joi, 1 decembrie 2016

SE CAUTA PARINTI DE CRACIUN PENTRU CATEII JURNALULUI UNUI VOLUNTAR

Sarbatorile de iarna ne ofera un motiv in plus pentru a aduce un animalut în casă, insa nu mulți isi permit acest lucru din cauza spațiului, a banilor sau pur și simplu a lipsei de timp.

Unii doresc să le faca o supriza celor dragi cu un cățeluș sau o pisicuta, insa mai mult de jumatate din aceste animale ajung în adăposturi sau abandonate pentru ca familiile s-au grabit fara a fi cu adevarat pregatite. Noi descurajam astfel de cadouri, insa va oferim o alternativa in a aduce un plus de fericire in casa dumneavostra într-un mod responsabil.

Astazi lansam evenimentul "P.A.W.s for Christmas" (Cautam parinti de Crăciun).

Acest eveniment vă va oferi posibilitatea de a adopta virtual un catel de Crăciun. Pentru suma de 50 Ron le puteți asigura cateilor aflati in foster o iarna linistita, cu mancare buna, fân, deparazitari și pipete anti-purici si capuse.

Noi vom posta cateii din foster, unul câte unul, până când fiecare isi va gasi adoptator.

Un caine poate avea mai multi adoptatori virtuali, atat timp cat suma de 50Ron ii este asigurata. De exemplu,un caine poate avea 5 adoptatori, fiecare contribuind cu 10 Ron.

Pentru adoptii / donatii de peste 65 Ron, va puteti alege un cadou din albumul foto denumit: “Cadouri pentru parinti”.

---------------------------------------------------------
The holidays can be a great time to bring a new dog into the house, but not many afford that due to space, money or simply time.

Some want to surprise spouses or children with a new dog or puppy, and more than 50% end up in shelters as their families rushed into bringing home a dog. While we strongly discourage families or individuals from surprising one another with the gift of dog ownership, there are ways to bring a happy holiday addition to your home in a more responsible way.

This year we launch the “P.A.W.s for Christmas” (Parents Are Wanted for Christmas).

This event will give you the opportunity to virtually adopt a dog for Christmas. For the amount of 12 Eur you can make sure the dogs in foster have a peaceful winter, with food, hay, dewormings and spot-on ensured.

We shall post our dogs one by one, until adopters are found for each of them.

A dog can have several adopters until the amount of 12 Eur is reached. For example a dog can have 4 adopters, each contributing with 3 Euros.

For adoptions / donations over 15 Euros you can choose a gift to receive from the “Gifts 4 PAWs” photo album.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini