sâmbătă, 13 februarie 2016

Josh Groban - To Where You Are

o gradina deosebita

https://www.rtbf.be/video/detail_le-jardin-extraordinaire?id=2081290

de vizionat

Mihail Oprescu to O Călătorie Vizuală pe Plaiuri Argeşene
·
Helios şi Dara, membri cu drepturi depline ai echipei Salvamont Argeş.
Helios este primul câine din România cu brevet de intervenţie în căutarea victimelor din avalanşă. Pe Helios l-aţi putut vedea în acţiune în clipul https://youtu.be/g266yHQIfSc

Guns N' Roses - November Rain

nu uitati sa completati formularele pentru donatii din impozite

Un ajutor gratuit : puteti dona 2% din impozitul anual datorat Statului. Tot ce aveti de facut este sa completati Formularul 230 (daca ati avut venituri numai din salarii) sau Formularul 200 (daca ati realizat si alte venituri – din salarii sau activitati independente sau numai din activitati independente). Multumim tuturor celor care sprijina asociatia A Doua Sansa, prin orice mijloc posibil!

sprijiniti proiectul Supapa

Un gest extraordinar din partea unui om pe masura: un sustinator care isi doreste sa ramana anonim a cumparat 100 de meniuri in asteptare! Discretie si generozitate, modul autentic de a face fapte bune.
Datorita lui si a clientilor care au donat in bistro saptamana trecuta, astazi am livrat cea de-a doua runda de meniuri in asteptare, in numar de 14, unui grup de oameni ai strazii din Regie. Ne-au spus ca se bucura mult ca primesc mancare si nu bani, pentru ca banii le sunt luati de "ceilalti".
Le multumim din suflet clientilor pentru sustinere!
‪#‎meniuinasteptare‬

 Supapa added 12 new photos to the album: Meniu in asteptare.
Am pregatit cele 7 meniuri in asteptare cumparate saptamana aceasta si le-am livrat unui grup de oameni ai strazii aflati in apropierea bistro-ului. Au primit mancarea cu extrem de multa recunostinta. Pe pachete am trecut mesajul si adresa noastra, pentru a ajunge prin viu grai si la alti oameni aflati in dificultate. Multumim mult clientilor nostri pentru sustinere! La cat mai multe fapte bune!

vizitati ca merita

https://www.givskudzoo.dk/K%C3%B8b-vinterevent-online.4617.aspx

Valentine's day for Diaisy& Maisie

A little sumthin' fur Valentine'z Day... heart emoticon

♩♬ Haz we told u lately dat we luvz u
Haz we told u dere'z nopawdie abovez u
Fill our heartz with gladness
Take away our sadness
Ease our troublez, dat'z what u do

Oh da mawning sun in all itz glory
Greetz da day with hope and comfortz too
And u fill our lifez with laughta
U can make it betta
Ease our troublez dat'z what u do

Dere'z a luv dat'z gloriouz
And it'z urs and it's ourz
Like da sun
At da end of da dayz
We should give thankz and pray to da One

Haz we told u lately dat I luvz u
Haz we told u dere'z nopawdie abovez u
Fill our heartz with gladness
Take away our sadness
Ease our troublez, dat'z what u do ♩♬

Uz Fluffarooniez be wishing u a Benevolent dayz Daisy and Maisie!!

aplicatia prin care Uber aduce 1 catel la mangaiat la cerere pt destresat


Mulțumim Uber pentru această experiență, multumim celor care au comandat astăzi ‪#‎UberPUPPIES‬, 15 minute de smotoceală smile emoticon
Mulțumim voluntarilor care ne-au fost alături și cățeilor care au fost minunati și au adus atât de multe zâmbete astăzi


Uber
17 hrs ·
Ne-am bucurat să vedem cu cât entuziasm ați primit azi ‪#‎UberPUPPIES‬! Vă mulțumim pentru implicare și pentru donații!
Sperăm ca toți cățelușii să își găsească stăpânii mult doriți - puteți vorbi direct cu Asociatia pentru protectia animalelor Robi și cu Red Panda Romania pentru a cunoaște mai bine cățeii, pentru a-i adopta și pentru a dona direct.

 Denisa Armasu at Kinecto.
Best.Teamwork.Ever: UberEaaaaars!
‪#‎UberPuppies‬ au fost la noi, acum puteti sa-i chemati voi: Uber va aduce un catel de la Red Panda Romania sau de la Asociatia pentru protectia animalelor Robi, 15 minutes of puppy

 Uber
22 hrs ·
Azi, în intervalul 12-16, comandați UberPUPPIES și veți primi 15 minute de smotoceală! Codul SMOTOCELI oferă discount utilizatorilor noi.
Avem un singur cățel pe mașină, iar disponibilitatea este limitată. Costă 30 lei (toți banii se donează asociațiilor Asociatia pentru protectia animalelor Robi și Red Panda Romania) și nu se pot efectua curse - cățelul și însoțitorii vor veni la tine!
Totul pe blog: https://newsroom.uber.com/romania/ro/uberpuppies/


 pe 12 februarie, în perioada 12:00-16:00, poți să te bucuri de 15 minute de smotoceală și iubire necondiționată de la unul dintre cățelușii nostri! Deschide aplicatia Uber (facebook.com/uberinromania) și comandă PUPPIES. Toate câștigurile sunt donate pentru căței. Dacaă nu ai cont Uber, folosește SMOTOCELI și Uber acoperă costul! Toate detaliile pe blogul Uber: https://newsroom.uber.com/romania/ro/uberpuppies/
‪#‎uberpuppies‬

martisoare in beneficiul animalutelor

Letitia Daniela added 30 new photos — with Dorel Ioan Ghete.
16 hrs ·
Daca o sa cumparati...PISI-CUTU .....AJUTATI !!!!
martisoare ,mutulaci si multe altele se scot la vanzare cu ocazia zilei de 1 MARTIE,8 MARTIE si nu numai.
obiecte hand-made si martisoare primite pt a fi vandute.
PRET INTRE 2 SI 6 LEI.....banii obtinuti merg la animalutele din echipa Pisi-Cutu din cadrul ASA.
inf mes fb
SHARE PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Polar bear cub Nora's first 83 days at Columbus Zoo

aniversare Carturesti Carusel centrul vechi

Cărturești aparține celor care și l-au imaginat. A trecut un an de când "Caruselul luminii" a coborât din imaginație și a devenit una dintre cele mai frumoase librării ale lumii.

Sărbătorim aniversarea sâmbătă, 13 februarie, cu:
✿ Premii surpriză pentru primii 300 de clienți
♫ Concert We singing colors | ora 18:00
♫ Concert Class | ora 20:00

*intrarea este liberă*

--------------------------------------------------------------------
Cărturești Carusel: povestea renașterii unei clădiri
--------------------------------------------------------------------
1904
--------
Clădirea care găzduiește Cărtureşti Carusel s-a ridicat în 1904 pe locul unui edificiu de la mijlocul secolului al XIX-lea. Nikolaos Z. Chrissoveloni a cumpărat imobilul în 1903 și l-a reconstruit un an mai târziu după planurile inginerului Nicolae Cuţarida, cunoscut în istoria arhitecturii bucureştene pentru antrepriza casei Monteoru şi a Palatului Justiţiei, în colaborare cu arhitectul Ion Mincu.

1945
--------
După instalarea comunismului în România, proprietățile familiei Chrissoveloni au fost naționalizate, iar spațiul Caruselului a fost ocupat de o cantină și apoi de Magazinul Familia, care comercializa confecții și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii.

1989
--------
Între 1989 și 2015, clădirea a fost închisă publicului și a suferit o degradare continuă până la retrocedarea sa moștenitorului familiei Chrissoveloni, Jean Chrissoveloni. Procesul de restaurare și consolidare a edificiului a început în 2010 și a fost condus de arh. Georgeta Gabrea.

2015
--------
După 14 luni de pregătiri și peste 20.000 de ore de muncă în cadrul proiectului, Cărturești a redeschis porțile ferecate de un sfert de secol ale Caruselului luminii, redându-l publicului.
Clădirea a prins din nou viață printr-o amenajare inovatoare, dar atentă la substanța istorică, semnată de biroul de arhitectură Square One.
Desfășurându-se pe patru niveluri principale și două secundare, cu un bistro la ultimul etaj, un spaţiu multimedia la subsol și o galerie dedicată artei contemporane la primul etaj, Cărturești Carusel spune acum o nouă poveste într-o clădire readusă la viață.

----------------------
#ȘtiațiCă?
----------------------
☼ Denumirea de Caruselul Luminii își are originea în jocul de lumini provocat de trecerea razelor de soare prin vitraliul de sub luminatorul central al clădirii. Din păcate, vitraliul de peste 100 m2 nu s-a păstrat până în ziua de azi.
♣ Frunza de stejar, unul dintre elementele importante ale blazonului familiei Chrissoveloni, se regăsește în ornamentele spațiului, la diferite niveluri și în detalii diferite.
☞ Bancheri, modiste, bărbieri, comercianți de manufactură, fabricanți de lumânări, un magazin pentru copii intitulat Au printemps du Bucharest, apoi Bazarul Popular – aceste afaceri au închiriat spații în imobilul Chrissoveloni între 1904 și 1945, stând mărturie pentru vibranta tradiție comercială a străzii Lipscani.

azi 13 februarie colecta la Flamaropol cu Ion Besoiu pt Asociatia a 2-a sansa

Sambata, 13 februarie 2016, intre orele 11:30 - 13:30 in fata Patinoarului Mihai Flamaropol {zona Piata Muncii, langa Stadionul National (National Arena)} -- Bd.Basarabia 37-39, sector 2, Bucuresti – va avea loc colecta de mancare pentru cateii din adapostul A Doua Sansa de la Glina - "Papica pentru Azorica".

Puteti dona hrana uscata (bobite), conserve cu hrana umeda (pe care le mananca cu o placere deosebita), sarma, cratite si oale de care nu va mai folositi prin gospodarie sau, daca nu sunteti in oras si doriti totusi sa participati la colecta, puteti dona contravaloarea pentru mancare in contul asociatiei specificat mai jos.

In aceasta sambata va fi alaturi de noi la colecta maestrul Ion Besoiu, un mare
actor si un mare iubitor de animale, activist pentru drepturile animalelor. Este o onoare si o placere sa-l avem printre noi.

Persoana de contact: Carmen: 0744.440.089; ribana4you2000@yahoo.com
Asociatia pentru Protectia Animalelor "A Doua Sansa"
Cont in lei IBAN: RO61 PIRB 4238 7217 6900 1000 - Piraeus Bank
PayPal: ribana4you2000@yahoo.com

* * *
Ne ocupam de foarte multi ani de zile de animalele strazii. Salvarea lor a devenit ratiunea noastra de a fi, iar fiecare catel insanatosit, fiecare adoptie reusita ne ridica la cer, in timp ce fiecare catel pe care nu l-am putut salva, fiecare esec da cu noi de pamant. Am murit putin cu fiecare suflet necajit care a plecat de pe lumea asta si am inviat la loc, putin cate putin, cu fiecare catel oropsit care a ajuns sa se cocoate in varful unei canapele moi, inconjurat de dragostea familiei adoptive.

Nu ne permitem luxul de a plange si a ne reculege. Trebuie sa mergem inainte, trebuie sa ii salvam pe ceilalti, sa le dam de mancare, sa ii ducem la doctor, sa ii deparazitam, sa ii vaccinam, sa le facem cotete si sa le gasim familii. Trebuie sa traim cu durerea in suflet ca nu i-am salvat pe toti si trebuie sa traim pentru a salva cati mai multi.

Iar singuri nu putem face asta, oricat de mare ne-ar fi sacrificiul, oricat de fara limite incapatanarea, oricat de plina inima de iubire. Orice catel care ajunge in grija noastra inseamna, in primul rand, cheltuieli. Din pacate, nu poate trai si nu se poate insanatosi doar fiindca il iubim.

De la mancare, la tratamente veterinare, la castrat, la vaccinat sau cazare in adapost, toate acestea inseamna bani.

De aceea, va rugam sa ne sprijiniti in demersul nostru. Cand ai peste 200 de catei in grija, costurile sunt enorme. Incercam sa facem economie, atat cat putem: munca in adapost (curatenie, hranitul animalelor, reparatii etc.) este facuta, in cea mai mare parte de noi si de voluntarii nostri.

Facem tot ce ne sta in putinta pentru a tine cheltuielile la minim, dar asigurandu-ne, in acelasi timp, ca protejatilor nostri nu le lipsesc hrana, ingrijirile medicale, conditiile decente de trai.

Toate acestea sunt posibile datorita voua, celor care ne sprijiniti in eforturile noastre, prin donatii,in bani, mancare sau materiale, prin adoptia la distanta (platind o suma modica, lunar, pentru unul sau mai multi din cateii nostri, pe care-i puteti adopta la distanta), prin voluntariat.

Va rugam sa ne ajutati in continuare, pentru a putea, la randul nostru, sa ajutam cateii nimanui. Ne dorim sa nu ramaneti indiferenti la apelurile noastre, la strigatele lor de ajutor: sa distribuiti si sa luati parte la evenimentele care au in centrul lor salvarea sau tratarea blanosilor, fie ca este vorba de proteste in strada, de scoaterea unor caini din mainile hingherilor sau de cazuri concrete, de urgente medicale sau de plata unor datorii la cabinetele veterinare.

Vom face, ca si pana acum, tot ce ne sta in putinta sa salvam cat mai multe suflete, iar pagina noastra de Facebook va fi dovada implicarii si a bunei noastre credinte. Va vom oferi, prin fotografii si informari constante, dovada ca singurul nostru scop, singurul motiv pentru care facem ceace facem, singura grija sunt animalele aflate in nevoie si in suferinta, animalele nimanui, ignorate, hulite, aruncate, condamnate la chin sau la moarte de o societate indiferenta.

Va multumim ca ne-ati ascultat. Va multumim ca ne sunteti alaturi. Si nu uitati: orice ajutor, cat de mic, conteaza!

EN --------------------------------------------------- EN:

Saturday, February 13th, between 11:30-13:30, "Papica pentru Azorica" - food collection day for the dogs in Glina shelter - Second Chance Association. You can donate food for our dogs (puppies and adults).

There are over 200 dogs in our shelter and anybody who want to help us and them can make a small donation: food if you are around the area (near the National Arena) or you can donate in our account for the dogs.

Paypal: ribana4you2000@yahoo.com
EUR Bank account: RO27 PIRB 4238 7217 6900 2000 - Piraeus Bank

Many thanks to you all!!

Carmen: 0744.440.089; ribana4you2000@yahoo.com

targ 5 martie la InSpyer Batistei by Corbeanca Events

Cadouri vintage si handmade unicat,dedicate celor mai iubite fiinte din viata noastra, in prag de primavara.

Detalii la 0734384866 sau mail - ankainvest5@gmail.com

azi 13 februarie colecta in zona Maxi Pet Vitan-Mihai Bravu-Kaufland pt AADOAPM pentru viata


Pentru ca s-au primit foarte multe telefoane si mesaje in care oamenii  spuneau sa nu se renunte la colecta se va tine aceasta colecta in afara parcarii de la Maxipet deoarece in parcare nu mai e voie si nici nu mai e timp sa fie schimbate locatia
...... mai devreme tocmai pentru a gasi un loc cat mai bun si mai vizibil!

Va multumim din suflet! Saving and taking home a starving animal is one first step. The easiest one. Then comes the daily care ... medicines, good care and FOOD. They need it every single day. We love and treat them, we take good care of every soul that we've saved.
But we really need your help to be able to go forward. Every penny or food bag means a lot.
That's why we will wait for you, with joy and hope, on Saturday 13 to our event !

Donations can be made in the NGO' s accounts :

PAYPAL: asociatia_pentru_viata@yahoo.com
BANK INFO/Cont bancar
IBAN RO14BRDE441SV98670674410
BRD Unirea, Swift BRDEROBU
BENEFICIAR:
A.A.D.O.A.P.M - pentru Viata

Sa salvezi si sa iei acasa un animal infometat si abandonat este un prim pas. Cel mai usor. Apoi urmeaza greul - ingrijirea zilnica ... medicamente, grija si mancarea. Au nevoie de ea in fiecare zi. Noi le iubim, le tratam si le acordam cea mai buna ingrijire tuturor animalutelor pe care le-am salvat.
Dar avem mare nevoie de ajutorul vostru pentru a putea continua. Fiecare banut si sac de mancare conteaza enorm.
De aceea, va asteptam cu bucurie si speranta la colecta noastra de sambata, 13 februarie, de la Maxi Pet Vitan.

Donatiile in bani se pot face in conturile Asociatiei :

PAYPAL: asociatia_pentru_viata@yahoo.com
BANK INFO/Cont bancar
IBAN RO14BRDE441SV98670674410
BRD Unirea, Swift BRDEROBU
BENEFICIAR:
A.A.D.O.A.P.M - pentru Viata



Asociatia pentru Viață.a-ți revenit pe piață
Între cei ce vă susțin
Cu mai mult ,sau mai puțin
Au ocazia acum
Să vă cunoască puțin,
Să vadă oamenii care
Au depus efort..cam mare
Deci,voi,iubitori de viață
Puteți da o nouă șansă
Căluților " pensionati"
Sau cățeilor tigrați
Nu mai stați pe gînduri,
Ei vor doar mincare
Deeci,acum cu toți....
Haideți la donaaareee!

targ la Care cafe din Olari zona Mosilor

CARE Cafe

Sâmbătă și duminică, Satul Muiereasca se mută pe Olari 8. SHMart, Papelier, La.Bernadette, Odds & ends și Henna Collection- Art a Porter vor fi oaspeții noștri de seamă și-o să fie multă veselie la noi în curte heart emoticon
https://www.facebook.com/events/1514197242208697/

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini