vineri, 23 decembrie 2016

campanie speciala pt blanosi deosebiti

Muresan Carmen Delia şi-a schimbat fotografia de copertă.
'Deosebit de Perfect' , o campanie NUCA despre caini si pisici cu handicap de orice natura, care se adreseaza tuturor iubitorilor de animale. Aceasta campanie doreste sa aduca sprijin, informatii si chiar sa uneasca comunitatea celor care au adoptat un animal cu dizabilitati, care au in foster (ingrijire temporara) un astfel de animal sau celor care isi doresc sa afle ce presupune ingrijirea unui animal cu handicap si poate, in viitor, sa adopte unul.
Dorim sa aratam tuturor ca sunt foarte dese cazurile in care un animal cu o dizabilitate poate duce o viata perfecta in familie daca suntem deschisi sa invatam sa-i acordam putinul ajutor in plus de care are nevoie. Prin povesti frumoase spuse de stapanii unor caini sau pisici cu handicap, prin sfaturi si experiente impartasite si prin popularizarea acestei campanii vrem sa aratam si celorlalti oameni, care au sau nu animale in familie, ca viata fericita a unui animal depinde de dragostea cu care e inconjurat si ingrijit si nu de numarul de picioare, claritatea privirii sau lungimea coditei.
De asemenea, ne dorim sa fie inlaturate orice ezitari sau bariere care descurajeaza oamenii sa incerce sa-si imparta viata cu un animal cu o dizabilitate, si sa vada ca aceasta experienta poate fi neasteptat de frumoasa si speciala.
Campania noastra subliniaza si faptul ca orice viata conteaza la fel de mult chiar daca un accident, varsta sau alt gen de eveniment a lasat urme pe corpul unui animal. Spiritul jucaus si iubitor,fericirea trebuie si pot supravietui. Dorim sa inlaturam gandul sau ideea eutanasierii unui animal cu handicap aratandu-va cazuri reale cu animale fericite. Oamenii, in general, nu reusesc sa vada dincolo de faptul ca animalul are un "defect", nu vad ca un catel in 3 picioare poate alerga si se poate juca la fel de voios si fericit, ca un catel surd va da la fel de repede din coada si se va invarti in cercuri de fericire cand ii vin stapanii acasa, ca o pisica oarba va vana la fel de vesela o insecta mica care bazaie in perdele sau va toarce linistita in brate si un catel care nu vede se alinta cu aceeasi daruire si recunostinta in bratele stapanului. Eutanasierea nu este o solutie deoarece animalele se adapteaza mult mai usor sa traiasca cu o dizabilitate, iar viata lor fericita nu ar trebui pusa în pericol de o decizie drastica.
Chiar daca pisica sau catelul are o disabilitate fizica, o boala cronica, e in convalescenta dupa un traumatism sever, e foarte batran sau poate are anumite probleme emotionale, toate pot fi depasite, daca ne implicam din tot sufletul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini