi din baloane, personaje de poveste, jonglerie, catering iar donatia pentru spatiu ar fi in functie de facilitatile oferite. (300 -600 ron)

Daca esti artist plastic te putem ajuta cu organizarea unui eveniment de expunere a lucrarilor tale. (100 -300 ron)

Daca esti artist si ai nevoie de un spatiu unde sa sustii un spectacol, te putem ajuta cu spatiul si cu promovarea evenimentului. Donatie: 100 - 500 ron in functie de facilitatile oferite si timpul alocat pentru eveniment.
Tipul de evenimente: Spectacole pentru copii, Teatru, Targuri.

Haideti sa pastram spatiul ca un loc activ pentru comunitate in care au loc numeroase manifestari artistice si de care ne putem bucura cu totii!

Pentru cei care nu ne cunosc inca, ne puteti vizita virtual aici:
https://alandalacafe.wordpress.com/about-alandala/noutati/

1 pisonc dragalas

https://media.giphy.com/media/l0NwzvVCj1oa0Q09O/giphy.gif
Eu, ... va spun noapte buna !

O altă perspectivă asupra vieţii!

Cu susul în jos! Catsy (http://bit.ly/1M4D0Yd )

apel

7 hrs ·
Ziua buna tuturor! Nu prea sunt genul cu astfel de postari,dar acum... sunt din nou nevoita sa va cer ajutorul. Acum vreo 4 luni,am postat cazul unei cateluse cu 4 pui,legata intr-o maghernita,magazie,ce naiba o fi fost, cu un covor gros de balegar pe langa ei. Cand am descoperit-o,nu aveam nici unde sa i pun mancarea (o sa se vada in poze). Pe catea o bateau ca fura paine din casa si oua de la gaini. Pe catelusi ii gonea cu matura ca sa nu se invete pe langa casa. Am prins mare drag de ei,mai ales de amarata de catea,care era toata o fericire cand ma vedea ca vin cu mancare.Asa ca am decis sa i iau acasa, sperand ca o sa le gasesc casute.Pe parcus am primit ceva donatii ce m au ajutat sa le fac absolut toate vaccinurile,inclusiv sa le pun microcipuri si sa le asigur mancarea pentru aceste luni. Cred ca pot numara pe o mana pers ce au ajutat,dar a fost un ajutor consistent si multumesc pentru el. Acum va scriu pentru ca am nevoie de mancare din nou pentru ei si de deparazitari. Ne au invadat capusele. Cateii sunt in total 6. Pe langa mama cu 3 pui (unul a fost adoptat inca de cand i am luat de acolo si au mai ramas 3 teroristi),mai am 2 cateluse din vara,crescute de la 3 sapt respectiv 2 luni. Cateii astia 6 ma vor manca in curand pe mine pentru ca mai am doar 2 saci de boabe. Va rog,ajutati ma sa le iau mancare si deparazitari. Daca cineva vrea sa doneze bani, o poate face in contul : RO48BTRL06601201493898XX Baciu Andreea ,Banca Transilvania. Multumim smile emoticon
Tot ce se va cumpara va avea bon si vor fi pozate,ca sa nu existe dubii.
P.S: Primele poze sunt de unde i am luat. Ultimele sunt dupa confiscarea de la acei "oameni".

cand nimeni nu vrea sa-ti primeasca banii ori sa-si faca datoria

vineri (ieri) o zi in care angajatii nu aveau chef sa incaseze plati ...
- m-am dus la administratia financiara sector 1 din Amzei sa-i platesc cuiva impozitul ... eram printre primii ... abia deschisesera ... functinoau doar cateva casierii asa ca erau mici cozi dar treptat au venit razand si vorbind si celelalte casiere invitandu-ne ... doar ca atunci cand am ajuns la ghiseu si a scanat decizia de impunere aplicandu-mi bonificatia, de la 64 la 58 lei, vazand bancnota de 100 lei,  brusc, doamna cea draguta si amabila s-a metamorfozat intr-o nevrotica si a inceput sa urle ca are sertarul gol, ca e dimineata, ca sunt primul client ... ca de ce n-am marunt ... desi i-am explicat ca sunt banii si impozitul altcuiva care nu s-a putut deplasa, asa ca simtindu-ma prost am intrebat-o daca o ajuta daca platesc cu cardul desi nu-s banii/documentele mel, dansa raspunzandu-mi taios ca e prea tarziu; stupoare insa, in cateva secunde a aparut o doamna care le-a impartit "marunti" .... deci daca nici administratia financiara nu vrea sa primeasca banii contribuabililor motivand  ca nu are sa dea rest .... ce sa mai zicem?!
- ca sa  continuam in aceeasi linie ciudata la Mini Prix nu am primit nici o atentie din partea angajatei de la parter - raionul gablonturi - aceasta avand alte preocupari, plecand constant de la casierie culminand cu parasirea incintei vorbind la telefon si lasand muncitorii  "de paza" tocmai cand voiam sa achit ....?!
- sigur ca am mai patit ciudatenii de-astea si la Unicredit Tiriac Mosilor in preajma sarbatorilor cand voiam sa efectuez o depunere in contul zooplus pentru o comanda pt pisoancele mele ... iar angajatii aveau alte preocupari, functionand 1 singur ghiseu si coada crescand vazand cu ochii ....
- la Paul ador tarta cu caise, clatita lor, limo etc dar servitul lasa de dorit, se misca incet, in reluare parca; nu mai debaraseaza mesele; par ca nu fac fata ... proasta organizare, degeaba-s amabili ...


ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini